Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Weerdestein 117
1083GH
Amsterdam

Neemt patiënten aan onder voorwaarden

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts ISO - 9001

Openingstijden

 • maandag
  8:30 - 17:30
 • dinsdag
  8:30 - 17:30
 • woensdag
  8:30 - 17:30
 • donderdag
  8:30 - 17:30
 • vrijdag
  8:30 - 17:30

Wat vinden de patiënten

3.7

46 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Jonathan van der Burgh 25/08/2021 - 03:30

Marc Renssen 02/08/2021 - 16:15

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Bedankt voor de positieve beoordeling, Marc Renssen! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam (KVPA)

Saskia Hille 30/06/2021 - 12:39

Wat heeft deze kliniek veel voor mij betekent en nog steeds! Na een hele ellendige periode van jaren, bestaande uit martelbehandelingen bij diverse tandartspraktijken en in het ziekenhuis (wortelpuntontstekingen verwijderen 3x) ben ik hier terecht gekomen. Het moest wel omdat ik geen kauwvlak meer had. Ik was mijn kiezen kwijt, mijn brug en mijn tandkronen. Bovendien was ik mijn vertrouwen totaal kwijt. Als ik er aan terug denk kan ik nog volschieten. Bij de KVPA heb ik 9 nieuwe tanden gekregen waarvan 5 implantaten en 4 kronen. Ik heb 2 behandelingen onder narcose gehad voor het verwijderen van een grote infectie in mijn kaak (de grote boosdoener van alle ellende) en het plaatsen van een botmembraan/kunstbot in mijn sinusholte en implantaten. Elke keer werd ik weer verrast hoe goed het steeds ging.. van het infuus aanleggen (wat in het ziekenhuis altijd minstens 4 keer over moet), tot aan het verdoven, boren, slijpen... alles ging nagenoeg pijnloos.. ongekend... Met angst en beven ben ik het proces ingegaan en huppelend ben ik weggelopen. Het resultaat is buitengewoon en ongekend mooi en schitterend. De eerste operatie was op 1 oktober 2020 en mijn laatste tanden kreeg ik afgelopen donderdag op 24 juni. Bij elkaar 6 maanden mijn hele gebit gerenoveerd. De kosten zijn natuurlijk uberhaupt verschrikkelijk, maar omdat ik geen tegenvallers had en zelfs een aantal meevallers, en ik geld terugkreeg van de belasting, zijn de kosten voor mij uiteindelijk veel lager uitgevallen dan begroot. Ik kan de kliniek niet goed bedanken. In het speciaal dr. G.E. Rhemrev en dr. P. de Kok. Dank, dank, dank... Iedereen met nare en afschuwelijk ervaringen en een gebit wat van ellende aan elkaar zit... bij deze mannen moet je zijn.

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Saskia Hille, dank voor het achterlaten van een positieve review. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat wij u naar tevredenheid geholpen hebben. Wij gaan uw woorden delen met de behandelaren! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam (KVPA)

michel te slaa 04/05/2021 - 17:49

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste michel te slaa, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Lisa Biljardt 22/03/2021 - 14:17

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Lisa Biljardt, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

S. v.S-J 21/03/2021 - 19:03

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste S. v.S-J, bedankt voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Johannes Houwink ten Cate 02/03/2021 - 21:38

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Johannes Houwink ten Cate, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Albert Meyer 01/03/2021 - 12:24

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Albert Meyer, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

yualrox 26/02/2021 - 17:28

Ik heb hier diverse behandelingen ondergaan maar kom trouw elke 3 maanden voor de mondhygiëniste. In de 15 jaar dat ik hier kom heb ik alleen maar goede ervaringen. En duur hoeft het niet te zijn. Mijn verzekering betaald 75 % mee. Het personeel is vriendelijk en bekwaam. Houden zo!

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste yualrox, bedankt voor uw positieve review en uw vriendelijke woorden. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Marsha van der Laan-Vis 30/01/2021 - 18:27

Heel kundig en vriendelijk geholpen.

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Marsha van der Laan-Vis, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Jorith van der Spek 28/01/2021 - 12:49

Ik ben ontzettend blij dat ik deze kliniek gevonden heb! Ik ben bijna 2 jaar onder behandeling geweest bij dr. Cossé en diverse andere behandelaars en ik zou deze kliniek aanraden aan iedereen met serieuze gebitsproblemen. Ik heb uitgebreide ervaring met tandartsen en klinieken (vaak bedroevend) maar hier is iedereen zeer professioneel en vriendelijk! Dr. Cossé is zeer kundig en heeft een ingreep gedaan die andere implantologen onmogelijk achtten. Duizendmaal dank!!

