Iankovitch kliniek voor Exclusieve Tandheelkunde

Welnastraat 701E, 1096GJ Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.0
Zorgkaart
8.6
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Biologische tandheelkunde

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.0
8.6
Bnr Slm 21 Mrt 2022 - 09:30

“Echt niet aan te raden! Bij aanvang kreeg ik te horen dat de intake vrijblijvend was. Tijdens de intake werden allerlei foto's gemaakt om een eventuele behandel plan te bespreken. Voor 16 tanden composit en maar een enkele porselein werdt er €15000 gevraagd. Bij thuiskomst goed over nagedacht heb ik afgezien en direct afgezegd. Binnen de zelfde week kreeg ik een rekening van €254 voor de intake. Je wordt gerold waar je bijstaat. Echt niet aan te raden, alles gaat hier om geld van je te maken!”

Wijay Ramautar 02 Mrt 2022 - 00:11

Prettige medewerkers! Goede kwalitatieve service!

ACP 15 Feb 2022 - 19:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Manuela Klerkx 10 Feb 2022 - 16:02

Ik ben bijzonder tevreden over mijn behandelingen door Drs Olga Iankovitch. Ik heb door een auto ongeluk in het verre verleden beschadigde voortanden en geen enkele tandarts is er tot nu toe in geslaagd mij naar tevredenheid te behandelen. Mevr Iankovitch legde mij de (on)mogelijkheden goed uit, inclusief het kostenplaatje. Ze heeft mij op uiterst vriendelijke en professionele wijze geholpen en ik ben dik tevreden met het resultaat. Ik kan haar iedereen aanraden. Ze neemt de tijd voor je, luistert goed naar je wensen, adviseert en doet vervolgens precies wat je met haar afspreekt. De volgende keer als het nodig is ga ik beslist weer naar haar. Ook vanwege haar eerlijke prijzen en snelle service.

lou ma 23 Dec 2021 - 11:51

De proffesionele en menselijke behandeling wordt door hele het team van Iankovitch gedragen en uitgedragen.Vanaf het eerste contactmoment wist ik dat ik in goede handen was. Er wordt tijd genomen voor jouw wensen en alle stappen worden goed doorgesproken,zodat je weet wat je kunt verwachten. Olga is secuur in haar werk en zorgt er altijd voor dat je tevreden de praktijk verlaat. Mijn gebit en glimlach is nooit zo mooi geweest.Mijn dank is groot.

Henry Harrison 13 Dec 2021 - 09:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Gabriela Tjalsma 01 Dec 2021 - 13:04

(Vertaald door Google) Ik vermeed zo lang naar de tandarts te gaan totdat ik bij Iankovitch kwam. Het heeft alles onder één dak, ik heb mijn gebit laten nakijken, poetsen en samen kwamen we tot een plan voor mijn beugel. Eerlijk gezegd keek ik er elke maand naar uit om hier te komen, want ze geven echt de beste service en het geheel witte interieur geeft je zo'n goed gevoel dat je veilig en verzorgd bent. Ik heb hier vrienden aanbevolen en zij delen ook dezelfde gedachten. Ik raad je ten zeerste aan om de IANKOVITCH SUPERSTARS voor je te laten zorgen!!!!!! (Origineel) I avoided going to the dentist for so long until I came to Iankovitch. It has everything under one roof, I had my teeth checked, cleaned and together we came with a plan for my braces. Honestly, I looked forward every month to coming here because they truly give the best service and the all white interior gives you such a good feeling that you are safe and cared for. I have recommended friends here and they also share the same thoughts. I highly highly recommend you to let the IANKOVITCH SUPERSTARS take care of you!!!!!!

Renault Herbers 28 Nov 2021 - 09:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Manal Aissaoui 27 Nov 2021 - 00:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Alla Pankina 25 Nov 2021 - 13:00

(Vertaald door Google) Ik ben erg blij met de service die ik hier heb gekregen. Ik had een beugelbehandeling van 1 jaar, aangevuld met de esthetische correctie. Naast de professionaliteit van de artsen was ook alle coördinatie en administratie heel goed geregeld. Ik kom zeker terug voor schoonmaakbeurten en regelmatige controles. (Origineel) I am very happy with the service that I received here. I had a 1-year braces treatment completed by the aesthetic correction. Apart from the professionalism of doctors, all coordination and administration was also taken care of quite well. I will definitely come back for cleaning procedures and regular check-ups.

