Tand Oost

Pontanusstraat 255, 1093SH Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
5.3
Google
4.5
Zorgkaart
6
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 20:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 18:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 18:30
 • arrow donderdag
  9:00 - 20:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 16:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Farnoush Yazdi
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Harm Croockewit
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
5.3
4.5
6
waardering icon
K Janahi 09 Mrt 2021 - 15:31
Zeer slechte Tandartspraktijk, weinig tijd voor de klant want je bent gewoon een nummer op een scherm. En houden zich niet aan de RIVM richtlijnen dus geen 1.5 meter afstand en geen mondkapjes ! Niet hier naar toe gaan !
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
1
Aanbeveling
1
1.0
waardering icon
Reza Mansourian 28 Mei 2019 - 13:13
Mijn beoordeling gaat naar over de mondhygieniste en niet zo zeer over de tandarts. Want ik ken binnen deze praktijk alleen de mondhygieniste die zeer tevreden mee ben.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.5
Jos Flikweert 24 Feb 2022 - 11:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

The News Channel 29 Okt 2021 - 05:29

GEVEN GEEN GARANTIE !!! Zeer slechte tandarts, weinig of geen tijd voor de klant. Als je belt en je wilt aangeven dat je iets later bent voor je afspraak krijg je een antwoordapparaat. Kom je aan bij de mondhygiëniste weigert ze jou te helpen. Er worden geen RIVM richtlijnen opgevolgd, dus geen mondkapjes en geen 1.5 meter afstand. Kortom, niet komen hier. ZEER SLECHTE TANDARTS EN DREIGT AAN DE TELEFOON MET JUSTITIE NA DE REVIEW TE HEBBEN GEZIEN!!!! ABSURD DIT NIET GAAN HIER. slechte tandarts en heel brutaal, belt mij op na de review te hebben geplaatst en dreigt mij met justitie zodat ik mijn review verwijder. Hij zegt je kan niet zomaar een recensie plaatsen. Laat me ff je geheugen verfrissen. HET KAN WEL !!! EN HET IS ONZE VRIJHEID OM TE ZEGGEN WELKE KLACHTEN WE HEBBEN EN DE WAARHEID AAN HET LICHT TE BRENGEN EN IK BLIJF SCHRIJVEN ALS JE ME BLIJFT BELLEN!! MIJN RECENSIE IS GEBASEERD OP WAARHEID. Hele slechte tandarts hij wacht totdat er gaatjes in jou mond verschijnen zodat je lekker weer kan betalen. Doet heel weinig tot vrijwel niets tijdens de afspraak. Er is geen telefoniste dus je belletjes krijgen geen gehoor alleen een antwoordapparaat. Welke tandarts praktijk heeft nou geen telefoniste! Plaatst ook geen vullingen helemaal niets totdat de gaatjes beginnen te verschijnen dan kan je weer betalen. Blijft constant klagen over je gebruik van de tandenborstel maar doet verder niks om mee te helpen gaatjes te voorkomen. Blijft jou alleen een schuldgevoel aanpraten. Eigenlijk is de Tandarts overbodig daar, want hij maakt alleen dure foto’s en wijst ze aan op het scherm. Geeft geen goeie tips, zoekt niet naar gaatjes plaatst geen vullingen, ookal heb je duidelijke plekken van tandbederf ! Hij wacht totdat je kiezen kan laten trekken zodat je lekker voor een vervolgafspraak kan komen. Mondhygiëniste, doet ook heel slecht werk. Na het schoonmaken van mijn gebit nog allemaal vuil aan mijn tanden. Nadat ik een andere tandarts heb bezocht heeft hij mijn tanden heeel goed schoongemaakt vergeleken met De mondhygiëniste. Nu kan ik inzien hoe slecht de mondhygiëniste is van Tandoost. En ook waarom. Houden zich nogmaals niet aan de RIVM richtlijnen dus 1.5 m en een mondkapje. Ik snap dat de 1.5 m niet lukt als tandarts MAAR, de mondhygiëniste stond veelste dichtbij en had geen mondkapje op en dan loopt de Tandart nog vlak voor je uit ook zonder mondkapje. Dan overtreed je in mijn ogen de regels ! En de nieuwe apparatuur vergeleken met andere tandarts praktijken, dat komt van het consequent laten bederven van tanden en dan de klanten rekenen voor wortelkanaalbehandelingen etc ! Dus pas op mensen, zoek een andere tandarts er zijn genoeg in Amsterdam het barst ervan !

