iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hoofdweg 576, 1055AB Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.0
Zorgkaart
8.3
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 20:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.0
8.3
life! 24 Sep 2022 - 18:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bostin Dostin 17 Aug 2022 - 17:33

Schoonmaken is al teveel gevraagd hier hahahahahahaha niet hier komen voor eigen veiligheid

Joost Brand 12 Aug 2022 - 15:38

Laat ik zeggen dat de mondhygienist wel erg goed weet welke behandelcode's voor weinig werk, veel geld opleveren. in 10 minuten is een 'gedetailleerd behandelplan' gemaakt voor mijn ontstoken tandvlees. Kosten van alleen dit 'plan' ruim 180 euro! dat is dus bijna 800 euro per uur. De behandeling zelf zou ruim 650 euro gaan kosten. Nou ik ben naar n andere tandarts gegaan en die heeft me 1.5 uur zorgvuldig behandeld voor 135 euro. t draait bij iSmile inderdaad alleen om t geld. n vrij cynische smile Nou in de reactie geeft ismile aan dat ze contact willen. Ik mail ze wederom en wederom geen inhoudelijke reactie. Veel mooie woorden. Maar zich alleen verschuilen achter procedures en behandelcodes

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Joost, Helaas is je ervaring met ons niet geworden wat je ervan had verwacht. We zouden dit graag met je willen bespreken, zodat we onze service kunnen verbeteren. Wil je contact met ons opnemen via: info@ismile-tandartspraktijk.nl Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

David Hoogeboom 21 Jun 2022 - 19:14

Een afspraak gemaakt na een aantal jaren dat ik niet naar de tandarts durfde. De intake was relaxed en ik had daar een goed gevoel over. De daadwerkelijke behandeling duurde even en dat was zo prettig, vriendelijk en zorgzaam. Ik las een review over Jan bij de balie en dat kan ik alleen maar bevestigen. Ook is mijn tandarts mevr. Ibrahim rustgevend en heel vriendelijk, kortom een blije patiënt!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste David Bedankt voor je review, wij zijn super blij dat je een goeie ervaring bij ons hebt gehad! tot de volgende keer!

Hanneke Kuijk 07 Jun 2022 - 10:11

Sinds 2020 patiënt geworden bij iSmile. Met veel angst en daardoor veel tandproblemen binnengekomen en met veel geduld en zorg geholpen. Heel veel dank!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Hanneke, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

S&F 01 Jun 2022 - 14:47

VERDOVING WERKT NOOIT EN ZE ZIJN SUPER RUW. Ik werd ook beledigt bij een van die tandartsen omdat ik bang was. Ze zeggen altijd dat je graatjes hebt maar dan opeens niet meer. Alle behandelingen die ik tot nu toe heb gehad deden alleen maar pijn en ze doen alles met haast. Ga niet naar deze tandarts als je bang bent voor de tandarts of een kind hebt dat bang is voor de tandarts.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste S&F, Helaas is je ervaring met ons niet geworden wat je ervan had verwacht. We zouden dit graag met je willen bespreken, zodat we onze service kunnen verbeteren. Wil je contact met ons opnemen via: info@ismile-tandartspraktijk.nl Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Elbert Top 25 Mei 2022 - 09:35

Ik heb een kroon laten zetten. De eerste keer bleek de kroon niet goed te passen, zonder extra kosten is er een nieuwe kroon gemaakt en goed geplaatst. Kwaliteit staat hier voorop. Vriendelijke en professionele zorg.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Elbert, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dennis Jansen 23 Mei 2022 - 18:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Dennis, Bedankt voor je bezoek en voor de 5 sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Aimee Weise 10 Mei 2022 - 10:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Razan Yaser 30 Apr 2022 - 16:06

(Vertaald door Google) Iedereen is supervriendelijk! En de plaats is echt heel schoon en netjes! (Origineel) Everyone is super friendly! And the place is genuinely very clean and neat !

rachael osborne 29 Apr 2022 - 11:22

(Vertaald door Google) Had 2 bezoeken hier voor onze 3-jarige. Een keer toen ze van haar scooter viel en een wiebelende tand had en de tweede keer toen haar kies op een dag in het buitenland "afbrokkelde". Beide keren konden we direct bij de tandarts terecht. Het personeel is speciaal opgeleid voor het behandelen van kinderen en ze spreken allemaal uitstekend Engels. Hun zachte benadering hielp mijn 3-jarige op zijn gemak te stellen in deze nieuwe, mogelijk ontmoedigende ervaring. Dank u! (Origineel) Had 2 visits here for our 3-year-old. One, when she fell from her scooter and had a wobbly tooth and the second time when her molar “crumbled” one day while abroad. We were able to see the dentist immediately both times. The staff are trained especially for treating children and they all speak excellent English. Their gentle approach helped put my 3-yr-old at ease, in this new, potentially daunting experience. Thank you!

Johanna Van de Zande 26 Apr 2022 - 12:52

Hele fijne ervaring gehad bij deze praktijk. Zeer professioneel team en heel vriendelijk. Er wordt echt goed meegedacht en je krijgt ruim advies.

Hoi 12 Apr 2022 - 16:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Aysegul Altun 06 Apr 2022 - 09:34

om de 6 maanden kwam ik bij de tandarts voor een routine controle en gebitsreiniging. nadat er foto's werd gemaakt. werd mij verteld dat ik mijn verstandkies moest verwijderen.. Terwijl ik geen klachten heb ervaren en zelf niet nodig vond om dit te doen. Maar ik heb toch wel de tandarts gehoorzaamt en heb ik mijn verstandkies bij haar verwijderd. nu leef ik met een permanente schade aan mijn zenuwen. en heb ik een een dove gevoel in mijn tong. Nader ben ik nog met deze klacht bij haar geweest.. en zegt ze me dood normaal dat zulke dingen gebeuren en dat het permanent is.. achteraf nog een mooie rekening gehad voor de behandelingen, waar ik niet om heb gevraagd.... en waar ik nu permanente schade aan over hebt. super slecht.. het draait om centjes!!!

Firdaus Bouchir 23 Mrt 2022 - 07:11

Ik ben zo blij dat ik mij bij jullie heb aangemeld ik had zo een angst voor de tandarts maar is dit door jullie Ismile helemaal verdwenen bedankt voor jullie goeie zorg en begrip

shiphra cherrischa 17 Feb 2022 - 12:05

Hele prettige service gehad door Henan. Word duidelijk en met geduld verteld wat de volgende stap zal zijn ik raad jullie Ismile zeker aan!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel Shiphra!

Marcia van Nes 11 Jan 2022 - 08:43

(Vertaald door Google) Ik ben naar deze tandarts gegaan vanwege Invisalign. Ik ben nu halverwege mijn procedure en ik zie resultaten. De Invisalign doet mijn tanden maar een paar dagen pijn als ik een nieuwe set krijg die om de 2 weken is De mensen bij iSmile zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn afspraak werd een paar keer op het laatste moment geannuleerd, maar ik kreeg altijd heel snel daarna een nieuwe afspraak (ik ben het afgelopen half jaar elke maand geweest). (Origineel) I started going to this dentist because of Invisalign. I am now halfway through my procedure and I am seeing results. The Invisalign only hurts my teeth a few days when I get a new set which is every 2 weeks People at iSmile are very friendly and helpful. My appointment got cancelled last minute a few times, however I always got a new appointment very soon after (I have been going every month the past half year).

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Beste Marcia, Bedankt voor je review en 5 sterren beoordeling! (Origineel) Dear Marcia, Thank you for your review and 5 star rating!

Loek Van Leeuwen 27 Dec 2021 - 13:22

Bijna 2 uur in de wacht gestaan

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Loek, Excuus voor het lang laten wachten! Het kan soms wat drukker zijn aan de lijn dan normaal, maar bijna 2 uur wachten is zeker niet de bedoeling geweest. Zou u ons kunnen mailen: info@ismile-tandartspraktijk.nl, dan zullen wij u bij deze terugbellen. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam-West

Inssaf Ame 24 Dec 2021 - 23:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hallo Inssaf, fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen en dat je de review gaat verwijderen. (of upgraden natuurlijk :-)

Szabó Emrah 20 Dec 2021 - 17:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Emrah, Bedankt voor het achter laten van een 4 sterren beoordeling. Graag hadden we nog een toelichting gezien voor de 4 sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Irene Ross Swinkels 06 Dec 2021 - 20:40

Prettige, professionele en ook warme persoonlijke zorg. Ook voor mijn zoontje van 2, heel lief en geduldig. Flexibel in afspraken.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Irene, Bedankt voor de mooie woorden en voor het achter laten van een review! We zien onze kleine vriend snel terug. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Jelle Houtsma 29 Nov 2021 - 10:22