Carlo van Lienden 24 Nov 2021 - 07:59

Vijf sterren en als ik er 10 had kunnen geven dan had ik dat gedaan. Dit is hoe een kliniek hoort te zijn. Professioneel, vriendelijk, no-nonsens en snel. Zat jaren tegen een ingreep aan te hikken omdat het voorgestelde traject (door diverse ortho's) zo ingrijpend zou zijn dat ik er vanaf zag. Al was het noodzakelijk. Iankovitch stelde een totaal andere behandeling voor, zonder zware ingrepen en met begrip voor mijn leefsituatie en werkzaamheden. Ze dachten echt met mij mee. Het traject zou 1,5 jaar duren maar was binnen een jaar (!) zonder zware ingreep afgerond. Voor het eerst in mijn leven lach ik voluit zonder na te denken en ben ik dankzij Iankovitch ook in staat mijn tanden/mond zeer eenvoudig en goed te onderhouden. Dit is. - zonder enige twijfel - jouw beste keus wanneer je advies en hulp zoekt voor tandheelkunde!

Samira Govers 23 Nov 2021 - 19:39

Een hele fijne praktijk, die ik iedereen die op zoek is naar een tandartsenpraktijk kan aanraden. Zelf ben ik al sinds kind erg angstig voor de tandarts en bij Iankovitch is daar zoveel rekening mee gehouden en elke keer weer wordt ik zo op mijn gemak gesteld en wordt er de tijd voor me genomen en duidelijk uitgelegd wat er gedaan gaat worden. Super fijn! Elke keer weer dezelfde vertrouwde gezichten en een erg persoonlijke aanpak. De tandartsen werken net de nieuwste technieken en geven een duidelijk uitleg over het behandelplan. Ik ben erg tevreden en ga met een fijn gevoel naar de tandarts.

Roger Matena 20 Nov 2021 - 18:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Thiemo Stougie 06 Jul 2021 - 09:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

Alexander Ali 15 Jan 2021 - 21:14

(Vertaald door Google) Ik stond op het punt om dit mijn nieuwe tandarts te maken, maar kwam deze informatie tegen op hun website: << In 2007 ontving zij (mevrouw Iankovitch) een prestigieuze onderscheiding op de Nobel Biocare World Conference, samen met haar tandtechnicus Ronald Mak, voor de zeer intensieve en gecompliceerde driejarige behandeling van Perry Simons. >> Wat volgens het archief van de Nobel Biocare-website onjuist lijkt te zijn. Er lijkt ook nergens op het internet sprake te zijn van de zaak van Perry Simons. Ze stellen ook dat: << We maken allemaal deel uit van een internationaal netwerk van hoogwaardige tandartsen en we zijn actief in zowel nationale als internationale tandartsgroepen, universiteiten en organisaties, van Londen en Milaan tot Los Angeles en Hong Kong. >> Maar geef geen organisatienaam op. Ik ben blij om mijn recensie te wijzigen na ontvangst van bewijs van wat u op uw website vermeldt. Ik plaats deze recensie om mensen ervan bewust te maken dat tandartsen zonder vergunning in Europa een veel groter probleem zijn dan we denken. Het beste, Alexander (Origineel) I was about to make this my new dentist but came across this info on their website: <<In 2007 she (Mrs. Iankovitch) received a prestigious award at the Nobel Biocare World Conference, together with her dental technician Ronald Mak, for the very intensive and complicated three-year treatment of Perry Simons.>> Which seems to be false according to the Nobel Biocare website archive. There also seem to not be any mention of Perry Simons' case any where on the internet. They also state that: << All of us are part of an international network of high-end dentists and we’re active in both national and international dentists groups, universities and organizations, from London and Milan to Los Angeles and Hong Kong. >> But fail to provide any organisation name. I am happy to change my review upon receiving evidence of what you are stating on your website. I am posting this review to make people aware that unlicensed dentists in Europe are a much bigger problem than we think. Best, Alexander