tus_223 12 Sep 2021 - 20:56

(Vertaald door Google) Beste mondhygiënist waar ik ooit ben geweest (Origineel) Best dental hygienist I’ve ever been to

Wouter Baars 30 Aug 2021 - 10:35

Prettige tandarts en mond hygienist. We komen er al jaren met de familie. Je krijgt er eerlijk advies en ze nemen de tijd voor je om goed te overleggen als er iets moet gebeuren.

Romain Collet 09 Jun 2021 - 22:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Arash Roomi 24 Mei 2021 - 11:09

(Vertaald door Google) Een vriend van mij stelde me de mondhygiënist voor hier en god, ik was zeer positief verrast. Farnoosh leerde me heel geduldig over het proces en beantwoordde al mijn vragen. En als bonus liet ze me ook zien wat ze deed met een spiegel. Ik ben bij veel tandartsen en mondhygiënisten geweest en ik kan getuigen dat ze zeer kundig is in haar vak en beter inzicht heeft dan veel tandartsen en tandartsen. Ik ben erg dankbaar en raad haar absoluut aan. (Origineel) A friend of mine suggested me the dental hygienist here and god I was very positively surprised. Farnoosh very patiently educated me about the process and answered all my quesrions. Then also as a bonus she let me also observe what she did with a mirror. I have been to many dentists and mouth hygienists and I can testify she is very skilled on her job and has better insight than many dentists and dental professionals. I am very greatful and totally recommend her.

L. Asselbergs 13 Mei 2021 - 12:08

Al jaren ga ik met plezier en vol vertrouwen naar deze tandarts en mondhygiënist. Ze luisteren goed naar wat je eventueel te zeggen hebt over je gebit en ze zijn kundig in hun werk. De mooie muziek die altijd aanwezig is, geeft een fijne sfeer aan de praktijk.

Ian Snieders 31 Mrt 2021 - 11:39

Wat een fijne tandartspraktijk! Ze behandelen met aandacht voor gebit en persoon. Ik kom al 25 (!) jaar bij deze tandarts en de komst van de zeer bekwame en vriendelijke mondhygiëniste maakt de praktijk compleet. Door Covid-19 zijn de hygiënemaatregelen maximaal aangescherpt maar toch blijft het persoonlijk contact erg prettig!

dirk drijver 25 Mrt 2021 - 12:28

Ik kom bij tandarts Harm al vele jaren met mijn familie. Wij hebben alleen maar goede ervaringen. Ook mijn kinderen zijn blij met hem. Harm is vriendelijk en ter zake kundig. Met mondhygiëniste Farnoush hebben wij ook goede ervaringen. Ze doen hun werk goed, ook in deze lastige Coronatijd en ik kan deze praktijk van harte aanbevelen.

titia sprey 24 Mrt 2021 - 18:49

Wij komen al vele jaren bij tandarts Harm en de hele familie is zeer tevreden over hem. Hij is deskundig, neemt de tijd en is echt vriendelijk. Ook mijn kinderen zijn heel blij met hem. Ook alleen maar goede ervaringen met met mondhygiëniste Farnoush.

Lou Swinkels 24 Mrt 2021 - 13:09

Vanuit Zeist maak ik graag het ritje naar Amsterdam voor een behandeling bij Mevr. Yazdi. Mevr. Yazdi werkt erg secuur in een fijne rustige ruimte. Altijd blij als ik geweest ben!

Sadaf Kaashoek-Oliai 22 Mrt 2021 - 17:11

Zeer professionele en aardige team. Altijd tijd en aandacht voor preventie en behandeling. Voor de beste mondzorg ga ik altijd met plezier naar mijn afspraak, al helemaal uit Utrecht!

