Mondzorgcentrum IJburg

IJburglaan 393, 1086ZJ Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.1
Zorgkaart
9.7
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 18:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 18:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:00

Welkom bij Mondzorgcentrum IJburg

Wij zijn een tandartsenpraktijk in Amsterdam (IJburg). Naast reguliere behandelingen, zijn wij gespecialiseerd in narcose behandelingen en implantologie. 

Bang voor de tandarts

Wij zijn de angst tandarts in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring, unieke werkwijze en narcose behandelingen zijn wij gespecialiseerd in behandelingen voor patiënten die bang zijn voor de tandarts. Onze tandartspraktijk is ingericht volgens de laatste normen en beschikt over een professioneel team tandartsen en assistentes. U zult bij een eerste bezoek ervaren, dat bij ons de patiënt altijd centraal staat. Wij geven ook angst voor de tandarts tips. Dus bent u bang voor de tandarts of heeft u angst voor de tandarts? Neem dan contact met ons op.

Implantologie

Naast angst tandarts zijn wij ook gespecialiseerd in implantologie. Bij implantologie vervangt u tanden door tandimplantaten. Implantaten zijn kunstmatige wortels, meestal vervaardigd uit titanium, die in het bot geplaatst worden. Op onze website vindt u meer informatie over implantologie en kosten en tarieven van implantologie. Via de site kunt u ook vragen stellen, zich aanmelden en zien hoe wij gewaardeerd worden op de verschillende waarderingssites.
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
A. Zarani
Tandarts
BIG nummer: 29916929602
tandarts
0.0
E. Arslan
Tandarts
BIG nummer: 49909221402

Faciliteiten

 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Narcose (intraveneuze sedatie)
0.0
4.1
9.7
Line Bijster 28 Jan 2022 - 16:17

Ooit overgestapt naar deze tandarts door verhuizing,ook was ik jaren niet naar de tandarts geweest door angst. Beste keuze ooit! Iedereen is zo vriendelijk,behulpzaam en ze stellen je zo gerust! Ze zijn voorzichtig en zullen nooit zonder reden een grote ingrepen doen en onnodig kiezen trekken bovendien leveren zij prachtig werk! Ik heb een prachtig gebit dankzij deze toppers! En mocht er iets mis zijn ga ik zonder angst naar deze praktijk! Inmiddels woon ik in haarlem maar ga ik nooit meer weg bij deze praktijk! Toppers!

Leroy 05 Jul 2021 - 19:03

Nog nooit heb ik z'n fijne tandarts gehad. Ik vind het fantastisch dat de eigenaar je op de meest vriendelijke manier ooit welkom heet en je op je gemak stelt, gespecialiseerd in angst patiënten maar ook voor andere bezoekers. De tandartsen zijn erg voorzichtig en doen er alles aan om de behandeling zo pijnloos en stressloos te laten verlopen. Inmiddels op mijn advies zijn mijn partner en 2 vrienden van ons ook overgestapt naar Mondzorgcentrum Ijburg en die delen dezelfde ervaring. Hoop niet dat ik ooit te ver uit de omgeving ga wonen, ik zou het bijzonder jammer vinden deze praktijk op te moeten geven. Mvg, Leroy

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum IJburg

Dank je wel voor je super mooie review ! je bent altijd van harte welkom ook als je niet meer in de buurt woonachtig bent hoor !

Suzanne van der linden 13 Nov 2020 - 08:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nathalien Howard 25 Okt 2020 - 20:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Max Hirschfeld 22 Feb 2020 - 11:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ellis vreeling 12 Feb 2020 - 19:58

Ik vind vervelend dat mijn nieuwe tandarts jullie mailen heeft gelezen over mij Jullie hebben die ervaring gestuurd over die dames dat vond ik echt niet leuk ze waren zelf helemaal geen geduld met mij toen die kies er uit moest ze waren zelfs ook zeer onvriendelijk

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum IJburg

Beste Ellis, we hebben op jouw verzoek je medische gegevens verzonden naar je nieuwe tandarts. Het betreffen geen mailtjes maar medische onderbouwing van het verloop van een behandeling.Dit alles in de hoop dat je nieuwe tandarts daar rekening mee kan houden waardoor jouw behandelingen in de toekomst zo rustig mogelijk verlopen. Succes met je verdere behandelingen.