Als patient met een fobie voor tandartsen kwam ik eind 2019 binnen bij de iSmile praktijk in Bos en Lommer. Ik kwam binnen met een sterk verwaarloosd gebit dat niet meer te redden was. We zijn inmiddels bijna twee jaar verder. Mijn fobie voor tandartsen is weg en ik heb nu een gebit dat niet alleen mooi is, maar ook probleemloos. Dat is te danken aan het team van iSmile. Heel veel dank voor jullie aandacht, professionaliteit en respect. In het bijzonder wil ik de baliemedewerker Jan Jorge Ruffeil Filho noemen én bedanken. Zelden heb ik zo'n vriendelijke, attente en professionele behandeling gekregen bij binnenkomst in een praktijk. Correct en oprecht belangstellend. Jan, je hebt (misschien had je het zelf niet in de gaten) enorm bijgedragen aan het laten verdwijnen van mijn angst voor tandartsen. Dank je wel daarvoor. Iedere praktijk mag de handen dichtknijpen met een medewerker zoals jij.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Jelle, Wat leuk om zo'n uitgebreide review te lezen. Wij zijn ook blij om te horen dat onze baliemedewerker Jan een belangrijke aandeel heeft gehad in het overwinnen van u angst voor tandartsen. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Lizzy 24 Nov 2021 - 22:41

(Vertaald door Google) De beste tandarts van Amsterdam! Uiterst vriendelijk, altijd bereikbaar, professioneel en ongecompliceerd. Ik heb daar mijn verstandskiezen laten trekken en ben er super blij mee. Vooral voor mij als expat was het een zegen om zo'n geweldige praxis te vinden waar iedereen perfect Nederlands en Engels tegelijk spreekt!!! (Origineel) The best dentist in Amsterdam! Extremely friendly, always available, professional and uncomplicated. I got my wisdom teeth removed there and was extremely happy with it. Especially for me as an expat it was a blessing to find such a great praxis where everyone speaks perfectly Dutch and English at the same time!!!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Beste Lizzy, Bedankt voor uw bezoek en beoordeling. uw aanbeveling wordt zeer op prijs gesteld. Fijn om te lezen dat je verstandskiezen er goed uit zijn getrokken. (Origineel) Dear Lizzy, Thank you for your visit and review. your recommendation is greatly appreciated. Glad to read that your wisdom teeth were pulled out well.

Tante Milla 22 Nov 2021 - 09:55

Mijn dochter van 5 is erg angstig voor tandartsen en dokters. Het personeel van i-smile gaat hier heel goed mee om , is vriendelijk en neemt echt de tijd voor de kinderen. Na de behandeling onder narcose is ze zonder pijn meegegaan naar huis en de pijn is daarna ook niet meer gekomen. Haar tandjes zien er prachtig uit. Dank jullie wel!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Milla, Fijn om te lezen dat onze kleine vriendin zonder pijn naar huis is gegaan. Bedankt voor het achter laten van een review en voor de 4 sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Yassine oumoussi 09 Nov 2021 - 13:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Yassine, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

F M 27 Okt 2021 - 10:16

Vaak wel erg rommelig. Patiënt voor mij had verkeerde antibiotica voorgeschreven gekregen die in combinatie met haar medicijngebruik dodelijk zou kunnen zijn. Er werd er laconiek op gereageerd met rollende ogen. Verder ben ik altijd goed geholpen maar de laatste keer was echt niet fijn.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Wij proberen de patiënt veel vertrouwen te geven waardoor je je meer op je gemak voelt

Marcos Zatera 19 Okt 2021 - 12:06

(Vertaald door Google) Ketlyncristhyne zatera was here 2021 (Origineel) Ketlyncristhyne zatera estave aqui 2021

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Beste Marco, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! (Origineel) Dear Marcos, Thank you for your 5 star rating!

Michiel Zwart 14 Okt 2021 - 10:11

Er wordt rond de negentig euro in rekening gebracht voor een behandeling bij de mondhygiënist van twintig minuten

Karen Scott 27 Aug 2021 - 15:20

(Vertaald door Google) Na angst voor de tandarts en zeker tien jaar geen behandeling gehad te hebben vond ik de zorg en aandacht bij iSmile voorbeeldig. (Origineel) After having a fear of the dentist and not having had any treatment at least for ten years I found the care and consideration at iSmile to be exemplary.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Beste Karen, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en voor het delen van uw ervaring. (Origineel) Dear Karen, Thank you for your 5 star rating and for sharing your experience.

Ben 26 Aug 2021 - 18:10

(Vertaald door Google) Snelle afspraak (zelfs op dezelfde dag) en professionele service (Origineel) Quick appointment (even at the same day) and professional service

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Geachte ben, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! (Origineel) Dear Ben, Thank you for your 5 star rating!

F D 24 Aug 2021 - 11:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Misja 16 Jul 2021 - 15:50

(Vertaald door Google) Verstandskiezen (2 bovenste) laten verwijderen. Zeer vlotte procedure, verwijdering gedaan in 3min. Nazorg is ook goed! Bedankt team :D. (Origineel) Had wisdom teeth (2 upper) removed. Very smooth procedure, removal done in 3min. Aftercare is also good! Thanks, team :D.

Noor Elsa 15 Jul 2021 - 13:54

Gister voor het eerst geweest bij tandartspraktijk Ismile voor een intake en reiniging. Super professioneel. Alles heel fijn en uitgebreid uitgelegd. Ze namen de tijd en hebben al mijn vragen beantwoord. Verder was de reiniging pijnloos. Echt een aanrader! Vooral als je angstig bent.

Eva 14 Jul 2021 - 17:08

Geen idee waarom ze zich kindertandarts mogen noemen. Niet gemerkt van speciale kinder-geruststellings-kwaliteiten. De gemiddelde normale tandarts doet dat beter, We kwamen bij jullie voor een narcosebehandeling voor onze dochter (10) die haar eigen (kinder)tandarts niet deed. Op hun website beweert Ismile gespecialiseerd te zijn in angst en kinderen. Toen we voor de uitleg bij Leena kwamen, was deze kennismaking vrij gehaast en de uitleg summier. Dit verbaasde mij al. Juist een angst/kindertandarts zou moeten weten dat de beste manier om kinderen op hun gemak te stellen is: de tijd nemen, het kind leren kennen, een gesprekje aanknopen en uitleg geven. De uitleg was heel kort en bleek achteraf ook niet te kloppen. Dochter zou een kapje op krijgen en verder niets merken. Een naaldje in de hand zou niet nodig zijn (bleek wel nodig bij de behandeling). Mijn dochter merkte het wel degelijk toen dat naaldje nog uit haar hand gehaald moest worden na de behandeling, iets waar wij niet van wisten en niet op voorbereid waren. Ook bleken bij de nacontrole ook hechtingen verwijderd te moeten worden, ook dat was mijn dochter niet verteld. In de weken na behandeling klaagde mijn dochter steeds dat ze 'een draadje' voelde. Ik wist niet wat dat was. Achteraf bleek ze gehecht en bleek het hechtdraad. Waarom wisten wij dat niet? Toen ik Jan, de assistent, aan de telefoon had en vertelde over het draadje zei hij er niets over. Heel raar. Toen we voor nacontrole kwamen, zaten er 2 vreemde tandartsen op ons te wachten. Raar, want een angstig iemand of een kind heeft juist vertrouwde gezichten nodig. Deze tandartsen zeiden 'ga maar liggen dan gaan we het draadje knippen'. Dochter schrok zich wezenloos. Ik had haar verteld dat het alleen maar nacontrole was, kijken. Wij wisten helemaal niet dat er een hechting zat die weggehaald moest worden! Toen ik de tandarts vroeg om uit te leggen wat ze gingen doen aan mijn dochter, kwam ze niet verder dan 'gewoon, knippen'. Belachelijk, Een kind heeft uitleg nodig. Vertel dat er een draadje zit, dat je daar niets van voelt etc. Mijn dochter was inmiddels panisch. Het heeft uren geduurd om haar zover te krijgen dat ze het draadje konden knippen en daarna nog uren voor ze het ontsmettingsspul liet spuiten. Dat bleek ook nog te moeten. Wij wisten van dit alles NIETS af. Nooit is dit aan dochter verteld. Kortom: zeer slechte ervaring. Er is bijna niets gecommuniceerd. Aan dochter werd niets uitgelegd en er bleken allemaal dingen te moeten gebeuren (naaldje, naaldje verwijderen, draadje, ontsmetten) waar wij niets van wisten. Op de website van ismile staat: 'In onze praktijken streven wij naar een aangename ervaring voor u en uw kind. Dit doen we door uitgebreid de tijd te nemen voor uw kindje en de behandeling stap voor stap uit te leggen in duidelijk en begrijpelijk taalgebruik. Op deze manier krijgt uw kind de tijd om te wennen aan de tandarts en wordt angst op latere leeftijd voorkomen.' Hier is niets van waar. Er wordt NIET uitgebreid de tijd genomen, er wordt NIETS stap voor stap uitgelegd, mijn dochter wist totaal niet dat er een naaldje uit haar hand gehaald moest worden, een hechtdraadje later nog weggeknipt en ontsmet, dochter kon niet wennen - want zag steeds andere gezichten en niemand nam de tijd om haar te leren kennen - en is alleen maar banger geworden door deze ervaring. Dus iSmile deed niets van wat ze op de website beweren dat ze doen bij kinderen. Ik begrijp niet hoe een zogenaamde gespecialiseerde kindertandarts geen enkel speelgoed in de wachtkamer kan hebben en zo slecht kan zijn in contact maken met een kind en uitleggen wat er gaat gebeuren en een kind telkens een ander gezicht laat zien.

