Aanbieding nascholing dentale zorgverleners!

Als je voor 31 maart 2022 beslist om de nascholing Voeding en Mondgezondheid te volgen krijg je de samenwerking ‘goud’ op tandarts.nl een half jaar cadeau.

E-learning Voeding & mondgezondhied - 20 KRT punten € 295,-- en een half jaar gratis samenwerking (goud) op Tandarts.nl

Een half jaar samenwerking met jouw praktijk gratis op Tandarts.nl bij aanschaf van de E-learning Voeding & Mondgezondheid.

Er is ook een cursus voor preventie-assistenten (25 SBU) en mondhygiënisten (20 KRM punten) verkrijgbaar met dezelfde aanbieding.

Nascholing Voeding & mondgezondheid

Vraag jij je soms ook af waarom je patiënt niet goed reageert op een behandeling? Met de nascholing voeding en mondgezondheid krijg je uitgebreid inzicht in de rol van voeding bij o.a. parodontitis, aften en koortslip en krijg je praktische adviezen voor de praktijk als het gaat om cariës en tanderosie. Zie voor de volledige inhoud https://voedingenmondgezondheid.nl

Bijscholing tandarts

De cursus is in samenwerking met tandarts N. Kooper- Van der Maat aangepast aan de behoefte en het werkveld van de tandarts.

In het kort:

Bij aanschaf van de Complete nascholing Voeding & Mondgezondheid (20 KRT punten) €295,00

Krijgt u een half jaar promotionele vermelding op tandarts.nl ter waarde van 50-150,00 cadeau

Er is ook een cursus voor preventie-assistenten (25 SBU) en mondhygiënisten (20 KRM punten) verkrijgbaar.

Ga voor 31 maart 2022 naar www.voedingenmondgezondheid.nl  en vul bij het afrekenen de code TANDARTSNL in om gebruik te maken van de aanbieding.

Artikel auteur

Team Tandarts.nl

Team Tandarts.nl

Beheer platform