Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Burgemeester Vening Meineszlaan 66, 1063BE Amsterdam
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.8
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 19:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.8
0.0
Louise N. 07 Jan 2022 - 11:05

Super tandartspraktijk. Ik ben zeer tevreden en voelde mij op mijn gemak bij jullie. Met absoluut vakwerk is Freek Gols Linthorst heel nauwkeurig te werk gegaan om een prachtig eindplaatje te realiseren! Heel veel dank allemaal voor de goede zorgen en service. Ik durf weer breeduit te lachen!

Tjeimo de woet 15 Mrt 2021 - 17:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte heer de Woet, dank u wel voor uw mooie beoordeling.

Renée van der Schoot 10 Mrt 2021 - 23:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Herman de Vries 19 Dec 2020 - 15:24

Met een overtuigende mening geef ik ACCT een uitmuntende review. De professionele uitstraling met een keurig en duidelijk Corona beleid. Men neemt de patiënt serieus met een voelbare empathie. ACCT gaat zeer vakkundig te werk met een ontspannen sfeer. Voor de hele crew met hun captain 5 sterren !!!! Herman de Vries Bergen

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte heer de Vries, we zijn heel blij met uw prachtige recensie.

Ilse Janssen 11 Dec 2020 - 17:45

Ik ben zeer tevreden met behandelingen door tandarts Beekmans. Via via ben ik bij de praktijk van tandarts Beekmans terecht gekomen. Ivm een tandafwijking bestond de behandeling voor mij uit het aanbrengen van composiet facings. Dit heeft de tandarts zeer kundig aangepakt. Ik ben erg blij met het resultaat en kan de praktijk zeker aan anderen aanbevelen!

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte mevrouw Janssen, Wat een mooie recensie, dank u wel!

Natascha Sirach 07 Dec 2020 - 14:28

Zeer goede praktijk waar ze mijn gebit goed onderhouden. Heel tevreden met dit team aan tandartsen en mondhygienisten

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte mevrouw Sirach, dank voor de mooie woorden.

Kitty Duijzings 06 Dec 2020 - 08:49

‘Happy with my new smile’. Mooie praktijk met zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Ik heb met mijn eigen tanden, d.m.v een beugel, een prachtig nieuw gebit gekregen. Ik kan ACCT aan een ieder aanbevelen!

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte mevrouw Duijzings, dank voor de mooie recensie en de heerlijke bijzonder mooie taart!

Frank Put 02 Dec 2020 - 20:55

Ik kom al lang bij deze praktijk. Een praktijk waar men echt oog heeft voor de patiënt en waar de ontwikkelingen niet stilstaan. Ieder bezoek weer verbaas ik mij over de innovaties die zijn doorgevoerd. Sinds ik bij ACCT kom ga ik zonder zorgen naar een afspraak. Want ik weet dat het goed zit.

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte heer Put, Dank u wel voor deze mooie recensie. Dat doet ons goed!

Leontien Rooijers 02 Dec 2020 - 20:32

Al heel lang patiënt bij deze praktijk en wat ben ik daar blij om. Door de hoge kwaliteit van zorg nooit problemen met mijn gebit. Fijne mensen met een persoonlijke benadering. Met vragen over mijn gebit kan ik er altijd terecht. Ik ga zorgeloos naar de tandarts en heb dankzij hun deskundigheid nu een rechte rij stralende tanden die goed schoon te houden zijn.

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte mevrouw Rooijers, Hartelijk dank voor deze mooie recensie.

LAS den Otter 29 Nov 2020 - 18:57

Toen ik mijn afspraak voor een intake (€250) moest afzeggen vanwege het feit dat ik in quarantaine moest (corona), vond het ACCT dat ik de kosten van de afspraak gewoon zou moeten betalen. Als ik dat niet deed, moest ik maar een andere tandarts zoeken. Toen ik hen zowel telefonisch als via de mail hierover benaderde is niet meer gereageerd op mijn mail.. Erg teleurstellend..

