Ortho Nova

August Allebéplein 13, 1062AA Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.8
Zorgkaart
2.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Orthodontie

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.8
2.5
marouane mahrir 05 Apr 2022 - 13:52

Na 1,5 jaar ben ik eindelijk af van mijn beugel. Ik heb goeie service meegemaakt en vriendelijk personeel. Het was ook zeer professioneel. Al met al een AANRADER!

Henrike Laning 30 Mrt 2022 - 11:01

Mijn dochter Dunya komt al een paar jaar bij Ortho Nova. Afgezien van de wachttijden bij afspraken die je overal hebt, is het een fijne praktijk. Ze nemen iedereen heel serieus en houden niet van half werk. Dunya heeft nu mooier rechte tanden. Haar beugel mocht er iets later uit dan verwacht. Dat was een teleurstelling, maar ook een teken dat de ortho erg zorgvuldig was. Het personeel is vriendelijk, ook begrip als je door omstandigheden op het laatste moment moet afzeggen. De praktijk is ruim en netjes. Personeel is behulpzaam, ook nu ze haar nachtbeugel kwijt is. Ze maken gratis een nieuwe zonder vervelende vragen of discussie. Kortom: rechte tanden en goede service. Een professionele praktijk voor orthodontie.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dank voor het schrijven deze uitgebreide recensie! vr gr Ortho Nova

R M 24 Mrt 2022 - 15:55

Jaren lang geweest en mijn moeder ook. Top service en met een tevreden gebit naar huis gegaan.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Fijn te lezen. Dank!

Naima Elghazi 23 Mrt 2022 - 14:02

Super goede ervaring op de praktijk. Tevens ook vriendelijke en behulpzame mensen die er werken.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dank je Naima, dat je deze review hebt willen posten!

Metehan Konukseven 16 Mrt 2022 - 14:53

Na 3 jaar kan ik weer een leuke glimlach delen met iedereen met me rechte tanden

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dag Mewtehan, dat geeft ons ook een lach op ons gezicht :). Dank je.

Amélie Aarsman 05 Mrt 2022 - 17:54

Ik vond het heel fijn bij Ortho Nova. Er werd goed naar me geluisterd en na anderhalf jaar slotjes was ik al klaar! Ik ben heel blij met het resultaat en doordat de medewerkers vriendelijk zijn en alles uitlegden voelde ik me heel welkom. Verder is het een hele schone praktijk. Echt een aanrader dus!

Moesie Moutghi 28 Feb 2022 - 17:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kristi Groeneweg 18 Feb 2022 - 15:13

Wat een mooie en fijne ortho praktijk. Hele vriendelijke medewerkers. Je kan altijd terecht. Top!

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

We zijn blij met jouw reactie Kristi :) !

Yassine Boulamane 16 Feb 2022 - 11:10

Top orthodontist medewerkers zijn vriendelijk snelle wachtrijen

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Heel hartelijk bedankt voor de mooie review Yassine!!

Ouanis Baddaoui 11 Feb 2022 - 00:37

Beste ortho van Nederland! Ik kom hier al jaren lang, eerst voor mijn dochter toen voor mezelf en nu voor de jongste! Rustige en schone plek. Vriendelijke medewerkers.. hier wordt echt naar je geluisterd en er wordt meegedacht! Ik raad iedereen aan om te kiezen voor ortho Nova. Twijfel niet en kies voor Nova👌

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Met zo'n fijne review beginnen we de dag weer met een stralende lach :). Dank je!

Andrea Hangartner 25 Jan 2022 - 07:58

(Vertaald door Google) Ik zou Ortho Nova ten zeerste aanbevelen! Erg blij met de geleverde service, uitstekend werk en echt zorgzame leden, vooral Beatriz. Kon zo snel en flexibel afspraken krijgen Grote dank aan het team voor de fijne behandeling en de mooie tanden die ik nu heb!! (Origineel) I would highly recommend Ortho Nova!! Very happy with the service provided, excellent work and really caring members, especially Beatriz. Could get appointments so fast and flexible Big thanks to the team for the nice treatment and the beautiful teeth I have now!!

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

(Vertaald door Google) Bedankt Andrea, voor je mooie recensie! (Origineel) Thank you Andrea, for you kind review!

