Bokhout & Prahl Orthodontisten

Sarphatistraat 2a, 1017WS Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
7.3
Google
2.9
Zorgkaart
5.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
Birgitta Bokhout
Tandarts
tandarts
0.0
Charlotte Prahl
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
7.3
2.9
5.8
waardering icon
Eya Maazaoui 07 Okt 2018 - 14:16
vriendelijk
Duidelijke uitleg
7
Behandeltijd
9
Is deskundig
8
Aanbeveling
5
7.3
Gerard 15 Sep 2021 - 20:30

Zeer ervaren, professioneel en tevens begripvol en vriendelijk. Daarbij uitstekend behandelplan en goed meegedacht. Perfect resultaat !

Anjelie jiska 26 Aug 2021 - 16:44

Ze zeggen dat de wachttijd 5 minuten is maar ik wacht standaard 15 minuten tot 45 minuten.

Guus Verberne 21 Jul 2021 - 12:53

(Vertaald door Google) De behandeling van twee jaar door dr. Bokhout en haar collega's heb ik als bevredigend en professioneel ervaren. Een eerlijk advies met een duidelijk omschreven behandelplan. Dit alles met een super resultaat, waar ik na twee jaar nog elke dag van geniet. (Origineel) I have experienced the two years of treatment by Dr. Bokhout and her colleagues as satisfying and professional. An honest advice with a clearly stipulated treatment plan. This all with a super result, one that I still enjoy everyday day after two years.

Juliette Braun 10 Jun 2021 - 09:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Julian 25 Apr 2021 - 17:38

Keurig werk

Boaz Noah 27 Feb 2021 - 09:13

Hier wordt vakwerk geleverd en de service is goed. Wij zijn erg tevreden!

Ok Ok 19 Feb 2021 - 08:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

I Don't Know. 14 Feb 2021 - 22:47

Ik kan oprecht iedereen deze praktijk aanraden. Jaren geleden ben ik een patiënt bij hun geweest. Er moest best veel aan mijn gebit gedaan worden en het was een lastige traject. Uiteindelijk hebben ze een heel mooi resultaat kunnen behalen, waar ik tot de dag van vandaag super blij mee ben! Elke keer als ik bel, word ik netjes en professioneel te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden over de service.

Lawrence Borst 13 Dec 2020 - 23:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

opa pinguin 02 Dec 2020 - 22:55

(Vertaald door Google) Overhaaste, onpersoonlijke service. Voelt aan als een orthodontische lopende band. Meestal opgewacht door assistenten. Ik werd hier enkele jaren geleden behandeld voor een overbeet en scheve tanden, maar terugkijkend werden de oorzaken van mijn chronische slaapapneu nooit goed aangepakt, noch geholpen door orthodontische interventie. Al met al goede bite maar bittere nasmaak. Ik hoop echt dat er dingen zijn veranderd. (Origineel) Rushed, impersonal service. Feels like an orthodontic assembly line. Mostly met by assistants. I was treated here for an overbite and crooked teeth some years ago, but looking back, causes of my chronic sleep apnea were never properly addressed, nor helped by orthodontic intervention. All in all, good bite but bitter aftertaste. I truly hope things have changed.

Sylvia Navarro 29 Okt 2020 - 09:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Elena Lopez 27 Okt 2020 - 10:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

S Turk 10 Sep 2020 - 15:21

Als je de keuze hebt tussen deze plek en een ander zou ik de andere kiezen, want je wordt hier echt niet met respect behandeld. De telefoniste behandelt je als een kind en hangt midden in een zin op. Ook nog zonder je een fijne dag te wensen en dergelijke.

