Tandartspraktijk Rembrandt

Tandartspraktijk Rembrandt
Meester G. Groen van Prinstererlaan 92, 1181TR Amstelveen
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.0
Google
4.6
Zorgkaart
9.1
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 20:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 20:00
 • arrow woensdag
  7:15 - 19:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 18:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 18:00
 • arrow zaterdag
  9:00 - 15:00

Onze missie

Zorg en service op het hoogste niveau
Mensen helpen om zich beter te voelen.
Mensen helpen om gelukkiger te worden.
Professioneel en transparant advies zodat de patiënt zelf kan kiezen welke zorg.

Wensen patiënten

Onze openingstijden zijn afgestemd op de wensen van onze patiënten: open in de avond en op zaterdag. Voor spoed zijn wij via mobiel nummer bereikbaar, ook in het weekend.
 
 
Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
Chantal Stelzer
Praktijkmanager
tandarts
9.0
J.O. Stelzer
Tandarts
BIG nummer: 39045219502
tandarts
0.0
Siham Garti
Assistent

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
9.0
4.6
9.1
waardering icon
Corrie Brand 17 Feb 2022 - 11:27 J.O. Stelzer (Tandarts)
Rustige uitstraling, maakte mij minder bang om mijn kies te laten trekken Hij gaf mij vertrouwen dat het goed zou komen Dat is gelukt😃 Ben blij overgestapt te zijn naar de Rembrandt praktijklokalen mondhygiëniste super, fijne uitleg
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
9.0
Max Bras 24 Sep 2022 - 14:12

Ik ben erg tevreden met tandarts praktijk Rembrandt. Het maken van afspraken via de lieftallige assistente gaat soepel en is flexibel, de behandeling bij de mondhygiëniste is zeer vakkundig en de tandarts zelf is zeer bedreven in zijn vak, komt na de intake en voorbehandeling met een duidelijk advies en de bij behorende begroting. Ik ben onder de indruk van de manier van aanpakken en doorpakken. Ik zou de praktijk zeker aanraden! Update: de behandeling is nu compleet, ik had zware Parodontitis, mijn gebit was in een heel slechte toestand, maar met behulp van deze praktijk is er een resultaat behaalt wat de verwachting overtrof. Had niet gedacht dat mij gebit nog zo mooi zou kunnen worden, heel erg bedankt!!!

Saskia Post 21 Sep 2022 - 14:17

Zo blij dat ik in 2015 via via terecht ben gekomen bij Tandarts Jan , assistentes en receptie. Zeer kundige zorg, kennis, veel ervaring en vriendelijkheid maak ik mee in deze praktijk. Ze zijn goed bereikbaar en wanneer je de voicemail hebt ingesproken bellen ze je terug. In noodgevallen proberen ze je altijd zo snel mogelijk te helpen. Ik ben door tandartservaringen in het verleden een bange patient geweest, maar deze angst is er niet meer. Alles wat er gebeuren moet, wordt met geduld uitgelegd. Verder is de praktijk een prettige omgeving, modern, licht, met relaxte muziek op de achtergrond.

VC C 18 Sep 2022 - 07:52

(Vertaald door Google) Als u in deze praktijk grote en dure operaties moet ondergaan, vraag dan een second opinion aan. Mij ​​werd één operatie aanbevolen en nog een uitgebreide behandeling van een tand die veel zou hebben gekost. Geschokt door de zogenaamd slechte staat van mijn gebit en de kostbare behandeling, besloot ik een andere tandarts te raadplegen voor een second opinion. De tweede tandarts kwam niet tot dezelfde conclusie en was bovendien zeer verrast door het advies van dr. Stelzer. Ik kon niet geloven dat er zo'n grote discrepantie zou kunnen zijn in oordeel en - specifiek op medisch gebied - dat een pijnlijke en tegelijkertijd onnodige behandeling zou kunnen worden aanbevolen. Dus ging ik nog een tandarts zien. Ook deze tandarts zag geen reden voor de ingrepen. Een zeer eye-openende ervaring. Tandheelkunde is zeker heel commercieel geworden. (Origineel) If big and expensive surgeries are recommended to you in this practice, please get a second opinion. I was recommended one surgery and another extensive treatment of a tooth that would have cost a lot. Shocked by the allegedly bad state of my teeth and costly treatment, I decided to see another dentist for a second opinion. The second dentist didn't come to the same conclusion, furthermore was very much surprised by Dr Stelzer's recommendation. I couldn't believe there could be such a big discrepancy in judgment and - specifically in the medical field - that a painful and at the same time unnecessary treatment could be recommended. So I went to see one more dentist. Also this dentist didn't see any reason for the procedures. A very eye opening experience. Dentistry has definitely become very commercial.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste VC, bedankt voor deze feedback door deze recensie te schrijven. Wanneer we behandelplannen maken, presenteren we altijd meer dan één optie aan onze patiënt. Door die behandelplannen te maken hopen we dat het voor een patiënt gemakkelijker wordt om een ​​second opinion te krijgen indien gewenst. Als de second opinion nogal tegengesteld is aan het oorspronkelijke behandelplan dat aan de tweede tandarts is voorgelegd, overweeg dan om een ​​third opinion aan te vragen. Het krijgen van een second opinion als patiënt is iets wat wij stimuleren. Het helpt om de zorg transparanter te maken. Tandheelkunde is een academisch beroep dus vaak zijn er meer mogelijkheden om een ​​probleem aan te pakken. Ook weten we niet wie je bent, je bent welkom op ons kantoor om te praten over de dingen die je dwars zitten (Origineel) Dear VC, thank you for this feed back by writing this review. When we make treatment plans ,we always present more than one option to our patient. By making those treatment plans we hope that it gets more easy for a patient to get a second opinion if desired. If the second opinion is quite opposite to the original treatment plan presented to the second dentist consider to take a third opinion. Getting a second opinion as a patient is something we stimulate. It helps getting healthcare more transparant. Dentistry is an academic profession so very often there are more possibilities to approach a problem. Also we don’t know who you are you’re welcome in our office to talk about the things bothering you

Max Bras 26 Aug 2022 - 17:13

Ik ben erg tevreden met tandarts praktijk Rembrandt. Het maken van afspraken via de lieftallige assistente gaat soepel en is flexibel, de behandeling bij de mondhygiëniste is zeer vakkundig en de tandarts zelf is zeer bedreven in zijn vak, komt na de intake en voorbehandeling met een duidelijk advies en de bij behorende begroting. Ik ben onder de indruk van de manier van aanpakken en doorpakken. Ik zou de praktijk zeker aanraden!

