Last van noodvulling/WKB

Author:
Lelle94
Posted:
di, 07/26/2016 - 11:10
Goedendag,

Twee weken geleden heb ik een WKB gehad links bovenin, de dag erna is mijn verstandskies links onderin verwijderd. Om deze reden kan het tweede deel van de WKB pas op 6 september plaats vinden. Kan me mond nog niet ver genoeg en lang genoeg open houden om het af te maken.

Nu was er hele lange tijd niks aan de hand, maar zaterdag begon die kies met de noodvulling erin opeens heel veel pijn te doen. Nu ben ik naar de weekendtandarts geweest, deze heeft de noodvulling verwijderd, schoon gemaakt en een nieuwe noodvulling geplaatst. Tot gisterochtend nergens last van gehad, maar nu is de pijn weer terug.

Mijn tandarts is er tot 12 augustus niet, en een andere tandarts mag geen definitieve vulling maken.. Ik weet niet zo goed waar de pijn vandaan komt? Moet ik me Zorgen maken? Of is het normaal dat je zoveel last er van houdt?

Wanneer ik op de kies druk of ermee kauw, wordt de pijn erger. Maar tandenpoetsen en bukken levert geen extra pijn op. Het is een zeurende pijn constant, gister heb ik het vol gehouden zonder pijnstillers. Maar dat lukt vandaag niet meer.

Iemand die raad heeft voor mij?