Tandarts Morshedi

De Baander 4
3823VK
Amersfoort

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Neem contact op Bel
Spoed nummer Bel
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  9:00 - 19:00
 • dinsdag
  9:00 - 19:00
 • woensdag
  9:00 - 17:00
 • donderdag
  9:00 - 17:00

Tandartspraktijk Morshedi is gevestigd te Amersfoort. Patiëntgerichtheid en goed communiceren vinden we erg belangrijk. Zoekt u een tandarts in Amersfoort dan kunt u zich bij ons aanmelden via telefoon of per email. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. 

Uw tandarts staat geregistreerd in het KwaliteitsRegister Tandartsen (KRT).

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed

Wat vinden de patiënten

10.0

1 waarderingen
Duidelijke uitleg
10.0
Behandeltijd
10.0
Is deskundig
10.0
Aanbeveling
10.0

4.4

20 waarderingen

9.8

4 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Treffers 13/07/2021 - 13:46
K. Morshedi (Tandarts)

De tandarts is een rustige man, geeft duidelijke uitleg, is erg secuur, neemt de tijd, netjes kortom een aanrader

Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Lisette Bart 07/07/2021 - 20:31

Ben heel blij met mijn mooie bruggen! Vele complimenten gekregen en ben zelf zeer tevreden met het resultaat. Zijn recentelijk naar Harderwijk verhuisd maar blijven zeker bij tandarts Moshedi! Niet alleen om zijn vakwerk maar ook om zijn goede rustige beroepshouding.

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met onze tandartspraktijk. Wij zien u ook graag terug!

Antoon Bart 07/07/2021 - 01:48

Een professionele en zeer vakkundige tandarts. Levert altijd vakwerk!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Hartelijk dank voor uw waardevolle recensie!

Yeliz Akkurt 08/04/2021 - 10:35

Een Tandarts die respectvol is, super fijne man die zijn vak goed beheerst in hart en nieren. Heb hem jaren als tandarts gehad. Meerdere receptioniste meegemaakte tot nu toe geen problemen mee gehad. Nu zit Petra daar PAS OP MENSEN IS EEN LEUGENAAR, ze verdraaid de waarheid en heeft echt stemmingswisselingen.Bah wat een naar mens. Jammer voor deze tandarts LET OP!! Tandarts zeer goed !! Receptioniste een LEUGENAAR. Ik ga niet in op de inhoud is te zielig voor woorden. Meneer Morshedi bedankt voor al het goede van afgelopen jaren. Met vriendelijke groet, Barbaros en Yeliz Akkurt.

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Wij vinden het erg jammer dat u in uw review over onze secretaresse schrijft. Petra heeft informatie doorgegeven, die zij heeft gekregen van de instanties. Petra staat al jarenlang netjes klaar om onze patiënten optimaal te helpen, te begeleiden en zaken uit te zoeken. Daarbij is zij altijd vriendelijk, correct en vrolijk. Onze secretaresse beslist niets zonder te overleggen met de betrokken instanties. Wij krijgen wekelijks veel complimenten over haar rol in onze praktijk, haar werk en haar bezorgdheid over de situatie van onze patiënten. Jammer dat u dit anders ervaart, hetgeen is gebaseerd op een groot misverstand.

Marcel Treffers 01/04/2021 - 13:42

Bij tandarts Morshedi hebben tandarts en mondhygiëniste altijd persoonlijke aandacht voor mij. Altijd check vooraf op medicijngebruik wijzigingen. Enthousiaste en serieuze aandacht om mij te motiveren mijn mond/gebit zo optimaal schoon en gezond te houden. “Een gezonde mond als bron voor een gezond lichaam.” Deskundig. Rustig. En altijd aandacht of de tijdstippen van de afspraken passen in de persoonlijke agenda. “Niet? -> dan veranderen we dat toch!” Ben recent weer geweest (mondhygiëniste en tandarts – controle). Prima ervaring wederom. Op zoek naar een (kleine) tandartspraktijk? Aanrader! Ga Zo Door!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Wat fijn om uw beoordeling te lezen! Waarvoor veel dank!