Eline Arisse 29 Jan 2020 - 11:50

Overgestapt naar andere tandarts na een consult, gaatjes vullen en mondhygiëne. Ik heb last van klemmen blijkt en moet daarvoor naar de hals-kaak fysio. Werd me hier verteld dat het door de verdoving kan komen. En dat ik nog zes gaatjes zou hebben die moeten worden gefixt. Dat klopt niet volgens de nieuwe tandarts. Zijn er voor nu twee en de rest eerst aankijken met preventief goed schoon houden. Wat me vooral tegen staat is dat een van de receptionisten veel roddelt over van alles en nog wat. Op een nare manier. En daarnaast zich bemoeit met behandelingen, die luidkeels via de telefoon bespreekt zodat je wel moet meeluisteren en privacy gegevens dus worden gedeeld. Ziektekostenverzekeringen wordt ook openlijk advies over gegeven qua pakketten: zo hoog mogelijk voor zo veel mogelijk vergoeding. Medewerkers zijn verder wel heel aardig maar ik voelde me er al snel niet meer prettig bij.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum IJburg

Beste Eline, vervelend om te horen dat je niet alles als positief ervaren hebt. We begrepen uit je verhaal bij de intake dat je in het verleden ook al veel vervelende ervaringen hebt gehad bij andere tandartsen dus we hopen dat je nu dan de juiste hebt gevonden. Mocht je toch weer een negatieve ervaring hebben ben je natuurlijk bij ons weer van harte welkom.

U. M. 07 Okt 2019 - 09:50

Erg fijne tandarts met een persoonlijke touch. Ga hier dan ook al jaren met plezier heen. Ook zonder tandarts-vrees prima aan te raden!

Alexandra Muskovszky 10 Sep 2019 - 09:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

shirin saberi 25 Aug 2019 - 03:57

Twee maanden geleden behandeld, ik heb een gebitsreiniging gehad. Na deze ervaring heb ik enorm veel last en pijn bij koud of te warm drinken/eten. Vreselijk! Ik had hiervoor 6 jaar dezelfde tandarts en nooit problemen gehad, helaas door verhuizing moeten overstappen naar Mondzorgcentrum IJburg.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum IJburg

Beste Shirin en vriendin van Nick Schagen wat raar dat we ook jou nooit gesproken hebben over de ontstane vervelende klachten na de behandeling . ( dit is ondertussen al 6 maanden geleden ..) Mocht je willen praten over je problemen en samen zoeken naar een oplossing dan kun je ons gewoon bellen. Ons lukt het helaas niet om jullie telefonisch te pakken te krijgen.

Nick Schagen 15 Jul 2019 - 13:38

Vreselijkste tandarts van Nederland, zeer onprofessioneel en pijnlijk met het schoonmaken maken creëren ze gaatjes. Waar ze de volgende keer flink voor facturen. Ga ergens anders heen hier ben je puur een nummertje waar ze geld uit willen trekken.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgcentrum IJburg

Beste Nick Schagen het klinkt inderdaad als een hele vervelende ervaring, in de praktijk tijdens of na de behandelingen hebben we nog nooit een klacht van je ontvangen. Mocht je er nog over willen praten dan zijn we er voor je . Als praktijk gespecialiseerd in angst patiënten komen we in contact met veel verschillende mensen die vaak al jaren niet meer naar een tandarts zijn geweest. Deze mensen komen ergens op een punt dat ze niet langer verder kunnen met hun gebit. Ze hebben vaak pijn of esthetisch is het niet meer mooi. Uiteindelijk gaan ze zoeken op het internet waar ze het beste terecht kunnen .. soms duurt dit weken soms ook jaren voordat ze zich overtuigd hebben van de juiste praktijk. Reviews zijn dus heel belangrijk voor deze mensen .. eerlijke reviews.. Als die angst patiënten dan eindelijk die stap te zetten om te komen proberen we juist te kijken naar een voor de patiënt passend behandelplan en natuurlijk ook naar de financiën, pijn in de tanden is al niet fijn .. pijn in de portemonnee ook niet.

Gino De Haan 08 Jul 2019 - 08:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ismayil Tasdelen 17 Jun 2019 - 17:56

Zeer goede praktijk. Christien en Anna zijn hele vriendelijke en professionele tandartsen. Een gaatje vullen is net zo gewoon geworden als je haren laten knippen bij de kapper.

jeroen letterie 25 Mrt 2019 - 19:02

Goede prijs-kwaliteit. Aardige mensen. Flexibel en klantgericht.

Laura Vrehen 12 Jan 2019 - 19:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Chantal Kleine 12 Jan 2019 - 11:17

Een heel fijne en deskundige tandartsenpraktijk. Vriendelijk en eerlijk personeel. In mijn optiek zeer geschikt voor angstige patiënten.

Kolja Wodan 24 Dec 2018 - 20:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bianca Berentsen 19 Dec 2018 - 13:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

Michael Bos 18 Dec 2018 - 16:31

De beste tandarts van Amsterdam zelfs als je angst patiënt bent

jacqueline van der wal 08 Okt 2018 - 07:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

joyce blok 26 Sep 2018 - 16:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Claudia Van 'T Nedereind 08 Jun 2018 - 10:31

Voor mij nooit meer een andere tandarts Exstreem bang maar nu bijma niet meer ze zijn zo lief echt toppers

Kono 21 Sep 2017 - 18:27

Door de jaren heen heb ik veel tandartspraktijken mogen ervaren. Ik kan dus met enig ervaringsdeskundigheid zeggen dat dit een van de betere praktijken is. Inschrijven ging perfect! Ik kreeg meteen een welkom gevoel en heb direct een afspraak kunnen maken voor controle. Ook de afspraak was tip top geregeld. De praktijk is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als auto. Door de vele parkeerplaatsen is parkeren geen probleem en de trams en bussen stoppen voor de deur. Het is een schone praktijk met een erg frisse uitstraling. Vriendelijk personeel achter de balie en fijne tandartsen.

