Mondzorgcentrum Amsterdam

Mondzorgcentrum Amsterdam
Ottho Heldringstraat 25 N, 1066XT Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.2
Google
3.9
Zorgkaart
9.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00

Tandartspraktijk Mondzorgcentrum Amsterdam is een moderne tandheelkundige praktijk, gelegen aan de Ottho Heldringstraat in Nieuw Sloten in Amsterdam. Met een gedreven team tandartsen, mondhygiënisten en specialisten verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit gezond en mooi te houden.

Verschillende tandheelkundige behandelingen

Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. U kunt bij ons binnenlopen om de sfeer van de praktijk op te nemen en kennis te maken met ons team. De verschillende behandelingen zoals tanden bleken, wortelkanaalbehandeling en facings worden in de praktijk van Mondzorgcentrum Amsterdam gedaan. De tandartspraktijk is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto.

Angstige patiënten en verdoving

De behandeling gebeurt wanneer u dit wenst altijd onder verdoving. De tandarts heeft ruime ervaring met het behandelen van angstige patiënten. Een goed begin hierbij is het vertrouwen in uw tandarts.

 

Implantaten & kronen met de nieuwste technologie

Wij werken met de meest geavanceerde techniek en beschikken over een CAD CAM scanner. Hiermee zijn kronen binnen een dag gemaakt in onze praktijk.

Wij bieden de volgende specialisaties aan:

 •  Implantologie
 •  Mondhygiëne
 •  Facings
 •  Kindertandheelkunde
 •  Tanden bleken en sealen
 •  Kaakgewrichten
 •  Kronen en bruggen
 •  Wortelkanaalbehandelingen
Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Lachgas sedatie mogelijk
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
8.0
Tandarts
BIG nummer: 99050496202

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Spoed
9.2
3.9
9.8
waardering icon
johan pronk 26 Sep 2021 - 15:37 N. Faraj (Tandarts)
vakvrouw, geeft veel info en maakt itt andere tandartsen een zeer betrouwbare indruk. moet er een stukje voor rijden maar heb het er graag voor over.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
5
8.8
waardering icon
De Clerck 05 Aug 2021 - 19:55 T. Jabar (Tandarts)
Goede, professionele, aardige tandarts.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
8
8.0
waardering icon
marielle van w. 08 Dec 2020 - 13:19 Review voor de praktijk
ik ben zeer positief over Mondzorgcentrum Amsterdam, hoe slecht het ook met mijn tanden gaat, ze maken het volledig schoon( doet niet elke tandarts, geven advies,nemen de tijd en denken aan je budget en wat er met dat budget kan om zo goed mogelijk de tanden te behouden
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
8.8
Marielle 20 Nov 2022 - 18:00

Beste tandarts ooit.

Ik weet ,

mijn broer is tandarts

Vidya Panday 06 Jun 2022 - 07:50

Vorige week is door tandarts Jabar voor de eerste keer een implantaat bij mij ingebracht. Ik twijfelde heel erg om deze ingreep te ondergaan, maar tandarts Jabar verzekerde mij dat het zo goed als pijnloos zou verlopen. En die belofte heeft hij waargemaakt! Ook zijn nazorg, vooral de uitgebreide uitleg en het geduld, niks anders dan lof voor tandarts Jabar!

Ymar 21 Mrt 2022 - 11:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

An An 02 Mrt 2022 - 13:07

Ik heb gister een implantaat laten zetten door Tandarts Jabar. Ik ben heel erg tevreden, het ging allemaal goed ondanks ik een gecompliceerde casus had. De tandarts en assistente gaven mij een heel goed gevoel waardoor de behandeling nog sneller en leuker verliep. Ik raad deze praktijk zeker aan!!

Giorgia Madella 26 Jul 2021 - 13:56

This is an overdue review as my experience in the clinic was a couple of years ago. I went to Mondzorgcentrum as it was close to my house back then and was looking to have a regular check up. I was adviced to get a filling as my gum was reciding fast for my age. Did that (for 200€) and it came out after a week. I never went back as I had a traumatic experience while getting the filling done - hurt a LOT. Years later, I strongly recommend avoiding this practice.

(Vertaald door Google)
Dit is een achterstallige beoordeling, aangezien mijn ervaring in de kliniek een paar jaar geleden was. Ik ging naar het Mondzorgcentrum omdat het toen dicht bij mijn huis was en wilde een regelmatige controle. Ik kreeg het advies om een ​​vulling te krijgen omdat mijn tandvlees snel aan het recupereren was voor mijn leeftijd. Deed dat (voor 200€) en het kwam na een week uit. Ik ben nooit meer teruggegaan omdat ik een traumatische ervaring had toen ik de vulling kreeg - VEEL pijn. Jaren later raad ik ten zeerste aan om deze praktijk te vermijden.