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Jorith van der Spek, dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat wij u naar tevredenheid geholpen hebben! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

René Zeeuw 27/01/2021 - 16:49

Vandaag het kroontje op mijn tweede implantaat gekregen. Net als in 2006, toen ik mijn eerste implantaat bij de KVPA kreeg, opnieuw zeer tevreden.

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste René Zeeuw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Gerrit Aafjes 27/01/2021 - 00:44

Ik ben voor meerdere behandelingen drie jaar bij de kliniek geweest en het resultaat is zeer geslaagd . Ik alle medewerkers hartelijk danken voor de vriendelijke en professionele behandeling. Ik kan de KVPA van harte aanbevelen

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Gerrit Aafjes, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Ingrid Engelschman 25/01/2021 - 20:17

Sinds december 2019 was ik onder behandeling bij deze kliniek. Heb verschillende behandelingen gehad bij diverse specialisten. Over alle behandelaars ben ik zeer tevreden. Iedereen kwam zeer professioneel op mij over. Alle afspraken werden op tijd ingevuld. Onlangs zijn de behandelingen afgerond. Kan iedereen deze kliniek aanbevelen. Ga zo door!

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Ingrid Engelschman, bedankt voor uw positieve review en uw vriendelijke woorden. Wij vinden het erg fijn dat u zo tevreden bent! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Herman Bosschieter 24/01/2021 - 22:06

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Herman Bosschieter, dank voor uw beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

M. A. 22/01/2021 - 14:11

Wat een geldwolven! Er worden 3 afspraken ingepland die onnodig zijn en onnodige behandelingen worden uitgevoerd om maar extra aan je te verdienen! Daarnaast vreselijk onvriendelijk, onprofessioneel en ongeschoold baliepersoneel en dit gold ook voor de assistente van de arts.

marion schenk 20/01/2021 - 11:58

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Marion Schenk, dank voor uw beoordeling! Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Ivo Hop 22/12/2020 - 11:26

Not sure about their service, might be great, don't know and don't want to know. I've been trying for 4 weeks now to talk to someone of the financial administration (yes, also a part of the overall service they provide). Whoever is doing their financial administration works just once per week on Friday, and even then it's impossible to get this person. My partner got invoiced twice for the same treatment and now they are charging extra administration costs for not having paid. What a joke. Any organization that works like this cannot be taken seriously. As long as their periodontists do not display the same level of incompetence as their financial department.

Johannes Pieter van der Sluis 07/11/2020 - 21:38

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Johannes Pieter van der Sluis, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team KVPA

Benicia Crepus 27/10/2020 - 21:21

Het duurde een jaar om een ​​tand te maken. Ze hebben het 4 keer geprobeerd. seen nachtmerrie! Na een jaar en 4 verschrikkelijke pogingen (de kroon was niet hetzelfde als mijn tanden) vertelden ze me dat de kleur van mijn tanden "moeilijk" was en stuurden ze me naar een andere specialist naar een andere kliniek. Schletste ervaring. Ze geven de informatie ook niet goed en aan het einde zijn er rekeningen te betalen die je niet had verwacht. Vermijd deze kliniek.”

KJ LL 25/10/2020 - 18:06

lurdes garcia 02/10/2020 - 20:40

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste lurdes garcia, dank voor uw positieve beoordeling! Mvg, Team KVPA

Senna tje 22/09/2020 - 12:14

Bij binnenkomst moest ik een vragenlijst invullen die ik al via de email had beantwoord mevrouw gaf me aan alsnog invullen omdat ze het zogemaamd niet ontvangen hadden Werd naar mijn gevoel op gejaad waardoor ik het formulier niet goed heb kunnen invullen Vindt het personeel niet echt professioneel te werk gaan ze leggen ook helemaal niets uit hoe ze te werk gaan en kunnen je niet op je gemak laten voelen Het gaat om snel snel snel geld verdienen Er wordt geen duidelijke uitleg gegeven wat er allemaal gaat gebeuren ben met een slecht gevoel weg gegaan!