Badi Kaoutar 11 Jan 2022 - 14:50

Dit is de beste orto ik heb mooie rechten tanden is echt een aanrader

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dank je wel voor jouw beoordeling Badi!

douae amrani 10 Jan 2022 - 14:50

Hele goeie ortho. Goeie medewerkers en heel professioneel.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dank je wel Douae. Zijn we blij mee!

Swante Bulthuis 14 Okt 2021 - 11:45

(Vertaald door Google) Ik raad ten zeerste aan!! Erg blij met de geleverde service, uitstekend werk en echt zorgzame leden bij Orthonova. Dus dank aan al het personeel voor de vriendelijke behandelingen en hun toewijding ook! (Origineel) I highly recommend!! Very happy with the service provided, excellent work and really caring members at Orthonova. So l, thank you to all the staff for the kind treatments and their dedication as well!

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

(Vertaald door Google) Dankjewel Swante, voor je mooie recensie! team Ortho Nova (Origineel) Thank you Swante, for your kind review! team Ortho Nova

Serena Solari 07 Okt 2021 - 11:51

(Vertaald door Google) Na 4 en een half jaar heb ik een paar dagen geleden eindelijk mijn vaste beugel verwijderd. Ik ben heel erg blij met de behandeling die ik gedurende deze jaren heb gekregen: al het personeel is zeer voorbereid, beleefd, beschikbaar en uiterst gefocust om hun best te doen. Mijn tanden zijn nu helemaal perfect en ik ben erg trots om mijn nieuwe glimlach aan iedereen te laten zien! Daarom wil ik alle medewerkers van Orthonova bedanken en in het bijzonder de orthodontist Beatrix, die me tijdens de laatste behandelingsperiode met geduld en professionaliteit heeft gevolgd. Ik zou Ortonova aanbevelen aan iedereen die een behandeling nodig heeft zoals de mijne (of een andere!). (Origineel) After 4 years and half, few days ago I finally removed my fixed brace. I am very very happy about the treatment I received during this years: all the staff is very prepared, polite, available and extremely focused to do their best. My teeth are completely perfect now and I am very proud to show my new smile to everybody! So I wish to say thanks to all the staff of Orthonova and a special thanks to the orthodontist Beatrix, who followed me with patience and professionalism on the last period of treatment. I would reccomend Ortonova to anybody needs a treatment as mine (or a different one!).

Hanan Akoudad 29 Sep 2021 - 18:14

Beste ortho van Nederland.Service is altijd top en leuke medewerkers vooral Beatriz .Bedankt voor alle behandelingen .

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Bedankt voor de aardige review!

Nora Zouli 28 Sep 2021 - 15:29

Een schone praktijk, maar daarmee is het beste ook wel een beetje gezegd...Nemen waarschijnlijk meer patiënten dan zij aan kunnen, waardoor afspraken gegarandeerd (flink) uitlopen. Vrij wel elke afspraak mocht ik 20-30 minuten wachten tot ik eindelijk geholpen werd. Als ik aangaf echt weg te moeten, i.v.m. mijn eigen agenda werd mij verteld dat ik dan een nieuwe afspraak zou moeten maken.. Daarnaast wordt je elke keer door een andere orthodontist geholpen, daarbij lijkt er geen sprake te zijn van enige vorm van overdracht. Zij blijken namelijk meestal niet op de hoogte te zijn van wat de vorige orthodontist gedaan/besloten heeft.. (soms zelfs met tegenstrijdige informatie) erg jammer.

Wenda Yiadom 17 Sep 2021 - 15:14

Na lang zoeken eindelijk een fijne praktijk gevonden. Het is er schoon en het personeel is er vriendelijk. Goede service en denkt met met je mee. Aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dank je Wenda, wat fijn dat je deze mooie review wilde schrijven. team Ortho Nova

zarah maysa 25 Aug 2021 - 14:51

Schone en rustige praktijk met aangenaam personeel, zowel aan de balie als de behandeling. Afspraken maken en ontvangst is goed geregeld door de dame ( Hennah) van de receptie (vriendelijk!). Het daadwerkelijke werk zoals controleafspraken en het zetten van de beugel hebben we ook niets over te klagen. Goed behandeld, zowel tijdens het zetten als bij de controles.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Bedankt voor de leuke recensie! Fijn te lezen. Team Ortho Nova

Li Xin 28 Mei 2021 - 11:28

Hele goeie service, iedereen is altijd aardig en behulpzaam.