Hans van der Heiden 25 Aug 2022 - 09:43

Na 1x een bezoek waarbij je in de stoel liggend een offerte mag ondertekenen wordt je naderhand compleet verrast door je verzekeraar tandheelkunde. 30 % van de kosten die je hebt betaald worden niet vergoed. Je vraagt vervolgens netjes om een offerte alvorens je vervolg afspraak wordt er allerlei bedragen genoemd er daar moet je het mee doen. Zit er een mevrouw aan de telefoon die alleen maar vertelt hoe de praktijk werkt. DAAR UIT KOMT DUIDELIJK NAAR VOREN. U BENT GEEN KLANT!!!!!!! advies: kijk naar een andere Tandartspraktijk.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Geachte heer van der Heiden, Dank u wel voor uw feedback. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om te reageren op uw bericht. Mijn naam is Liesbeth Winter, ik ben praktijk manager bij Tandartspraktijk Rembrandt en ik ben tevens degene die u vanmorgen telefonisch heeft gesproken. U gaf aan graag een begroting te willen ontvangen voor de geplande afspraak, een intake consult. Wij hebben toegezegd u de begroting te doen toekomen per mail, tevens hebben wij u uitleg gegeven over de kosten en de intake procedure. Daarnaast heeft u aangegeven een begroting te willen ontvangen voor een Cerec kroon. Deze begroting kunnen wij u echter voorafgaande aan de intake niet geven, dit heb ik u reeds telefonisch uitgelegd maar ik neem mij graag de moeite om het schriftelijk nogmaals te doen. Een begroting maken wij op maat, de prijzen van een tandheelkundige behandeling en in het specifiek voor het maken van kroon en brug werk zijn afhankelijk van de conditie van uw gebit (is het enkel een kroon of dienen wij voorafgaande nog een wortelkanaalbehandeling uit te voeren of zijn er eerst tandvlees problemen op de lossen.) en uw persoonlijke wensen. Wanneer wij voor u een begroting maken op basis van hetgeen u mij telefonisch verteld zou het erg vervelend zijn wanneer u vervolgens tijdens de behandeling allerlei bijkomende kosten krijgt omdat de begroting niet gemaakt is op basis van uw persoonlijke situatie. De intake is het perfecte moment om grondig onderzoek te doen zodat wij een eerlijk advies en een maatgemaakte begroting kunnen verschaffen. Wij betreuren het dat u onze dienstverlening niet als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Liesbeth Winter

Natasa Radenovic 01 Aug 2022 - 11:00

(Vertaald door Google) Goede tandarts, zeer vriendelijk en correct. Een kleine klacht: ze verplaatsen afspraken voortdurend. Stuk voor stuk tot nu toe. Ik heb nog nooit zoiets gezien. (Origineel) Good dentist, very friendly and thorough. One minor complaint: They move appointments constantly. Every single one thus far. I've never seen anything like this before.

JulieW 17 Jun 2022 - 16:31

(Vertaald door Google) Ik ben een expat en wilde deze tandartspraktijk aanbevelen. Ik ben een erg nerveuze en moeilijke patiënt, maar Jan Stelzer en Burcin Karatas hebben mij met zorg en medeleven behandeld. Erg bedankt! (Origineel) I am an expat and wanted to recommend this dentist practice. I am a very nervous and difficult patient, but Jan Stelzer and Burcin Karatas handled me with care and compassion. Many thanks!

Nela Lachowicz 03 Jun 2022 - 19:24

Super goed en snel geholpen! Zeer vriendelijke en professioneels Team . Dankjewel voor snelle hulp en goede zorg 🍀

Indira van Mechelen 27 Mei 2022 - 10:25

Beste en liefste tandarts, niet alleen heeft hij mij prachtige tanden gegeven maar ook komt hij op zijn vrije dag naar de praktijk om mijn losgelaten brug weer vast te maken!!! Dat is pas service!!!

Bhaswati Chatterjee 27 Apr 2022 - 16:50

Very professional and clean. I had my wisdom tooth extraction and I am very satisfied with their service.

Tony Power 21 Apr 2022 - 16:58

(Vertaald door Google) Ik kan niet genoeg beoordelen hoe geweldig deze praktijk is, Dr. Jan Stelzer is geweldig. Ik ben een zeer lastige patiënt vanwege een zeer gevoelige kokhalsreflex en hij slaagt erin om een ​​volledige wortelkanaalbehandeling bij mij uit te voeren en een week van zeer ernstige tandpijn te beëindigen. Heel erg bedankt jongens. (Origineel) I cannot rate highly enough how great this practice is, Dr. Jan Stelzer is amazing. I'm a very tricky patient due to a highly sensitive gag reflex and he manage to perform a full root canal on me and end a week of very bad tooth pain. Thanks so much to you guys.

cor de Bock 22 Mrt 2022 - 10:42

Op aanraden van een goede vriendin een afspraak gemaakt voor 6 nieuwe voortanden (kronen) .Wat een vakman is deze tandarts na de behandeling van ruim 4 uur was de klus geklaard en het resultaat was bizar mooi. Nadat de verdoving uitgewerkt was heb ik totaal geen centje pijn c.q. last gehad. De reactie van vrienden en familie was overweldigend, ik heb spijt dat ik dit niet veel eerder heb laten doen. Het is de beste investering die ik in mezelf gedaan heb. Met dank aan tandartspraktijk Rembrandt.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Cor, hartelijk dank voor deze prachtige reactie en dank voor je vertrouwen in ons team. Wij zijn je graag van dienst geweest en hopen je nog jaren als patiënt welkom te mogen heten. Hartelijke groet, Jan Stelzer

Denise Veen 07 Mrt 2022 - 15:22

Jan is een fantastische en kundige tandarts, hij heeft mijn angsten weg genomen en een hele mooie brug met kronen geplaatst! Jan is een geduldige man, die echt luistert naar zijn patiënt. Bedankt hiervoor, en ik raad dan ook iedereen deze tandarts aan!

Ilana Wegloop 01 Mrt 2022 - 11:24

Jan heeft respect voor je als patient, neemt de tijd voor je tijdens de intake en communiceert duidelijk en eerlijk. In de tandartsstoel, tijdens behandelingen, zijn Jan en zijn assistente volledig op elkaar ingespeeld wat mij enorm veel rust geeft. Je wordt als patient in een warm nest ontvangen met steeds dezelfde gezichten, top kwaliteit apparatuur en een hele fijne inrichting. Liesbeth, het gezicht en stem van de praktijk, is warm, begripvol en zorgt ervoor dat alles naadloos in elkaar overloopt. Ik heb jaren de tandarts vermeden, ben zelfs naar de angstkliniek van de Acta geweest en ook dat mocht niet baten. Totdat ik bij Tandartspraktijk Rembrandt ben terechtgekomen en mij nu in vertrouwde handen durf over te geven.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Ilana, dank je wel voor deze mooie review.

Doortje Elenbaas 26 Feb 2022 - 22:55

Ze gaven mij geen passend advies bij de uitdaging van mijn gebit, waardoor die nog meer achteruit ging. Verder heb ik een gaatje laten vullen en volgens een second opinion vroegen was de kwaliteit laag voor de hoogste prijs. Sowieso heb ik bij deze tandarts de hoogste rekeningen ooit betaald!

