Alle kinderen gratis naar de tandarts!

Wist je dat tot 18 jaar de kosten voor de basis mondzorg worden vergoed uit de basisverzekering? Mondgezondheid staat in relatie tot je algehele gezondheid en een óngezonde mond staat in relatie tot de welvaartsziekten. Dus geef je kind(eren) een gezonde start en maak nu meteen een afspraak met de tandarts voor een controle! Lees hier het complete artikel over kindermondzorg en vergoedingen.

P.s. Dokters van de wereld houdt een petitie om de tandarts weer voor iedereen in het basispakket te krijgen! Tekenen dus!

Vader of moeder bang voor de tandarts?

Is je eigen angst voor de tandarts een reden om een bezoek aan de tandarts uit te stellen? Geef je angst niet door aan je kinderen en gun ze een gezonde stralende glimlach! En weet dat je niet de enige bent met angst voor de tandarts. Een groot deel van de bevolking kampt hiermee en daarom zijn er gespecialiseerde angst tandartsen die ook jou kunnen helpen met de zorg voor een gezonde mond en gezond lichaam.

Wat houdt je nog tegen om met je kinderen naar de tandarts gaan? Stel je vragen op het forum en krijg antwoord van een tandarts of mondhygiënist!

Artikel auteur

Team Tandarts.nl

Team Tandarts.nl

Beheer platform