Tandartspraktijk Ottens

Bennebroekstraat 41, 1058LK Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.7
Zorgkaart
8.7
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  7:00 - 22:00
 • arrow dinsdag
  7:00 - 22:00
 • arrow woensdag
  7:00 - 22:00
 • arrow donderdag
  7:00 - 22:00
 • arrow vrijdag
  7:00 - 18:00

De biologische tandarts doet dezelfde tandheelkundige behandelingen als een reguliere tandarts met het verschil dat we in de biologische tandheelkunde verder kijken dan alleen de mond

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Kindertandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Biologische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
D.J.H. Ottens
Tandarts
BIG nummer: 29023148702

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Spoed
0.0
3.7
8.7
Dina Lakayan 18 Jul 2022 - 12:52

(Vertaald door Google) Vroeger ging ik naar deze dokter, en ik had altijd gaatjes te vullen! Na de laatste keer dat ze me vertelde dat ik er 4 heb, ging ze naar een andere dokter en hij vertelde me dat ik er geen heb! Er zijn vele jaren verstreken en ik heb nooit meer een tand gehad om te vullen, alleen maar om haar werk elke keer op te lossen, aangezien de vullingen vallen! Na vele jaren kwam het bij mij terug en ik vroeg mijn huidige arts om de medische geschiedenis te controleren: Hij zei naar zijn mening en op basis van de foto's waren veel vullingen niet nodig! Ik weet niet zeker hoe ze in haar vel kan leven om mij en waarschijnlijk vele anderen dit aan te doen! (Origineel) Used to go to this doctor, and I had always cavities to fill! After last time she told me I have 4, went to another doctor and he told me I have none! Many years has gone and I have never had any tooth to fill anymore, just fixing her job each time, since the fillings are falling! After many years it came back to me and I asked my current doctor to check the medical history: He said in his opinion and based on the photos many of fillings were not needed! I am not sure how she can live in her skin doing this to me and probably to many others!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Ottens

We betreuren het dat u deze perceptie hebt. We komen graag met u in contact en nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek. Het is inmiddels zes jaar geleden dat u in onze praktijk bent geweest. De beschikbare röntgen diagnostiek uit die tijd bevestigd de destijds gestelde diagnose.

monique van der burgh 28 Mrt 2022 - 19:35

Kom er al 13 jaar. Niemand anders komt in mijn mond dan alleen deze mensen. Herken niets van de negatieve reviews. Vele klachten zouden ook bij een andere tandarts kunnen voorkomen. Ik zou zeggen:zoek je een tandarts? Ervaar het zelf hier. Ga op je eigen gevoel af.

Romain-Carlo Tjoekie 10 Feb 2022 - 08:08

Na dat mijn ouders hier 30 jaar geleden zijn geweest hebben we sindsdien nooit meer een andere tandarts gehad. We zijn zeer tevreden over de deskundigheid, professionaliteit en de vertrouwde gezelligheid hier door de jaren heen. Ben inmiddels 30 en zelf vader en ook mijn zoontje gaat hier met een glimlach naar toe :) I hulde!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Ottens

Dank je wel voor je lieve bericht. Wat gaaf dat nu al de derde generatie in onze praktijk komt. We blijven ons inzetten voor jullie glimlach!

Tony Wisman 18 Jan 2022 - 14:22

Het is niet mijn vaste tandarts, maar ik kon hier snel terecht voor mijn afgebroken kies en werd zeer vriendelijk geholpen en voorzien van duidelijk en eerlijk advies.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Ottens

Hartelijk dank voor uw reactie. We hebben graag geholpen.

Esmée 18 Jan 2022 - 10:16

Let op mensen. Je gebit wordt gecontroleerd door iemand die er niet voor bevoegd is. Net zolang tot er gaten ontstaan in je tanden of bot. Pas daarna komt de tandarts in beweging. Niet om problemen te voorkomen dus...maar om eraan te verdienen. Toelichting: De tandarts behoort iedere jaar een controle te doen. Zo stelt de verzekering en dat is ook wenselijk zodat de mond hygeniste niet de enige is die in je mond kijkt. Bij Ottens mist die controle door een bevoegde (met alle gevolgen van dien) terwijl ze wel de premie voor die controle opstrijken (via je verzekering). Ik ben daarna na de KVPA gegaan en heel erg goed en professioneel geholpen. Echt! Je weet niet wat je meemaakt!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Ottens

Wat bijzonder verdrietig om uw recensie te lezen. Alle zorgverleners bij tandartsenpraktijk Ottens zijn bekwaam, bevoegd en voldoen aan de wet BIG. Uw beschuldiging is ongefundeerd en doet geen recht aan de zorgvuldigheid en professionaliteit die wij in onze praktijk beoefenen. In 2017 bent u voor het laatst in onze praktijk geweest en heeft sindsdien nimmer vragen gesteld hierover. We hadden dit graag in persoonlijk gesprek voor u opgeheldert. We wensen u veel wijsheid, geluk en gezondheid toe in het nieuwe jaar.