Pedro Olmo 28 Mei 2021 - 08:22

(Vertaald door Google) Zeer tevreden over de aandacht die hier is ontvangen. Zeer professionele manier van omgaan met problemen en zeer rustige sfeer. (Origineel) Very satisfied with the attention received here. Very professional way of handling problems and very calm atmosphere.

Paloma Solá 28 Mei 2021 - 07:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Israel Perdomo 23 Mei 2021 - 22:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dearra Prop 12 Mei 2021 - 16:06

(Vertaald door Google) Verschrikkelijke ervaring! ik werd gezien door de meest 'ervaren' Ortho, Dr Lex. Dit is mijn tweede keer dat ik een beugel krijg, mijn tanden waren bewogen na mijn laatste zwangerschap, dus ik heb ervoor gekozen om ze nu te krijgen (weer zwanger :)) De communicatie die ik heb ontvangen is verschrikkelijk. Mijn pijnklacht werd niet aangepakt. Ik kreeg geen update na een van mijn behandelingen. Vandaag heb ik geprobeerd de 'dokter' feedback te geven over hoe ik me voelde. Hij was bot, onbeschoft en volledig gesloten voor feedback. Hij vertelde me dat ik op zoek moest naar een andere ortho om me de aandacht te geven die ik nodig heb. Ik antwoordde dat dit geen extra aandacht is, dit is een service die je verwacht van een medische behandeling waar je VEEL voor betaalt. Ik vertelde hem dat ik na mijn bevalling een paar maanden weg zou gaan, en vroeg wat mijn opties zijn ... ik moest HEM de opties zelf voorleggen, in plaats van dat HEM ze mij aanbood (een patiënt die medische behandeling krijgt) . Hij ging me betuttelen, in plaats van de feedback met een open, respectvolle en constructieve benadering te benaderen. je zou HUMILITY verwachten van medisch personeel. maar hij maakte er zijn plicht van om me te laten weten dat hij de eigenaar is van de praktijk en weigerde open te staan ​​voor alles wat ik zei. Ik vraag me echt af hoe deze praktijk nog steeds draait met dit soort service aan betalende patiënten. Bij het lezen van andere beoordelingen realiseer ik me dat anderen zeer vergelijkbare klachten hebben gehad ... dus in het algemeen - GA HIER NIET ... ik zou mijn kinderen ook niet aan zo'n omgeving blootstellen. Ik hoop dat dit resoneert met het publiek! (Origineel) Terrible experience! i was seen by the most 'experienced' Ortho, Dr Lex. This is my second time getting braces, my teeth had moved after my last pregnancy, so i opted to get them now(again pregnant :) ) The communication i have received is terrible. My pain complaint was not adressed. I was not given an update after any of my treatments. Today i attempted to give the 'Dr' feedback on how i felt. He was blunt, rude and completely closed to feedback. He told me i should look for another ortho to give me the attention i require. I responded that this is not extra attention, this is a service you expect from a medical treatment that you are paying A LOT for. I informed him i would be going away after my delivery for a few months, and asked what my options are.... i had to present HIM with the options myself, instead of HIM offering them to me(a patient receiving medical treatment). He went on to patronise me, instead of addressing the feedback with an open minded, respectful, constructive approach. you would expect HUMILITY from medical personel. but he made it his duty to let me know he is the owner of the practice and refused to be open to anything i said. I truly wonder how this practice is still running with this kind of service to paying patients. Reading other reviews i realise others have had very similar complaints... so in general- DONT GO HERE... i would not expose my children to such an environment either. I hope this resonates with the public!

ayman 14 Apr 2021 - 14:50

Goeie ervaring gehad bij de praktijk. Na 2 jaar een beugel te hebben gedragen prachtig resultaat. Afspraken maken gaat makkelijk en vriendelijk personeel. dikke 5 sterren

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Bedankt voor de fijne review Ayman! Team Ortho Nova

Siem Vreugdenhil 10 Mrt 2021 - 09:39

Ik zit niet meer dan 3 jaar bij de ortho altijd tevreden geweest super makkelijk om een afspraak te maken super vriendelijk en altijd vrolijk

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dank je wel Siem! En ook bedankt voor jouw geduld :)