Polly Qiu 17 Feb 2022 - 13:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Bedankt voor je beoordeling (Origineel) Thank you for your rating

lily smeets 09 Jan 2022 - 21:51

Alleen maar heel positief!!! Ondertussen 3 behandelingen ondergaan (augustus-december), kronen en een brug (vlak voor oud jaar fikse ontsteking). M.b.t. ontsteking direct afspraak gemaakt, zelfs verschuiving in hun eigen agenda, echt top! Het voelt alsof ik mijn eigen tanden terug heb, prachtig resultaat! Vooraf 2 opties voor behandeling, uitgebreid kostenplaatje. Niet te vergelijken met kronen bij andere tandarts. Daarbij niet elke keer maar weer iets fixen, repareren, etc. Bovenkaak nu bijna helemaal 'af' en nieuw, nu dit jaar hopelijk onderkaak starten. Een en al positief en daarbij, je voelt je ook weer beter met je 'eigen' tanden en kiezen. Echt TOP!!!!!! Wat ik ook nog zeker wil noemen is dat je in 4 uur tijd, gehele behandeling, weer buiten staat met prachtige nieuwe tanden. Daarnaast 1 behandeling van 3 uur, 1 van 2 uur. Geen noodkronen, niet weer opnieuw afspreken, geweldig!!!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Lily, hartelijk dank voor je review.

timo wierdsma 13 Sep 2021 - 11:18

Top prestaties met een top service!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Timo, hartelijk dank voor je review

Anja Smit-van Dalen 02 Jun 2021 - 10:43

In 2017 zag mijn arts maar één oplossing, om van alle ontstekingen af te komen, en dat was alle tanden en kiezen eruit. Op aanraden van een vriendin heb ik Jan Stelzer om advies gevraagd. Hij zag nog wèl mogelijkheden. Hij kwam met een goed onderbouwd behandelplan (en bijbehorende begroting). Het is een heel traject geworden waarbij ik 3 maanden lang elke donderdagmiddag in de stoel lag. Hij werkt snel en doortastend. Natuurlijk is niet alles wat hij doet ‘prettig’, maar als je aangeeft dat je even een moment je nodig hebt om bij te komen, wordt hier serieus mee omgegaan. Wat wel prettig is dat je niet diverse keren hoeft terug te komen en je niet hoeft te ‘happen’ (er wordt met een soort pen gescand). Natuurlijk loop je tijdens zo’n lang proces tegen probleempjes aan, maar ook dat werd besproken en opgelost. Eindscore: slechts 2 kiezen getrokken , 2 bruggen, 14 kronen rijker…. en geen ontstekingen meer. Ik kan niet voor anderen spreken, maar ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze praktijk. Zowel met de tandarts, als het team eromheen. Echte Toppertjes, vooral zo doorgaan.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Anja, hartelijk dank voor deze mooie feed back!

Mohamed H 19 Mei 2021 - 11:49

(Vertaald door Google) Vriendelijk personeel. Heel professioneel. Er altijd om patiënten te huisvesten. Waardeer de ervaring. (Origineel) Nice staff. Very professional. Always there to accommodate patients. Appreciate the experience.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Bedankt!! (Origineel) Thank you!!

Simone Ristori 09 Apr 2021 - 16:43

(Vertaald door Google) Service van hoge kwaliteit maar vooral fantastische hulp en ondersteuning tijdens elke sessie. Eerlijk gezegd de beste tandartspraktijk waar ik ooit ben geweest. (Origineel) High quality service but most important fantastic help and support during every session. Honestly the best dentist practice I ever been to.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Simone, bedankt voor deze review! We geven je graag een goede behandeling en service. Bedankt voor je vertrouwen! Jan Stelzer (Origineel) Dear Simone, thanks for this review! We’re happy to gave you a good treatment and service. Thank you for your trust! Jan Stelzer

Vicky Schneider 26 Jan 2021 - 19:26

(Vertaald door Google) Zeer goede tandarts! Goede tandheelkundige zorg Zeer professioneel met volle tevredenheid. Behulpzaam en vriendelijk personeel Sterk aanbevolen:) (Origineel) Very good dentist! Good dental service Very professional with full satisfaction. Helpful and friendly staff Highly recommended:)

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Bedankt voor de feedback (Origineel) Thank you for the feed back

Gerben 29 Dec 2020 - 01:16

Om 2020 goed af te sluiten bij Rembrandt facings laten plaatsen. Goed advies over kleur en vorm. Het is echt prachtig geworden! Begin 2021 de ondertanden nog en dan kunnen we mensen op straat verblinden met m’n glimlach! Jan en z’n assistente hebben echt topwerk geleverd. 😁🦷✨

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Gerben, hartelijk dank voor je prachtig verhaal. Graag gedaan en ik hoop dat jij met een glimlach bent begonnen met 2021!

ELİF TUTUM 18 Dec 2020 - 13:08

(Vertaald door Google) Apparatuur van de beste kwaliteit met professioneel en vriendelijk ondersteuningsteam! (Origineel) Best quality equipment with professional and kind support team!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Hartelijk bedankt! (Origineel) Thank you very much!

Ghaiath Jikmour 03 Nov 2020 - 14:13

(Vertaald door Google) Ze zijn de beste methode die ik ooit heb gehad Zo modern, zo schoon, zo professioneel Heel erg bedankt aan hen ....... (Origineel) They are the best practice I've ever had So modern so clean so professional Just a huge thanks to them .......

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Ghaiath, hartelijk dank voor deze review !! (Origineel) Dear Ghaiath, thank you very much for this review!!

Jan van Hees 28 Sep 2020 - 15:31

Jan en zijn team hebben hun zaakjes goed voor elkaar: een efficiënte geoliede machine. Daarnaast ook nog vriendelijk en pragmatisch. En doordat ze zo efficiënt werken, mijns inziens een prima prijs prestatie verhouding. 👍👍👍

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Jan, hartelijk dank voor deze mooie vermelding. Wij zijn je graag van dienst geweest. Hartelijke groet, Jan Stelzer

David Webster 10 Sep 2020 - 12:49

(Vertaald door Google) Team van experts, ze zijn de beste. (Origineel) Team of experts they are the best.

Fauzia gaffar 21 Aug 2020 - 19:01

Voortand afgebroken, HELP, geen probleem, binnen 48 uur opgelost bij Rembrandt, vakkundige tandarts (Jan Stelzer) en vakkundig en aardige assistentes. Voor mij alleen Rembrandt voor mijn gebit vanaf nu! Ik kan weer breeduit lachen, bedankt Rembrandt!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Fauzia, dank je wel voor deze review! Wij hebben je graag geholpen en staan in de toekomst uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Jan Stelzer

Any CaLi 20 Aug 2020 - 21:03

(Vertaald door Google) De kliniek is erg modern. Het personeel is erg vriendelijk. Hoge kwaliteit van de kronen. Ze helpen u snel bij noodgevallen. De tandarts is zeer professioneel en wekt veel vertrouwen. Ik raad ze ten zeerste aan. (Origineel) The clinic is very modern. The personnel is very friendly. High quality of the crowns. They attend you quickly in emergencies. The dentist is very professional and inspires a lot of confidence. I highly recommend them.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Ana, bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Jan Stelzer (Origineel) Dear Ana, thank you for this review. Best regards, Jan Stelzer