Stephanie Hoogenberk 03 Sep 2020 - 23:05

Bijzonder vriendelijk en oprecht

Zeenat Lakhai 15 Aug 2020 - 00:31

Jaren geleden onder behandeling geweest bij bokhout en prahl ( van mijn 12e tot mijn 14e ). Ik ben er altijd super netjes en vriendelijk behandeld en ook altijd met veel aandacht. Na al die jaren ben ik nog altijd super blij met mijn kaarsrechte tanden 😁

Flynn D 14 Aug 2020 - 10:57

De wachtijden zijn ontzettend lang, ik word nauwelijks tot niet ingelicht over dingen die de orthodontisten met mijn beugel/gebid doen. Er werd tegen mij gezegd dat ik een tot anderhalf jaar lang een beugel zou moeten dragen, ik zit nu op meer dan drie jaar. Ook moet ik mijn beugel nog langer dragen door een fout die door de orthodontisten is gemaakt, wat ook nog meer geld gaat kosten. Persoonlijk raad ik af om naar deze orthodontistenpraktijk te gaan

Eva Van dongen 16 Jul 2020 - 12:38

Hele slechte service. Als je ze wilt bellen nemen ze niet op terwijl je de eerste in de wachtrij bent. Het personeel bij de balie is altijd geïrriteerd lijkt alsof ze geen zin hebben

Tanya Mishurovska 09 Jul 2020 - 09:22

(Vertaald door Google) Gebeld om een ​​intake-afspraak te maken, maar na meer dan 15 minuten in de wacht te hebben gestaan, moest hij ophangen en een andere kliniek bellen. (Origineel) Called to make an intake appointment but after being on hold for over 15 minutes, had to hang up and call another clinic.

amsterdam appartment 16 Jun 2020 - 14:27

(Vertaald door Google) Zeer goede artsen (vooral Prahl), hoewel het, net als alle orthodontistenpraktijken in Amsterdam, altijd erg vol is: je moet veel wachten en de ervaring om daar te zijn is erg onaangenaam. (Origineel) Very good doctors (especially Prahl), although just like all orthodontist practices in Amsterdam, it's always very full: you have to wait a lot and the experience of being there is very unpleasant.

Sven Duyx 19 Dec 2019 - 07:28

update 18 december 2019. Laatste controle van behandeling. Tanden staan nog steeds goed: juiste hoogte en juiste plek, dankzij bitjes (s'nachts gedragen) en spalkje. Een heel groot dank je wel mevrouw Bokhout én team. Heel erg blij met eindresultaat en de behandeling. Mijn kiezen en tanden sluiten nu weer goed op elkaar aan, staan op de juiste plek en juiste hoogte na 1,5 jaar behandeling. Net afgerond (maart 2019) en komende tijd nog onder controle. Verdere slijtage en grote problemen met mijn gebit zijn door samenwerking tussen orthodontist en tandarts voorkomen. Ik kan weer beter kauwen en makkelijker eten! Diagnose +, Behandelplan +, Flexibiliteit wanneer er een probleempje was met de beugel +, Duidelijke communicatie + En ja soms is het even wachten bij de afspraak. Tip? Verbeterpunten? Wellicht de website met ervaringen van patiënten? Hulde aan team Bokhout & Phral en in het bijzonder een groot compliment (en dank je wel) voor mevrouw Bokhout.

VIGI G 02 Dec 2019 - 16:50

(Vertaald door Google) SLECHTE service en mensheid. Omdat ze de hele tijd vol zijn, is elke wijziging in de afspraak een kans om een ​​vreselijke ervaring met hen te hebben en een vertraging in de behandeling, ze zijn niet flexibel en het lijkt erop dat ze niet begrijpen dat het schema van tieners op het laatste moment kan veranderen. De behandeling van mijn zoon is nu meer dan een jaar vertraagd vanwege hun slechte houding, ze geven gewoon niet om de patiënt. Het is een totale dictatuur deze plek. Ik raad het helemaal niet aan. Het is zelfs een ster niet waard. (Origineel) POOR service and humankind. Since they are full all the time, any change in the appointment is an opportunity to have a terrible experience with them and a delay on the treatment, they are not flexible and it seems they do not understand that teens schedule may change at last minute. My son's treatment is now delayed for more than a year because of their bad attitude, they simply don't care about the patient. It is a total dictatorship this place. I DON'T recommend it at all. It does not worth even a star.