Monique 27/08/2020 - 13:39

Communicatief scoort deze kliniek bij mij weinig punten. Baliepersoneel komt vaak arrogant over, zowel aan de balie als aan de telefoon. E-mails worden vaak te laat en onvolledig beantwoord, als ze dan al worden beantwoord!

Jeroen Nienhuis 14/07/2020 - 16:17

Op 23 juni 2020 had ik vragen gesteld over het corona-anamnese formulier dat bij elk consult ondertekend moet worden. De praktijkmanager vertelde mij dat dit enkel ondertekend hoeft te worden zodat er wat meer druk achter zit en patienten deze anamnese 'serieus zouden nemen'. Aan het eind van elke dag zouden alle formulieren namelijk worden vernietigd. Tot mijn verbazing kon ik hier niks van terugvinden in de privacyvoorwaarden op de website. Op 13 juli 2020 heb ik doorgevraagd over dit formulier. Dit naar aanleiding van de nieuwsbrief van de Autoriteit Persoonsgegevens van 7 juli met daarin het toepasselijke onderwerp: 'Temperaturen mag niet zomaar'. Ik vroeg nogmaals naar deze formulieren en het antwoord hierop was dat dit een eis vanuit de overheid zou zijn. Nu snap ik dat een gevaarlijke virus buiten de deur moet blijven, maar hoe dit gedocumenteerd wordt in deze kliniek (ondertekend en gekoppeld aan patientendossier) leek mij overmatig. Het antwoord hierop was dat het ondertekenen op vrijwillige basis zou zijn, ik hoefde dit namelijk niet te doen. Wel werd mij duidelijk gemaakt dat wanneer ik het formulier, met mijn naam, geboortedatum en patientnummer reeds ingevuld, niet zou ondertekenen ik geen toegang zou krijgen tot de kliniek en dat de kosten voor het consult alsnog gefactureerd zouden worden. Wellicht is het vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend. Zonder handtekening (en daarmee schriftelijke registratie van de corona-anamnese) wordt er namelijk geen toegang tot de kliniek gegeven. Ik heb inmiddels deze situatie voorgelegd aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Ik heb namelijk sterk het vermoeden dat deze vorm van corona-anamnese een behoorljike privacyschending is en ik denk ook dat het belangrijk is dat ook andere patienten hiervan op de hoogte zijn.

Jeroen de Jong 13/07/2020 - 17:33

Sinds de overname lijkt het meer een fabriek dan een zorgverlener. Er worden behandelingen uitgevoerd die volgens mij niet strikt noodzakelijk zijn. Daarnaast zijn deze ingrepen elders nog goedkoper ook! Je wordt hier op zich wel goed geholpen maar wel met extra kosten.

Aletta Kamphuis 11/06/2020 - 16:19

Michelle Davids 04/06/2020 - 15:03

Communicatie 0 en de telefonisten zijn ongeduldig en super onbeleefd. Vervolgens krijg ik ook een factuur van 19 mei dat terwijl ik op 19 mei niet eens een afspraak had laatstaan dat ik een factuur kon krijgen. Bel ik netjes dat ik te laat ben en uit Rotterdam kom en wordt mij gezegd dat ik gewoon kan komen omdat alle afspraken uitlopen. Vervolgens kom ik aan en zegt de arts gewoon dat ok niet geholpen kan worden 🤮🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬🤬

Ellis vreeling 13/02/2020 - 22:14

Hele vriendelijke mensen die tandarts was heel aardig en begripvol

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Ellis, Dank voor uw positieve feedback. Dit vinden wij altijd prettig om te lezen. Wij gaan het delen met het team! ^Team KVPA

Simon Paternotte 04/12/2019 - 00:04

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Simon Paternotte, Dank voor uw beoordeling. Tot ziens in onze kliniek. Mvg, Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Sepp Hofman 23/11/2019 - 15:54

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste heer Hofman, bedankt voor de positieve beoordeling. Mvg, Team Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Joost Speelman 17/11/2019 - 19:04

Matt Spaid 03/09/2019 - 20:09

Beautiful state of the art clinic with an incredibly friendly staff and dentists who are both caring and knowledgeable. Highly recommended.