Vahans 10 Jun 2021 - 16:26

Na 2 tandartsen bezocht te hebben, heeft tandarts Naz mij van mijn pijnklachten verholpen! Echt een top tandarts!

Twan Die 24 Mrt 2021 - 22:34

Ik heb mijn tanden laten bleken hier, dat hebben ze super goed gedaan en voor een nette prijs. Zeker een aanrader!

Kyra Khaldi 24 Mrt 2021 - 22:31

Super vriendelijk personeel en goede service! ik ben erg tevreden met deze praktijk!

isis khaldi 24 Mrt 2021 - 21:55

Hele aardige tandartsen, zijn goed in wat ze doen. Wilde een beugel kon meteen langskomen en binnen een week had ik mn beugel. De prijs die ik bij mijn vorige tandarts had was €2500,- en hier €700,- voor hetzelfde. Ben zeer tevreden.

sara bibi 30 Jan 2021 - 20:41

Top praktijk! Professionele tandartsen en medewerkers.

NI I 27 Jan 2021 - 11:34

Ik zocht al een tijdje een nieuwe tandarts en goede vriend van mij adviseerde om een bezoek te brengen aan Mondzorgcentrum Amsterdam waar hij al langere tijd patient is. Tijdens de intake werden als mijn problemen in kaart gebracht. Ik kreeg een begroting van de kosten en wist precies waar ik aan toe was. Ik had zelf al jaren last van ontstoken bloedend tandvlees en tandsteen. De tandarts gaf aan dat er d.m.v. een halfjaarlijkse grondige gebitsreiniging dit probleem verholpen kon worden. Er is gereinigd met een electrische apparaat om al mijn tandsteen te verwijderen. Dit maakte een wereld van verschil. Daarna heeft de tandarts nog mijn tanden gepolijst voor een heerlijk glad en fris gevoel. Ja hoor! Een week later geen last meer van bloedend tandvlees. Mijn ontstekingen waren weg! Ik raad iedereen deze praktijk aan! Het was ook nog eens aan de betaalbare kant. TOP!

Miryam Salamat 20 Jan 2021 - 01:16

Wat een slechte en onprofessionele tandarts!!
ze gaan ontzettend ruw met je om en daarnaast zijn de tandartsen gefixeerd op het commerciële gedeelte, dus het verdienen van geld. Je voelt je een nummer hier en niet meer dan dat. Ik zet nooit meer een stap in deze praktijk!!

doaa abdelmonem 08 Dec 2020 - 09:38

fijne verwelkoming, werd gerustgesteld door de tandartsassistentes en de tandartsen weten waar ze mee bezig zijn. Tandartsen geven aan wat de stappen zijn voordat ze aan de slag gaan.

Shahnaz 03 Dec 2020 - 10:59

Aantal weken geleden langsgegaan voor de tweede keer. Mijn eerste ervaring was positief. De arts werkte rustig waardoor het verwijderen van tandsteen niet pijnlijk was. Daardoor zag ik het aantal excessieve foto’s door de vingers. De tweede keer kreeg ik een andere arts. Deze is tekeer gegaan met m’n gebit. Heb dagen erna nog last ervan gehad. Daarnaast probeerde hij me ook nog op te lichten. Ben van deur tot afrekenen 15 minuten binnen geweest en hij wilde 20 minuten reiniging in rekening brengen. Assistente bij de balie corrigeerde dit meteen na mijn signaal. Heb na mijn mening nog steeds 5 minuten te veel betaald voor reiniging maar goed dat is te overzien. Nu is hetzelfde gebeurt bij mijn partner. Het vreemde was ook dat de arts verzocht om na twee weken weer terug te komen voor een reiniging. Zelfde verhaal bij mijn partner. Heb dit nog nooit meegemaakt. Ik vind het jammer dat deze tweede ervaring ervoor heeft gezorgd dat ik geen vertrouwen meer heb in mondzorg Amsterdam want ik was zo tevreden na m’n eerste bezoek. Ze zijn ons helaas kwijt als klanten. Om mijn ervaring toch een beetje positief te eindigen, wil ik aangeven dat de assistente bij de balie beide keren zeer vriendelijk was. De arts van mijn eerste bezoek is ook een hele prettige tandarts.

Digi Goods 12 Nov 2020 - 17:33

Ik ben het eens met de reviews v.w.b. de professionaliteit.
- De tandarts gaat als een gek te keer met de ijzeren apparaten.
- Als klap op de vuurpijl brengen ze 2x 10 minuten gebitsreiniging teveel in rekening.