Ruud Hertroijs 20 Aug 2020 - 16:48

Een ongelooflijke prettige ervaring op gedaan,in het uur van mijn grootste pijnlijke nood. Ik had al het hele weekend met enorme kiespijn gelopen en kon op maandag en de rest van de week niet terecht bij de Acta en werd ik doorverwezen naar een bemiddelingsbureau die mij op dat moment alleen een tandarts kon aanbieden in het centrum van Amsterdam nl. op het Damrak. Ik zag dat niet zitten om daar met het openbaar vervoer heen te gaan. Ik ben op internet gaan kijken en heb verschillende tandartsen in Amstelveen benaderd maar die konden mij niet helpen deze maandag of dinsdag, ondanks dat ik had verteld dat ik vreselijke pijnen had! Ik belde tandartspraktijk Rembrandt op en ik kreeg een zeer begripvol receptioniste aan de telefoon, die erg met mijn lot begaan was en ze zei maakt u zich geen zorgen ik bel u zo terug, dat deed ze ook binnen tien minuten. Ik kon binnen het uur komen en wat ik toen heb meegemaakt zal ik mijn leven lang niet vergeten! Wat een hulpvaardig en betrokkenheid van deze lieve mensen om jou te helpen in jou grote pijnlijke nood. Ik maakte kennis met tandarts Stelger ,wat een fijne lieve tandarts die tussen zijn drukke praktijk door toch tijd voor mij heeft vrijgemaakt. Het werd geen gemakkelijke opgave zowel voor mij als voor tandarts Stelger en zijn hulpvaardig team. Ik had enorme kiespijn dat was duidelijk,maar waar? Het bleek in de bovenkaak te zitten gezien de foto’s die dat duidelijk aangeven,tandarts Stelger ging meteen aan de slag en legde stap voortstap alles wat hij deed uit, wortelkanaal behandeling. Ik heb nog nooit zo’n geavanceerde apparatuur gezien het is State of the Art! Vanuit de stoel werd alles uitgelegd op groot beeldscherm en foto’s konden direct vanuit de stoel genomen worden. Ik moest de volgende dag terugkomen voor de afbehandeling. Helaas was de pijn niet verdwenen, ik ben die dinsdag wel vier keer teruggeweest en elke keer dat ik kwam stonden ze direct klaar om mij te helpen in mijn nood, niets was hun teveel om mij van de pijn af te helpen. Vooral tandarts Stelger kwam elke keer tussen zijn drukke bezigheden door om naar mij te kijken en nam uitgebreid en zorgvuldig de tijd om dit probleem op te lossen.. Daar ben ik tandarts Stelger zeer erkentelijk voor. Het pijn probleem is inmiddels opgelost en zojuist belde Liesbeth van de receptie op om mij te vragen hoe het nu met mij gaat. Wat een fijne betrokkenheid van dit team CHAPEAU. De algehele indruk van deze tandartsenpraktijk is overweldigend, het is bij binnenkomst een heerlijke rustige ambiance en er heerst een fijne prettige sfeer. De heer Stelger ,zijn assistent en zijn receptioniste Liesbeth zijn een zeer op elkaar ingespeeld fantastisch team , vriendelijk- hulpvaardig- oplossings vermogend - en de patiënt krijgt een VIP behandeling. Tandarts Stelger en het hele team Hartelijk Dank voor wat u voor mij heeft gedaan in mijn grootste uur van pijn Tandarts Stelger heeft zijn eed van Hypocrates meer dan waar gemaakt,dank hiervoor! Met vriendelijke groet, Ruud

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Ruud, uiteraard heb ik je graag en vanzelfsprekend geholpen. Maar wat een indrukwekkende review en de tijd en moeite die jij hebt genomen om dit te schrijven. Ik wil je dan ook bijzonder hartelijk danken voor deze mooie woorden. Dit motiveert mijn team en mij met deze visie, instelling en passie door te gaan. Met hartelijke groet, Jan Stelzer

Joanna Bakker 15 Jul 2020 - 16:48

fantastisch geholpen vandaag met een kroon voorin! Lijkt net je echte tand en dat allemaal in 2uur tijd. Je ziet hoe die kroon gemaakt word! Echt indrukwekkend. En nu een mooie glimlach. Super bedankt! Wat een service! Prettig omgaan met een patiënt en parkeerplaats geregeld. Kwa kosten alles duidelijk en overzichtelijk gemaakt van tevoren. Geen verrassing. Komt graag hier terug als vaste pte!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Joanna, super bedankt voor je review!

DC-10-30 22 Jun 2020 - 12:03

Top Tandartsenpraktijk! Mooie rustgevende wachtkamer en top of the line instrumentarium dit icm met een zeer goede tandarts en assistentie resulteert in een prettige ervaring. Niemand gaat voor zijn plezier naar de tandarts 😁. Maar dit komt er wel dichtbij 👍🏻!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Hartelijk dank voor je review

Desiree Pappot 30 Jan 2020 - 23:41

Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts. Hier wordt je op je gemak gesteld. En hoef je nooit meer bang te zijn. Iedereen behandelt je geweldig .. ik heb maanden niet durfen lachen, en vanaf vandaag durf ik weer te lachen . Echt wat een top tandarts.., vanaf vandaag mag ik ook weer lachen,, zelf vertrouwen is weer terug. Deze tandarts is echt top en is zo vakkundig. En . stelt je zo gerust.,. Dat je gewoon niet bang hoeft te zijn . Zijn hele praktijk zo vakkundig, mond hygiënistes aan huis. Foto’s van iedere tand, alles geweldig geregeld. En nooit meer bang voor de tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Desiree, hartelijk dank voor deze review. Met vriendelijke groet Jan

Nicole Pubanz 20 Jan 2020 - 17:56

(Vertaald door Google) Beste tandarts ik ooit heb gehad. Ik had veel afspraken, omdat ik kronen op een enkele tand nodig mijn hele gebit. Het hele team van de tandarts aan de tandheelkundige assistent was altijd erg vriendelijk en ik voelde me erg welkom. De tandarts Jan Stelzer deed geweldig werk en ik ben dankbaar voor een mooie glimlach opnieuw te hebben. Ook Liesbeth was geweldig en hielp me in elk stadium met het papierwerk voor mijn verzekering en de betaling. Ik ben meer dan blij om te ave gekozen voor mijn behandeling tandarts kantoor. (Origineel) Best dentist I ever had. I had plenty appointments because I needed crowns on any single tooth at my entire denture. The whole team from the dentist to the dental assistant was always very friendly and I felt very welcome. The dentist Jan Stelzer did an amazing job and I am thankful to have a nice smile again. Also, Liesbeth was amazing and helped me in every stage with the paperwork for my insurance and the payment. I am more than happy to ave chosen this dentist office for my treatment.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Nicole, heel erg bedankt voor je positieve recensie. Dat is wat we willen creëren bij Rembrandt. Een goed gevoel en een gelukkige glimlach. Met vriendelijke groeten, Jan Stelzer (Origineel) Dear Nicole, thank you very much for your positive review. That is what we want to create at Rembrandt. A good feeling and a happy smile. Kind regards, Jan Stelzer