C L 13 Jul 2021 - 20:45

Voor het eerst met mijn dochter van 3 naar de tandarts geweest ze vond het super leuk ze stellen je kind op zijn gemak en praten veel met je kind alles word goed uitgelegd op een leuke speelse manier ze zijn allemaal aardige personen mijn dochter kan niet wachten om weer terug te gaan ze was geen enkele moment bang

Mick Brok 30 Jun 2021 - 21:43

Perfect geholpen door Mariska, met een geintje op z'n plek lachend m'n hoektand gerepareerd!

Anoeska de Lange 15 Jun 2021 - 17:07

Zeer kindvriendelijk. Op een speelse en snelle manier de controle doen. Mijn dochter wordt eerst gerust gesteld en vertelt alles wat er gebeurt . Helemaal top

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Anoeska, Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, iSmile

Daisy Aalders 05 Jun 2021 - 12:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sophie 04 Mei 2021 - 13:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel Sophie!

judy Wong 24 Apr 2021 - 17:41

(Vertaald door Google) duurt erg lang om een ​​afspraak te maken, maar één persoon voor me. Tijdens het maken van een afspraak vroeg ik Ismile of ze harder kon praten, en toen hing ze op. Toen ik onmiddellijk terugbelde, zette Ismile het antwoordapparaat aan. (Origineel) take very long to make an appointment, only one person in front of me. During making an appointment , I asked ismile if she could speak louder, and then she hung up. When I called back immediately, ismile turn on the answering machine.

A. Anwar 19 Apr 2021 - 23:54

De beste tandartspraktijk van NEDERLAND. Altijd goed geholpen door Mariska, vriendelijk, beleefd kortom, een zorgzame tandarts!!! <3

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

JacobDubbell19 JacobDubbell19 13 Apr 2021 - 10:28

Top service! Na lang twijfelen heb ik ervoor gekozen om mijn tanden te laten bleken. Na enig onderzoek kwam ik uit bij ISmile. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb een duidelijke uitleg gekregen over wat de behandeling inhoud. De behandeling werd professioneel uitgevoerd met oog voor detail. Ik raad iedereen aan om naar iSmile te gaan!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Wat een mooie review, dank je wel Jacob.

Varina Van friderici 09 Apr 2021 - 18:34

Sonja is een hele lieve vrouw, ze heeft mij goed geholpen, zij was erg geduldig en ging grondig te werk. Na afloop was ik weer lekker fris uit de stoel. Een echte aanrader I Realy Smile ;) Bedankt

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel Varina!

Victor Swank 09 Apr 2021 - 17:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Lucia Ponticelli 09 Apr 2021 - 16:29

(Vertaald door Google) Zeer vriendelijk personeel dat u altijd belt om uw afspraken te onthouden, een mooie en super schone omgeving Schone en snelle professionele artsen. Ik hou van deze plek, de beste tandarts in mijn leven. (Origineel) Personale gentilissimo ,chiamamdoti sempre per ricordare I tuoi appuntamenti , un bellissimo ambiente e super pulito Dottori professionali puliti e veloci. Adoro questo posto il miglior dentista della mia vita.

Barbara van Asten 09 Apr 2021 - 09:58

Grondig, maar ook gezellig!!⚡️🔥🐥🎈

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn dat je het gezellig vind bij ons!

Jacqueline B 08 Apr 2021 - 12:16

Ik ben hier onder narcose geholpen, omdat ik erg angstig ben. Deze mensen, echt alle medewerkers, hebben mij van begin tot eind op mijn gemak gesteld! Informatievoorziening m.b.t. de kosten was tot in de puntjes geregeld, voorbereiding perfect evenals de uiteindelijke behandeling en nazorg. Echt fijne en deskundige medewerkers die ondanks de forse werkdruk de tijd voor je nemen. Ik heb eindelijk mijn tandarts gevonden! Ik zie hier reviews staan waarin men schrijft over geldklopperij. Niets is minder waar; Ik heb advies gevraagd m.b.t. een aantal correcties van mijn gebit. Dit werd mij afgeraden, omdat de oplossingen niet permanent zouden zijn. Daardoor heb ik afgezien van mijn wens, en liet de tandarts een leuk bedrag liggen. Niks mis met geld verdienen en deze mensen doen dat op een nette manier.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Jacqueline, wat een mooie woorden. Fijn dat we u zo hebben kunnen helpen!

Maud Haddon 02 Apr 2021 - 15:32

(Vertaald door Google) iSmile is fantastisch.Ik zou ze aanbevelen aan iedereen die ik ken en die een tandarts nodig heeft. De behandeling was geweldig, vriendelijk gastvrij personeel en heeft me zelfs opgevangen als ik fouten heb gemaakt toen ik bij de verzekering kwam enz. Ik kwam binnen met een gebroken voortand en ik heb twee nieuwe kronen gehad, het resultaat dat ik heb gekregen is verbluffend je zou niet weten dat ik fineer heb. iSmile heeft me weer met vertrouwen laten lachen en daarvoor ben ik erg dankbaar! (Origineel) iSmile are fantastic I would recommend them to everyone I know who will need a dentist. The treatment has been great, friendly welcoming staff and have accommodated me even when I have mistakes when I came to insurance etc. I came in with a broken front tooth and I have had two new crowns, the result I have come out with is amazing you wouldn’t know I have veneers. iSmile have allowed me to smile with confidence again and for that I’m very grateful!

viktoria gvozdeva 22 Mrt 2021 - 21:40

(Vertaald door Google) Dr. Leena Ibrahim was gewoon geweldig met mijn 2,5-jarige zoon. Ze kan heel zachtaardig een band opbouwen met een kind: in het begin was mijn zoon een beetje bang voor de nieuwe omgeving, maar dr. Leena won stap voor stap zijn vertrouwen - eerst vroeg ze me om hem op schoot te nemen, daarna stelde hem de Magische stoel voor, vroeg toen of hij daar wilde zitten en een 'vliegtuigspel' wilde spelen (terwijl een tandartsstoel omhoog ging), daarna gaf ze hem een ​​tandartsenspiegel om te verkennen, enz. Ze glimlachte en klapte en gaf hem high vijf. Mijn zoon kan niet wachten op zijn volgende controle. (Origineel) Dr. Leena Ibrahim was just great with my 2.5 yo son. She can build connection with a child very gentle: in the beginning my son was a bit afraid of the new environment, but Dr. Leena gained his trust step by step -- at first she asked me to take him on my lap, then she introduced him the Magic chair, then asked if he want to sit there and play "airplane" game (while a dentist chair goes up), then she gave him a dentist mirror to explore, etc. She smiled and clapped, and gave him high five. My son can't wait for his next check up.

Patrycja Ryba 18 Mrt 2021 - 19:41

(Vertaald door Google) Uitstekende service! Voordat mijn dochter bang was om naar een tandarts te gaan, kan ze nu niet wachten op het volgende bezoek. Sterk aanbevolen! (Origineel) Excellent service! Before my daughter was scared to go to a dentist, now she cannot wait for the next visit. Highly recommended!

Bob Bootsman 15 Mrt 2021 - 11:46

Heel fijne tandarts. Uitermate tevreden over. Erg professioneel, duidelijke afspraken, schoon en modern, prettige medewerkers en wat heel belangrijk is: ze leggen precies uit wat er gaat gebeuren, wanneer het pijn kan doen en je voelt je direct op je gemak. Alle disciplines zijn aanwezig, na controle direct schoonmaken van de mondhygiëniste. Erg kundig en mooi resultaat. Verder is het ook heel fijn dat je afspraken ook nog even 2 keer bevestigd worden per e-mail zodat je niet per ongeluk je afspraak vergeet. Ook als je angstig bent, dan voel je gewoon dat je in goede en deskundige handen bent. Mijn vorige tandarts was niet bepaald sensitief, deze luitjes absoluut wel. Soms moet je even zoeken naar een huisarts, kapper of tandarts waarbij je denkt: ja, dit is de juiste en hier blijf ik! Leyla en het team zijn uitstekend! P.S. Ze doen ook narcose als je angstig bent. Verder kun je een lachgasbehandeling krijgen. Met die laatste heb ik geen ervaring, maar dat schijnt erg prettig te zijn.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel voor de mooie woorden!