Beetje triest, al zou ik het graag betaald als hij gewoon goed werk had geleverd. Tanden zijn kostbaar, en door deze kluns, heb ik nu last zoveel last van mijn tanden.

Ik heb nu al weken last van mij gevoelige tanden, omdat hij te veel en te hardhandig te werk is gegaan.

Christina Walger 03 Jun 2020 - 10:21

Worst experience ever. The dental cleaning took a whole 10 minutes. The doctor pretended to all be fine, just to get it done quickly, even though I know I have one cavity.
During the removal of plaque, he went too harsh with the instrument and left a deep scratch in my enamel. After my complaint he suggested it is normal and something had to be removed that's why there is a hole now and it should go away with brushing my teeth. My tooth was perfeclty fine before and now I have a scratch in my enamel which makes my tooth so sensitive and it hurts a lot. I will have this checked by a professional dentist and get back to this "doctor" if this has negativ effects.
Please save your money and especially your teeth and don't go to this clinic.

(Vertaald door Google)
Slechtste ervaring ooit. De gebitsreiniging duurde 10 minuten. De dokter deed alsof alles in orde was, gewoon om het snel gedaan te krijgen, ook al weet ik dat ik één gaatje heb.
Tijdens het verwijderen van tandplak ging hij te hard met het instrument om en liet hij een diepe kras achter in mijn glazuur. Na mijn klacht suggereerde hij dat het normaal is en dat er iets verwijderd moest worden daarom is er nu een gaatje en zou het weg moeten gaan met tandenpoetsen. Mijn tand was voorheen perfect in orde en nu heb ik een kras in mijn glazuur waardoor mijn tand zo gevoelig is en het doet veel pijn. Ik laat dit controleren door een professionele tandarts en ga terug naar deze "dokter" als dit negatieve effecten heeft.
Bespaar alsjeblieft je geld en vooral je tanden en ga niet naar deze kliniek.

gen art 11 Mrt 2020 - 17:47

Wat een super slechte tandarts en mondhygiënist. Hij wilde al gelijk 2 gaatjes bij mij vullen. Gelukkig niet gedaan. Ik ben weer naar mijn vaste tandarts gegaan. Ik had gewoon aanslag op mijn kies. En bij het tweede plekje was helemaal niks te zien. Vooral geen groupon kopen!! Is binnen 5 minuten klaar en dan nog proberen extra geld te verdienen met het vullen van gaatjes die er niet zijn. Schandalig dat je jezelf dan mondhygiënist/tandarts noemt!!! Hij wilde gewoon zelf gaatjes maken in mijn gebit terwijl ik nog nooit een gaatje heb gehad in 40 jaar tijd!!! Geen woorden voor zo iemand.

Xaver von Treyer 13 Feb 2020 - 19:26

I was in Amsterdam for a trade show and a filling fell out leaving me with great discomfort. Nas helped me in a matter of minutes and was very friendly and professional. Really good experience.

(Vertaald door Google)
Ik was in Amsterdam voor een beurs en er viel een vulling uit, waardoor ik me erg ongemakkelijk voelde. Nas hielp me binnen enkele minuten en was erg vriendelijk en professioneel. Echt een goede ervaring.

Bono Fouroux 25 Dec 2019 - 12:40

Ik ben al enige jaren patient en ben erg blij met deze praktijk. Het is niet ver weg van mijn huis. Je kan altijd op deze mensen rekenen. Perfecte vriendelijke behandeling.

Jupp de Bel 23 Dec 2019 - 15:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mays Omar 27 Mei 2019 - 21:19

Ik ben zeer tvreden met deze praktijk

Tasneem Taha 19 Jun 2018 - 14:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Neus Pladevall 07 Mei 2018 - 10:05

Very professional and caring dentists, i m very happy with them!

(Vertaald door Google)
Zeer professionele en zorgzame tandartsen, ik ben er erg blij mee!

Huseyin Balta 11 Apr 2018 - 15:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Damiaan Miller 12 Feb 2018 - 11:32

Prima praktijk

Juf nariman 07 Feb 2018 - 17:30

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jan van der Weel 29 Mei 2017 - 11:23

I'm a very happy client for many years. I highly recommend this dentist.

(Vertaald door Google)
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Ik beveel deze tandarts ten zeerste aan.

Linda Meinen 24 Nov 2016 - 13:22

Ik zou een afspraak hebben, maar ben door de telefoniste/assistente zo vreselijk asociaal en kwetsend te woord gestaan, dat ik daar absoluut geen voet binnen ga zetten! Als dit geen mooi visitekaartje is voor een bedrijf, dan weet ik het ook niet. Belachelijk!