Oostdent Tandheelkundig Centrum

Makassarstraat 151a, 1095SV Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.3
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:00

Tandartspraktijk Oostdent is gevestigd in Amsterdam Oost, dichtbij het Javaplein. Het team is gespecialiseerd in algemene tandheelkunde. De praktijk biedt zorg aan elke patiënt. Wij nemen nieuwe patiënten aan.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.3
10
Nataliia Orlova 18 Mei 2022 - 09:58

(Vertaald door Google) We zijn erg blij dat we deze kliniek hebben gevonden! Dina is een professionele en vriendelijke arts. Mijn dochter voelde zich veilig en rustig bij haar. We kregen daar hulp en een perfecte klantenservice. Nogmaals bedankt voor je werk en aandacht voor je patiënten! (Origineel) We are very happy that we found this clinic! Dina is a professional and kind doctor. My daughter felt safe and calm with her. We got help and perfect customer service there. Thank you again for your work and attention to your patients!

lRobinHood (Jonathan) 30 Dec 2021 - 03:19

Prima tandarts

Sahnas Sakas 27 Dec 2021 - 14:45

Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. En zelfs als ik geen vaste klant ben bij oostdent, hebben zij uitermate goed geholpen.

M B 03 Aug 2021 - 10:44

Na 20jaar bang te zijn geweest voor de tandarts Durf ik nu rustig en ontspannen in de stoel te zitten. De assistentes zijn echt super lief en de tandartsen hebben super veel geduld. Ik vind dit praktijk super Top met een super Topteam.

Araz Abbas 30 Jul 2021 - 16:02

Voor de zoveelste keer geholpen door, kundige personeel met hart voor de patiënt. De professionele houding van Dina Hussein maakt de behandeling makkelijker, dankjewel

Marissa van der Loon 30 Jul 2021 - 15:18

Zeer tevreden!! De tandarts is een relaxte man rustig, maar weet wat hij doet. Iedereen denkt met je mee en stelt je op je gemak. Dina heeft mijn mond schoongemaakt, wat een held! Door haar kan ik weer met een glimlach naar buiten .♥️

Jems 29 Jul 2021 - 17:12

Goede tandarts, fijne mondhygiënisten en meedenkend personeel. Vijf sterren van mij! Een aanrader voor mensen met angst en voor kinderen!

Amir Nashie 26 Jul 2021 - 16:39

(Vertaald door Google) Goede tandarts, die de tijd neemt. Vriendelijk personeel (Origineel) Good dentist, who takes his time. Friendly staff

Amir Alsoltani 22 Jul 2021 - 22:59

Zeker vijf sterren waard! Top praktijk , ze denken goed met je mee en helpen je tot het uiterste. Ik ben zeer tevreden.

Hanin Saad 22 Jul 2021 - 22:37

Vakkundige mensen die goed advies geven en met angstpatiënten kunnen omgaan.

Dina Hussein 21 Jul 2021 - 13:07

Al acht jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij Oostdent tandheelkundig centrum als all round assistente. Sinds kort hebben wij dit kunstwerk mogen bemachtigen, waar wij vele leuke reacties over hebben gekregen van onze patiënten.

Harold van 't Verlaat 20 Jul 2021 - 11:50

Een aangename sfeer en fijn personeel. Ik moest met spoed naar de tandarts en ondanks de drukke bezetting kon ik op kort termijn terecht. Ook een pluspunt is dat ze goed zijn met kinderen. Mijn dochter was altijd bang voor de tandarts, maar gaat nu niet meer met tegenzin mee.

Franciska Buisman 19 Jul 2021 - 14:00

Kundige tandarts. Er heerst een fijne sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt.

O Akkoc 03 Jun 2021 - 13:32

Proffesionals en een groot nazorggevoel, deze praktijk kan je echt aanraden. Succes Gewenst, Leuke Team

bart blankman 31 Mei 2021 - 15:01

Zeer persoonlijk geholpen, meedenkend en professionele aanpak. Zeer aan te raden.

Johan Smit 26 Mei 2021 - 14:56

Erg goede en vriendelijke tandartsen die mij gerust hebben gesteld. Zij denken ook goed mee met de patiënt. Ik ben er goed behandeld. Bevalt veel beter dan eerdere tandartspraktijken, dus voorlopig zal ik hier blijven!

Nermien Saad 25 Mei 2021 - 21:21

Super fijne en goede praktijk. Ik ben er erg goed geholpen na pijnklachten, waarvan de oorzaak door andere praktijken niet gevonden kon worden. Vriendelijk en kundig personeel.