Yoel Beaucaire 12 Mrt 2021 - 12:24

Deze week tweemaal gaatjes laten vullen door Mariska, en zeer tevreden met de ontspannen sfeer, duidelijke communicatie over wat er gebeurt, en vrolijke energie van Mariska. Aanrader!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel voor de mooie review Yoel

V. Friend 10 Mrt 2021 - 11:43

Ik ben ontzettend blij met Tandarts Leena en haar hele uber-vrolijk professionele team. Ze zijn super met kinderen en maken de tandarts bezoeken van mijn dochter niet alleen comfortabel, maar ook speels en prettig. Ze nemen ook de tijd om mijn vragen te beantwoorden en alles uit te leggen waar ik een beter begrip van wil hebben. Ik ben erg blij dat ik deze praktijk heb gevonden. De zorg is top en de ervaring is voor mijn kind erg positief ... belangrijk voor haar gebitsgezondheid van nu en in de toekomst. Mijn dochter geeft ook graag haar eigen review: Ik vind mijn tandarts super leuk. Tandarts Leena is heel lief en er staat een mooie schilderijtje bij en als je klaar bent krijg je ook een stuiterballetje. En als je je tanden laat poetsen, is de tandpasta heel lekker!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn om te lezen, bedankt!

htc hayta 09 Mrt 2021 - 22:09

Ik ben heel te vrede met mijn tandarts ze is erg lief en behulpzaam en ze hebben mij heel erg geholpen met het verzorgen van mijn gebit en ben al bijna klaar echt heel top deze tp!!!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Bedankt voor de mooie woorden!

youssef ARF 07 Mrt 2021 - 22:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

dank je wel!

Marieke De jonke 04 Mrt 2021 - 14:53

De Beste praktijk EVER!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel Marieke!

Jamy Story 02 Mrt 2021 - 16:22

Kort geleden m’n verstandskiezen laten trekken bij iSmile, heel erg lief personeel, je word goed geinformeerd, en ze gaan erg goed met angst om. Achteraf vond ik het heel erg meevallen en zou deze tandarts zeker aanraden!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Jamy, dank je wel voor je lieve bericht.

Paolo Del Casale 02 Mrt 2021 - 14:53

(Vertaald door Google) De eerste behandeling was een van de beste die ik heb gehad. Helemaal geen pijn en een zeer professionele staf. dank je (Origineel) The first treatment has been one of the best I had. No pain at all and a very professional staff. thank you

Madame Madness 02 Mrt 2021 - 14:09

(Vertaald door Google) Ik ben hier nu verschillende keren geweest en ben al lang niet meer naar de tandarts geweest, dus ik was in het begin een beetje bang om te gaan. Ik begon de recensies op Google te lezen en besloot te gaan. Het personeel is echt heel vriendelijk tegen me geweest sinds ik voor het eerst kwam. Ze vroegen me wat ik wilde doen en stelden me een plan voor. Ze zouden kijken naar wat het meest nodig is en van daaruit verder werken. Vanaf nu hebben ze mijn tanden gerepareerd en gevuld, gepolijst en schoongemaakt. Ik zou zeker aanraden hierheen te gaan. (Origineel) I've been here several times now and I haven't been to the dentist for a long time so I was kinda scared to go at first. I started reading the reviews on Google and decided to go. The staff have been really really really friendly to me ever since I first came. They asked me what I wanted to get done and proposed me a plan. They would look at what is needed the most and work from there. As of now they fixed and filled my teeth, polished them, and cleaned them. I would definitely advice going here.

majd mshaty 26 Feb 2021 - 09:32

(Vertaald door Google) Zeer professionele en vriendelijke tandartsen en assistenten. (Origineel) Highly professional and friendly dentists and assistants.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Heel erg bedankt! (Origineel) Thanks a lot!

noobkil1 25 Feb 2021 - 12:26

Ik ben vandaag voor behandeling voor airsmile geweest. Ik ben zeer tevreden. Ik heb ook gaatjes bij haar laten vullen en daarna nooit pijn gehad. Ik ben zeer tevreden over mijn behandelaar (Mariska).

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank u wel voor de mooie review!

hendrik janssen 25 Feb 2021 - 12:12

Mijn vriendin is al 2 jaar patient bij TP Ismile en is zeer tevreden! Zij heeft geen Googleaccount, maar wilt het toch via deze weg haar dank uiten. zij is totaal van haar angst af! er wordt naar mij geluisterd en er wordt tijd voor me genomen. Ik ben geholpen door een dame en heer ging super super goed , zij stellen mij altijd op mijn gemak, ik kom dus graag bij hen. ik heb mijn nichtje die echter ook heel angstig is ingeschreven, en het liefst wil ik dat zijn naar de zelfde behandelaar kan gaan.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Wat fijn dat u de moeite neemt om deze review voor haar te schrijven, dank u wel!

Mick Rijsenbrij 24 Feb 2021 - 10:31

Ik raad iedereen af om hier klant te worden of te blijven. Het draait enkel om geld. Na een bezoek zou ik 8 gaatjes hebben en kreeg ik een begroting van +/- 1200 euro mee. Na een second opinion te hebben gehad, per direct bij iSmile vertrokken. 1 (bijna) gaatje en 1 plekje waar wat meer aandacht naar toe moet, maar zeker geen 8x viervlaks behandeling en 1x drievlak behandeling en 1x tweevlak. Daar is dus niets van waar! Geldklopperij!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Geachte heer Rijsenbrij, ik wil graag contact met u opnemen over uw intake. Wilt u ons laten weten of u daar prijs op stelt?

Claudia Bort. 23 Feb 2021 - 10:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank u wel!

wietse mol 19 Feb 2021 - 19:18

Mensen, kijk naar de verdeling van de recensies. Als je alleen 1 en 5 hebt, dan is het een slechte tandarts die zelf goeie recensies post. Dit is een scam... een vriend van me is hier geweest, had negen gaatjes. Voorstel was twee uur onder narcose, tegen 2250,-... second opinion gevraagd: nul gaatjes, niks aan de hand... laag dit...

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste meneer Mol, wij kennen u niet als patiënt. Ik zou graag met u in contact komen, want wat u hier beweerd is niet waar.

Martijn Tellinga 19 Feb 2021 - 18:46

(Vertaald door Google) Doe jezelf een plezier en zoek een andere tandarts. Tijdens mijn eerste / laatste consult bij iSmile 'vond' de tandarts 9 gaatjes (!) En 1 vulling die vervangen moest worden. Omdat ik doodsbang was voor tandheelkundige behandelingen, schreef ik me in voor een volledig verdoofde ingreep van 2 uur en meer dan 2200, -. Vooraf te betalen. Na een paar dagen twijfelen, ging ik voor een second opinion bij een andere praktijk, en twee tandartsen controleerden zowel foto's als in de mond. Hun conclusie was dat, behalve wat tandsteen (tandsteen) en één plek om in de gaten te houden omdat het in een gaatje kan veranderen, mijn tanden in orde zijn. Let wel, iSmile is een tandarts die adverteert gespecialiseerd te zijn in angstige patiënten, wat de situatie nog onethischer maakt, als dat mogelijk is. Ga hier niet heen. (Origineel) Do yourself a favour and find another dentist. During my first/last consult at iSmile, the dentist 'found' 9 cavities (!) and one filling which had to be replaced. Being terrified of dental treatments, I signed up for a fully anaesthetizised procedure taking 2 hours and costing over 2200,-. To be paid in advance. Having doubts after a few days, I went for a second opinion at another practice, and two dentists checked both photos and in-mouth. Their conclusion was that, besides some tartar (tandsteen) and one spot to keep eye on as it might turn into a cavity, my teeth are fine. Mind you, iSmile is a dentist who advertises to be specialised in fearful patients, which makes the situation even more unethical, if that's possible. Do not go here.

Elke van Beek 19 Feb 2021 - 17:13

Fijne praktijk en zeer kundig!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank u wel voor de mooie woorden!

BM 16 Feb 2021 - 06:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel voor de review!

Saripa Brandes 12 Feb 2021 - 10:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

souky miller 08 Feb 2021 - 22:37

Super ongeregeld zooitje. Heb mijn cliënt hierheen gestuurd en plaatsvevangende schaamte. Positieve recensies zijn van de eigenaresse zo te lezen, geloof ik 100%. Wortelkanaalbehandelingen aansmeren is lekker makkelijk he

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Wat naar om te horen dat u niet tevreden bent, zou u zich bekend willen maken op de praktijk, onder uw naam kan ik geen patiënt vinden? Dan kunnen we kijken waar uw ongenoegen vandaan komt en naar een oplossing zoeken.

