MID Mondzorgcentrum Westwijk

MID Mondzorgcentrum Westwijk
Belcampoplantsoen 1, 1187VT Amstelveen
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.9
Zorgkaart
9.7
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 20:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 20:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 20:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
 • arrow zaterdag
  :0 - :0

Welkom bij MID tandartsen in Amstelveen!

Wij verzorgen u een perfecte glimlach met een niet-tevreden-geld-terug-garantie. We hanteren geen wachtlijst en richten ons op iedereen, ook op diegenen die het lastig vinden om naar de tandarts te gaan. 

Een lieve tandarts

Of het nu gaat om een halfjaarlijkse controle, een kroon, een brug of een gebitsreconstructie, in onze kliniek voor tandheelkunde is een van de belangrijkste doelstellingen om de patiënt in een angst- en pijnvrije sfeer te behandelen, zonder onnodige wachttijden en met het beste resultaat. Daarom past het keurmerk De Lieve Tandarts perfect bij onze praktijk.
Wij hebben ruime openingstijden.

Hoe mogen we u helpen?

In onze tandartspraktijk in Amstelveen bieden wij verschillende behandelingen. Naast algemene tandheelkunde en mondhygiëne kunt u terecht voor implantologie, klikprotheses op implantaten, een onzichtbare beugel, esthetische tandheelkunde en prothetiek (eigen tandtechnisch laboratorium). 

Weldoordachte behandelplanning, professioneel intercollegiaal overleg en een optimale communicatie met de patiënt zorgen voor het best mogelijke resultaat. Met onze unieke behandelconcepten en technieken kunnen wij in de meeste gevallen de patiënt van tevoren het resultaat laten zien. Door cosmetische en reconstructieve tandheelkunde harmonisch te integreren in het aangezicht van de individuele patiënt voeren wij esthetische tandheelkunde tot in perfectie uit.

We also welcome expats!

https://midtandartsen.nl/
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
Cristina Garau de Gee v. Orthodontie
Tandarts
BIG nummer: 89054821602
tandarts
0.0
D. Kanho
Mondhygiënist
tandarts
0.0
K.H.E. de Vlieger
Mondhygiënist
tandarts
0.0
M.E.C. Njio
BIG nummer: 89920305402
tandarts
0.0
S. Abdin
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Tamilla Uzjanova
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Wijnand Bekker
Tandarts

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed
0.0
0 waarderingen
3.9
24 waarderingen
9.7
34 waarderingen
Cor W 16 Apr 2022 - 22:52

(Vertaald door Google) Goede tandarts. Al 15 jaar een vaste klant. 2 keer geopereerd. Voor degenen die klagen over de rekening; zo werkt het Nederlandse systeem. Tandartsen worden NOOIT volledig gedekt door uw verzekering. Standaard dekkingen is zelfs nul. Bel uw verzekering als u meer informatie nodig heeft. Geef de dokter niet de schuld (Origineel) Good dentist. Already 15 year a regular. Had 2 times surgery. For those who complain about the bill; that's how the Dutch system works. Dentists are NEVER fully covered by your insurance. Standard coverages is even zero. Call your insurance if you need more info. Don't blame the doctor

Ton van Oostveen 16 Apr 2022 - 09:08

Ben meer dan 10 jaar bij deze tandarts. Er zijn wat wisselingen geweest van tandartsen en samenstelling. Huidige team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten is, ondanks de drukte, vriendelijk, klant gericht en deskundig.

Mohammed LGEBN 19 Jun 2021 - 15:26

Goed geholpen en nauwelijks wat gevoeld bij het vullen van de gaatjes. Ik had een goede tandarts in Adam, dus ik wilde niet van tandarts ruilen. Dus mocht je in Amstelveen wonen en netals ik niet willen ruilen. Ik snap je volledig, maar het is toch echt fijn om in de buurt een tandarts te hebben. Goed poetsen en stokeren he!!

Henk Gidding 21 Mei 2021 - 00:02

Na jarenlange tandvlees en gebitsproblemen heb ik met tandarts/implantoloog Wijnand Bekker van MID tandartsen een duurzame oplossing hiervoor besproken. Duidelijk en geduldig heeft hij mij de mogelijke maar ook ingrijpende opties toegelicht. Uiteindelijk na enige tijd de keuze voor de meest passende behandeling gemaakt. Na de ingreep was hij zelfs op zon- en feestdagen beschikbaar om pijn en ongemak als gevolg van de behandeling te verhelpen. Grote dank voor zijn deskundigheid, zorg en toewijding.