Gabiie K 24 Feb 2020 - 13:20

In het begin was het oké en voelde ik me erg fijn, aardige mensen en een mooie nette praktijk. Volgens Oostdent had ik vijf gaatjes. (Ik had geen pijnklachten). Ik ben om deze reden overgestapt van tandarts, omdat ik best angst heb en wou naar een praktijk gaan die net wat meer gespecialiseerd was met angst patiënten. Vandaag naar mijn nieuwe tandarts geweest en ik blijk GEEN gaatjes te hebben. Hij zag wel 1 plekje, maar dat was zo klein dat daar (nog) niks aan gedaan kan worden. Ik ben hier enorm van geschrokken en ik plaats daarom ook een recensie, ik hoop dat dit niet nogmaals zal gebeuren bij een andere patiënt. Wat ik ook erg vervelend vond is dat er zonder overleg een afspraak word gemaakt bij de mondhygiënist.

sara waschdi 24 Dec 2019 - 14:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nawid Amiri 13 Dec 2019 - 08:52

Goed gewerkt alleen achteraf krijgte rekening die niet vergoed wordt door mijn verzekering terwijl ik 100 % vergoed wordt ik heb mijn verzekering gebeld ze hebben gezegd dat de rekening van mondhygiënist word alleen 75 % vergoed terwijl ik niet naar mondhygiënist geweest.

Manal el Kh 15 Nov 2018 - 20:33

Vakkundige en eerlijke behandelaars, sta nooit voor verassingen. De tandarts legt altijd goed uit wat hij gaat doen en wat ik kan verwachten. Voor mij geen andere tandartspraktijk meer! Dikke aanrader.

Mijnmail Sif 16 Mei 2018 - 12:28

Super relax tandarts praktijk ze stellen je op je gemak! Door mijn dagelijkse medicijn gebruik heeft mijn gebit een opdonder gehad, en oostdent heeft mij weer geholpen om lekker weer te lachen zonder dat ik mijn schaam voor mijn gebit! Ik ben ook best een Angsthaasje en ze vertellen voordat ze aan de behandeling beginnen wat ze precies gaan doen, en dat stelt mij weer gerust! Tandarts oostdent ik zal jullie aanraden en voor kids is het ook een juiste tandarts mijn kinderen gaan relax naar hun afspraken toe! En het is ook fijn dat ze op een zaterdag open zijn😍En tuba de mondhygienste is ook een pracht vrouw met veel geduld! Dank jullie wel praktijk oostdent! En voor de mensen die de Nederlandse taal niet beheersen het is daar multicultureel dus altijd wel iemand die kan tolken! 5 sterren voor jullie groetjes Mariam

Lloyd De Meza 17 Okt 2017 - 14:40

Door hun kan ik weer behoorlijk lachen. Ze hebben me geholpen op een cruciaal moment en de service was super. Nemen de tijd met hun patienten en ze zijn ook waanzinnig proffesioneel. Ik geef ze vijf sterren om dat het aantal sterren maar tot vijf gaat anders waren het er tien 🤗

Elmo Bestebreurtje 12 Okt 2017 - 15:38

Top, bij oostdent denken ze goed mee! Toen ik lasthad kon ik binnnen een paar uur al terecht. Heel tevreden.

Enrique López 05 Jul 2017 - 15:40

Ik ben bekend met parodontitis. Sinds een jaar ongeveer heb ik mij ingeschreven bij Oostdent omdat mijn eigen tandarts met pensioen ging. De eerste twee ervaringen waren goed totdat ik naar een mondhygienist ging die verstand van zaken had en die direct aangaf dat zij mij niet kon helpen omdat mijn gebit eerst behandeld moest worden door een paradontoloog. Zij heeft die dag dus niks (!) bij mij gedaan, terwijl de tandarts en 'mondhygiensten' van Oostdent het nooit opgevallen is dat er iets ernstig mis was met mijn tandvlees en zij dus zonder enige opmerking te werk zijn gegaan in mijn mond. Ik loop ondertussen al een jaar onder behandeling bij de specialist en ik heb vorige week te horen gekregen dat het van een dramatisch tandvleesprobleem naar een gezond gebit is gegaan, dus daar ben ik heel blij mee. Maar dit heb ik helaas niet te danken aan Oostdent. Ik wil ook niet weten wat er zou zijn gebeurd als ik hier nog vijf jaar mee rondgelopen had. Als ik nul sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.

Carolien van Maaswaal 22 Jun 2017 - 09:35

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sivan Vigder 15 Mei 2017 - 04:06

(Vertaald door Google) Zeer goede kliniek. Vriendelijk personeel, goede tandartsen. (Origineel) Very good clinic. Nice staff, good dentists.

Paul Reijnders 01 Mrt 2017 - 17:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Charaf 24 Okt 2016 - 16:03

Vorige maand had ik ernstig last van mijn kies dit ging zo een aantal dagen door. Op een gegeven moment kon niet meer slapen van de pijn. Heb toen de volgende dag vroeg naar Oostdent gebeld, na mijn verhaal bood de jonge dame aan de andere kant van de lijn bood mij een spoedbehandeling aan en kon diezelfde dag nog langskomen. Behandeling verliep soepel, werd me uitgelegd dat de wortel was ontstoken, en dat de pijn vele malen minder zou worden na behandeling. Dit was gelukkig uiteindelijk ook het resultaat.