Douglas Paulin 02 Dec 2019 - 23:35

(Vertaald door Google) Het is met grote droefheid dat ik deze beoordeling moet verlaten. Het is niet eenvoudig om een ​​goede tandarts te vinden als ex-pat. Terwijl het tandheelkundige werk van Jan goed was, was het omgaan met de verzekering bij Chantal een nachtmerrie. Ik heb in november 2016 een ongeluk gehad dat mijn tandartsdekking de volledige kosten zou hebben gedekt, maar ik heb nog steeds ongeveer 4.000 euro die niet aan mij is terugbetaald omdat Chantal het papierwerk niet correct heeft ingediend. Ik besteedde uren heen en weer tussen het kantoor van de tandarts en de verzekeringsmaatschappij en kreeg uiteindelijk de exacte taal van de verzekeringsmaatschappij die ze moest indienen en ze nam nog steeds de moeite niet om het opnieuw in te dienen of onjuist in te dienen. Zeer frustrerende ervaring. (Origineel) It's with great sadness that I have to leave this review. It's not easy finding a good dentist as an Ex-Pat. While the dental work done by Jan was good dealing with the insurance with Chantal was a nightmare. I had an accident in November of 2016 which my dental coverage would have covered the entire cost o,f however I still have approximately 4.000 Euros that hasn't been reimbursed to me because of Chantal not submitting the paperwork correctly. I spent hours going back and forth between the dentist's office and the insurance company and finally got the exact language from the insurance company that she needed to submit and she still either never bothered to resubmit it or submitted in incorrectly. Very frustrating experience.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Douglas, Ik kan me voorstellen dat het voelt teleurstellend als uw verzekeringsmaatschappij is niet bereid om te betalen geld dat u hoopte te ontvangen. Je tandarts de schuld geven voor de beslissing van je verzekeringsmaatschappij is een beetje vreemd? We hebben al het papierwerk ingevuld dat we hebben gevraagd. Ook was het niet een deel van onze taak om u te helpen met het papierwerk van uw verzekeringsmaatschappij we deden het met plezier en voor gratis. Maar we kunnen uw verzekeringsmaatschappij niet dwingen een beslissing te nemen die u graag hoort. We hebben u tenminste dringende en goede tandheelkundige zorg gegeven wanneer u ons het meest nodig had. Als u waarderen Ik zal je de foto's (voor en na) gemaakt met onze Nicon na de dringend geval hebben we voor u sturen. Laat het me weten. Bedankt voor het schrijven van een review. Vriendelijke groeten, Jan Stelzer (Origineel) Dear Douglas, I can imagine that it feels disappointing when your insurance company is not willing to pay money you hoped to receive. Blaming your dental office for the decision of your insurance company is some kind of strange? We filled in all the paperwork we asked to do. Also it wasn’t part of our job to assist you with the paperwork of your insurance company we did it with pleasure and for free of charge. But we can’t force your insurance company to make a decision which you like to hear. At least we gave you urgent and proper dental care when you needed us the most. If you appreciate I’ll send you the foto’s (before and after) made with our Nicon after the urgent case we did for you. Let me know. Thanks for writing a review. Best regards, Jan Stelzer

Bali paradise island 09 Nov 2019 - 21:52

(Vertaald door Google) Meer dan alleen professioneel en modern zijn. Het team is erg vriendelijk, geweldige houding en behulpzaam. Pijnloze en betaalbare prijs. De beste tandarts in Nederland waar ik ooit ben geweest met internationale kwaliteitsnorm en geweldige gastvrijheid. Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat. (Origineel) More than just being professional and modern. The team are very friendly, great attitude & helpful. Painless and affordable price. The best dentist in Holland I ever been with international quality standard & great hospitality. I m very happy & satisfied wth the result.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Heel erg bedankt voor het schrijven van deze review! (Origineel) Thank you very much for writing this review!

Pascal Kruijsman 01 Nov 2019 - 14:41

Ben hier geweest omdat mijn verstandskies getrokken moest worden en ik heb nog nooit zo'n mooie tandartspraktijk als deze gezien. Vriendelijke mensen, vakkundigheid, kennis en zeer professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Pascal, fijn dat jij deze review hebt geschreven.

T S 11 Sep 2019 - 21:51

Reactie op Tandarts, zijn mijn echte initialen. Had al meerdere behandelingen gehad en mij is nooit op variabele prijzen kronen gewezen! Met verbazing dat mijn dossier niet gevonden is. Afspraak voor wortelkanaal behandeling (ontsteking), vooraf geen begroting gehad! Kosten € 730,00!!!! achteraf. (Bij doorsnee tandarts kost wortelkanaalbehandeling gemiddeld € 400,00/450,00). Na 2 maanden terug gekomen voor plaatsen van een brug. Geen foto meer gemaakt en brug gelijk gezet, zonder van te voren begroting van kosten!!!! Kosten € 2235,00 !!!!! achteraf incl. gebitsreiniging. (Bij gemiddelde tandarts € 1200,00/ 1600,00). Heb nog contact gehad met Chantal, ook gemeld dat ik geen berekening vooraf had gekregen, maar dat waren de tarieven die zij berekenen. Ik heb een nota van mijn partner laten zien met eenzelfde brug. Deze Nota was € 1200,00!!! Helaas niets aangedaan kon wel een creditje krijgen van gebitsreiniging - € 120,00 ter compensatie. Kosten in 3 maanden +/- € 3000,00!!! Bleef toch n nare smaak in mijn mond houden. Ben nog een keer langs geweest maar alles was oké werd er gezegd. Heb 2 x Second opinion gehad bij andere tandartsen en deze kwamen allebei met dezelfde conclusie, ontsteking zat er nog, brug was te snel geplaatst over de nog in mindere mate bestaande ontsteking. Tevens hebben beide neutrale tandartsen vraagtekens gezet bij de kwaliteit van de brug in verhouding met de prijs. Foto’s voor plaatsen brug hadden gemaakt moeten worden en daaruit was gebleken dat de ontsteking er nog zat wel in mindere mate. Bij nieuwe tandarts brug in tweeën gezaagd en kies eruit gehaald en implantaat geplaatst, weer extra kosten. Nu dus +/- € 2115,00 door het putje!!! Jan is een zeer kundige tandarts en het is een mooie praktijk en hoge tarieven, maar bij mij zijn er fouten gemaakt helaas!!!! Je mag best duur zijn maar dan moet de kwaliteit ook goed zijn!!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste TD, eerst wil ik je graag bedanken dat jij je de moeite en tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wij stimuleren patiënten om ons feed back te geven via o.a. reviews. Je hebt ervoor gekozen om je review anoniem te schrijven. Hierdoor kunnen wij het betreffende dossier niet bekijken. Ook worden wij nu pas, via deze review voor het eerst in kennis gesteld van deze situatie. Bij alle behandelingen die wij uitvoeren streven wij erna om het best mogelijke resultaat te bereiken, ongeacht of de behandeling goedkoop of duur is. Zelfs bij onze patiënten die wij pro deo behandelen is het best mogelijke resultaat ons doel. Te beweren dat elke behandeling in de tandheelkunde 100% succes gaat hebben zou echter niet overeenkomen met de realiteit. 100% succes bestaat niet. En elk geval waar het beoogde resultaat niet is bereikt is vervelend. Wij plaatsen elke week implantaten bij patiënten. Waarom wij in jouw geval voor een brug hebben gekozen kan ik je niet vertellen omdat ik niet weet wie je bent en zodoende jouw dossier niet kan bestuderen. Ook kan ik je hierdoor ook niet vertellen waarom wij in jouw geval voor deze soort brug met dit prijskaartje hebben gekozen en niet voor een goedkopere versie. Voor het beperkte budget bieden wij namelijk al kronen aan vanaf €350,-. Deze kronen zijn weliswaar doelmatig maar van een ander kwaliteitsniveau. Met verbazing heb ik gelezen dat jij geen schriftelijke begroting hebt gekregen. Omdat wij zelfs voor goedkopere behandelingen zoals mondhygiëne behandelingen schriftelijke begrotingen verstrekken, verbaast mij dit. Maar ook hier zou het niet realistisch zijn om te beweren dat wij een slagingspercentage van 100% hebben. Erg jammer dat wij dit kennelijk zijn vergeten en jij ons op deze kennelijke tekortkoming niet hebt gewezen voor het begin van de behandeling. Het is namelijk ons streven om de patiënt van te voren in te lichten over de behandelopties en de hiermee verbonden kosten. Nu wij via deze review notie van jouw situatie hebben mogen nemen nodig ik je graag uit om een gesprek aan te gaan en te bekijken wat wij eventueel voor je zouden kunnen betekenen. Jouw feed back zullen wij zeker binnen het team bespreken. Met vriendelijke groet, Jan Stelzer