Robbert Blauwkuip 21 Okt 2020 - 07:40

In zeer bekwame handen bij Bart Beekmans en het team van ACCT waar professionaliteit en klantvriendelijkheid de normaalste zaak van de wereld zijn. Ook namens Jacqueline heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen!

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Beste Robbert, We waarderen je mening als trouwe patiënt enorm. Dank je wel voor je mooie recensie.

Sem Zijlstra 30 Sep 2020 - 11:36

Enorm onklantvriendelijk. De factuur werd naar een verkeerd adres gestuurd, waardoor er hoge incassokosten om de hoek kwamen kijken. Er was geen enkele manier mogelijk om dit fatsoenlijk op te lossen of om hierover in gesprek te gaan. Een jaar later was het ook niet meer mogelijk om als klant terug te komen. Onbegrijpelijk.

E.J. van de Pas 11 Dec 2019 - 15:06

Lachen kan weer! Problemen met het gebit waren er al vanaf de pubertijd. Gaatjes werden snel gevuld en gebroken voortanden een beetje dicht geboetseerd. Na lange tijd een tandarts gevonden die het op het eerste gezicht, ieder geval de voortanden, mooi heeft herstelt. Toen kwam ik, via mijn uitstekende mondhygiëniste, bij Marta Ilik terecht. Een professioneel, deskundig EN empathische arts die, samen met mij, een plan opstelde. Voor niets gaat de zon op dus een plan over een flinke periode heen. Marta luistert naar mijn inbreng en bepaalt de koers. Tenslotte is zij de deskundige en kan zij aangeven wat de (on)mogelijkheden zijn. Wat een focus tijdens het werken aan mijn gebit! Wat een resultaat! Ik kan weer lachen en kan het gebit veel beter en makkelijker schoonmaken en -houden! Wat ben ik blij met mijn gebit nu. Ik ben er zelfs trots op! En dat dankzij de deskundige aanpak van een tandarts die waarmaakt wat ze zegt. Ze is echt geweldig! Mooier kan ik het niet maken. Zij wel!!!!

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte heer van de Pas, Hartelijk dank voor deze mooie recensie.

Pieter Lindeman 13 Aug 2019 - 10:33

Marta Ilik is een zeer professionele tandarts die in positieve zin perfectionistisch is. Ze zal er alles aan doen om het beste resultaat te krijgen en houdt daarnaast goed rekening met de wensen & behoeftes van de patiënt. Het is een tandarts die zichzelf blijft ontwikkelen en daardoor mooie en moderne technieken toepast. Ook belangrijk is dat ze erg vriendelijk is en niet hardhandig werkt. De praktijk zelf is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en je wordt door het voltallige personeel vriendelijk en professioneel geholpen.

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte heer Lindeman, Wat een mooie recensie, we zijn hier blij mee! Dank u wel.

Peet Sneekes 31 Jul 2019 - 11:17

Ik ben nu bijna 19 jaar klant bij ACCT en was altijd al tevreden. Mijn glimlach is mijn visitekaartje en daar zorgen ze goed voor. Na een ongelukje ongeveer twee jaar geleden waren mijn voortanden gebroken. De dag erop (maandag) lag ik al in de stoel om aan het werk te gaan. Alles ging snel en vakkundig van eerste behandeling tot nazorg. Bart (mijn tandarts voor dit traject) is een vakman die gaat voor alleen het mooiste, maar ook blijvende resultaat. Die zelfde drive merk ik ook bij de rest van het team. Een passie voor resultaat, zorg en esthetiek. Herstel duurde door mijn gezondheid een stuk langer dan normaal, waardoor goede communicatie met mijn verzekeraar ook belangrijk was. Daar werd ook goed voor gezorgd. Ik had er bijna geen omkijken naar. Nu heb ik na een flink traject eindelijk weer mijn glimlach terug. Ik ben super tevreden over het traject, de zorg en het team van ACCT. Een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Beekmans Amsterdam Tandheelkunde

Geachte heer Sneekes, Dank voor deze mooie recensie!