Chia Keanie 08 Feb 2021 - 10:38

Zeker een aanrader! :) Een zeer behulpzame en klantvriendelijke tandartsenpraktijk!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

S Mak 05 Feb 2021 - 14:24

Hele prettige angst tandarts, stellen je echt gerust en door hun durf ik weer een behandeling te ondergaan. Ook met kinderen zijn ze fantastisch, onze dochter kijkt er steeds weer naar uit om naar de tandarts te gaan. Wij zijn erg tevreden!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn dat jullie tevreden zijn. Het is heel belangrijk dat jonge kinderen met plezier naar ons toe komen.

Turgay Turgut 03 Feb 2021 - 15:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Bedankt! (Origineel) Thanks!

Angelik Yassine 03 Feb 2021 - 15:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Camilla G. Martins 03 Feb 2021 - 12:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Amy 03 Feb 2021 - 12:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Janaina Souza Ruffeil 03 Feb 2021 - 12:09

Ik ben super blij met de tandartspraktijk. Ze zijn vriendelijk en geduldig. Jan helpt mij telefonisch altijd super goed. Alles wordt goed uitgelegd. Mensen die angstig zijn voor tandartsen kunnen bij iSmile terecht. Ze zijn goed opgeleide mensen die precies weten wat ze doen!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn dat je tevreden bent, wij zijn trots op ons hele team!

Aniek Aarsman 03 Feb 2021 - 00:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

SIMONE 27 Jan 2021 - 18:19

Goed advies, vriendelijk personeel en ontspannen sfeer

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Fatima Zeyani 26 Jan 2021 - 11:07

Vreselijk tandarts na het overname. Ze beloven zo veel en ze doen niks ze zijn alleen op geld. Ze zijn niet klant vriendelijk en ze lichen mensen op.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Mevrouw Zeyani, ik heb geprobeerd u te bellen. Bijzonder dat u drie dagen geleden een review schrijft, terwijl wij vanaf oktober 2019 geen contact meer met elkaar gehad hebben. Wilt u ons bellen zodat we hier over kunnen praten? Fijn dat u mij even terugbelde en dat we over uw opmerkingen hebben kunnen praten, leuk als u hieronder ook nog even reageert, of wellicht de review een upgrade geeft :-)

Hafsa Madhat 26 Jan 2021 - 11:07

Vreselijke tandarts! Het draait alleen om geld, er werd een behandelplan opgesteld waar er werd aangegeven dat ik 8 gaatjes had en 2 wortelkanaal behandelingen blijkt totaal niet waar te zijn! Ben veranderd van tandarts wou ik mijn gegevens opvragen mocht ik ook nog eens me gegevens niet opgestuurd krijgen. Raad ze zwaar af!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Goedemiddag, wilt u zich bij ons op de praktijk bekend maken? Dan kunnen we kijken om samen tot een oplossing te komen

Anissa Amarouch 26 Jan 2021 - 11:01

Zeer kundig en klantvriendelijk! Ben zeer tevreden en mijn kinderen ook.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Sylvia Duim 19 Jan 2021 - 19:07

Heel tevreden over de aanpak van onze tandarts. Mijn 3 jarig zoontje moest een gaatje laten vullen. Van eerste niet in de tandartsstoel durven kruipen, naar volledig comfortabel een gaatje laten vullen en nog weglopen met de tekst "het was leuk bij de tandarts"!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Altijd fijn om te horen dat onze benadering bij kinderen echt werkt! Dank je wel voor de mooie review.

Naoual 123 05 Jan 2021 - 16:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Toine Kamps 05 Jan 2021 - 10:46

Kom hier al jaren met tevredenheid! Vriendelijk en professioneel personeel die alle (be)handelingen goed uitleggen van te voren.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn om te horen! Dank je wel voor de mooie review.

Ahmet Teke 04 Jan 2021 - 19:56

Een tandarts die zich verplaatst in jou om jouw zo goed mogelijk te helpen en heel vriendelijke medewerkers 👏🏻👏🏻

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Barbara Brinkhuis 31 Dec 2020 - 14:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Valeria Infer 30 Dec 2020 - 14:09

(Vertaald door Google) Had een tandheelkundige ingreep om een ​​verstandskies te verwijderen. Al het personeel was erg aardig en professioneel. Zal daar zeker mijn tandheelkundige behandeling voortzetten! (Origineel) Had dental surgery to remove a wisdom teeth. All the staff was very nice and profesional. Will continue my dental treatment there for sure!

Roy Vulto 09 Dec 2020 - 20:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

heidi arts 08 Dec 2020 - 11:39

Leena is zeer lief snel en professioneel! Ben een angsthaas wat tandarts betreft maar hier zit ik goed!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel voor je vertrouwen!

Robert de Kooker 07 Dec 2020 - 12:28

Tandarts Leena en haar team zijn zeer vakkundig en altijd vriendelijk. Altijd nieuwste apparatuur en zeer hygiënisch. Nog nooit pijn gehad tijdens gaatjes behandeling of wat dan ook. Werkt zeer vlot en professioneel. Uitstekend overleg over de behandeling en eventuele vervolgstappen. Ik kan mij totaal niet vinden in de negatieve reviews. Beste tandarts ooit!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Bedankt! (Origineel) Thanks!

Amesiz S 04 Dec 2020 - 16:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Rohit Wanchoo 04 Dec 2020 - 14:35

(Vertaald door Google) Geweldige ervaring. Iedereen was actueel, vriendelijk en professioneel! (Origineel) Great experience. Everyone was timely, friendly, and professional!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Bedankt! (Origineel) Thanks!

Agnieszka Syrek 04 Dec 2020 - 14:34

(Vertaald door Google) Alles perfect! Er werken hier erg aardige mensen? (Origineel) Everything perfect! Very kind people are working here😊

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Bedankt! (Origineel) Thanks!

Herve, Michel,Pierre Guenneguez 04 Dec 2020 - 11:39

(Vertaald door Google) Goede behandeling, ik doe ook een en goede follow-up. Aan te bevelen voor alle mensen, maar vooral voor iedereen die erg bang is voor de tandarts. (Origineel) Good treatment, I as well do ne and great follow up. To be recommended for all people but mostly for anybody that is very afraid of dentist.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Bedankt voor de review! (Origineel) Thanks for the review!

Patty Klomp 02 Dec 2020 - 07:00

Mijn man is hier afgelopen zondag geholpen onder narcose, de medewerkers stelden hem en mij erg op ons gemak. Gaven een goed en positief gevoel, narcose is best spannend, maar ze namen alle zenuwen weg. Hij was al jaren niet naar de tandarts geweest. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden en na de behandeling werd er vaak even gekeken of alles goed ging. Na de behandeling heeft hij helemaal geen last gehad, alleen even wennen met eten. Volgende week vrijdag hebben we nog een na controle. Leena en haar personeel zijn vriendelijk en vakkundig! Heel tevreden dat we voor iSmile hebben gekozen. Als we niet zover zouden wonen zouden we hier met het hele gezin komen.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn dat alles goed verlopen is, goed om te horen dat u tevreden bent.

Hedy Van Engeldorp Gastelaars 01 Dec 2020 - 19:51

Super praktijk. Zeer bekwame tandarts. Een zeer vriendelijke tandartsassistente Mariska. Echte Toppers.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

moon liu 01 Dec 2020 - 11:19

(Vertaald door Google) De behandeling van mijn zoon Lucas was erg professioneel. Zeer aan te bevelen. (Origineel) The treatment for my son, Lucas, was very professional. Highly recommend.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Bedankt! (Origineel) Thanks!

danielle Vroom 29 Nov 2020 - 09:14

Hele lieve behulpzame mensen die hier werken.ze stellen de kinderen heel erg op hun gemak.wanneer je pijnklachten heb doen ze hun best om je zo snel mogelijk te helpen.heel meedenken

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel voor je mooie review!

A A 27 Nov 2020 - 11:04

De medewerkers van iSmile zijn vakkundig, vriendelijk en leggen alles goed uit. Kosten van aanvullende behandelingen worden van te voren aangegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast gaan ze ook enorm goed om met kinderen en hebben ze veel geduld. Waardoor de kinderen niet bang zijn om naar de tandarts te gaan. Tandarts Leena heeft zelfs samen met mijn kind een plan gemaakt om van het duimen af te komen, inclusief een nacontrole/diploma en klein cadeautje na het stoppen.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste A A, wil je contact met ons opnemen? Je hebt namelijk de december actie gewonnen!

T.V. Actor 26 Nov 2020 - 14:29

Een erg fijne tandartspraktijk met deskundig advies, professionele behandelingen, en vriendelijk personeel! Ik kom hier al vijf jaar met plezier, en dat is uitzonderlijk voor een bezoek aan de tandarts.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn om te horen!