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Goodmorning, Thanks for your review! Best regards, Team KvPA

Sander k 10/04/2019 - 13:15

Opzich ben ik hier altijd prima geholpen en zijn de mensen erg vriendelijk. Wat ik wel een groot minpunt vind zijn de kosten, 140 euro voor een gebitstreiniging waar mijn eigen tandarts dit voor 70 euro doet. Dit komt vooral omdat er elke keer consultkosten worden berekend. Dit zonder dat ik het goevoel heb dat er ook echt een consult plaats vind. Veel meer dan:" hoe gaat het nu en heb je nog last?" Is het niet. Erg jammer, verder prima mensen maar dit geeft dan toch een beetje het gevoel dat ze zoveel mogelijk geld uit een patiënt willen persen

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en uitleg. De kliniek zou graag contact met u hierover opnemen, maar kan aan de hand van uw ingevoerde naam, uw gegevens niet achterhalen. Kunt u uw gegevens mailen naar balie@kvpa.nl ? Bedankt alvast. Mvg, Nyree

Eric Kitselaar 23/03/2019 - 12:55

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Eric, bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Ik ga het delen met mijn collega's. ^Nyree

Virginia Moreno 07/01/2019 - 16:10

prostesis team ( Restauratieve tandheelkunde) rude and useless making prostesis wrong several times and giving me a lot of pain because their lake of professionalism.

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Dear Virginia, Thanks for your review. We will inform our colleagues at the dental clinic. ^Nyree

Thea Buitenhuis 06/12/2018 - 16:15

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste mevrouw Buitenhuis, Bedankt voor de positieve beoordeling. Ik ga het delen met mijn collega's. ^Nyree

Sjoerd Kuipers 22/09/2018 - 02:21

Goed gevoel tijdens de intake. Vanaf het begin af aan de behandeling en de kosten nauwkeurig doorgesproken maar de offerte zouden we per post ontvangen. Deze was ineens 1800 euro hoger dan doorgesproken. En dan nog de factuur durven te sturen voor de intake. Vreselijke werkwijze. Aan terugbelverzoeken doen ze niet, althans het uitvoeren ervan.

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Sjoerd, Bedankt voor uw feedback. Ik ga het doorgeven aan de praktijk. ^Nyree

David Kolgan 11/03/2018 - 16:09

Very informative website , but long waiting lists .

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Dear David, Thanks for your review. We will inform our colleagues at the dental clinic. ^Nyree

carla notenboom 09/02/2018 - 12:25

Reactie van/namens: Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Beste Carla, Dank voor de 5-sterren beoordeling! Ik ga het delen met mijn collega's op de praktijk. ^Rachèl

HIS PREMIUM BARBER SHOP AMSTERDAM 15/11/2017 - 23:26

If you have serious problems with your teeth this is the best place to go. They have a wide range of experts and all doing a great job. With respect the best dental service in Amsterdam!

Geester Land 07/09/2017 - 15:11

Professionele kliniek waar ze echt verstand van zaken hebben. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd, de te verwachten kosten worden duidelijk besproken en indien nodig bijgestuurd. Declaraties komen overeen met begrotingen. En er kan door menig bedrijf een voorbeeld genomen worden aan de vriendelijke ontvangst bij de receptie en hoe je te woord wordt gestaan aan de telefoon! De 5 steren zijn meer dan verdiend!

Alexander (Alex) 27/07/2017 - 22:41

Op advies van de tandarts een afspraak gemaakt voor de mondhygiëniste. Ik kreeg ruim van te voren nog een reminder in de mail en dat was maar goed ook, want anders was ik hem waarschijnlijk vergeten. Je kan voor de deur parkeren. Je gaat niet echt voor de lol naar een kliniek maar.....dit keer was het een aangename verrassing. Bij binnenkomst stelde de dames mij direct gerust en kwamen erg vriendelijk over. Tessa, de mondhygiëniste, heeft mij prettig geholpen en nog een paar goede tips gegeven. Ik verliet fris en prettig de kliniek en heb direct al een nieuwe afspraak gemaakt. Aanrader!

Lisa Geenen 26/02/2017 - 17:27

Veel persoonlijke aandacht voor mijn tandheelkundige problemen. Ik zat er best wel mee, maar de geduldige implantoloog en lieve assistenten hebben mij er echt doorheen geholpen.

Akua B. 09/06/2016 - 14:06

Receptioniste maakt het niet fijn om daar een afspraak te maken.

Daan van Dijk 29/04/2015 - 17:34

Zeer snel en kundig geholpen.