Latifa Z 16 Dec 2020 - 20:20

In eerste instantie vond ik "het" een prima tandarts en zou ik het 4 sterren geven. Ook de mondhygiëniste was prima en heeft mij in het verleden goede tips gegeven over bloedend tandvlees. Ik kon de afgelopen 2 maanden terecht bij Iankovitch (3 x) en Meulman (1x). Het was de bedoeling om 2x te gaan dit jaar. Omdat mevrouw Iankovitch het niet afkreeg, moest ik nogmaals 2 keer terugkomen. De derde afspraak, alleen het trekken van een kies, heeft onverwachts plaatsgevonden bij ( zoals mevrouw Iankovitch hem noemde) haar man, Meulman. Ik was in de veronderstelling dat Iankovitch het zou doen, maar dat terzijde. De echte verrassing kwam later, toen dhr. Meulman een rekening stuurde van bijna €500 voor alleen het moeizaam trekken van een kies. niet eens correct want een klein stukje zit er nog aan zag ik later. Tot mijn grote verbazing stonden er op de factuur werkzaamheden gedateerd op de dag voor het trekken vd kies, terwijl ik dus toen niet langs was geweest. Praatjes vullen geen ( of beter gezegd niet de juiste ;) ) gaatjes heb ik het idee. De kwestie, dat er kosten/werkzaamheden worden doorberekend op een dag dat ik niet langs ben geweest, is door mij voorgelegd bij Nationale Nederlanden, de zorgverzekeraar ( = geen inhoudelijke mail hierover ontvangen van Iankovitch) Na mijn ervaringen van de afgelopen 2 maanden, een afrader. Extreme achteruitgang. Ze zijn niet per definitie beter dan andere tandartsen qua gaatjes vullen of kiezen trekken, maar als dat al niet efficiënt naar tevredenheid "verloopt"... Ik durf het in iedere geval niet aan om langs te gaan voor zoiets als een implantaat. Gelukkig heb ik een tandarts gevonden met betere inhoudelijke reviews en een specialisatie hierin. Een extra plus is dat er een garantie is op implantaten en dat een intake op korte termijn in de avond mogelijk is bij de nieuwe tandarts. Een second opinion kan vast ook geen kwaad over een aantal dingen. De service van Iankovitch is belabberd geworden en ik voel er niks voor om mij bezig te houden met het checken van facturen en ook nog eens gegarandeerd langer dan 20 minuten na afgesproken te worden geholpen. Kortom, ik start het nieuwe jaar bij een nieuwe tandarts.

Marylyn Os 15 Sep 2020 - 15:03

(Vertaald door Google) De 5-sterrenrecensies kunnen echt door familie en vrienden worden geschreven ... Niet tevreden .... (Origineel) The 5 stars reviews could truly be written by family & friends....Not satisfied....

kamal19nl 23 Apr 2020 - 08:36

Slechtste tandarts van Amsterdam. Nooit bereikbaar. Dicht op woensdag. Heel veel stageres in dienst. Oplichterij. Ik hoop dat de mensen niet naar deze tandarts gaan alleen want het is echt slechte praktijk. 1 ster is veel voor hier. Meeste mensen die 5 sterren zijn familie of kennissen 😉.

Rob Nyari 19 Sep 2019 - 22:07

Na het bezoeken van 3 verschillende orthodontisten is mijn keuze gevallen op Iankovitch. En het resultaat mag er zijn. De intake bij Iankovitch was vele malen professioneler in vergelijking tot de andere orthodontisten. De eerste inhoudelijke vraag was: 'Welk resultaat wil je?' Vervolgens zijn er foto's gemaakt van mijn tanden, mijn lach en mijn gezicht. Daarna zijn uitgebreid diverse behandelmethoden, kostenplaatjes en voor- en nadelen besproken. Gezien de uitgebreide mogelijkheden onder één dak werd - in mijn geval - slechts één behandelmethode aangeraden. Iedere orthodontist (Inclusief mijn behandelaar bij Iankovitch) had een indicatie van 1,5 jaar orthodontie vastgesteld. Echter mocht de beugel er een jaar later uit. Het resultaat: een perfect symmetrische mooie en brede lach. Zelfs mijn eigen tandarts (die ook een ortho is) gaf zijn complimenten over het resultaat. Erg fijn dat de beugel er eerder uit mocht en dat scheelt ook in de kosten. De beugel is er inmiddels een jaar uit en de tanden staan dankzij retentiebitjes keurig op hun plek. 5 sterren en nogmaals bedankt voor het uitstekende vakmanschap!