Y MK 15 Nov 2019 - 13:43

Zeeer onvriendelijke en ongeduldige mensen in deze praktijk. Lijkt vooral om geld te gaan en niet om een goede behandeling. Vooral ene Moniek van de receptie spant de kroon. Ze hebben het duidelijk te druk. Ik ben overgestapt naar Zwielich orthodontisten en deze zijn zeer aan te bevelen qua kundigheid en vriendelijkheid.

Rising Moon 11 Nov 2019 - 17:06

Onze dochter is nu 9 maanden onder behandeling van Bokhout&Prahl en wij zijn heel tevreden. Heerlijke orthodontist die weet wat ze moet doen. Ervaren en zeer vriendelijk. Behandelplan en afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen, ondersteunend personeel is professioneel en weet wat ze doen. Het is een eerlijke, lieve en mooie praktijk. Wij zijn blij dat wij bij Bokhout&Prahl klant zijn: zeker een aanrader! Nino & Omar.

Judith, Mike en Lesedi in Zuid-Afrika 05 Nov 2019 - 17:04

Vandaag telefonisch contact gehad met de orthodontist toen mijn dochter van 15 daar voor t eerst was. Zeer onvriendelijke bejegening door deze mw. De info van vorige ortho zou ze niet hebben echter was wel degelijk 2 maand geleden opgestuurd wat ook bevestigd werd door de assistent. De orthodontist wilde daarom mijn dochter niet helpen. Ook het feit dat ik als moeder er niet bij was m’n dochter is bijna 16 en ik kon er geen vrij voor nemen. Al met al werd er tegen mijn puber gezegd ga maar naar je oude orthodontist. Mijn dochter belde me nadien overstuur op omdat de mw zo onvriendelijk was. Gelukkig was de mw bij de receptie wel heel vriendelijk en heeft mijn dochter opgevangen maar de toon en manier waarop ik door deze vrouwelijke orthodontist te woord ben gestaan was beneden peil.

Tommy Bindels 31 Okt 2019 - 15:58

Een behandeling van hoge kwaliteit en erg vriendelijke mensen.

Rosa 07 Okt 2019 - 10:11

Bijna 4 jaar hier in behandeling geweest, nog steeds niet tevreden over het resultaat.

Felice Montatore 01 Okt 2019 - 16:45

Mijn zoon heeft een extreem slechte ervaring gehad. Kwaliteit is middelmatig en wachttijd is te lang. Ze lijken allemaal zo gestrest en arrogant. We gaan naar een andere praktijk.

Emmanuelle Ornon 25 Mrt 2019 - 23:09

Na 3 consulten zijn wij ergens anders gegaan: - systematisch 20 minuten wachten in de wachtkamer en dan 5 a 10 minuten op de stoel voor dat een competente persoon eindelijk komt kijken - onaangename sfeer in de praktijk: kleine en altijd volle wachtkamer, geen privacy op de rij stoelen op de etage waar patiënten het gevoel hebben dat zij in een fabriek op een loopbaan zitten te wachten dat de chef orthodontist eindelijk even tijd voor hen heeft. Zeker een winstgericht aanpak voor de orthodontist, maar niet prettig voor de patiënt. - tegenstrijdige informatie tijdens het bezoek (er wordt iets geroepen door de ene assistent en dan iets anders door de orthodontist die eindelijk langs komt).

Remco Bunder 22 Mrt 2019 - 12:30

Vakkundig proffesioneel echt de top!

Titus El Sayed 02 Mrt 2019 - 17:19

De beugels zijn van troep kwaliteit !!!!!!!

