Tandartspraktijk de Smidt

Luiksingel 1, 1066JH Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.7
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 15:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.7
10
Roy Vries 16 Mrt 2022 - 02:41

Zeer vakkundig, als gezin sinds vorige jaar ingeschreven bij deze tandarts. Zachtaardige tandarts heel goed met kinderen. Ik moet zeggen dat mijn gebit weer hersteld is na jaren verzuim. Na een traject van kiezen trekken, wortelkanaalbehandelingen en implantaten is mijn gebit helemaal terug en dit allemaal pijnloos. Duidelijk, begripvol, meedenkend en competent. Erg tevreden!

Sangche Sakhi 26 Jan 2022 - 16:02

Rustige en vakkundige tandarts. Ik stel er erg veel prijs op om altijd door dezelfde tandarts te worden behandeld en dat levert nooit problemen op. Ik hoop dat deze tandarts langer in de praktijk blijft dan de vorige. Ook het personeel aan de balie zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Rowa B. 09 Jul 2021 - 14:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hennie Oudheusden 01 Feb 2021 - 14:54

Top geholpen weer, prettige sfeer, en aardig .. geïnteresseerd... zeer tevreden.👌🏼

Willy Korper 22 Aug 2020 - 14:56

Mijn vulling van een tand was afgebroken. Dit is voor mij een nieuwe tandarts liep al 27 jaar bij Acta. Maar die is nu gesloten wegens corona of vakantie?. Kon snel terecht op tijd geholpen. En zeer goede ervaring met deze tandarts. Zeer rustige man vertelt wat hij gaat doen . Ik ben tevreden en blijf bij deze tandarts.

MUSTAFA SATARI 17 Mei 2020 - 04:36

Fijne tandarts praktijk, voel me op mijn gemak tijdens een behandeling en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen

Matin Rezai 17 Mei 2020 - 01:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hanneke van 't Hof-Uijldert 13 Mrt 2020 - 20:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Peter Hageman 13 Dec 2019 - 11:02

Kroon in 2-en gebroken na 6 jaar trouwe kauwdienst. Had ‘m bijna weggegooid, maar de puzzelstukjes toch maar even meegenomen naar de tandarts tijdens de halfjaarlijkse controle. De tandarts heeft de kroon tijdens het consult wonderwel weten te repareren en hij zit weer als vanouds! Bedankt voor de prima service!

Naima Mer 21 Jul 2019 - 14:25

Mijn eigen tandarts was op vakantie en ik kreeg pijn aan mijn verstandskies. Ondanks dat er geen tijd was heeft deze tandarts mij dezelfde dag na 5 uur geholpen. De verstandskies is getrokken en ik heb geen seconde pijn gehad tijdens de behandeling!

Eva de Jonghe 13 Mrt 2019 - 21:35

Bij mijn tweede bezoek aan deze tandartspraktijk werd besloten dat allebei mijn bovenste verstandskiezen in één zitting getrokken zouden worden. Ik had zo mijn twijfels over het laten trekken van de linker verstandskies (deze lag nog erg hoog), maar hier werd geen gehoor aan gegeven. Zelfs toen ik tijdens de behandeling aangaf dat er iets niet klopte, werd er niet geluisterd. Uiteindelijk na 20 minuten duwen en trekken aan de kies bleek het dat hij toch te hoog lag en er niet goed uit wilde komen.... Ik heb vervolgens nog weken last gehad van de betreffende kies (waar in eerste instantie nog helemaal niets mee had moeten gebeuren) en ben erg lang bezig geweest alle bijkomende problemen op te lossen (bloedneuzen, pijnklachten, etc.). Ik heb na deze ervaring zeker geen vertrouwen meer in deze tandarts. . . Na het posten van deze review heeft de tandarts contact met mij opgenomen om duidelijke uitleg te geven over de mogelijke complicaties bij het verwijderen van een verstandskies. De poging tot het verwijderen van de kies is een inschattingsfout van de tandarts geweest. De halfjaarlijkse controle afspraak verliep oké. Ik heb besloten mij uit te schrijven bij deze praktijk.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk de Smidt

