Mondhygienepraktijk Muziekplein

Muziekplein 12, 2992GH Barendrecht
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
5.0
Zorgkaart
9.6
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

  • arrow maandag
    8:00 - 17:00
  • arrow woensdag
    8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

  • Tandvlees behandeling
  • Mondhygiëne
  • Angst behandeling

Team

tandarts
9.9
K.( Maryam) Borhani
Mondhygiënist

Faciliteiten

  • Mondhygiënist(e) aanwezig
10.0
4 waarderingen
5.0
24 waarderingen
9.6
3 waarderingen
waardering icon
Sylvia 09 Jun 2022 - 16:52 K.( Maryam) Borhani (Mondhygiënist)
Mijn waardering van 5 juni jl. gaat over Mondhygiënepraktijk Muziekplein. Ik schreef in de beoordeling Nieuwland (Barendrecht), daar is de praktijk gevestigd.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.8
waardering icon
Sylvia 05 Jun 2022 - 01:33 K.( Maryam) Borhani (Mondhygiënist)
Mijn vertrouwde tandarts die ik sinds de lagere school bezocht is met pensioen. Sindsdien heb ik een jaar gezocht naar een nieuwe fijne tandarts. Deze heb ik gevonden bij mondhygiënise praktijk Nieuwland. Maryam en Nasrine (Irania😅😉) zijn zeer professionele en kundige dames. Ik moest een verstandkies rechts boven laten verwijderen. Mijn vorige tandarts had een verwijzing gegeven voor de kaakchirurg, maar daar was ik bang voor en had dat nog niet gedaan. Nasrine vertelde dat zij het zelf kon doen. Ik was zeer gespannen omdat ik bang was voor de verdoving en de ingreep. Maar Nasrine en Maryam hebben mij zeer gerustgesteld. Hierdoor ben ik ik vrijdag 3 juni naar de praktijk geweest. En ik moet zeggen dat het allemaal ontzettend meeviel. Ik heb wat traantjes gelaten erna, maar dat kwam puur door de spanning en opluchting. Nasrine en Maryam, ontzettend bedankt voor de tijd, rustige uitleg en professionele, pijnloze benadering! Ik ben blij dat m'n kiesje eruit is. Xxx
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Patricia Alleblas 20 Okt 2021 - 22:17 K.( Maryam) Borhani (Mondhygiënist)
Fijne tandarts en mondhygiëniste. Beide komen zeer vakkundig en professioneel over en ik heb de behandelingen zeer positief ervaren. Ze nemen de tijd voor je, zowel voor uitleg als de behandeling. Ruime openingstijden. Erg goed geholpen en zeer tevreden.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Angeline Koster 01 Apr 2022 - 12:31

Vriendelijk en rustige uitleg en rekening houdend met zeer gevoeligheid superrrrr

Anous M 19 Feb 2022 - 12:58

Super lieve dames, die absoluut rekening met je houden en alles overleggen. Mijn vriend en ik gaan hier nu allebei heen met een angst voor de tandarts en vinden het nu een stuk minder erg om te gaan! Wat ook heel fijn is dat de mondhygiëniste ook op zaterdag werk.

Melanie Margarido 15 Feb 2022 - 16:36

Zeer goede ervaring, zeer professionele en vriendelijke service. Ze leggen de procedures heel goed uit en zijn super attent.

Trudy Janssen 25 Nov 2021 - 11:08

Wat een fijne praktijk. Duidelijke uitleg. Goede behandeling. Een aanrader...

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dag Trudy, Bedankt!😄

Manon Koedoot 08 Nov 2021 - 16:18

Overgestapt na sluiting Oranjewijk, zou in eerste instantie alleen controle zijn, maar direct wat schoonheidsfoutjes hersteld. Vandaag terug voor het herstel van mijn voortanden, lange zit, maar het resultaat is mooier dan ik ooit had verwacht én dan dat ze ooit geweest zijn. Maryam en Nasrin, jullie zijn geweldig!

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dag Manon, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het resultaat!

Selena Moeksin 07 Nov 2021 - 08:22

Een fijne, zeer professionele en kindvriendelijke praktijk. Echt een aanrader! Een van onze dochters was ontzettend bang geworden voor de tandarts door een nare ervaring bij onze voormalige tandarts maar na 1 bezoek was haar angst al een stuk minder geworden. Zowel de tandarts als de Mondhygiënist leggen rustig hun werkwijze uit en weten je op je gemak te stellen. Ontzettend belangrijk voor kinderen! Blij dat we zijn overgestapt!

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dag Selena, Fijn om te horen dat je dochter minder bang is geworden!

tineke bastiaansen 27 Okt 2021 - 23:00

Mijn ervaring met de mondhygiëniste mevr. K.Borhani was heel prettig. Zij stelde mij gerust en ging heel vakkundig te werk. Ook beschikt zij over geavanceerde apparatuur. Haar praktijk aan Het Muziekplein in Barendrecht heeft een moderne, goed verzorgde uitstraling. Ik ben heel tevreden! Echt een aanrader!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dag Tineke, Fijn om te horen dat je het zo ervaren hebt!

Rene Strucker 26 Okt 2021 - 19:31

Vanuit praktijk Oranjewijk op zoek gegaan naar een kleinschalig vervolg en gevonden!! Een schat van een mondhygiëniste die alle tijd neemt en haar vak met passie uit oefent Altijd bereid voor een menselijke uitleg.

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dag Rene, Bedankt voor je lieve woorden!