John Rain 21 Sep 2017 - 18:21

Dit is een hele fijne tandartsen praktijk. Ik voelde me hier direct op mijn gemak gesteld door het vriendelijke personeel. Ook de tandartsassistente en de tandarts waren erg professioneel. De praktijk is zeer schoon en netjes en toch vriendelijk ingericht. Tot nu toe ben ik hier zeer goed en vriendelijk geholpen met een wortelkanaal behandeling, waar ik erg tegen op keek. Achter af gezien was dat nergens voor nodig dankzij het begripvolle personeel. Wat mij betreft de beste angstpraktijk van Amsterdam.

Nomadic Critic 04 Jan 2017 - 20:42

**UPDATE 13 Dec 2016** I received an email from the practice....finally. But get this...instead of an apology, the owner is threatening to sue me for my bad (but honest and truthful) review. Original Review : I chose this practice because the advertised as a dentist for patients with anxiety and fear of dentists. I have saved for years to get major reconstruction on my teeth. The initial appointments were good. They made me feel at ease. One extraction was very difficult and became infected. The wrong antibiotic was prescribed, one contraindicated for a medical condition I suffer from (and had disclosed) I had a severe reaction, and notified the clinic that I had to seek emergency treatment from my family doctor and had the drugs corrected. The clerk mistakenly sent an email to me that was supposed to go to the dentist.... with some unprofessional remarks. I requested a new appointment, and the practice denied me an appointment and stopped communicating completely after asking for a link to information about the drug contraindication (which I promptly furnished) In my opinion....go somewhere else.....they have zero respect for patients.... and should not treat a cow much less a human. In Dutch: Ik kreeg een e-mail van de praktijk .... eindelijk. Maar krijg dit ... in plaats van een verontschuldiging, is de eigenaar dreigt me aanklagen voor mijn slechte (maar eerlijk en waarheidsgetrouw) review. Original Review: Ik koos voor deze praktijk, omdat het geadverteerd als een tandarts voor patiënten met angst en angst voor tandartsen. Ik heb gespaard voor de komende jaren grote reconstructie te krijgen op mijn tanden. De eerste benoemingen waren goed. Ze maakte dat ik me op mijn gemak. Een extractie was erg moeilijk en werd besmet. De verkeerde antibioticum werd voorgeschreven, een contra-indicatie voor een medische aandoening Ik heb last van (en had onthuld) Ik had een ernstige reactie, en de kliniek dat ik moest een spoedbehandeling in te winnen bij mijn huisarts en had de drugs gecorrigeerd meegedeeld. De receptionist per ongeluk stuurde een e-mail naar mij, dat werd verondersteld om naar de tandarts .... met wat onprofessioneel opmerkingen. Ik had verzocht om een ​​nieuwe afspraak, en de praktijk ontkend me een afspraak en stopte volledig communiceren na te vragen voor een link naar informatie over de drug contra-indicatie (die ik prompt gemeubileerd) Naar mijn mening .... ga dan ergens anders ..... ze hebben nul respect voor patiënten .... en mag niet een koe te behandelen veel minder een mens.

Jan Lont 21 Dec 2016 - 12:33

Slechte ervaring. Meningsverschil over de kleur van de kronen, kwam niet overeen met de rest van het gebit (verkeerde kleur besteld) - voor de tandarts wel acceptabel, maar voor ons niet - moet gewoon 100% kloppen. Ook kroon zelf niet tevreden, moest laten bijwerken bij een andere tandarts (was te dik/niet goed sluitend en comfortabel bij andere tanden). Let op: dit hebben we aangekaart bij de tandarts, maar die beroepen zich op een 'inspanningsverbintenis' en niet op een 'resultaatsverbintenis', ondanks ons verzoek tot oplossing gaat dit gewoon per direct naar een agressief incassoburo.

Pagkratiasths V 19 Jun 2016 - 11:37

(Vertaald door Google) Tandheelkunde op zijn best! Punctueel, snel, pijnloos. (Origineel) Dentistry at its best! Punctual, fast, painless.

Jorna Hogerbrugge 14 Mei 2016 - 09:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

G Can 04 Apr 2016 - 07:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sabrina Bosma 24 Mrt 2016 - 08:41

Het is een super fijne plek. Super personeel durf het bijna niet te zeggen maar ik kom er graag

Kim Koopman 12 Dec 2015 - 19:03

Deze Google-recensie is zonder tekst