Hristina Leonard 25 Nov 2020 - 10:49

(Vertaald door Google) Onze favoriete tandheelkundige plek! Mijn hele familie houdt van deze praktijk en de kinderen zijn altijd blij om Dr. Leena te zien. Ze is zo goed in het uitleggen van alles en het kalmeren van hun zenuwen, het is moeilijk om het niveau van professionaliteit uit te leggen. Ze neemt haar tijd, de service is altijd geweldig en de plaats is superschoon !! Ik ben zo blij dat we een tandartspraktijk hebben gevonden die goed is voor ons hele gezin! (Origineel) Our favorite dental place! My whole family loves this practice and the kids are always happy to see Dr. Leena. She’s so good with explaining everything and calming their nerves, it’s hard to explain the level of professionalism. She takes her time, the service is always great and the place is super clean!! I’m so happy we found a dental practice that’s good for our whole family!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Beste Hristin, Bedankt voor je 5 sterren beoordeling en review! (Origineel) Dear Hristin, Thank you for your 5 star rating and review!

Samantha Jong 22 Nov 2020 - 19:55

Goede Praktijk en lieve medewerkers. Ga al jaren naar deze praktijk, en nooit een klacht gehad👍🏻

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Samantha, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het achterlaten van een review!

Ivo Heijtel 17 Nov 2020 - 10:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Ivo, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Adriana Solis 17 Nov 2020 - 09:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Adriana, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Sura Ghazal 14 Nov 2020 - 09:21

(Vertaald door Google) Geweldige oefening! Vooral met jonge kinderen, mijn kinderen gaan er graag heen, iedereen is erg aardig en professioneel. Ze zijn erg gepassioneerd over wat ze doen en ze leggen je altijd alles uit, wat geweldig was met mijn zoon die 2 kiezen moest verwijderen. Beveel ze ten zeerste aan. (Origineel) Great practice! Especially with young children, my kids love going there, everyone is very nice and professional. They are very passionate about what they are doing and they are always explaining everything to you which was amazing with my son who had to remove 2 molars. Highly recommend them.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Beste Sura, Bedankt voor je 5 sterren en review! (Origineel) Dear Sura, Thank you for your 5 star and review!

Mona Hegazy 14 Nov 2020 - 08:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Mona, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Mariem Etta 13 Nov 2020 - 20:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Mariem, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Riaart Van Engeldorp G 13 Nov 2020 - 19:47

Goede ervaring gehad. Tijdens behandeling wordt meerdere keren gevraagd of het nog gaat of dat er verdoving nog goed werkt. Er wordt goed doorgewerkt. Het team werkt goed samen en stemmen regelmatig met elkaar af tijdens de behandeling Ik heb bijna 50 minuten in de stoel gezeten Ik heb nauwelijks napijn gehad.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Riaart, Bedankt voor de uitgebreide review. Fijn om te lezen dat u ons team en praktijk op deze manier ervaart en deelt!

Barry Van Engeldorp 13 Nov 2020 - 19:25

Fijne sfeer in de praktijk en goed deskundig personeel.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Barry, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het delen van jouw ervaring!

AA asas 13 Nov 2020 - 16:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Alan Yadegarian 13 Nov 2020 - 12:16

Nog nooit zo'n verschrikkelijke zooitje gezien. Luidruchtig assistenten. Onvriendelijk arts. Veel te dure tarieven. Geen tandarts praktijk maar aftroggelen praktijk. Beschamend. Afgeraden bij kennissen en vrienden. Dus pas op mensen 😡😡 En niet schoon, zelfs smerig.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Geachte heer Yadegarian, jammer dat u niet tevreden bent. Ik zal contact met u opnemen hierover.

Patricia Vos 13 Nov 2020 - 11:26

De meest SLECHTE tandarts ooit! Deze mevrouw is een groot fan van wortelkanaalbehandelingen en elk gat openboren. Ook is er elke week een nieuwe werknemer. Ontslaat ze stuk voor stuk. Mevrouw declareert behandelingen ook altijd veel te veel. Mensen, word wakker en ga op zoek naar een andere tandarts. Er gaat veel fout binnen en dat merk je als je er komt. Ik ben er in ieder geval weg !

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste mevrouw Vos, zou u zich bekend willen maken in de praktijk? Dan kunnen wij met u in gesprek gaan. We weten niet wie u bent.

Zoe Noordenbos 09 Nov 2020 - 12:02

Heel vriendelijk personeel, die rustig blijft en zijn tijd neemt voor de cliënten. Ze behandelen de angstpatienten ontzettend goed. Ik ben zelf heel bang dus ik heb een narcosebehandeling gehad die mij heel goed is bevallen. Goed team en lieve mensen en Jan rules:).

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Zoe, fijn dat we je hebben kunnen helpen.

Yousra Dakkak 02 Nov 2020 - 07:16

(Vertaald door Google) Bedankt voor de goede zorgen. Kinderen worden met veel patiënten behandeld, waardoor ze zich erg veilig voelen! (Origineel) Thank you for the great care. Kids are treated with a lot of patients making them feel very safe!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

En ze deden het ook zo goed!

Jan De Joode Ruffeil Filho 27 Okt 2020 - 16:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

:-)

Mo Boul 05 Okt 2020 - 13:18

MENSEN!!!! DEZE "TANDARTS"PRAKTIJK IS 1 FLOP. NEDERLANDS IS VER TE ZOEKEN EN HEEL ONPROFESSIONEEL! AFSPRAKEN WORDEN GEMAAKT MAAR NIET NAGELEEFD EN VEEL VAN MIJN KENISSEN VINDEN DIT OOK. GA ER NIET HEEN! TENZIJ DAT JE ONDERMAATS KWALITEIT WIL EN JE JE TANDEN WIL DONEREN. EEN ZEKERE LEENA DIE DAAR DE "BAAS" ZOU ZIJN WAST HAAR HANDEN NIET NA EEN TOILETBEZOEK EN BEHANDEL EEN PATIENT ALS EEN LASTPAK. ONVERANTWOORD GEDRAG!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Hallo Mo Boul, zou je ons willen laten weten wat we voor je kunnen doen. Je naam is bij ons niet bekend. 020-21 84257 (Origineel) Hi Mo Boul, would you please let us know what we can do for you. You're name is not known to us. 020-21 84 257

Richard Massages 29 Jul 2020 - 11:15

Slechte ervaringen mee, voordat je op de stoel zit wordt al gesproken over wortelkanaalbehandelingen, je komt voor je hoektand, dan hebben ze ook foto’s gemaakt van je kiezen. Heb je een ontstoken tandvlees dan is de tandarts niet capabel genoeg om het verhelpen want dat hoort een mondhygienste te doen,, vraag niet teveel vragen want dan worden ze agressief , nooit meer

Customer 08 Jun 2020 - 20:16

(Vertaald door Google) Tandarts heeft me niet verteld dat het advies over hoe om mijn tanden te poetsen was extra vergoeding. Zij rekening gebracht me 40 euro voor deze "super goede raad". Normaal als je bieden service - je moet vertellen dat het u extra en niet zal kosten toe te voegen op de factuur zonder mij zelfs te vertellen. Erg arm! Fraude ... (Origineel) Dentist didn't tell me that the advice on how to clean my teeth was extra fee. She charged me 40 euros for this "super good advice" . Normally when you provide service - you have to tell that it will cost u extra and not add it on the bill without even telling me. Very poor! Frauds...

Ahmed Amir 28 Mei 2020 - 13:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

ahmed mustafa 25 Mei 2020 - 16:25

(Vertaald door Google) God zegene de Heer, God zegene Meer dan uitstekend Een dokter die heel goed werkt Ik voelde niets totdat de klus was geklaard Ik wens succes en een lang leven (Origineel) ما شاء الله تبارك الرحمن ربي أكثر من ممتاز طبيبة تجيد عملها بإتقان لم أحس بأي شيء حتى الانتهاء من العمل تمنياتي بالتوفيق ودوام العطاء

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) bedankt! (Origineel) thanks!

sogand poureghbali 25 Mei 2020 - 13:04

(Vertaald door Google) Slechtste plek voor tandheelkundig werk. Artsen en haar hele team zorgen niet goed voor hen. Ik kreeg een slechte behandeling waardoor ik een andere moest ontmoeten om mijn probleem op te lossen. Ik ben niet blij en ik raad ze aan niemand aan (Origineel) Worst place for dental work. Doctors and her entire team dont take proper care. I had poor treatment which made me to meet another one to fix my problem. Im not happy and I dont recommend them to anyone

Reza Rp 25 Mei 2020 - 12:50

(Vertaald door Google) Het was een slechte ervaring die ik ooit heb gehad! (Origineel) It was bad experince that I have ever had!

Kooroshyadegarian 2000 25 Mei 2020 - 12:09

(Vertaald door Google) Zeer slechte tandarts die ik heb gehoord (Origineel) Very bad dentist I have heard

Dimple Nankani 01 Mei 2020 - 12:50

(Vertaald door Google) Meestal ben ik bang om naar de tandarts te gaan, maar ik had een hele goede ervaring in deze praktijk. Iedereen is erg beleefd en professioneel en de tandartsen daar zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw afspraken en u goed op de hoogte houdt. (Origineel) Usually, I dread going to the dentist but I had a really good experience at this practice. Everyone is very polite and professional and the dentists there make sure you feel comfortable during your appointments and keep you well informed.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Bedankt Dimple voor de vriendelijke woorden en de positieve recensie! (Origineel) Thank you Dimple for the kind words and positive review!