Petra Simonse 20 Mei 2021 - 23:49

Tandarts en implantoloog Wijnand Bekker heeft mij op een uitstekende wijze voorzien van een implantaatgedragen kroon na het verlies van een kies. Hij heeft duidelijk de verschillende keuze opties toegelicht, vervolgens het proces van de gekozen behandeling geschetst en gaf transparant een begroting van de kosten. Ben heel tevreden met het resultaat: een mooie goed passende implantaatkroon en daarmee weer een compleet gebit. De rust en humor waarmee dhr. Bekker zijn cliënten tegemoet treedt is heel aangenaam. Een warme aanbeveling voor deze deskundige tandarts/implantoloog.”

Jan Tráva 10 Apr 2021 - 16:14

(Vertaald door Google) Ik heb ontzettend veel last van mijn gebit gehad sinds ik naar Nederland kwam. Toen ik naar Amstelveen verhuisde ik de omgeving af en de best beoordeelde tandheelkundige kliniek was MID Tandartsen Zorgkaart. Het personeel is erg meegaand, hooggekwalificeerd en spreekt heel goed Engels, dus het is vrij gemakkelijk voor degenen die geen Nederlands spreken. Ik geef deze clinic 10 van 10 en raad het iedereen aan! (Origineel) I had o lot of problems with my teeth since I came to the Netherlands. When I move to Amstelveen I search the area and the best-rated dental clinic was MID Tandartsen Zorgkaart. Personnel is really accommodating, highly qualified and speaks really good English so it's quite easy for those who can't speak Dutch. I give this clinic 10 from 10 and recommend it to everybody!

Deepali jain 31 Mrt 2021 - 16:25

(Vertaald door Google) Zeer coöperatieve tandartsen en personeel. (Origineel) Very co operative dentists and staff.

Sandip Kanase 03 Dec 2020 - 23:39

(Vertaald door Google) Ik ging naar de tandarts voor mijn zoon. Aardig en vriendelijk personeel. De dokter zorgde ervoor dat mijn zoon zich op zijn gemak voelde in de instelling, aangezien het zijn eerste bezoek aan de tandarts was. (Origineel) I went to visit dentist for my son. Lovely and friendly staff. Doctor made sure that my son felt comfortable at facility considering it was his first visit to dentist.

Liquid Depression 07 Okt 2020 - 10:56

Ik vind de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Mijn dochter komt hier regelmatig voor haar beugel. Bij de orthodontist genaamd Lydia zou ze een nieuwe draad krijgen. Met het afknippen van het stukje ijzerdraad dat uitstak schoot de orthodontist uit. De tang deed mijn dochter hierdoor erg veel pijn en de orthodontist riep tegen haar dat het haar eigen schuld zou zijn en beter stil moest liggen. Mijn dochter liep even later huilend met mij naar de auto. Het was moeilijk om haar rustig te krijgen aangezien hoeveel pijn het deed. Is één huilend kind nog niet genoeg?!

waardering
Reactie van/namens: MID Mondzorgcentrum Westwijk

Wat vreemd dat u na 2 jaar met een voor ons onbekende klacht op de website komt . De desbetreffende assistente Lydia is al bijna 2 jaar niet meer werkzaam als orthodontie assistente bij MID . Helaas kunnen wij uw klacht op deze wijze niet meer naar behoren in behandeling nemen. Graag spreken wij u indien nodig nog telefonisch over deze klacht.

Max Njio 08 Jun 2020 - 16:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kristiyan Metodiev 24 Mrt 2020 - 15:17

(Vertaald door Google) Helemaal teleurstellend. Ze konden me niet helpen toen ik pijn had, dus ik moet mezelf helpen zoals in de 19e eeuw thuis. Nogmaals, zo teleurstellend. (Origineel) Totally disappointing. They were unable to help me when I was in pain, so I have to help my self like in 19th century at home. Again, so disappointing.

Ton van Oostveen 20 Nov 2019 - 13:29

Ben meer dan 10 jaar bij deze tandarts. Er zijn wat wisselingen geweest van tandartsen en samenstelling. Huidige team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten is, ondanks de drukte, vriendelijk, klant gericht en deskundig.

vanessa de la rie-toms 16 Jul 2019 - 15:24

Heel erg goed..heel lief en volop met geduld. Ik kan ze echt aanraden. Heel vriendelijk, leggen alles uit van tevoren, en kom met het beste oplossingen. Ik voel mij echt opgelucht, omdat ik eindelijk een echt zorgzaam tandaarts heeft gevonden.

waardering
Reactie van/namens: MID Mondzorgcentrum Westwijk

Beste Vanessa, bedankt voor je mooie compliment hier streven we naar.

Sunfish verhoef 06 Jun 2019 - 16:55

Al jaren prima geholpen. Meer zelfs dan je mag verwachten. Nooit stress in de tent. Voor ons hele gezin(5pers.) fijn. Wij zullen nooit van tandarts veranderen, ondanks dat we in hoofddorp wonen. 15 minuten rijden via de n201...