Daniëlle Van der Steen 10/02/2021 - 19:39

Zeer kundige tandarts en mondhygiëniste. Rustig en bekwaam, klantgericht. Ook voor kinderen zeer geschikt!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Wat fijn om uw beoordeling te lezen! Waarvoor veel dank!

Arno Visser 04/01/2021 - 18:51

Wat een rare denkwijze heeft deze beste meneer. 7 jaar gelden heb ik een eigen bedrijf gehad en die is helaas failliet gegaan waardoor ik in bewindvoering terecht ben gekomen. Inmiddel ben ik al uit bewindvoering gelukkig! Maar omdat ik daarin heb gezeten nemen ze mij en de rest van mijn gezin niet aan op hun praktijk. Mijn vriendin en ik hebben gewoon een vaste baan met een vast contract maar dat maakt hier geen verschil, dit laat hij overigens door de telefoniste per telefoon weten zonder je ook maar te hebben gezien. Een tandarts praktijk die duidelijk een verkeerd beeld heeft bij mensen die in deze situatie hebben gezeten. Wij wonen in dezelfde wijk waar deze praktijk zit en hebben hier een groot netwerk en zullen deze tandarts dan ook bij iedereen afraden met hun rare en ouderwetse vooroordelen!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Geachte heer Visser, onze beslissing om u en uw partner niet als patiënt aan te nemen, is niet alleen gegrond op uw financiële situatie, maar met name te wijten aan uw tegenstrijdige verklaringen ( bijv. over uw tandartsverzekering etc) en de twee door u geannuleerde afspraken. Wij hebben het bovenstaande uitgebreid met u besproken in diverse telefoongesprekken. Zoals u weet, hebben wij overlegd met de dienstdoende tandarts, die uw klachten heeft behandeld in een spoedsituatie. De signalen die wij van deze collega tandarts hebben ontvangen over uw houding én uw dubieuze uitspraken over het verloop van deze behandeling, hebben ons doen besluiten om geen patiëntrelatie met u aan te gaan. Wij hechten aan vertrouwen en een eerlijke verantwoording van onze patiënten. Onze keuze is gebaseerd op het voorkomen van problemen voor u en voor onze praktijk.

Willem de Bie 10/11/2020 - 11:21

15 jaar volledig tevreden over tandzorg. Duidelijke uitleg. Een rustige en erg aardige tandarts. Chapeau.

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Graag tot ziens.

Danny Veekman 06/10/2020 - 16:25

Een fijne tandarts die de tijd en ruimte neemt om je gerust te stellen ook wanneer je net als ik wat minder graag naar de tandarts gaat. voor mij een echte aanrader.

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Fijn een waardering te ontvangen over onze tandartspraktijk. Dank daarvoor!

Petra van Bergen 29/09/2020 - 00:56

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Wat fijn om zo'n mooie recensie te ontvangen!

Milad Herat 22/09/2020 - 23:33

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Geachte heer, mevrouw Herat, U heeft ons een lage beoordeling gegeven, maar wij kunnen uw naam niet terugvinden in ons patiëntendossier. Wanneer bent u bij ons in de tandartsenpraktijk geweest, waarop u uw beoordeling heeft gebaseerd? Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn en stellen u voor om ons te bellen om aan te geven, waarom u ervoor heeft gekozen een slechte review achter te laten in Google. Wanneer u een review achterlaat, terwijl u geen ervaring heeft met onze praktijk, is deze niet geldig en zullen we dit rapporteren bij Google.

Oscar Koenders 09/09/2020 - 13:23

Wat een fantastische tandarts, adequate behandeling, legt alles rustig uit en stelt je op je gemak en het mooiste van alles een keer geen napijn!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Wat fijn dat wij zo'n mooie review mogen ontvangen!

frank mooy 03/09/2020 - 13:47

De tandarts geeft een goed beeld van de behandelingen en dat geeft veel rust en vertrouwen. Ik ben zeer tevreden over zijn communicatie en tandheelkundige zorg. Top 👍

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Wat een mooie review. Dank daarvoor!

sara sepehri 30/08/2020 - 21:23

Uitstekende tandarts. Is heel rustig in zijn manier van omgang en communicatie. Je voelt je gelijk op je gemak bij hem. Bedankt voor de afgelopen jaren 👍

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Dankjewel voor je waardevolle beoordeling!