Mohamed El Aidi 29 Jan 2021 - 22:03

Ik heb zeer slechte ervaring met Ortho NOVA , mijn zoon heeft daar een beugel gekregen en heb bijna 2500 euro betaald, je wordt meestal geholpen door onervaren personen en elke keer is iets mis .slotjes die niet goed worden bevestigd en los komen en elke keer als iets los komt ga je terug en wordt elke keer opnieuw berekend, laatst was zijn spalkje klein beetje los en hebben ze gelijmd en binnen twee minuten stond ie al buiten en ja je krijgt een rekening gepresenteerd van 41,74 euro voor een druppeltje lijm. Ik was niet eens met de rekening en heb Ortho NOVA gebeld en werd tegen me verteld dat ik gewoon moet betalen . Het maakt niets uit of je 1 minuut op de stoel zit of een kwartier. Er werd gewoon opgehangen aan de andere kant.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Geachte heer Al Aidi, uw zoon kwam na een jaar weer bij ons en had een kapot spalkje. Die hebben wij gerepareerd en wij hebben dat inderdaad in rekening gebracht. Tijdens zijn gehele behandeling is er 2 keer een slotje losgekomen en de reparatie daarvan hebben wij niet in rekening gebracht. Jammer dat u dan zo reageert. Telefonisch proberen wij iedereen netjes en correct te woord te staan, maar als er op erg onvriendelijke wijze tegen mijn secretaresse wordt gesproken is het advies om aan te geven dat wij het gesprek beëindigen. Dat is bij u dus gebeurd. Overigens waren de kosten een stuk lager dan u aangeeft. Als u dat wenst wil ik graag met u een gesprek plannen. vr gr Lex Noverraz

Maggy Monroe 03 Dec 2020 - 14:31

Allemaal aardige mensen! Van de receptie, tot de assistenten en de orthodontisten! Prettig geholpen, elke keer weer.

Gerard Salvador Lopez 19 Nov 2020 - 10:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Gerard Salvador López 18 Nov 2020 - 20:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

S 14 Nov 2020 - 22:25

Slechte praktijk. Het ziet er netjes uit, maar dat is helaas ook het enige. Alleen maar slechte ervaringen hier gehad. Meeste assistenten helpen je niet goed en maken nare opmerkingen. Daarnaast wordt er bij de behandeling nooit wat uitgelegd en komt er nooit een orthodontist kijken bij een controle. Als patiënt mag je hier alles zelf uitzoeken. Ik ben er klaar mee hier en ga op zoek naar een andere orthodontist die wel tijd heeft voor zijn patiënten. Zonde van mijn geld hier!

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Geachte heer of mevrouw S. Wat jammer dat u deze reactie post. Uiteraard kan het zijn dat iemand om de een of andere reden niet tevreden is, maar ik denk dat uw reactie niet overeenkomt met de werkelijkheid. Mag ik u uitnodigen om eens een ochtend of middag met mij 'mee te lopen'? Ik kan u dan laten zien hoe ik werk en uitleg geven en denk dat u dan een ander beeld krijgt. Bij iedere controle zie ik mijn patiënten en we doen erg ons best om uit te leggen en vriendelijk te zijn. Als u ons even een mailtje stuurt zal ik contact met u opnemen. Vriendelijke groet, Lex Noverraz

E B 23 Okt 2020 - 14:23

Zorgzaam en beminnelijk! 7 jaar terug een beugel gehad bij een orthodontist in Utrecht. Nu 7 jaar later problemen gehad met mijn spalk. Ik klopte bij Ortho Nova aan de deur want het betreft een spoedgeval. In 1 dag verholpen! Ben ik ze dankbaar voor. Oh ja, ze hebben ook nog de leukste receptioniste tot aan de meest gespecialiseerde orthodontist. - Ik wilde graag nog middels een review duidelijk maken hoe goed mijn situatie is opgepakt.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Beste EB, bedankt voor jouw aardige reactie. Fijn om te lezen. vriendelijke groet, Lex Noverraz