Jaap Rekvelt 08 Feb 2019 - 16:50

Onze 3 kinderen en ikzelf zijn onder behandeling bij Bokhout & Prahl. We zijn zeer tevreden over de service en vakkundigheid van alle medewerkers. We zijn onder de indruk van alle bereikte resultaten en hoe mooi onze gebitten zijn/worden. Het is met recht de beste orthodontie praktijk van Amsterdam en omstreken. Hier ben je in goede handen!

camesco 020 30 Jan 2019 - 11:46

Echt een goede praktijk.

Harold Timmer 14 Jan 2019 - 08:03

Ik wist dat ze een goede naam hadden en ze hebben het voor 100% waargemaakt! Ze leveren kwaliteit, in alle rust, zowel mevrouw Bokhout als haar assistenten. Ze gaan door totdat het goed is en nemen niet genoegen met minder. Ik herken totaal niet de "slechte" recensies die ik af en toe lees over Bokhout & Prahl, en ben toch bijna twee jaar onder behandeling geweest! Natuurlijk is het af en toe drukker, en natuurlijk moet je af en toe wachten, net als bij de tandarts. Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat. Ik kan echt iedereen aanraden om hier naar toe te gaan!

Jovana Aleksic 13 Jan 2019 - 19:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ellis van der Weerden 02 Jan 2019 - 09:09

Bokhorst en Prahl gaan voor absolute kwaliteit, niet ieder moment een waarnemer. Zorgvuldig. Geen moeite teveel, soms wat langer wachten, maar laten je niet terugkomen voor kleine ingrepen die je niet had aangemeld. Aan het eind van de behandeling heeft Prahl zelfs nog een ontbrekend stukje aan de voortand van mijn dochter gezet, dan was het tenminste echt af! Vakvrouwen!

Steven Cremers 26 Nov 2018 - 12:32

Goede Orthodontist

frank underwood 08 Okt 2018 - 15:47

Verschrikkelijk slechte service! Onbeschofte service en onmogelijk om een een nieuwe afspraak te maken of te wijzigen. Niet flexibel en niet meedenkend!

Cas de Vries 10 Apr 2018 - 13:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Aspasia Beneti 06 Feb 2018 - 17:19

(Vertaald door Google) Zeer slechte ervaring, ze zijn gestrest, ze zijn super bezig en ze geven niet om jou. Het geeft het gevoel dat ze je een groot plezier doen om je te zien en je moet eeuwig dankbaar zijn, ook al hebben ze in mijn geval niets opgelost. De persoon aan de telefoon is inderdaad erg arrogant en grof. (Origineel) Very bad experience, they are stressed, they are super busy and they don't care about you. The give the feeling that they make you a big favour to see you and you should be eternally grateful, even though in my case they didn't solve anything. The person on the telephone is indeed very arrogant and rude.

Rokko stikker 20 Dec 2017 - 16:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

JP 07 Feb 2017 - 12:08

(Vertaald door Google) Vreselijke service (Origineel) Terrible service

Christina Rankin 03 Okt 2016 - 13:53

(Vertaald door Google) Ik werd hier heel goed en snel verzorgd. Helemaal geen klachten. Toen ik mijn dochter meenam om een ​​afspraak te maken, werd ze uiterst grof behandeld door de receptioniste. Haar werd verteld terug te gaan naar haar oude orthodontist omdat 'we niet hier zijn om je fouten op te lossen'. We waren verhuisd en dat was een belachelijke suggestie !! Ik maakte bezwaar tegen de manier waarop ze met mijn dochter sprak en de receptioniste gaf uiteindelijk toe dat ze vol waren en geen nieuwe patiënten konden opnemen. ONGELOOFLIJK onbeschoft. (Origineel) I was looked after very well and quickly here. No complaints at all. Then when I took my daughter along to make an appointment she was treated extremely rudely by the receptionist. She was told to go back to her old orthodontist because 'we're not here to patch up your mistakes'. We had moved house and that was a ridiculous suggestion!! I objected to the way she spoke to my daughter and the receptionist eventually admitted they were full and couldn't take on new patients. INCREDIBLY RUDE.

