Dental Arts Signorello Tandartspraktijk

Amsterdamseweg 512, 1181BX Amstelveen
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:30
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:30
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:30
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:30

 

Welkom bij Signorello Dental Arts Cosmetics

Bent u geïnteresseerd in cosmetische tandheelkunde van top kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Signorello Dental Arts is een cosmetische tandheelkunde kliniek, dat bestaat uit een tandtechnisch laboratorium en een tandartsen praktijk. U kunt bij ons terecht voor facings, kronen, bruggen en implantaten. Onze specialisatie ligt op het gebied van de front tanden, maar dat neemt niet weg dat u ook terecht kunt voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen zoals bijvoorbeeld gebitsreiniging, tanden bleken en dergelijke.

Onze cosmetische tandheelkunde kliniek is van alle moderne technieken voorzien. Tandartsen en tandtechnici werken nauw samen om  kwaliteit , esthetiek  en aandacht aan de patiënt te geven. Bij ons hoeft u geen standaard werk voor de verfraaiing van u gebit te verwachten maar zullen wij altijd rekening houden met uw persoonlijke mogelijkheden en wensen.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
M.A. Van Den Winkel
Tandarts
BIG nummer: 89062154002
tandarts
0.0
J.C. Oortwijn
Implantoloog
BIG nummer: 59048799302
tandarts
0.0
L.M. Van Der Meij
Mondhygiënist

Faciliteiten

 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
0.0
0 waarderingen
3.0
4 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Ayse Caliskan 27 Feb 2021 - 23:25

Hele slechte nazorg en Gino betrekt je niet bij het bepalen van type tanden. Ik heb werkelijk spijt van om zoveel geld te hebben betaald met erg armoedige service en nazorg. Geen aanrader! Ik ben ook niet blij met mijn tanden, na 2 jaar is 1 voortand vanzelf uitgevallen. Er wordt niet meegedacht om me te helpen en moet ik het zelf uitzoeken. Helaas zwaar teleurgesteld. Ik heb mijn ontevredenheid geuit, maar gedane zaken nemen geen keer en zeker niet met je tanden.

waardering
Reactie van/namens: Dental Arts Signorello Tandartspraktijk

Beste Ayse, spijtig om te horen na meer dan 2 jaar na het plaatsen van de kronen dat je net nu niet blij bent met het resultaat...helaas is de praktijk, zoals per mail al medegedeeld, door het wegvallen van de werkzame tandarts al meer dan 8 maanden niet operationeel. Dus is voor mij als praktijk eigenaar en als zijnde geen tandarts niet mogelijk om op dit moment jou te helpen. Zoals ook al in de mail vermeld, iedere willekeurige tandarts kan de losgekomen kroon opnieuw vastzetten. Ik probeer altijd juist iedereen zo veel en zo goed mogelijk te helpen binnen mijn mogelijkheden. Zodra ik weer een tandarts beschikbaar heb zal ik het ook weer op de website melden en dan ben je meer dan welkom om van onze diensten gebruik te kunnen maken.

Lisa Bellis 25 Feb 2021 - 22:15

(Vertaald door Google) Zeer slechte nazorg. Niet beschikbaar om contact op te nemen en te duur voor de slechte kwaliteit. (Origineel) Very bad after care. Unavailable for reaching out and too much expensive for the poor quality.

waardering
Reactie van/namens: Dental Arts Signorello Tandartspraktijk

(Vertaald door Google) Beste Lisa, als je goede of slechte recensies schrijft, raad ik je aan om, voordat je het bericht plaatst, zorgvuldig te controleren of je je mening aan de juiste tandheelkundige kliniek schrijft. U bent beslist niet een van onze patiënten. Het is ook best vreemd dat je zojuist een recensie schrijft aangezien de praktijk al een jaar niet operationeel is ... het lijkt erop dat je een "goede" vriend van Ayse bent ... (Origineel) Dear Lisa, when you write either good or bad reviews I would suggest you that you carefully Chek, before you post the message, that you write your opinion addressed to the right dental clinic. You are definitely not one of our patients. Also is quite strange that you write just now a review since the practice is non operational for already a year now...it looks like you are a "close" friend of Ayse...

cine makers 30 Mei 2014 - 14:11

Vorige maand heb ik mijn totale gebit laten verfraaien met kronen en bruggen bij Signorello Dental Arts. Ik liep al jaren met het idee rond om iets aan mijn gebit te doen maar durfde de stap niet te nemen. Ik ben nu zo blij dat ik het uiteindelijk gedaan heb. Ik was op verschillende consults geweest maar bij deze kliniek had ik al meteen een goed gevoel. Ze nemen alle tijd om alle mogenlijkehden te bespreken. Ik voelde me meteen thuis en niet meer zenuwachtig. Gino en tandarts Eline zijn ontzettende lieve en vakkundige mensen. Het resultaat is prachtig. Ik lijk meteen ook stukken jonger en heb nog nooit zo veel complimenten gehad. Eindelijk kan ik weer voluit lachen. Gino en Eline heel erg bedankt!!! Ik zal het aan iedereen aanbevelen. Jeanette Kamphuis

Ellis Maas 26 Mei 2014 - 00:08

Heel positief in het geheel qua medewerkers en kennis. Kon snel terecht, werd op tijd geholpen, kundig behandeld en met alle uitleg die nodig was om rustig in de stoel te kunnen liggen. Al met al een prima ervaring in een prachtige praktijk met fijne medewerkers in een goede sfeer!!!