2 maanden voor het verwijderen van beugel?

Author:
YvonneSunny
Posted:
zo, 05/19/2019 - 19:27
Hallo,

Na 2 jaar met brackets op mijn 34e, kreeg ik 3 weken terug eindelijk groen licht dat ze verwijderd mogen worden omdat alles goed staat.
Ik natuurlijk helemaal blij, maar dat sloeg meteen over in verbazing en eigenlijk lichte boosheid bij het maken van de afspraak voor het verwijderen.
Ik kon pas na 3 weken terecht... ik was niet blij, maar goed, het was niet anders, dus afspraak genoteerd. Toen zegt de persoon achter de balie ineens, en de afspraak daarna wordt dan een maand later.
Dus ik zeg, afspraak? Een maand later? Waarvoor dan?

Nu is het dus zo dat ik na 3 weken langs moet komen om boven en onder een spalk te plaatsen, en pas een maand later terug mag komen om de brackets te laten verwijderen.
Toen ik aangaf dat ik dat vreemd vond en dat ik nu dus nog 2 maanden met die brackets moest lopen zei ze, ja dat kan nou eenmaal niet anders, eerder er uit halen mag en kan gewoon niet in verband met het spalken?

Is dit de normale gang van zaken met een beugel verwijderen?
Ik wil in juni op vakantie en wil graag voor die tijd mijn brackets er uit hebben natuurlijk nu ze er eindelijk uit mogen. (Ook dit uitgelegd maar was niets mogelijk volgens haar want er moet een maand tussen zitten?)