Jeugdtandverzorging Amsterdam

Derkinderenstraat 53, 1062DA Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.9
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00

Jeugdtandzorg is een vak apart.

Peuters met kiespijn, melktandjes, kinderen die bang zijn … Onze tandartsen weten precies wat ze moeten doen. En de jeugdtandarts is voor ieder kind in Amsterdam bereikbaar. We richten op veel basisscholen tijdelijke tandartskamers in. Verder hebben we vier adressen waar je in tien minuten naar toe fietst.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Kindertandheelkunde

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
0.0
3.9
0.0
natasja zeg ik niet 16 Aug 2021 - 15:31

Zeer professionele kindertandartsenpraktijk. Mijn kinderen verheugen zich op elk tandarts bezoekje. Hoe leuk is dit!

Yacintho PT 10 Aug 2021 - 09:38

Ervaren deskundigen die mij goed hebben geholpen!

FS 17 Feb 2021 - 20:20

Top ervaring, zit hier al sinds me jongere jaren en nooit problemen gehad. Dankzij Natasja en Zillikens ga ik elke keer met een goed gevoel naar de praktijk toe! Goeie praktijk met goeie werknemers en apparatuur.

Hakima El aisaoui 16 Feb 2021 - 23:11

Mijn dochter van inmiddels 20 jaar is vanaf haar 4de jaar naar de jeugdtandverzorging gegaan tot haar 18de jaar en wij zijn vanaf dag 1 zeer tevreden geweest met mevrouw Zillikens en haar assistente. Mijn andere kinderen gingen al ruim voor hun 4de jaar naar de jeugdtandarts om alvast kennis te maken met de tandarts. 2 van mijn kinderen zijn al 18+ en gaan naar een gewone tandarts en zij missen de manier van werken van mevrouw Zillikens en haar assistente. De vrolijkheid waar ze altijd mee werden ontvangen ook al waren ze bijna volwassenen. Heb nog nooit meegemaakt dat mijn kinderen niet naar de tandarts wilden gaan, het was namelijk altijd een feestje om daar naar toe te gaan. Ben laatst weer geweest (corona tijd) en in de wachtkamer hebben ze de wachtkamer ingericht volgens de richtlijnen van RIVM en dat gaf mij als ouder ook veel rust. Zowel mijn kinderen als wij (ouders) vinden het echt jammer dat het stopt zodra de kinderen 18 jaar zijn. Zij denken ook wel mee naar welke tandarts je kan gaan maar wat missen mijn meiden de dames❤❤❤.

Test 03 Nov 2020 - 14:19

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sila Gezici 09 Sep 2020 - 15:36

Ik ga speciaal met mijn kind van 5 jaar naar een jeugdtandarts omdat zij wel een weten hoe ze met kinderen om moeten gaan zodat ze geen tandarts trauma later zullen ervaren net als vroeger. Bij aankomst kreeg ik te horen dat de kind alleen mee moet voor de foto hierop heb ik aangegeven dat zij erg bang voor de tandarts is of ik daardoor mee mag tijdens de rontger dat ik wel naar buitenloop. Hierop werd mij gezegt nou ze is helemaal niet bang alsof ze mijn kind beter kent dan ik. Na twee minuten wachten in de wachtkamer hoor ik mijn kind huilen ik loop er heen en zeg kijk ziet u dat zij wel bang is ik probeer haar te troosten en zeg waarom haald u mij er niet bij als mijn kind huilt ik gaf u al aan dat ze bang is. Glimlachten antwoord ze dat nou een beetje tranen mag. Ik reageer waarom lacht u ik ben zeer serieus en boos omdat u mij er niet bij liet en bijhaald. Ja maar dat zijn onze regels zegt dsze dame. Ik zeg als u als tandarts zo de kind laat huilen kan toch niet waarom mag ik er niet bij zijn dan . Krijg ik te horen van haar ik ben geen tandarts. Vervolgens zie ik haar konstant achter mij kijken alsof er iemand staat inderdaad tandarts stond achrer mij. Ik wende mij naar haar toe en zij tegen haar dit kan toch niet kreeg ik een antwoord dit is onze manier van werken en wij weten hoe we het moeten doen. Ik antwoorde hierop als dit u werkmanieren zijn ik ben de vader gaan jullie maar zo werken ik zoek wel een andere tandarts die volgens mij dan meer kindervriendelijk met mijn kind omgaat. Kreeg als antwoord dan moet u dat maar doen. En dit noemt ze een kindertandarts. Als mijn kind later getraumatiseerd word koop ik er niets voor dus neem ik een andere tandarts. Kwa beoordeling mogen jullie zelf oordelen wat jullie ervoor een oordeel geven.

I H 21 Nov 2019 - 22:27

Artsen lijken stageres , ze gaan niet zorgvuldig te werk tijdens hun werk, er werd fluoride toegediend zonder houder of enig bescherming , fluoride is met blootstelling zonder zorgvuldig precies op de tanden te smeren maar gelijk de tand vlees mee smeren, waardoor ik uren last heb van tandvlees en mond ook nog steeds de smell heeft ervan , slecht service maar wel hygiënisch 👎👎 Gr Iias

Dirk Veldhuis 02 Mrt 2018 - 14:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marleen Strien - Trommelen 22 Dec 2017 - 13:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Fatima Aktam 08 Mrt 2017 - 08:15

Super vriendelijke tandartsen en hele goeie oom!