Jeroen Smit 22 Mrt 2021 - 16:11

Zeer tevreden over de tandarts en de mondhygieniste, deze aardige mensen nemen ruim de tijd voor hun klanten. Ik ben inmiddels verhuist uit Oost maar blijf terugkomen bij Tandoost.

Marjolein van der Linden 22 Mrt 2021 - 13:57

Harm en Farnoush zijn aardig, deskundig en leggen duidelijk uit wat ze aan mijn gebit doen, en waarom. Ook de kosten zijn transparant. Ik ben erg tevreden met ze en zou deze praktijk aan iedereen aanraden

Thirza B 22 Mrt 2021 - 13:37

Wij waarderen deze tandarts uit duizenden. Goede omgang met volwassenen en kleine kinderen. Uiterst professioneel, hartelijk en altijd bereikbaar. Verder vind ik het fijn dat tandarts en mondhygiënist onder een dak zitten.

Miriam Kater 22 Mrt 2021 - 13:36

Fijne tandarts en personeel, neemt alle tijd, goed bereikbaar en met veel deskundigheid. Ik heb snel last van ontstekingen en dit is verholpen door de behandelingen van de mondhygiënist en het advies dat ik kreeg.

Daan Grippeling 22 Mrt 2021 - 12:54

Al jaren kom ik met veel plezier en vertrouwen bij Harm en Farnoush. Beide zijn zeer kundig in hun vak en daarbij allervriendelijkst. Ik kan Tand Oost een ieder aanraden die een buitengewoon goede tandarts en mondhygiëniste zoekt.

Una Bergin 22 Mrt 2021 - 12:02

Hele prettige, vriendelijke en capabele tandarts en mondhygiëniste!

David Mirshahi 22 Mrt 2021 - 09:54

Zowel Harm als Farnoush zijn zeer vriendelijk en zeer kundig!

Charlotte Koch 21 Mrt 2021 - 12:42

Tand Oost is een plezierige tandartspraktijk. De tandarts is onvoorstelbaar geduldig. Ik heb nogal angst voor de tandarts en ben dus een lastige patiënt. Maar hier voel ik me veilig. En dan is het ook nog eens een gezellige praktijk.

Bram van Heel 20 Mrt 2021 - 13:42

Al jaren bijzonder tevreden. Verplaatst zich goed in de patient. Legt alles goed uit. Zelfs na mijn verhuizing ben ik Tand Oost trouw gebleven.

Inge Bongers 19 Mrt 2021 - 10:04

Bekwame en sympathieke vakmensen! Ik heb bewondering voor hun zorgvuldige hygiënemaatregelen en de tijd die ze nemen voor elke behandeling. Bij deze praktijk ben ik in goede handen.

scarface1 nee 18 Mrt 2021 - 07:35

Nadat mijn moeder de vraag had gesteld of een vlek op haar voortand kon worden verwijderd antwoordde TandOost dat het niet mogelijk was en dat het schoonmaken mogelijk zenuwen kon beschadigen en dat de vlek normaal was. Nadat ik een slechte ervaring heb gehad met TandOost is mijn moeder naar een andere tandarts gegaan met dezelfde vraag : of de vlek kon worden verwijderd op haar voortand, en het antwoord was natuurlijk ja ! En de vlek werd onmiddellijk schoongemaakt en verwijderd dus ik raad aan nooit naar tandoost te gaan want de diagnose klopte voor geen meter en de communicatie is ver te zoeken.

karim jajaja 18 Mrt 2021 - 07:24

Nadat TandOost mijn broer heeft verteld dat hij een operatie moet ondergaan voor zijn gebit, is hij hier niet meer teruggekeerd. Na bezoek van een andere tandarts zei deze dat alles in orde was ! :)

Goedkoop sticker 18 Mrt 2021 - 07:21

Ben benaderd door een vriend die hier klant is geweest en zijn vulling van zijn gaatje was niet goed gedicht, prutswerk dus.