dominique eman 11 Dec 2018 - 15:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sonja Obreskof 23 Okt 2018 - 14:56

👍👍👍👍👍👍👍

HR U 03 Okt 2018 - 21:07

Net weer blij terug van een afspraak bij tandarts Meulman en deze door mij zeer gewaardeerde praktijk en zijn medewerkers. Ik kom er al 12 jaar zelfs nu ik sinds 3 jaar een uur daarvoor moet reizen van buiten Amsterdam. Dat zegt wel wat misschien. Top expertise met een menselijke maat, zo zou ik mijn waardering willen uitdrukken. Heb een grote sanering doorgemaakt en telkens werd er goed gekeken en geluisterd naar mijn mogelijkheden en wensen, werden de behandelingen daarop ingesteld. Ook door de prima mondhygiëniste. Het team is goed op elkaar ingespeeld en overlegt onderling. Ze geven je het gevoel dat je er toe doet zoals je bent. En bovenal geeft hun tandheelkundige deskundigheid en up-to-date zijn mij al weer jaren een zorgeloos gebruik van een goeduitziend en gezond gebit.

hendrik brands 20 Sep 2018 - 11:52

Meulman is de grootste arrogante kwal die er is, laat een vreselijke indruk achter op patiënten met zijn cocky attitude. Hij probeerde op een zwakke manier tandarts assistentes te imponeren met zijn Mercedes terwijl hij bij mij een wortelbehandeling uitvoerde. 2 kiezen bij hem getrokken waarvan er bij 1tje de halve kies er nog in zit plus wortel. Meest waardeloze tandarts ooit, weggegaan bij zijn oude praktijk omdat daar alle patiënten om een andere tandarts vroegen, nu werkt hij aan de andere kant van Nederland

Ouroboros 13 Sep 2018 - 09:48

Super service. Personeel met kennis. Je wordt behandeld als een koning. Misschien wel de beste tandartspraktijk van Amsterdam.

Jorik Schröder 22 Jun 2018 - 11:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Shikha Dassié 25 Apr 2018 - 11:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

Gamebrothers2 19 Jan 2018 - 10:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Eric Vervoort 17 Jan 2018 - 17:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

Helge Ziazie 26 Jul 2017 - 21:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

Caroline 19 Jul 2017 - 12:38

Ik ben al jaren patient bij deze kliniek en zeer tevreden. Ze kijken niet alleen naar wat nodig is, maar ook hoe je een mooi en duurzaam gebit kunt krijgen en behouden. Vroeger was ik vrij bang voor de tandarts, maar bij deze kliniek voel ik me in goede handen. Daarnaast is er een prettige atmosfeer en is elk personeelslid ontzettend vriendelijk. Mocht je een probleemgebit hebben, heb je angst voor de tandarts of ben je niet tevreden over je huidige gebit, dan zou ik deze kliniek absoluut aanbevelen.

Roger Matena 06 Jun 2017 - 14:24

(Vertaald door Google) Mooie kliniek, eersteklas tandartsen die echt kwaliteit leveren. Ik ben er nu 2 keer geweest voor een behandeling en al mijn problemen zijn opgelost. Vroeger had ik een tandarts die niet echt naar mijn behoeften luisterde, maar nu voel ik me in goede handen bij de iankovitch-kliniek. Ik ben niet meer bang om naar de tandarts te gaan! Heel erg bedankt!! (Origineel) Beautiful clinic, topnotch dentists who really deliver quality. I went there now 2 times for a treatment and all my problems are solved. Before I had a dentist who didn't really listen to my needs but now I feel in great hands at the iankovitch clinic. I am no longer scared to go to the dentist! Thanks so much!!

Rodge Gordy 06 Jun 2017 - 14:18

Professioneel, zorgzaam en topkwaliteit. Tandarts Meulman werkt uitermate zorgvuldig en zorgde dat ik me echt op mn gemak voelde bij de behandelingen. Ik kan me geen betere tandarts voorstellen.

Merel van H 17 Nov 2015 - 09:11

Je kunt je geen betere tandartsen wensen dan bij die bij de Iankovitch kliniek. Zo ongelooflijk professioneel en zorgzaam. Volgens mij de beste kliniek in Europa. Ik ben superblij dat ik deze kliniek gevonden heb. Eindelijk tandartsen die wél weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Mijn vertrouwen is helemaal terug.