El Topo 29 Jun 2021 - 11:40

Hele slechte tandarts ze moeten worden geboycot misleiden je om iets te zetten op je tanden en daarna slechte resultaten bij de tandarts Nakre Devadas

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Ottens

Hartelijk dank voor uw reactie. We betreuren het dat u ontevreden bent en komen graag met u in gesprek. We nemen contact met u op.

N 02 Dec 2020 - 20:42

Ik ben bijna dertig jaar client bij deze praktijk. Mijn gebit wordt door deze tandartsen en mondhygiëniste in een zeer goede staat gehouden. Een kroon die ruim vijftien jaar geleden geplaatst werd zit nog steeds goed. Kiespijn heb ik in die jaren nooit gehad. Toen ik een paar jaar geleden verhuisde besloot ik op grond van zeer goede ervaring bij deze praktijk te blijven. De afstand is voor mij geen bezwaar. Vakwerk is voor mij belangrijker.

DEE Dee 02 Nov 2020 - 21:37

Goed advies, deskundig, aardige dames. Kom er al 30 jaar!

Dascha Willemsen 27 Jan 2020 - 13:01

Ik had de behoefte om in deze tijd waar voornamelijk reviews worden gegevens als het om negatieve feedback gaat, positieve feedback achter te laten. Misschien heeft de wachtkamer niet de meest moderne uitstraling, maar wel vakkundige mensen die de tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Ben tevreden.

Elvira L 16 Sep 2019 - 17:00

(Vertaald door Google) Ze kunnen zelfs de planning niet beheren, niet om over de procedure te praten. De slechtste reiniging van de steen OOIT. (Origineel) They can’t even manage the scheduling, not to speak about the procedure. The poorest cleaning of the stone EVER.

Elena Gaevska 15 Mei 2018 - 09:03

(Vertaald door Google) Ik ging mijn tand repareren, nadat er 1 maand vulling uit viel, kwam ik terug om het opnieuw te repareren. En het is weer 1 maand en het viel uit. Kan niet geloven dat zo'n slechte kwaliteit mogelijk is. (Origineel) I went to fix my tooth, after 1 month filling fell out from it, I came back to fix it again. And it’s again 1 month and it fell out. Can’t believe that such poor quality is possible.

maurice feringa 17 Apr 2018 - 12:45

Uitstekend, professioneel en erg vriendelijk. Ruim 20 jaar !

supercharge.studio 04 Apr 2018 - 09:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mariëlle P 13 Mrt 2018 - 21:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

Johan Schanzleh 07 Apr 2016 - 17:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hans Doves 15 Okt 2015 - 13:50

Ik ben al meer dan 20 jaar client bij deze praktijk en kan alleen maar lovend zijn over de deskundigheid en vriendelijkheid van de tandarts(en), mondhygiëniste en zeker ook de assistentes ...niets dan goed over Ottens Tandartsenpraktijk B.V. !!

Axel De Knegt 15 Aug 2015 - 11:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Monique Bertholet 05 Feb 2015 - 09:05

Ottens Tandartsenpraktijk B.V. levert slecht werk, wij zijn thuis met 2 personen waar de medewerkers van Ottens behoorlijk wat werk aan hebben gedaan. Toen bij mijn man zijn kroon binnen en week uit zijn mond was, kreeg hij een nieuwe en ook een nieuwe rekening. Zijn brug is binnen 3 maanden er uit gekomen. Wij hebben besloten naar een andere tandarts te gaan de brug is niet terug te plaatsen door dat de pennen te kort zijn. Gisteren ging ik voor controle naar de nieuwe tandarts en ik dacht dat ik een stukje van mijn kies had gebroken, nee hoor de kroon is gebroken het porselein is er af. Ik snap niet zo goed hoe dit mogelijk is een kroon is voor een langere tijd. Jammer eigenlijk was het niet nodig maar de tandarts had mijn overtuigd dat preventief kronen heel goed zo zijn. Ik krijg de indruk dat het alleen goed was voor de omzet van het praktijk. volgens onze nieuwe tandarts is ons gebit niet zo slecht als het bij tandartsen Ottens is doen voor komen.