Angel Mar 24 Jun 2016 - 16:05

(Vertaald door Google) Ze hebben geen tijd voor je, ze waren te laat met het afleveren van mijn behandeling. Slechte service, onmogelijk om een ​​afspraak te wijzigen zonder ruzie te maken. Vreselijk, ik moet mijn behandeling daar nog afmaken, dus heb geen andere keuze dan met hun regels te spelen, maar BLIJF WEG VAN HEN !!! (Origineel) They have no time for you, they were late with delivering my treatment. Bad service, impossible to change an appointment without having a fight. Awful, I still need to finish my treatment there, so have no option but to play with their rules, but if you can, STAY AWAY FROM THEM!!!

Leeseth Belinda 22 Feb 2016 - 11:32

Na een late doorverwijzing van de tandarts bij deze praktijk terecht gekomen. Na foto's niet zulk goed nieuws, maar met zorg gebracht en het stelde mijn dochter gerust. Correct, adequaat en snel. Assistentes hebben geduld en mw. Bokhout is altijd in de buurt voor controle of vragen. De dames aan de balie zijn betrokken en wanneer nodig gelijk een afspraak. Dank!

Nico Röge 18 Mrt 2015 - 11:15

Na een behoorlijk valse start gemaakt te hebben bij de PC Hooft clinic zijn wij op aanraden van onze eigen tandarts terecht gekomen bij Bokhout & Prahl. Deze hebben wonderen verricht bij onze zoon! Daarom gaan wij nu met het volste vertrouwen met onze dochter een behandeling starten. En wat de telefoniste betreft, als die ooit ander werk zoekt mag zij zo bij ons beginnen.

Tobias Kamp 20 Okt 2014 - 16:27

Hier mijn leven met beugel begonnen en geïndigd, iedereen is zeer vriendelijk.

Naiara Martínez 04 Jul 2014 - 09:36

(Vertaald door Google) Ik begon mijn behandeling hier en moest overstappen op een andere praktijk. Hier zie je de orthodontist nauwelijks, je wordt altijd behandeld door assistenten die helaas niet genoeg informatie hebben en het werk verkeerd doen, wat betekent dat taken constant opnieuw moeten worden uitgevoerd. Bovendien lopen ze volledig overcapaciteit: het is erg moeilijk om afspraken te maken voor de check-ups, waardoor uw behandeling langer duurt (en ze rekenen een maandelijkse vergoeding aan totdat de behandeling voorbij is). Uiteindelijk moest ik elke keer als ik daar was gemiddeld 30 minuten wachten, en zelfs tot 1,5 uur. Ik ben het ermee eens, de vrouw bij de receptie is uiterst onaangenaam en onbeschoft. (Origineel) I started my treatment here and had to change to a different practice. Here you hardly see the orthodontist, you are always treated by assistants who unfortunately don't have enough information and do the job wrong, which means that jobs have to be redone constantly. Additionally they are running totally over capacity: it si very difficult to make appointments for the check ups, which will make your treatment longer (and they do charge a monthly fee until the treatment is over). Finally every time I was there I had to wait an average of 30 min, and up even to 1.5h. I agree, the woman at reception is extremely unpleasant and rude.

Laetitia salles 05 Jun 2013 - 11:34

(Vertaald door Google) Ik belde de praktijk voor een afspraak, ze accepteren geen mensen die eerder door een andere orthodontist zijn behandeld !!!!! dit is belachelijk, en de receptioniste is heel erg onbeleefd, ik neem aan dat ze vandaag veel klanten hebben, zodat ze geen moeite hoeven te doen .. (Origineel) I called the practice for an apointment, they don't accept people who have previously been treated by another orthodontist !!!!! this is ridiculous, and the receptionist is very very rude, i assume they have plenty of customers today so they don't need to make any effort..