Iris Godefrooi 25 Mrt 2020 - 16:20

Een van de beste tandarts praktijken! Je wordt ontvangen met open armen en ze proberen je zo snel en goed mogelijk te helpen zodat je zo min mogelijk pijn krijg.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Iris, bedankt voor deze aanbeveling! Goed om te horen dat je tevreden bent over je bezoek aan onze tandartspraktijk en over onze manier van werken. Fijn dat je je ervaring hebt willen delen door middel van deze leuke review. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, iSmile Tandartspraktijk Amsterdam West

Cees Reemst 15 Mrt 2020 - 11:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Cees, Zou u uw review kunnen onderbouwen? Wij zouden het prettig vinden om duidelijke feedback te krijgen zodat wij onze diensten kunnen verbeteren als dat nodig is. Op deze manier weten wij niet waar u klacht of ontevredenheid over gaat.

Erica Loos 01 Mrt 2020 - 10:11

Ik ben erg bang voor de tandarts, maar toen ik googlede op angsttandarts, heb ik na het lezen van reviews ze gebeld. Ik kon bijna meteen terecht. Ze hebben uitgebreid met mij de mogelijkheden besproken voor de behandelingen. We zijn uitgekomen op behandelingen met lachgas en plaatselijke verdoving. Dit bevalt uitstekend. Ik heb nog steeds wel angst om er naar toe te gaan, maar de behandelingen zelf gaan snel voorbij en zonder pijn. De tandartsen zijn vriendelijk en kundig. Ik ben nu klaar met het renoveren van mijn gebit en ik durf weer volop te lachen in gezelschap!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Erica, wat leuk om te lezen! Fijn dat de behandelingen uitstekend zijn bevallen en dat je in gezelschap weer volop durft te lachen. We zijn erg dankbaar dat we hieraan hebben kunnen bijdragen en willen je via deze weg ook bedanken voor de prachtige review. Veel plezier van je gebit :) Met vriendelijke groet, Team iSmile Tandartspraktijk Amsterdam West

Annette van Beek 28 Feb 2020 - 12:31

Super blij met deze tandarts . Ik ga nooit meer weg bij hun. Superlief. Ik raad iedereen deze tandarts aan 👍🏼

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Bedankt voor de aanbeveling Annette! Erg leuk om te lezen dat je blij met onze tandarts bent en nooit meer bij ons weggaat. We hopen je in de toekomst weer in onze tandartspraktijk te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, iSmile Tandartspraktijk Amsterdam West

Jillian Delana 26 Feb 2020 - 10:40

Wat een oplichters!! Hebben mij van te voren 9 honderd zoveel euro laten betalen. In het weekend gevloerd gelegen met een voedselvergiftiging en willen geen terug betaling doen en het geld terug storten! Onder het mom van dat er een 'extern bedrijf' is geweest voor de narcose behandeling? DAN BEREKEN JE HET UURLOON DAARVAN. ONMOGELIJK OM GEEN GELD TERUGGAVE TE DOEN VOOR BEHANDELINGEN DIE NIET ZIJN UITGEVOERD!! In het papier werk staat hier niks over vermeld, neem een advocaat in handen! Vreselijke types.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Jillian, dit is erg vervelend om te lezen. We wachten op het bewijs of verder informatie om het te kunnen verwerken. Met vriendelijke groet, iSmile Tandartspraktijk Amsterdam West

Elske Klasen 15 Feb 2020 - 19:00

Ik ben Leena en haar team heel dankbaar. Als je angst hebt voor de tandarts ben je bij hen in goede handen.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Elske, bedankt voor deze mooie woorden en de positieve beoordeling. Erg fijn om te lezen dat je aangeeft met angst voor de tandarts bij ons in goede handen te zijn. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, iSmile Tandartspraktijk Amsterdam West

S A 06 Feb 2020 - 20:30

Fijne ervaring met deze praktijk en tevreden over de behandeling. Tandarts Lina Ibrahim denkt mee met de klant en stelt je op je gemak. Ik zou deze praktijk zeker aan anderen aanraden.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi S A, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het aanbevelen van onze praktijk. Dit waarderen wij enorm!

Fadimana Kucuk 31 Jan 2020 - 09:01

(Vertaald door Google) Ze doen pijn en sturen een vreselijke harde grondtand (heel slecht niet goed) (Origineel) Berbat bir yer sağlam dişini hasarlandirip gönderiyorlar(heel slecht niet goed)

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Fadimana, Zou u uw review kunnen onderbouwen? Wij zouden het prettig vinden om duidelijke feedback te krijgen zodat wij onze diensten kunnen verbeteren als dat nodig is. Op deze manier weten wij niet waar u klacht of ontevredenheid over gaat.

Wendy Breedijk 28 Jan 2020 - 16:41

Een vriendelijk, geduldig en kundig team. De behandeling, begeleiding en nabehandeling was geweldig. Ik zie mijn angstige dochter met vertrouwen voor controle gaan. Wat een verademing! En nee, ik ben niet de tandarts en ook geen kennis van de tandarts zoals door een ander wordt gesuggereerd! Ik ben de moeder van een dochter met angsten die daardoor haar gebit heeft verwaarloosd, maar nu met een prachtig hersteld gebit weer kan lachen.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Wendy, Het is altijd extra gezellig met kids over de vloer! Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het delen van jouw ervaring!

Jan Medema 13 Dec 2019 - 18:55

Je wordt hier bijzonder vriendelijk en uiterst bekwaam geholpen. Ik ben hier nu diverse keren geweest met mijn kleine kinderen, 4 en 7 jaar, en de wijze waarop zij worden geholpen is erg goed. De kinderen, die toch een beetje angst hebben, worden goed gerust gesteld zowel voor als tijdens de behandeling.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Jan, Bedankt voor het achterlaten van een review en voor de 4 sterren beoordeling!

Jennie Knijnenberg 10 Dec 2019 - 13:42

Doodsbenauwd geweest, al jaren, voor de tandarts. Nog steeds is het niet mijn favoriete bezigheid, maar door de rust die ze uitstaken, de tijd die ze voor je nemen en alle kennis die ze in huis hebben, wordt het wel een fijne ervaring. Elke stap die ze doen, leggen ze duidelijk aan je uit. Voor kinderen nemen ze alle tijd en voor hen wordt er echt gezorgd dat het 'leuk' is. Van te voren wordt er een begroting met je gemaakt en ze denken met je mee met betrekking tot de kosten en die dekking van de zorgverzekering. Ik moet nog een keer terug komen maar elke keer dat ik heen ga ben ik een stuk minder gespannen. Bedankt Leena en alle andere toppers van deze praktijk.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Jennie, Bedankt voor de mooie woorden en voor de 5 sterren beoordeling. Wij vinden het enorm belangrijk om ons op deze manier te onderscheiden. Dat u dit op dezelfde manier ervaart doet ons alleen maar goed! Ik zal de complimenten bezorgen op het juiste adres ;)

Anass Amaddaou 07 Dec 2019 - 15:50

Ik ben al heel lang patient bij Ismile , zij werken heel professioneel en hebben altijd tijd voor patiënten. Leuke preventie assistente en de tandarts is ook behulpzaam samen met haar assistente :)

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Anass, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling! Goed om te lezen dat u onze werkwijze fijn vind. We zullen het doorgeven aan de tandarts en assistenten.

Dre Ue 06 Dec 2019 - 15:22

(Vertaald door Google) Ik ben bang voor tandarts, maar na deze te hebben ontdekt, omdat ze narcose en thge gas hebben om mensen te helpen die een soort fobie hebben, maakte het alles veel gemakkelijker voor mij. Ik moet ook zeggen dat ze erg snel zijn, nooit gehad een probleem en toen mijn noodkronen voelen zich meer dan eens, ze alwasy erin slagen om een ​​plek te vinden voor mij in dezelfde dag of na .... Dus 5 sterren inderdaad (Origineel) Im scared of dentist,but after finding this one out,since they have narcosis and thge gas to help people that has kind of a phobia,it made every thing much easier for me.Also need to say that they are very fast,never had a problem and when my temporary crowns feel more than once,they alwasy manage to find a spot for me in the same day or after....So 5 stars indeed

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

(Vertaald door Google) Hallo Dre, Allereerst bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling. Het is leuk om te lezen dat je het zo ervaart. We stellen uw beoordeling zeer op prijs. (Origineel) Hi Dre, First of all, thanks for the 5 star rating. It's nice to read that you experience it this way. We really appreciate your review.