Julia 22 Okt 2020 - 00:05

LET OP; mevrouw C is GEEN orthodontist Ik wil iedereen afraden naar deze praktijk te gaan. De mensen die hier werken zijn niet goed opgeleid en weten niet wat ze doen. Sommige assistenten helpen je goed, anderen snappen zelf niet eens wat ze aan het doen zijn. Je behandeling is net een Russisch roulette, als je geluk hebt wordt je geholpen door een van de betere assistentes, als je pech hebt krijg je hulp van iemand die niet bekwaam en bevoegd is (met als resultaat dat de uitvoering niet goed is en je behandeling wordt vertraagd). Wat het allerschokkenst is, is dat de ‘behandelend orthodontist’ hier helemaal geen orthodontist is. Mevrouw doet zich voor als orthodontist, maar is helemaal niet bevoegd om deze handelingen uit te voeren aangezien ze in het BIG-register geregistreerd staat als tandarts en NIET als orthodontist (namelijk geen vermelding in BIG van Dento-Maxillaire Orthopaedie). Mevrouw heeft dus niet de juiste opleiding gevolgd om dit werk te mogen doen (en deze titel te dragen). Ondanks dat wordt zij er telkens bij gehaald wanneer er wordt gevraagd om de orthodontist en maakt zij het beleid. Ik spreek ten schande dat iemand zich zo voordoet en tegelijk wel torenhoge kosten eist (orthodontist tarieven vraagt). Ik geef jullie allen het advies, ga naar een praktijk waar je WEL wordt behandelt door een echte orthodontist. Overigens de heer Noverraz, wel een echte orthodontist, is nooit aanwezig in de praktijk. Gedurende de hele behandeling hier heb ik hem slechts 1 keer gezien bij de kennismaking.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Beste Julia, mevrouw Roos. Graag zou ik met u in gesprek gaan, maar helaas staat u niet bij ons ingeschreven. Waarschijnlijk schrijft u over mevrouw Beatriz Illa Castrillo. Op de website en op haar badge staat duidelijk vermeld dat zij werkzaam is als tandarts voor orthodontie. Er is geen sprake van dat Beatriz 'zeer voordoet als orthodontist'. Maar voor de duidelijkheid: Beatriz heeft drie jaar in Nederland gewerkt als tandarts en heeft daarna in Spanje de driejarige masteropleiding in orthodontie gevolgd. Omdat deze opleiding eerst moet worden erkend in Nederland gebruikt zij de titel van orthodontist uiteraard niet. De beschuldiging aan haar adres is dus onjuist en onnodig beschadigend. Wat de tarieven betreft: deze zijn in Nederland gelijk voor orthodontisten en tandartsen. Zie hiervoor www.nza.nl. Tenslotte verbaast het mij dat u schrijft dat ik nooit aanwezig bent. Graag maak ik een afspraak met u op dinsdag, woensdag of vrijdag, de dagen dat ik aanwezig ben. Vriendelijke groet, Lex Noverraz

Fatima Aktam 01 Okt 2020 - 12:23

De 5 sterren zijn puur en alleen voor Hanah en Romona! De enige twee die goed weten hoe zij hen werk uit moeten voeren. De rest bakt er helemaal niks van en doet maar wat. Zo ben ik vandaag na twee jaar weer terug gegaan omdat mijn onderste spalk stuk was en heel erg pijn leidde. Al gauw werd ik weg gestuurd met dat mijn spalk stuk is en helemaal vervangen moet worden. Dus ik had weer een nieuwe afspraak nodig.. omdat ze geen tijd hebben. Verder hebben ze NIKS aan de gebroken, stekende spalk gedaan die in mijn tong uit stak. Terwijl de eerst volgende afspraak vrijdag of na het weekend was (dus ze wilde dat ik zolang met de pijn bleef).. behalve Hanah en Romona dan. Nadat ik Hanah vertelde wat er aan de hand is en dat ik dus een nieuwe afspraak nodig had, bood Hanah zelf aan om te vragen of zij wat aan de pijn kon doen. Op een gegeven moment heeft de lieve Romona haar pauze en tijd opgeofferd om mijn onderste spalk te vervangen en mij te verhelpen van de pijn. Dus Hanah en Romona mochten jullie dit lezen, de 5 sterren zijn voor jullie! Keep up the hard work and the big smile, like always! Voor de andere mensen die daar werken en mij geholpen hebben: neem een voorbeeld van jullie collega's (Romona en Hanah) en geef de klant ten minste het gevoel dat jullie daar zitten om hen te helpen, ipv zo snel mogelijk naar huis te gaan.