Taco Gouw 09 Sep 2019 - 18:24

Enige tijd geleden bij deze praktijk onder behandeling gekomen en ben zeer tevreden over de intake en gang van zaken tot nu toe. Goede behandeling gehad en daarover werd vooraf en tijdens de behandeling duidelijk gecommuniceerd. Fijne professionele mensen!

pauline Rottier 23 Aug 2019 - 10:04

Gister geweest voor het maken van een kroon. Super fijn dat je op donderdag avond terecht kan. Tandarts Eline Boers wat een geweldige tandarts. Maakt prachtige kronen en komen nooit los. Haar assistente Tamara ook een topper. Bedankt meiden.

rajnish verma 22 Aug 2019 - 21:49

(Vertaald door Google) Ik raad dit niemand aan ... had echt een slechte ervaring ... ik was een paar maanden geleden voor de tandvullingen gegaan (19 juni) ... die goed werd behandeld door de arts en ik werd ook aanbevolen voor een afspraak voor mondhygiëne .... Na een paar weken ontdekte ik dat mijn vulling echt los was en slechts een dag voor mijn afspraak voor mondhygiëne belde ik op kantoor om mijn hygiënecontrole te annuleren en vroeg om een ​​follow-up met mijn tandarts over de invullen ... maar raad eens wat de volgende beschikbare afspraken pas na een maand beschikbaar zouden kunnen zijn .... maar het ergste was dat ik aan de telefoon te horen kreeg dat ik mijn afspraak niet kon annuleren, omdat het te laat was en ze zullen stuur me toch de nota (factuur) met de annuleringskosten (wat ze echt deden) .Ik stuurde ze wat e-mails met mijn meningsverschil en vervelende service. Ik denk dat iemand die nieuw bij een kliniek is geregistreerd en echte reden geeft voor het annuleren van afspraken niet het zit hen echt dwars. Het had beter kunnen zijn r manier. Hoe dan ook, dit geeft het serviceniveau aan dat u in deze kliniek kunt verwachten. Dus de aanbeveling is om tevreden te controleren zodra alle reviews voordat u zich inschrijft aan een nieuwe tandarts (tenminste ik dat gemist) die speciaal zijn over het feit dat duur en het niveau van de klanttevredenheid. (Origineel) I don’t recommend this to anyone...had a real bad experience....i had went for the tooth fillings few months ago (june 19)...which was dealt well by the doctor and i was also recommended for a dental hygiene appointment....After few weeks i found that my filling has actually came off and just a day before my dental hygiene appointment i called at their office to cancel my hygiene checkup and asked for a follow up with my dentist about the filling...but guess what the next available appointments could only be available after a month....but the worst part was that i was told on the phone that I couldn’t cancel my appointment as it was too late and they will send me the nota(invoice) with the cancellation charges anyway(Which they really did).I event sent them some emails expressing my disagreement and annoying service.I think for someone newly registered with a clinic and giving genuine reason for cancellation of appointments doesn’t really bothers them.It could have dealt in better way. Anyways this shows the level of service you could expect at this clinic. So the recommendation is to please check once all the reviews before registering to any new dentist (at least I missed that) specially about being expensive and level of the client satisfaction.

Ivo de Vries 19 Aug 2019 - 14:45

(Vertaald door Google) Extreem blij! Een tand brak bij een ongeval, na de eerste inname werd het binnen een paar uur gerepareerd, kan het verschil niet zien vóór het incident. Zeer professionele praktijk, ultramoderne faciliteiten en de heer Stelzer is niet alleen erg vriendelijk, maar ook buitengewoon goed in zijn werk. Ik wou dat ik deze plek eerder had gevonden en dankbaar om hem nu mijn tandarts te noemen. (Origineel) Extremely happy! Broke a tooth in an accident, after the initial intake it got fixed in a few hours, can't see the difference from before the incident. Very professional practice, state of the art facilities and Mr. Stelzer is aside from being very friendly, also extremely good at his job. I wish I would have found this place earlier and grateful to call him my dentist now.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Ivo, we zijn blij dat we je zo'n leuke ervaring op ons kantoor hebben gegeven. We zijn ook erg blij dat je het resultaat van onze behandeling leuk vindt! Dank u voor deze mooie beoordeling (Origineel) Dear Ivo, we’re glad that we gave you such a nice experience at our office. We are also very happy that you like the result of our treatment! Thank you for this nice review

Salma Elh 29 Jul 2019 - 02:41

Ik heb een zeer prettige tijd gehad tijdens de afspraken. Nadat mijn eigen tandarts beweerde dat mijn kies niet meer te behouden is, ben ik bij Jan geweest voor een second opinion. Door zijn jaren lange ervaring, vakkundigheid en beschikking over de nieuwste apparatuur heeft hij mijn kies kunnen behouden. Ik heb een wortelkanaalbehandeling en een kroon gehad. Dit was de eerste in 25 jaar dat ik geen pijn tijdens de behandeling heb gevoeld! Om deze redenen raad ik deze tandarts zeker aan! Fatima el Hattachi

Dylan Harmsen 10 Jul 2019 - 11:10

Super nette praktijk. Wordt top geholpen. Overgestapt naar deze tandarts vanwege goede aanraden en bevalt me helemaal. En jan is een top vakman dankzij foto’s maken kwam hij erachter dat er een plekje zat in mijn holtes en na een afspraak met de kno bleek hij gelijk te hebben en wordt ik geholpen aan het vervelende plekje. Nogmaals dank daarvoor

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Dylan, bedankt voor deze leuke review

Darko Fit Coach 04 Jul 2019 - 17:40

(Vertaald door Google) mijn eerste bezoek, een consult. de plek is fantastisch, niet alleen de apparatuur, maar vooral de kennis van het personeel en het superhoge serviceniveau. Zulke tandartsen zul je niet zo gemakkelijk vinden als je in europa bent, dit is Singapore- en Bangkok-niveau. zeer goed 5 sterren verdienden (Origineel) my first visit, a consult. the place is superb, not just the equipment but most importantly the staff knowledge and super high service level. Such dentists you wont find easily if at all in europe, this is singapore and bangkok level. very well 5 stars deserved

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Bedankt voor deze leuke review! (Origineel) Thank you for this nice review!