Mohamed Baladi 16 Mrt 2021 - 15:02

Ik heb niet per se een slechte ervaring gehad, maar ik heb wel uit betrouwbare bronnen (familie) vernomen dat de service die verleend wordt niet naar behoren is. Zo is er bij de nieuwe tandarts gebleken dat er nog tandplak zat. Dit na een bezoek bij de mondhygiëniste. Ook de tandarts had de vorming van tandbederf niet verholpen. Wederom de nieuwe tandarts had dit verholpen.

Abril Alvarez 24 Dec 2020 - 16:43

(Vertaald door Google) Uitstekend werk van zowel de tandarts als mondhygiënist, ze gebruiken de nieuwste apparatuur, ze zijn super geduldig, voorzichtig en hebben de beste vibe. (Origineel) Excellent work from both the dentist and mouth hygienist, they use latest equipment, they are super patient, careful and have the best vibe.

a florido 04 Dec 2020 - 10:58

Vriendelijke en bekwame tandarts. Heel blij en tevreden met deze praktijk. 100% pijnvrij!

E M 28 Okt 2020 - 10:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Lindsay Brown 29 Jun 2020 - 14:16

(Vertaald door Google) Beste mondhygiënist waar ik ooit ben geweest. Ze zorgen voor uw comfort - u luistert naar rustgevende muziek en ze gebruiken de modernste apparatuur. Farnoush onthoudt kleine details over jou en is ook aardig en geeft geweldige voorbeelden over hoe je je tanden beter kunt verzorgen met een spiegel en een poetsdemo! Maakt het verschil in het daadwerkelijk veranderen van mijn routine ten goede. Geen penseel of flossen hier! (Origineel) Best dental hygienist I’ve ever been to. They care for your comfort - you’re listening to soothing music and they use the most modern equipment. Farnoush remembers little details about you and also is kind and gives great examples on how to care for your teeth better using a mirror and a brushing demo! Makes all the difference in actually changing my routine for the better. No brush or floss shaming here!

verhaar 25 Jan 2020 - 03:28

Zeer bekwame en zorgzame tandarts. Ontzettend blij en tevreden met deze praktijk. Alleen hij mag zn kont wel wat vaker trainen. Die is zo plat als een dubbeltje.

M . Alaei 30 Jul 2019 - 12:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Davey Raabe 13 Jul 2019 - 11:07

Zeer bekwame tandarts en mondhygiëniste! Zeer nette mensen met veel zorg voor detail.

Ceren Mirzaoglu 10 Jul 2019 - 12:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Samantha Milani 23 Mrt 2019 - 10:19

(Vertaald door Google) Het beste!!! (Origineel) The best!!!

Kerziban Ayan 20 Jan 2019 - 11:53

Super leuke tandarts en mondhygieniste, voel me op mijn gemak, mijn angst voor de tandarts is minder geworden sinds ik bij tandoost patient ben

Dane Campbell 19 Dec 2018 - 01:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Helia 19 Nov 2018 - 13:11

(Vertaald door Google) Heel kalm en professioneel! De beste tandarts die ik tot nu toe heb gehad. (Origineel) Very calm and professional! The best dentist I have had so far.

Niko Kampman 11 Sep 2018 - 12:00

(Vertaald door Google) Geweldige tandarts - professionele, snelle en attente service (Origineel) Great dentist - professional, fast and considerate service

Joëlle Smidt 08 Aug 2018 - 12:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nanna J 16 Feb 2018 - 14:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wille K 28 Dec 2017 - 10:31

Hele goede tandarts en mondhygiënist! Sinds ik bij Tand Oost zit vind ik naar de tandarts gaan geen drama meer. Dank hiervoor.

Simon Mineur 12 Okt 2017 - 18:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ayda Hashemi 22 Aug 2017 - 15:03

Heel geduldig ,vriendelijk en professionele tandarts.ik ben er erg blij mee

Pegah Shahbazi 20 Aug 2017 - 23:12

Heel vriendelijke tandarts en mondhygiënist, professionele behandeling, top sfeer. Ik ben al jaren patiënt en ik ben erg tevreden.

Maurice Janssen 15 Dec 2016 - 12:46

Veel rust, professioneel & relaxt. Fijne praktijk!