Margarita Illa Castrillo 21 Sep 2020 - 12:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jaime San Gil Cubillo 21 Sep 2020 - 11:30

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mª Dolores Castrillo de Larreta-Azelain 21 Sep 2020 - 10:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

K. Badal 02 Sep 2020 - 21:15

Mijn twee dochters zijn behandeld bij Ortho Nova. het zijn lieve mensen en de tanden zijn heel erg mooi geworden.

waardering
Reactie van/namens: Ortho Nova

Dank u! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Vriendelijke groet, Lex Noverraz

MaiiSelff 06 Aug 2020 - 14:03

Er waren goeie medewerkers maar nadat ze weggingen kwamen er onbeschofte mensen die het niet boeien over klantenservice ik kwam binnen en de vrouw die mij helpte zat alleen maar te kletsen met een ander medewerker en te roddelen over de vorige patient en ze disrespecte mij ook ze zei namelijk tege de ander medewerker dat mijn adem stinkt en een ander verhaal ik kwam niet naar me afspraak 2 dagen later kwam ik om een nieuwe te maken en ze begonnen allemaal op me te schreeuwen en toen ik een ander afspraak wou maken vroeg ze me kan je ..... mischien ik zei nee en daarop antwoorde zij zeg gewoon maar ja dat is makkelijker voor mij Van mij krijgt ortho nova 1 ster

Susan Rosa 29 Jul 2020 - 09:12

Winst maken wordt overduidelijk belangrijker gevonden dan kwaliteit en klanttevredenheid, jammer. Wel vriendelijk personeel.

Allard Pronk 16 Jul 2020 - 14:30

Snel geholpen, vriendelijke mensen, keurig nette praktijk.

Beatriz Illa Castrillo 23 Mei 2020 - 10:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

Vanessa Dujker 06 Mei 2020 - 14:27

In het begin was ik erg tevreden, toen gingen er mensen weg en kwam nieuw personeel. 2jaar erover gedaan om een wortel naar achter te krijgen, me tanden stonden al recht! En me wortel staat nog steeds een beetje naar voren helaas pfff Elke keer ja nog even een spleetje en natuurlijk stonden daarna me tanden weer scheef! Ook ging ik van de 5sterren(in begin) naar minder sterren vanwege dat het lang duurde en elke keer scheef stond na de behandeling. Toen ik binnen kwam viel hij me gelijk aan dat ik met die 2 sterren zijn praktijk zwart maak en de ortho zei dat ik twee keuzes had... OF je haalt je 2 sterren weg en ik behandel je verder! OF je laat je 2sterren staan en zoekt een andere ortho! BELACHELIJK!

Lital Hansen 20 Mrt 2020 - 17:10

Tijdens de intake werd me verteld dat de beugel er 1 à 1.5 jaar in moest zitten, na 2 jaar heb ik iets gezegd over de tijd dat het duurde, en het werd me eindelijk verteld dat ze eraf konden, maar eerst nog 2 mnd wachten om ze te laten “settelen”. Voor dat ik het wist was boven en onderkaak meer scheef dan ik ooit had kunnen denken. Mnd na mnd werd er iets aangepast, zonder verbetering, en na 3 jaar heb ik een vergadering moeten inplannen met de orthodontist. Het bleek dat hij dit persoonlijk nam, en geen verantwoordelijkheid wou nemen en zeker geen uitleg,- de aanpassing na deze vergadering gaaf mijn voortand 3 mm hoogteverschil. Bijna elke keer door iemand anders geholpen en als ik vragen had of commentaar gaf over wat duidelijk verkeerd ging, dan werd het afgewimpeld of ze zeiden dat ik aan het klagen was voor niets. 50 % van de keren dat de draad geplaatst werd, kreek ik de draad hard en diep in mijn tandvlees gestoken, waardoor ik pijn, bloed en een opgezwollen mond had tot 1 week lang. Zo ging het: De orthodontist maakte een aanpassing, vertelde de assistente wat er moest gebeuren, en het werd niet goed meegenomen, want de verkeerde stappen werden gemaakt door de assistente. Tijd is verspild aan vrij nemen van werk om keer op keer terug te gaan. Na 3.5 jaar heb ik met moeite moeten accepteren dat de beugel eraf moest, zonder tevredenheid over het resultaat. Ze maakte de tanden niet schoon voor het plaatsen van de spalk, de spalk viel los, en bij controle bij mijn tandarts werd het me verteld dat de tanden natuurlijk schoongemaakt moesten worden voor het plaatsen van de spalk..Ik ben elke 3 mnd naar de mondhygiënist gegaan, en keurig tanden gepoets 10 minuten 4x per dag, heb vanwegen 3.5 jaar lang met beugels, 4 grote gaatjes gekregen, verkleuringen, en constant pijn. Ik heb voor elke afspraak na 1.5 jaar moeten betalen....24 extra controles ongeveer aan extra kosten. Ik zie dat meerdere mensen helaas hetzelfde ervaring hebt, en ik raad iedereen aan die toch naar deze ortho willen gaan om heel goed op te letten, neem iemand mee elke keer om te kunnen bevestigen wat er daadwerkelijk wordt gezegd, en wat er gebeurt. Accepteer niet dat een specialist, waar de enige focus op tanden horen te zijn, dit allemaal verkeerd doe.