Naomie Naomie 22 Jul 2019 - 14:21

Na vele praktijken bezocht te hebben ben ik bij het acct terecht gekomen. Ben heel goed geholpen en alles is mij heel duidelijk en rustig uitgelegd. Ik kan niets anders zeggen dan dat alle behandelingen heel erg meevielen en dat ik heel erg tevreden ben met mijn nieuwe gebit.

Eerl ijkst 04 Jul 2019 - 14:17

(Vertaald door Google) De ACCT is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en is er heel goed in. Voor niet-esthetisch werk moet u echter echt naar een andere of uw eigen tandarts gaan. Tandheelkundige kronen (kronen) zijn lucratief voor elke tandarts en ACCT zal er alles aan doen om u ervan te overtuigen dat zij deze ook kunnen uitvoeren. Neem dat risico niet, hou je aan de puur esthetische tandheelkunde bij ACCT. (Origineel) The ACCT is specialized in esthetic dentistry and very good at it. However, for any non-esthetic work you should really go to a different or your own dentist. Dental crowns (kronen) are lucrative for any dentist and ACCT will try hard to convince you that they can perform these as well. Don't take that risk, stick to the purely esthetic dentistry at ACCT.

Sien pie 02 Mei 2019 - 15:20

Slechte ervaring. Onplezierige sfeer, slechte communicatie over verloop, geeft geen goed gevoel, arrogante houding van personeel en als kers op de taart; je factuur! Ze rekenen véél te hoge kosten zonder codes op je factuur voor de verzekering! (tegen de richtlijnen en de wet in)

Linette V 15 Apr 2019 - 16:14

Ik ben zo tevreden over mijn tanden! Goede prijs. Goede service. Deskundigheid 5 sterren. Tandarts Beekman legde mij goed uit wat zij allemaal gingen doen, voordat zij mijn tanden weer mooi gingen maken. Ik kreeg ook een overzicht met de behandelingen. Niets werd mij opgelegt. Ik kon er zelf voor kiezen hoe ik mijn tanden wilde corrigeren doormiddel van kronen. Ook zijn de de tandartsassistenten heel vriendelijk. De mondhygiënist heeft mijn mond ook keurig schoongemaakt. Ik verzorg nu door haar instructies veel beter mijn tanden. Ik raad dus tandarts Beekman wel aan als tandheelkundige. Ik ben erg tevreden!

Frank Koning 30 Mrt 2019 - 03:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

patriciastigter 08 Mrt 2019 - 22:11

Het resultaat mag er zeker zijn, echt een verschil

Öz A 07 Feb 2019 - 11:23

Kwaliteit is prima, maar check vooral je factuur. Heel veel kosten worden opgevoerd en als je achteraf aankaart dat het niet kan kloppen wordt doodleuk gezegd dat het om universele tarieven gaat. Goh als ik maar 20 minuten in de stoel heb gezeten en voor 50 minuten moet betalen klopt duidelijk niet. Maar ja hoe kan je dit als consument bewijzen? Bespaar je de frustratie en loop met een grote boog eromheen.

rik van haeften 17 Jan 2019 - 14:35

Deze Google-recensie is zonder tekst

Cornelis Kalma 07 Nov 2018 - 18:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bert Meulenbeld 27 Aug 2018 - 16:22

Mijn gebit wordt al 30 jaar uitmuntend verzorgd door Bart Beekmans. Meesterlijke tandarts en zeer innemend mens! Overigens ook erg prettige collega's.

Bram's Discovery 10 Jan 2018 - 15:23

Top, snel, vriendelijk, behulpzaam.

Nathalie Bekker 05 Jul 2017 - 13:49

Zal zeker mooie resultaten boeken, mag wel beter luisteren naar de behoeften van de patient!

Marcel Botman 02 Feb 2017 - 20:33

Zeer kundig en top resultaten

Phil West 14 Mei 2015 - 22:01

Slechte service en heel duur. Arrogante man en onplezierige sfeer.