Bachir Ghabri 03 Dec 2019 - 17:35

Zeer tevreden over deze praktijk kon snel terecht met mn klachten ,aardige tandarts en mooie locatie ook

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Bachir, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en voor het delen van jouw ervaring!

Henk Limpt 29 Nov 2019 - 10:05

Erg fijne Tandartsen en assistentes! Ik ben zelf al 2 jaar patient bij LEENA. Ik ben erg angstig en kwam voor mijn verstandskiezen te verwijderen en een implantaat. L. Ibrahim heeft mij zeer goed geholpen. Ik voelde mij erg op m'n gemak bij het team.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Henk, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je op je gemak voelt tijdens een behandeling! Tot ziens!

Faatje Al 29 Nov 2019 - 10:04

Ik ben al 1 jaar patient bij dr Leena Ibrahim en het bevalt mij zeer zeker in de praktijk! Zowel de assistentes als de tandartsen hebben altijd tijd voor pijnklachten en andere bijzonderheden. Super team en praktijk!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hi Faatje, Bedankt voor je review en de vijf sterren! We blijven ons best doen. Tot ziens!

Priscilla V leeuwen 27 Nov 2019 - 17:10

Ik ben erg bang voor de tandarts , ik zou dit onder narcose gaan doen aantal dagen van te voren sloeg het noodlot toe en ja hoor doodziek koorts misselijk een goed griepje mijn moeder belde af twee dagen van te voren nu 3 a 4 maanden later krijg ik de rekeningen binnen 972,50 en 85 en nog eens 30 ik heb een minimum inkomen en ik ben tenslotte geen eens geholpen hoe durven jullie dit te doen heb al veel mensen gewaarschuwd voor jullie en neem een advocaat dit pik ik niet!!!!!!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Priscilla, We vinden het zeer spijtig om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Vanwege uw beoordeling komen wij graag met u in contact om te praten over uw ervaring en om gezamenlijk te kijken naar een oplossing. Wilt u daarom contact opnemen met onze praktijk via info@ismile-tandartspraktijk.nl of via 020-4750741? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groeten, iSmile Tandartspraktijk

B A 24 Nov 2019 - 17:40

Slechtste tandarts ooit, onbeschoft personeel en kunnen niks soepel laten verlopen. Je wordt totaal niet gerustgesteld door de artsen en de assistente nemen je niet serieus. Mensen NIET naar deze tandarts gaan je zal snel spijt krijgen. De paar positieve recensies zijn van de eigenaresse zelf!

haay may 24 Nov 2019 - 07:57

zonder afspraak binnen gelopen na sluitingstijd, hebben tijd vrijgemaakt en mij toch gelopen helemaal tevreden!!!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Soms heeft u ook niet in de hand wanneer er problemen aan het gebit ontstaan. Bedankt voor uw recensie!

Jetty Farenhorst 08 Nov 2019 - 14:56

Voor de eerste afspraak (intake) van onze zoon kwamen wij +- 3 minuten later binnen. De receptioniste was bij binnenkomst nog met een andere patiënt in gesprek, dus wachtte wij netjes op tot we aan de beurt waren. Eenmaal bij de balie geeft de receptioniste aan "dat wij wel heel erg laat zijn" en dat ze even na gaat of de intake/behandeling nog wel door kan gaan. Na druk overleg van +- 20 minuten blijkt dat dit nog kan. Tijdens het wachten kwam er een andere patiënt binnen die haar excuses aanbood, omdat zij 5 minuten later was, schijnbaar meet deze receptioniste met twee maten, want het was "geen probleem hoor, kan gebeuren". Roddelen over de patiënten kan de desbetreffende receptioniste ook als de beste, totaal niet acceptabel. De tandarts en de assistente in de ruimte zelf, waren zeer vriendelijk, lief en geduldig met onze zoon, maar haar collega die tijdens de behandeling ongevraagd naar binnen kwam om haar op te jagen en instructies te geven hoe ze het allemaal moest aanpakken kwam erg onprofessioneel en chaotisch over.

ayoub issmaili 24 Sep 2019 - 18:02

Zeer slechte tandartspraktijk. Heel stiekem zijn ze bezig en als je in het ziekenhuis belandt door hun toedoen, kijken ze niet na je om. Verder zijn de goeie recensies door de familieleden van mevrouw (eigenares) geplaatst. De kosten daar willen ze niey voor opdraaien. Autochtonen zoek een ander praktijk en allochtonen voor jullie geldt hetzelfde, want zowel de eigenares als de praktijk zijn oplichters

Jan Hanse 14 Aug 2019 - 15:02

Zeer slechte tandartspraktijk! Echt geen aanrader zowel de tandartsen als de eigenares L. Ibrahim hebben geen oog voor patiënten en doen maar wat. Verry bad. Not Professional. Don't recommend anybody to visit this practice.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Beste Dutch Taxi, Wij vinden het erg teleurstellend uw recensie hier terug te zien, aangezien we uw situatie meerdere keren hebben toegelicht. Mocht u toch nog behoefte hebben aan extra uitleg, dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen via info@ismile-tandartspraktijk.nl of 020-4750741. Met vriendelijke groeten, iSmile Tandartspraktijk

salem ezra 31 Mei 2019 - 21:01

Ik en mijn vrouw en mijn kind zijn klanten bij tandarts Ismile, ik find dat deze tandarts biedt heel goed service onder de leiding van de tandarts Leena Ibrahim, en daar werkt heelgoed team, ik heb ervaring zelf als angst patiënt, ik heb mijn tanden gedaan onder volledig narcose en ik was erg blij met de behandeling. Ik adviseer alle mensen die probleem hebben met hun tandarts te verhuizen naar Ismile.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Hartelijk dank voor de aanbeveling Salem Ezra. We waarderen het schrijven van de recensie zeer. Met vriendelijke groeten, iSmile tandartspraktijk

j y 06 Feb 2019 - 20:12

Heel slecht. Geen uitleg niet gerustgesteld..... Ben echt teleurgesteld. Ik ga gelijk naar een andere tandarts.

J de Boer 04 Feb 2019 - 12:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Dank je wel!

Mustafa Ahmed 27 Jan 2019 - 18:08

(Vertaald door Google) Procedures zijn goed uitgelegd. Ze hebben veel zorg besteed aan het goede werk. (Origineel) Procedures we're well explained. They took great care in doing a fine job.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Thank you for your review Mustafa Ahmed, we appreciate it. Best regards, iSmile tandartspraktijk

Fleur Smit 25 Jan 2019 - 19:58

Beste tandarts ooit!!!! ik ben jaren niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. ik ben super goed en snel geholpen. Mijn wortelkanaalbehandeling was helemaal pijnloos!! Daarna ben ik terug gegaan voor andere vullingen en elke keer, ben ik ontzettend tevreden met tandarts Leena en haar team. Eindelijk durf ik weer naar de tandarts te gaan!

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen Fleur. Bedankt voor het schrijven van de recensie! Met vriendelijke groeten, iSmile Tandartspraktijk

anne miek 19 Jan 2019 - 11:18

Erg slechte ervaring. Veel te dure intake, waarbij ondanks duidelijke noodzaak en terwijl het hier een angsttandarts betreft, niet eens een verwijzing voor narcose gegeven kon worden. Voorgestelde behandelplan nodeloos duur en veel te omslachtig. Onbereikbaar voor vervolgafspraak ondanks vele malen bellen van mijn kant en vele (loze) beloften om teruggebeld te worden. Uiteindelijk vanwege nood naar andere tandarts gegaan, vervolgens krijg ik een peperdure rekening van iSmile voor een intake waar ik geen vervolg aan had kunnen geven. Bezwaar wordt niets mee gegaan, het minste dat iSmile zou kunnen doen is een tegemoetkoming in de kosten van de rekening, maar zelfs dat wordt niet voorgesteld. Ik raad iedereen af om hier naartoe te gaan. A. Hirdrs

Kimberly Boogaard 14 Jan 2019 - 19:04

(Vertaald door Google) Zeer ongeorganiseerd! (Origineel) Erg ongeorganiseerd!

S van Gemert 07 Dec 2018 - 14:42

Fijne tandarts, ze nemen de tijd voor behandeling. Ook voor kinderen heel geschikt, mijn zoontje vindt het bijna leuk om naar de tandarts te gaan.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Bedankt voor uw positieve recensie mevrouw van Gemert. Tot bij de volgende controle. Met vriendelijke groeten, iSmile Tandartspraktijk.

Pierre Groot 22 Nov 2018 - 12:02

Sinds ik in Amsterdam West ben komen wonen zit ik bij deze tandarts. Mijn eerste ervaringen zijn heel goed! Fijne mensen en heldere uitleg over de behandeling. Ze nemen echt de tijd voor je.

waardering
Reactie van/namens: iSmile tandartspraktijk Amsterdam West

Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling Pierre! mvg iSmile