Saskia Rijneveld 13 Mrt 2020 - 15:03

(Vertaald door Google) Yessssssss (Origineel) Yesssssssss

Emma Verkuijl 07 Feb 2020 - 14:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nora Zizo 08 Jan 2020 - 08:50

Echt niet aan te raden! Je krijgt geen uitleg helemaal niks! Toen de beugel bijna eraf mocht begonnen de tanden ineens scheef te staan of uitelkaar. elke keer afwimpelen met smoezen. Dat is vaak voorgekomen. Je krijgt elke keer iemand anders waadoor je elke keer hoort ik weet niet wat er mis is gegaan. Dit doen ze puur om extra geld te ontvangen! De beugel had een jaar gelden al eraf moeten zijn. Ik raad deze praktijk echt niemand aan.

Sofie H 28 Okt 2019 - 19:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

sanne kevelen 04 Sep 2019 - 11:52

Iedere keer als ik geweest ben kom ik terug en staat er iets anders scheef waardoor ik een half jaar langer bezig was. Incapabele orthodontisten. Degene waarmee je je eerste afspraak hebt die is bijna nooit aanwezig waardoor je steeds andere orthodontisten krijg waarvan duidelijk is dat de meeste niet weten waar ze het over hebben. Vaak teruggekomen ook dat er helemaal NIKS veranderd was. Er wordt niet goed bijgehouden wat er gezegd en gedaan is bij de behandeling dus de volgende keer weten ze amper hoe en wat. Er worden beloftes gedaan die niet waargemaakt worden. Meer foto’s, meer afspraken, dus meer geld ontvangen voor hun. Ik heb het al een paar keer aangekaart maar word steeds een beetje afgewimpeld. Ik wilde naar een andere ortho maar ik zou bijna klaar zijn dus niet gedaan ivm dure startkosten, maar elke keer kwamen er meer maanden bij. Er word ook aan de lopende band geroddeld daar over elkaar en over klanten. Ik adviseer echt naar een kleinere praktijk te gaan.

Hugo Sanchez 22 Jul 2019 - 04:01

Slechtse ortho die ik heb gehad. Zelf heb ik ongeveer 15 jaar ervaring met orthodontisten maar elke keer wordt ik teleurgesteld bij Ortho Nova. Het ziet er schoon en professioneel uit maar het personeel is ondermaats. Vaak terug moeten komen omdat er iets verkeerd was geplaatst. Ik ben er klaar mee en ga een andere orthodontist zoeken.

Murat Irtes 21 Jun 2019 - 16:25

Nooit op afgesproken tijd geholpen, altijd druk. Wach tijd is extra gemiddeld 20 min. Verder prima orthodontist

A.- A.A 05 Mrt 2019 - 16:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Imane Benmossa 17 Jan 2019 - 14:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Channah Vd 26 Sep 2018 - 13:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tahir Muhamed 06 Feb 2018 - 16:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Basnet Famalie 24 Okt 2017 - 09:35

Deze Google-recensie is zonder tekst

Berend van Blankenstein 25 Sep 2017 - 22:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

Fatima Aktam 08 Mrt 2017 - 08:13

Super goede orthodontist! Ze weten wat ze doen en ze houden aan hun plannen! Van te voren wordt er verteld wat er allemaal gaat gebeuren en wanneer je beugel er ongeveer uit kan! Kortom super goede ortho!! En het is Super schoon!!

M_from_Amsterdam 15 Aug 2016 - 19:46

Deze Google-recensie is zonder tekst