L Samsung 12 Okt 2021 - 11:08

Wat een fijne en zeer professionele mondhygiëniste is dit. Een ware verademing Zeker na mijn onprettige ervaring elders in Barendrecht. Zij neemt nog tijd voor je, legt haar werkwijze prima uit en weet je op je gemak te stellen. Zij is tevens een topper in het begeleiden bij angst voor pijn. Kortom een zeer prettige dame met veel ervaring in haar vak en zij is begaan met haar cliënten. DANK U voor alles wat u voor mij gedaan heeft.

Angelique Lucas 08 Okt 2021 - 15:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

diana amien 02 Okt 2021 - 21:56

Liefdevol behandeld door de tandarts en mondhygiëniste. Ze waren geduldig en luisteren goed naar je. Ik raad dit zeker aan!

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dag Diana, Fijn om dit te lezen!

Leendert Rijkers 13 Sep 2021 - 16:14

Gegokt om naar deze praktijk te gaan en wat een geluk uitstekende praktijk geweldig lieve dames kundig en enorm vriendelijk een dikke 10 zoals je daar wordt geholpen.

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Beste heer Rijkers, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Team Mondhygienepraktijk Muziekplein

Reza Taybi 30 Aug 2021 - 10:52

Een fantastische team voor je mooi lach.

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dank voor volle 5*****

Carla Hoffers 15 Aug 2021 - 11:13

WOW wat een lieve en kundige vrouwen. Voor iedereen met angst zeker een aanrader!! Ben heel goed geholpen met veel liefde voor hun vak. ..... en zonder pijn! Hoop hier nog lang te komen met (bijna) geen angst meer. Duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en kosten (parodontitis) en goede tips en hulpmiddelen meegkregen.

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dag Carla, Fijn dat je zo tevreden over ons bent!

Erwin de Vuijst 13 Aug 2021 - 12:18

Hier werken zeer vriendelijke en vakkundige mensen die alles duidelijk uitleggen en alle zorg en aandacht aan jou en jouw gebit besteden. Heb mijn gebit laten reinigen zonder pijn en de nodige tips gekregen om mijn gebit goed te onderhouden. Dit adres raad ik iedereen aan. Mvgr , Erwin

Kevin Drijver 23 Jul 2021 - 16:33

Een mooie, schone praktijk met kundige en vriendelijke mensen.

Edmond Tambenkongho 26 Jun 2021 - 18:45

Super tandartspraktijk met uitstekend klantenservice en hoog deskundigheid in hun dienstverlening. Ik zal daar altijd terugkeren voor mijn tanden klachten.

emely almeida 05 Apr 2021 - 11:22

Zeer mooie en schone praktijk. Je word er goed op je gemak gesteld en met liefde behandelt. ( zeer geschikt voor mensen met angsten)

Yama Amien 01 Apr 2021 - 13:48

Een praktijk, waar persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat. We worden altijd deskundig, vriendelijk en enthousiast geholpen, met uitstekende resultaten. Dit is hoe een mondhygiëne praktijk hoort te zijn, dus ga zo door!

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dank u wel voor mooie woorden.

Nadjellah B 31 Mrt 2021 - 21:09

Zeer kundige Mondhygiëniste. Zonder enige pijn zijn mijn tanden goed tandsteen-vrij en weer mooi wit. Mooie nette praktijk en zeer vriendelijk bejegend. De tandarts wist meteen waar de pijn vandaan kwam en is mijn kies weer netjes gevuld.

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dank u zeer voor vertrouwen en mooie complimenten.

Faruq Amien 31 Mrt 2021 - 18:59

Geweldige Mondhygienist en tandartspraktijk wat zijn ze menselijk. Ze nemen de tijd verteld wat ze doen en stelt je gerust. Geen praktijk die je van alles aan wil smeren maar een die meedenkt over een goede en logische en betaalbare oplossingen. Je wordt behandeld als een patiënt niet als klant of nummer. Zeker een aanrader. Ook op zaterdag zijn open Ideaal in voor ons. Gratis parkeren 😉

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dank u zeer voor uw vertrouwen.

Sandy A 06 Mrt 2021 - 08:14

Zeer tevreden over de service en hele aardige mensen. Ik ben in mijn vorige praktijk slecht behandeld en ben blij dat ik nu bij iemand zit die alles goed uitlegt. Daarnaast hebben ze ook een tandarts in huis en moderne apparatuur. Ik ben om!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Beste Sandy, Dank u wel voor mooie complimenten. Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te houden en goede zorg te verlenen. Met vriendelijke groeten, Team Mondhygienepraktijk muziekplein.

Aryan de Jonge 04 Mrt 2021 - 23:57

Eindelijk een echte professionele mondhygiënist! Bij de andere praktijk door zg. een preventie assistente? behandeld die zich als mondhygiënist voorgedaan en niet vakkundig behandeld. Goed uitleg over de behandeling, moderne apparaten, waaronder met een speciale camera kijk je mee op het beeldscherm wat er echt aan de hand is in je mond. Nog nooit zo iets ergens gezien. En je gaat met goed gevoel en fris gebit weer weg. Mijn dank is groot en ik zal u zeer zeker aanraden.

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dank u wel voor mooie complimenten.

dineke van leeuwen 24 Feb 2021 - 11:48

Daarnet de eerste afspraak gehad met man en kinderen. Professioneel en erg aardige mensen. De praktijk ziet er mooi en zeer netjes uit. Een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondhygienepraktijk Muziekplein

Dank u zeer.