Arjan ter Haar 06/07/2020 - 20:32

Normaal ben ik niet zo van de recensies, maar ik moet even mijn waardering uitspreken voor deze praktijk. Professioneel, kundig en op en top vriendelijk. Dank jullie wel voor het snelle consult!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Wat een eer om deze mooie review te krijgen! Hartelijk dank!

Petra Berends 04/06/2020 - 15:59

Vandaag de laatste foto gemaakt van mijn prachtige nieuwe kronen. Ik ben zelf lerend tandarts assistente en moeilijk met tandartsen. Maar tandarts Morshedi is echt mijn favoriet! Hij neemt de tijd, legt goed uit, laat het zien en maakt het weer prachtig. Een echte aanrader ook voor mensen met een angst omdat hij heel netjes en geleidelijk aan te werk gaat! Sinds ik bij hem zit ben ik niet meer bang voor naalden! Voor mij geen ander meer!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Hartelijk bedankt voor deze mooie review, Petra. Wij zijn blij wanneer onze klanten tevreden zijn!

Elisa Boerawiuz 04/06/2020 - 06:44

Zeer slecht is die morshedi hij zij dat ik nog 1 klein gaatje had in me kies maar ben over gestapt naar een andere tandarts en die zij dat ik 3 gaatjes heb 1 grote en 2 kleine Dat was nog geen 2 weken later hij is een oplichter en een slechte tandarts alles draait om geld bij hem en het goed doen HO maar ik ben zeer blij dat ik daar weg ben bij morshedi Ik raad Andere mensen aan ga niet naar morshedi toe

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Onze tandartspraktijk is enorm geschokt door jouw onredelijke aantijgingen. Wij zijn vakkundig, servicegericht en klantvriendelijk, hetgeen blijkt uit de uitstekende reviews die wij regelmatig ontvangen. Wij hebben jouw dossier zorgvuldig bijgehouden en kunnen de slechte recensie weerleggen. Je hebt slechts 1 x onze praktijk bezocht voor een pijnbehandeling in coronatijd. Je hebt ons bezocht toen je kiespijn had, maar je was geen patiënt van onze praktijk. In verband met de COVID-19 beperkingen mocht tandarts Morshedi uitsluitend pijngerichte behandelingen uitvoeren, dus geen totale gebitscontrole. Een volledige gebitssanering was absoluut zeer wenselijk, maar op dat moment niet toegestaan. Wij volgen de instructies van de overheid en het RIVM voor wat betreft de coronamaatregelen. De tandarts adviseerde om een afspraak te maken voor een totale algehele controle, wanneer de coronamaatregelen zouden versoepelen. Je hebt geen vervolgafspraak gemaakt, maar hebt je uitgeschreven als patiënt. Nu beticht je onze praktijk van oplichting en geldbejag? Dit zijn de feiten: Wij hebben volgens de standaard tandartstarieven gehandeld, verder ben je je eerste afspraak niet nagekomen welke wij niet in rekening hebben gebracht! Hoe kun je dan spreken over oplichting en geldbejag?

Renan Roma 30/01/2020 - 12:16

Excellent! Since the first day I have always had an outstanding treatment. Very friendly and helpful staff. 100% recommended!

Reactie van/namens: Tandarts Morshedi

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Thanks for your excellent review!

Tansu TEKELİ 28/05/2019 - 15:53

gijs dorland 10/02/2018 - 16:43

Geweldige tandarts en heel lief en deskundig

Fara Fathi 10/02/2018 - 06:28

I have been deeply impressed by the experience I have had at Tandartspraktijk Morshedi. His excellent professional manner, great human being, high courtesy to his patients, great help and service hardly find elsewhere. In addition, he is extremely organized, reliable and with the caring attitude, and I have also found his office staff very genial ,welcoming and professional as well. His effective analysis and diagnosis was a tremendous asset for me to be functional at work and his great work replaced the Fear of Illness with Trust in Recovery. With a few dentists such as him world would be filled with smiles and laughter instead of pain and sorrow. I would also like to express my best gratitude for the treatment I received at his hands. He has my highest recommendation to everyone .