Beste Eva, Heel spijtig om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Wij hebben je meerdere malen telefonisch geprobeerd te bereiken om een afspraak in te plannen maar helaas kregen we geen gehoor. Daarom probeer ik via deze weg met je in contact te komen. Helaas kunnen complicaties optreden tijdens het verwijderen van de verstandskiezen en dit is van tevoren niet uit te sluiten. Zou je ons willen bellen voor een afspraak zodat ik het e.e.a. kan toelichten, tevens zal ik kijken of we iets aan de kosten kunnen doen.

Tuin Huis 12 Dec 2018 - 17:17

Zeer vakkundig en vriendelijk.

Leon van Gool 05 Dec 2018 - 21:52

(Vertaald door Google) Ik dacht dat Gera niet te evenaren was, haar persoonlijkheid en kennis maakten iemand heel ontspannen. De tandartspraktijk is erin geslaagd een zeer vriendelijke tandarts te vinden met de juiste vaardigheden. Geduldig en voorzichtig maakte hij een tandcorrectie met composiet. Ook is hij getraind in het helpen van angstige patiënten. Zoals ik, een eigenschap die bij de Luiksingel 1 zal blijven. Gera verminderde mijn angstgevoelens bij tandartsen in het algemeen, maar de nieuwe tandarts zet deze erfenis uitstekend voort. (Origineel) I thought Gera was unmatchable, her personality and knowledge made one very relaxed. The dental practice succeeded to find a very friendly dentist with the right skills. Patiently and gently he made a dental correction with composite. Also he is trained in helping anxious patients.like myself, a quality that will stay at the Luiksingel 1. Gera reduced my anxious feelings upon dentists in general, but the new dentist continues this heritage very well.

suraj raghubar 29 Nov 2018 - 19:45

heel goed geholpen afgelopen woensdag.

lilly lilly 28 Nov 2018 - 09:56

Mijn eerdere review betrof een andere tandarts. Inmiddels is de praktijk overgenomen en ik zou niet weten of deze tandarts ook zo gespecialiseerd is in facings. Tandarts Gera Smidt was een echte professional op dat gebied. Ben inmiddels niet meer bij deze praktijk dus kan niet oordelen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk de Smidt

Beste, Wij zien geen eerdere review van u op onze tandartspraktijk. Tevens bent u geen patiënt bij ons en u heeft geen ervaring met onze tandartsen. Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze patiënten, uw beoordeling is niet relevant voor ons omdat u onze tandartsen niet bezocht heeft. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om uw review te verwijderen. Dankuwel.

P Visser 26 Nov 2018 - 18:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

Pieter Meulen 16 Nov 2018 - 08:33

Begin van de zomer kreeg ik kiespijn, ik belde mijn tandarts die ik 10 jaar niet bezocht had maar zij had geen plek. Via mijn buurvrouw ben ik bij deze tandarts terecht gekomen, na het bellen kon ik dezelfde dag al terecht voor een spoed behandeling. Na meerdere sessies is mijn gebit opgeknapt en de tandartsangst is verdwenen. Enorm verbaast, een aanrader!

Marina Jansen de Wit 30 Mrt 2018 - 22:31

Een uitstekende tandarts en een specialist op het gebied van facings. Prachtig resultaat. Zeer professioneel! Ben ontzettend blij ermee.

Peter 31 Jan 2018 - 09:55

Kom er al heel lang, Gera is een erg deskundige en vriendelijke tandarts

Rhonda Branneky 26 Dec 2017 - 15:15

Al lang bij doktor de Smidt en zeer tevreden,

Dora The Bike Explorer 02 Aug 2017 - 14:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

jolanda van zoelen 06 Feb 2017 - 10:49

Deze Google-recensie is zonder tekst