Patrizia Fiorenza 20 Apr 2019 - 17:13

Ik heb veel tandartsen gehad maar nog nooit zo'n fijne als de MID Amstelveen. Vriendelijk, professioneel en een zeer fijne en leuke sfeer. Naar de tandarts gaan is nooit leuk, maar hier kom ik met plezier! Warm welkom al bij de receptie gevolgd door geweldige tandartsen en specialisten. Ze nemen allemaal de tijd voor je en ze werken precies en zeer professioneel. Ik heb facings laten plaatsen en vond het zeer spannend. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en herhaaldelijk gevraagd of alles goed ging. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de nazorg. Altijd behulpzaam en altijd bereikbaar. Ik zou deze praktijk absoluut aanraden!

vishal bokaria 15 Mrt 2019 - 19:02

(Vertaald door Google) Deze jongens zijn absolute cheats. Ze gaven een eerste schatting dat alles onder de dekking van de behandeling valt. En na de behandeling sturen ze me een rekening van 200 euro. Absoluut onethisch bedrijf en wordt gerund door de maffia die geld maakt. Absoluut niet aanbevelen. (Origineel) These guys are absolute cheats. They gave an initial estimation that everything is covered under insurance for the treatment. And after the treatment they send me a bill of 200 euros. Absolutely unethical company and is run by money making mafia. Totally not recommend them.

waardering
Reactie van/namens: MID Mondzorgcentrum Westwijk

(Vertaald door Google) Geachte heer, het spijt ons te moeten constateren dat u, ondanks ons advies om u bij uw verzekeringsmaatschappij te laten informeren over wat er wordt gedekt, dit niet hebt gedaan. We kunnen onmogelijk verantwoordelijk worden gehouden voor een gebrek aan verzekering. We houden ons aan professionele werkethiek en we hopen dat u dat respecteert. Met respect MID (Origineel) Dear Sir, we regret to see that despite our advice to get informed at your insurance provider about what gets covered you failed to do so. We could not possibly be held accountable for a lack of insurance. We abide by professional work ethic and we hope you respect that. Respectfully MID

Irina Klymko 04 Feb 2019 - 09:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: MID Mondzorgcentrum Westwijk

(Vertaald door Google) Geachte mevrouw Klymko, volgens onze administratie bent u niet onze patiënt, noch heeft u onze praktijk in Amstelveen bezocht. We willen graag weten wat de reden is voor uw slechte beoordeling, zodat we onze service in de toekomst kunnen verbeteren. MID team Amstelveen (Origineel) Dear Ms Klymko , according to our administration you are not our patient neither you visited our practise in Amstelveen. We would like to know the reason for your poor rating so that we can improve our service in the future . MID team Amstelveen

rudyjan1 09 Jan 2019 - 13:59

Een geweldige praktijk met zeer ervaren en gedreven personeel. Ik geef 5 sterren, maar als het mogelijk zou zijn gaf ik er 10!

Dennis 21 Dec 2018 - 11:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nóra Mihályi 03 Dec 2018 - 16:37

(Vertaald door Google) Professioneel en vriendelijk personeel. Ik had het geluk om dezelfde dag een afspraak te krijgen voor mijn urgente probleem net nadat ik naar Amstelveen was verhuisd. Sindsdien ben ik met mijn hele gezin bij deze praktijk gekomen. (Origineel) Professional and friendly staff. I was lucky enough to get same day appointment for my urgent problem just after moving to Amstelveen. Since then, I joined to this practice with my whole family.

Milan 22 Aug 2018 - 03:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dane Dalmeijer 19 Nov 2017 - 14:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mike 02 Jan 2017 - 15:16

(Vertaald door Google) Te veel geld georiënteerd, helemaal geen zorg voor de gezondheid van tanden, een paar voorbeelden: -Maak te vaak en veel röntgenfoto's. -Het aanbrengen van teveel fluoridepasta, wat duur is en helemaal niet nuttig lijkt te zijn. - U ontvangt al een adviesfactuur, gewoon door een paar vragen te stellen over de mogelijkheid om een ​​speciale behandeling uit te voeren. (Origineel) Too much money oriented, no care on the health of teeth at all, a few examples: -Making too often and much X-ray fotos. -Applying too much fluoride paste, which is costly and not seems to be helpful at all. -Already receiving a consulting bill, just by asking a few questions on possibility of doing some special treatment.

Henk Koningen 31 Okt 2016 - 09:42

Vanaf de eerste behandeling ben ik prima geholpen en alles is perfect gelopen hartelijk dank.