Bjorn Berkhout 04 Jul 2019 - 11:57

Via vrienden bij Jan gekomen, na veel angst voor de tandarts te hebben gehad, voel ik me hier echt heel erg op gemak! Het resultaat is ook echt geweldig, mede door een top team een goede sfeer en een vakman van een tandarts, en natuurlijk de lekkere koffie bij ontvangst.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Super bedankt voor deze fijne review!

Stephanie Smith 03 Jul 2019 - 15:33

(Vertaald door Google) Beste tandarts mijn partner en waar ik ooit ben geweest. Zeer professioneel en hoog niveau van behandeling en klantenservice. Geweldig met expats. Mijn partner had zijn verstandskiezen (die enorme wortels hadden) die door de tandarts in de kliniek werden gehaald en had daarna bijna geen pijn of zwelling. Zeer vakkundig gedaan. Helaas zijn we verhuisd naar een ander land, maar zelfs een jaar later stuurden ze ons graag onze tandheelkundige gegevens en röntgenfoto's toe. (Origineel) Best dentist my partner and I have ever been to. Very professional and high standard of treatment and customer service. Great with expats. My partner had his wisdom teeth (which had huge roots) extracted by the dentist in the clinic and had almost no pain or swelling afterwards. Very skillfully done. Unfortunately we moved country but even a year later they happily sent us our dental records and x-rays.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Stephanie, bedankt voor je tijd om de recensie te schrijven! We zijn blij dat we je, voor zover mogelijk, een leuke ervaring hebben gegeven door een verstandskunstenaar te verwijderen (Origineel) Dear Stephanie, thank you for your time to write the review! We are glad that we gave you a nice experience as far as it is possible by removing a wisdom-tooth

Brett Pattenden 06 Jun 2019 - 23:49

(Vertaald door Google) Geweldig team en faciliteiten! (Origineel) Great team and facilities!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Brett, bedankt voor je tijd om de recensie te schrijven! (Origineel) Dear Brett, thank you for your time to write the review!

Sabine Heres 15 Mei 2019 - 11:06

Jan is een fantastisch vakman en een buitengewoon prettig mens! Ik heb bij hem zowel implantaten als kronen laten zetten en ik ben een uitermate tevreden patiënt. Hij en het team staan altijd voor je klaar, ook als er een spoedafspraak gemaakt moet worden en zowel Jan als het team zijn erop gericht de behandeling zo prettig mogelijk voor je te maken.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Sabine, hartelijk dank, ook namens het team voor je tijd en moeite om deze recensie te schrijven.

Mark Tomassen 23 Apr 2019 - 19:33

Al jaren uitermate tevreden over de behandelingen door Jan uitgevoerd. Uitstekende tandarts en altijd prettig geholpen. Kan iedereen deze praktijk aanraden.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Mark, hartelijk dank voor je mooie review!

carla vink 08 Apr 2019 - 12:36

Vandaag geweest voor een wortelkanaal behandeling en gelijk het op maat maken en plaatsen van een kroon. Hoe gaaf is dat. Om 9:00 binnen en om 11:45 weer als nieuw buiten. Tussen de behandeling door even kunnen wachten in de lounge op het maken van de kroon onder het genot van een lekkere bak koffie. Nooit heb stress ondervonden van een behandeling bij de tandarts maar dit was voor mij ook de eerste keer! Kan u verklappen heb me zorgen gemaakt om niets! Hartelijk dank toppers van tandartspraktijk Rembrandt. Chris van Kessel

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Chris, erg bedankt dat jij je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Wat mooi dat jij deze ochtend bij ons in de praktijk zo prettig hebt ervaren. Hartelijk dank voor je vertrouwen in ons team en de behandeling. Met vriendelijke groet, Jan Stelzer

Stefan 27 Feb 2019 - 16:19

In verband met een dubbele ontsteking in mijn kaak zijn door Jan 2 wortelkanaalbehandelingen uitgevoerd! Ik heb geen pijn gevoeld tijdens de behandelingen en voor de verdoving gebruikt Jan zogenaamde baby naaldjes zodat ook de verdoving nagenoeg geen pijn doet. Op de achtergrond lounge muziek. En ik was zo ontspannen daardoor tijdens de behandeling. Nu de verdoving is uitgewerkt ook bijna geen napijn. Dus Jan heel erg bedankt voor je vakkundige behandeling .

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Stefan, hartelijk dank voor deze mooie review. Uiteraard hebben wij je graag geholpen.

marcel kunst 11 Feb 2019 - 23:42

Ik ben vandaag wederom fantastisch geholpen bij Tandartspraktijk Rembrandt. Ik kwam ‘s middags voor 4 facings en in één middag, geslepen, gemaakt en geplaatst. Tandarts Jan Stelzer is zeer vakkundig, proffesioneel en een prettig persoon die je snel op je gemak laat voelen. Tandartspraktijk Rembrandt enorm bedankt en dikke duim. 👍🏻

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Marcel, bedankt dat jij je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze praktijk

Saskia Speth 07 Feb 2019 - 14:22

Zeer prettige praktijk, sinds kort hier aangesloten en tot nu erg tevreden! Ook inmidds twee wortelkanaalbehandelingen verder en mijn angst voor de Tandarts is een stuk afgenomen!

Erik Rondema 09 Jan 2019 - 17:51

Ik heb onlangs een wortelkanaal behandeling gekregen bij tandartspraktijk Rembrandt. Ik ben altijd erg angstig geweest voor deze behandeling, maar het is achteraf erg meegevallen. Jan heeft vooraf heel duidelijk aangegeven wat de behandeling inhield en vervolgens de kaak goed verdoofd. Ik was in de veronderstelling dat de eerste behandeling (een wortelkanaal behandeling bestaat uit twee stappen) erg lang en oncomfortabel zou zijn, maar ik stond binnen 40 minuten weer buiten en heb geen pijn gevoeld. Voor de tweede behandeling was ik dan ook minder gespannen en ook hier was er geen sprake van pijn. Vervolgens is er een kroon geplaatst en door het gebruik van de laatste technologieën kon ik wachten op het maken van de kroon en werd deze in dezelfde behandeling nog geplaatst. Ik ben hierdoor een stuk minder angstig geworden voor een bezoek aan de tandarts en dat is volledig te danken aan de rustige en kundige werkwijze van Jan. Ook het gebruik van de nieuwste technologieën maakt een behandeling steeds minder vervelend.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Erik, hartelijk dank voor deze mooie review.

