Dental center fitgebit

Dental center fitgebit
Witte de Withstraat 139, 1057XS Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.5
Google
3.7
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:45 - 18:00
 • arrow dinsdag
  8:45 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:45 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:45 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:45 - 17:00

Met spoed op zoek naar een betrouwbare tandarts in Amsterdam? Bij Tandartsenpraktijk Dental Center Fitgebit in Amsterdam West weet u zeker dat uw gebit met zorg en respect wordt behandeld. Ervaren tandartsen geven uw tanden de zorg die het verdient. Daarbij bieden we diverse behandelingen, zo ook voor spoedgevallen en personen die angst voor de tandarts hebben.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Neda Rashty
Tandarts
BIG nummer: 29023411902

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
9.5
3.7
10
waardering icon
Andrew Peterson 16 Mrt 2020 - 22:27
Great Experience
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.5
Sarah C 06 Sep 2021 - 10:27

(Vertaald door Google) Ik ben ongeveer drie jaar geleden overgestapt naar deze tandarts en het is de beste tandarts waar ik ben geweest. De tandarts zelf is zo aardig en alle mondhygiënisten die ik heb gezien zijn grondig en behulpzaam. Ik vertrek altijd met exacte instructies over waar mijn tanden aandacht nodig hebben. Iedereen is zo vriendelijk en ze sturen je sms-herinneringen over afspraken. Erg behulpzaam. (Origineel) I switched to this dentist about three years ago and it’s been the best dentist I’ve been to. The dentist herself is so nice and all the hygienist I’ve seen are thorough and helpful. I always leave with exact instructions on where my teeth need attention. Everyone is so friendly and they send you text reminders about appointments. Very helpful.

Aidin Almasi 11 Aug 2021 - 15:30

Pas op,zij doet niks en ze willen gewoon jouw limiet pakken ,slechtste tandarts die ik in Nederland gezien heb .

Khadija Lakbila 08 Okt 2020 - 10:37

Super tevreden! Heel kindvriendelijk.

paul berloth 16 Jun 2020 - 18:59

Blijf weg bij deze zaak. Ze hebben me een laag bedrag voorgespiegeld en toen een rekening gestuurd die veel hoger was. Ze hebben geen mail gestuurd zoals ze zeggen gedaan te hebben. In coronatijd kon ik ze niet telefonisch bereiken. Ze weigeren elke tegemoetkoming. Oplichters. Pas op!

mirelys morgan 07 Mrt 2020 - 09:21

(Vertaald door Google) Helemaal niet nuttig, ik zou ze niet aanbevelen op basis van mijn persoonlijke ervaring! (Origineel) Not helpful at all, I would not recommend them based on my personal experience!

Arash Pourwafa 28 Dec 2019 - 15:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

ziii 30 Sep 2019 - 13:51

(Vertaald door Google) De beste die ik ooit heb gezien! Geweldige mensen binnen professionals, super aardig, weten precies wat ze doen! Ik zou niet blijer kunnen zijn om dit als mijn kliniek te hebben! Geweldige resultaten, super schoon en super goed team! Ga zo door ! Veel liefde voor jullie! (Origineel) The best I've ever seen! Amazing people inside professionals, super kind, know exactly what they are doing! I couldn't be more happy to have this as my clinic! Great results, super clean and super good team! Keep up the good work ! Lots of love for you guys !

Elyas Riane 13 Sep 2019 - 15:21

Zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen. Vriendelijk personeel. Meneer Afsharibakhsh is een topper. Ik ben zeer vakkundig en snel geholpen. Hij is een echte professional en denkt echt met de patiënt mee. Ik kan dit team van harte aanbevelen voor uw mondzorg!

reem ahmad 13 Sep 2019 - 08:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Evgenia Taratynova 17 Nov 2018 - 15:37

(Vertaald door Google) Ik ben daar al een paar keer behandeld en het is altijd heel goed gedaan! Alle doktoren, assistenten en receptiemedewerkers zijn professioneel en vriendelijk. Iedereen spreekt Engels. (Origineel) I was treated there already a few times and it was always done very well! All doctors, assistants and reception staff are professional and friendly. Everyone speaks English.

Behzad Taheri 29 Okt 2018 - 15:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sebastian Sanduleanu 14 Okt 2018 - 18:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ashraf Madina 14 Okt 2018 - 18:24

(Vertaald door Google) Heel vriendelijk personeel. Ze passen me altijd in, ook als ik op korte termijn een afspraak vraag. Bij de mondhygiënist voel ik me erg op mijn gemak en de tandartsen zijn professioneel en vaardig. (Origineel) Very friendly staff. They always fit me in even when I ask for an appointment on short notice. The oral hygienist makes me feel very comfortable and the dentists are professional and skilled.

Maria Issa 14 Aug 2018 - 22:18

Ik ben een aantal keer langs geweest voor mijn gebit. Bij ontvangst werd ik goed bijgestaan en ik maakte al snel een klik met het personeel. De tandarts heeft mij ook ontzettend goed geholpen. Er waren wat problemen in mijn gebit en dankzij de ervaring van de tandartsen is dit opgemerkt en eindelijk een oplossing voor gekomen. Ze letten goed op de details in het gebit en brengen vervolgens goed advies uit. Als je zeker wilt zijn dat er aandacht is voor je gebit, moet je zeker een bezoekje brengen aan Dental Center Fitgebit!

Miriam M. 03 Aug 2018 - 14:47

Zeer onprofessionele medewerkers. Na keurig 48 uur van te voren de afspraak te hebben afgezet, is deze alsnog met 60 euro in rekening gebracht. Gebeld met de receptionist en deze was zeer onbeschoft en gaf aan dat er nooit is afgebeld en ging zo op. Dit terwijl de oproep te achterhalen valt. Dit valt bij mij en vele andere onder oplichtpraktijken.

waardering
Reactie van/namens: Dental center fitgebit

Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over ons. Aan de telefoon had u aangegeven dat de afspraak 24 uur van te voren was afgebeld en hier geeft u aan dat het 48 uur van te voren is afgebeld. Dit viel helaas op een zondag. Ook wij kunnen fouten maken. Als u via uw bel historie kunt aantonen dat u met ons heeft gesproken min 24 uur voor de afspraak, zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.