Jacinthe Hendriks 08 Okt 2018 - 14:19

Wat een absurd arrogante tandarts is de heer Stelzer. Handelt in eigen belang ipv dat van de patiënt. Hij liegt, bedriegt en houdt zich niet aan landelijk geldende regels.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Geachte mevrouw Hendriks, wat spijtig dit te moeten lezen. Gebonden aan mijn geheimhoudingsplicht kan ik helaas inhoudelijk niet op u recensie reageren. U beweringen zijn nergens op gestaafd maar ik begrijp dat u via dit medium graag uiting wilt geven aan iets wat u dwars zit. Omdat wij juist maximale transparantie in het voorlichten en omgaan met onze patiënten beogen en hier doorgaans ook zeer positieve respons van de patiënten ontvangen kan ik u uitlating ook niet plaatsen. Kennelijk is er in de communicatie iets gebeurd waarbij wij u kennelijke grieven niet weg hebben kunnen nemen. Nogmaals, spijtig om dit te lezen

Na Zhao 05 Sep 2018 - 05:58

(Vertaald door Google) Expatvriendelijke tandartspraktijk! Ik ben erg blij ze te vinden en heb de afgelopen twee jaar zoveel hulp van ze gekregen. Leuke omgeving. (Origineel) Expat friendly dental practice! I'm very happy to find them and during the past two years got so much help from them. Nice environment.

Zouhair El Moujtahid 07 Dec 2017 - 10:36

Ik ben super blij met mijn tandarts Jan. Hij is zeer deskundig binnen zijn vakgebied, en zorgt ervoor dat je alles begrijpt wat hij doet. Dit doet hij niet alleen door het uit te leggen in tekst maar ook in beeld door zijn geavanceerde apparatuur. Tijdens de behandeling blijft Jan tegen je praten wat een vertrouwd gevoel geeft.

Lindy Horstman 04 Dec 2017 - 11:37

Fantastische praktijk! Vanaf het moment dat je binnenkomt, krijg je het thuisgevoel. Aardig ontvangst, kopje koffie, korte wachttijden. Zeer professioneel personeel. Je wordt op je gemak gesteld. Kortom, echt een aanrader.

Wisse Blom 28 Nov 2017 - 16:35

Vriendelijke medewerkers die je op je gemak stellen. Ik kwam met een goed gevoel na een pijnloze wortelkanaalbehandeling naar buiten.

MAWS Productions 28 Nov 2017 - 07:55

Erg fijne service, Bedankt !

Roy Cornelisse 28 Nov 2017 - 07:35

Erg vriendelijk personeel & een uitstekende service!

Damian Verhaar 27 Nov 2017 - 21:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Damian, bedankt voor je waardering!

Didier kberg 27 Nov 2017 - 14:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Didier, bedankt voor je waardering!

Robin Bergman 26 Nov 2017 - 19:41

Zeer goede service en Jan neemt de tijd voor zijn patiënten. Echt een top tandarts!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Robin, erg bedankt voor je review!

Manon Jans 26 Nov 2017 - 15:34

Werken met de nieuwste tandarts technologie, vriendelijke medewerkers zeer bekwaam, ontspannen sfeer en Jan is een tandarts met passie voor zijn vak. Ik kom er graag ondanks dat het de tandarts is! :-)

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Manon, heel erg bedankt voor deze mooie review!

Natasja Veldman 26 Nov 2017 - 13:19

Hele prettige praktijk met deskundige tandartsen. Jan Stelzer is heel duidelijk, rustig en zeer deskundig. Maar ook Eline is erg prettig en werkt zeer zorgvuldig. Tevens de prettige en fijne sfeer die er hangt in de praktijk tezamen met de assistenten! De sms berichten voor je afspraak is een fijne hulp.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Natasja, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! HG Jan Stelzer

Dan Zaidman 16 Nov 2017 - 08:00

(Vertaald door Google) Een uitstekende tandheelkundige kliniek met een zeer hoog serviceniveau. De hoofdtandarts is een geweldige professional en het hele team is zeer efficiënt en aardig. (Origineel) An excellent dental clinic with a very high level of service. The main dentist is an amazing pro and the whole team is very efficient and nice.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

(Vertaald door Google) Beste Dan, bedankt voor deze leuke recensie! (Origineel) Dear Dan, thanks for this nice review!

Lisa Van Vliet 27 Okt 2017 - 21:48

Allemaal erg netjes en verzorgd!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Lisa, hartelijk dank voor je review!

Didi Jeanique Van Denderen 27 Okt 2017 - 11:37

prima praktijk! fijn team. wordt goed en duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren en dit gebeurd ook prima. fijne praktijk om behandeld te worden :)

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Jeanique, hartelijk dank voor je review en de positieve tekst. Graag vernemen wij wat we nog beter kunnen doen om voor jou een 5 sterren beleving te kunnen creëren.

Hein de Natris 17 Okt 2017 - 11:54

vandaag een kroon geplaatst met behulp van computertechniek. Jan gaf desgevraagd goede uitleg over wat er gebeurde. Het resultaat was prima. hulde voor decombinatie van vakmanschap en techniek en de uiterst vriendelijke benadering van Jan en zijn medewerksters!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Hein, hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze service en prestatie.

Dennis van Soest 17 Okt 2017 - 11:15

Een prachtige praktijk met de nieuwste apparatuur en programmatuur waar de aandacht voor de klant écht voorop staat. Ze doen echt wat ze zeggen en laten dit elke keer op een oprechte manier zien. Het team onder leiding van Jan zijn absolute professionals en vooral ook hele leuke en aardige mensen. De communicatie is uitstekend, ze leggen altijd duidelijk uit wat ze gaan doen en wat de kosten zijn (op voorhand) en je voelt je echt klant daar. Niet in de laatste plaats door de uitstekende "loungie" sfeer die gecreëerd is. Een geweldige praktijk!!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Dennis, hartelijk dank voor deze review. We zijn erg blij dat we onze visie en ambitie van Tandartspraktijk Rembrandt bij jou kunnen overbrengen! Hartelijke groet, Jan Stelzer

Pauline Rottier 05 Okt 2017 - 18:20

Prachtige praktijk. Bij binnenkomst een vriendelijk ontvangst, en je word voorzien van een lekkere kop koffie of thee. In de wachtkamer hangt een tv, en op de achtergrond hoor je loungemuziek. In de behandelkamer staat prachtige apparatuur, waarmee je een paar uur later je nieuwe kroon in je mond hebt zitten. Geen noodkroon etc. Dit is een praktijk die ik iedereen kan aanbevelen. Ben je erg angstig, treur niet hier wordt je geweldig geholpen. Zeer professioneel.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Pauline, hartelijk dank voor je review over Tandartspraktijk Rembrandt. Feedback is heel belangrijk voor ons

F S 05 Okt 2017 - 09:39

Top praktijk! Ideale sfeer als je niet van een typische tandartspraktijk houd, modern ingericht en werken met de nieuwste technieken.. Afgelopen maandag een nieuwe kroon met het cerec apparaat, binnen 2 uur liep ik weg met een nieuwe kroon in mijn mond! Vriendelijk en zorgzaam personeel,tot over 6 maanden voor de halfjaarlijkse controle!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Sharifa, bedankt voor je beoordeling van Tandartspraktijk Rembrandt

Erwin Ascot 26 Sep 2017 - 15:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rembrandt

Beste Erwin, hartelijk dank voor je beoordeling van Tandartspraktijk Rembrandt