KLEUR KLIKGEBIT

Author:
WERNER
Posted:
zo, 10/04/2015 - 15:12
Hallo,

Na het succesvol verwijderen van mijn tanden. Word er een voorlopig gebit aangemaakt en na enkele maanden genezen van mijn ernstige mond ontstekkingen kunnen de implantaten geplaatst worden voor een klikgebit, zowel boven als beneden.

Het trekken van al mijn tanden was niet pijnloos maar nog aanvaardbaar (op het slapen na en geregeld een pijnstiller te nemen paracetamol 1000) . Hoe zit het met het inbouwen van de implantaten? De pijn ten opzichte van het trekken van de tanden?

Personen met een gebit, misschien tof om een foto van de tanden + kleur te plaatsen zodat ik en vele andere het gemakkelijker is om te bepalen welke kleur ik nu echt moet nemen, want via google ofzo word ik er ook niet wijzer op. Overal lees je wel dat is te wit en dit is te dit en te dat, maar foto's en duidelijke kleurcode erbij is niet evident te vinden. Vandaar mijn oproep.

Een foto van een half gezicht is oké gezien de privacy. Zoals op dat ander topic:

http://www.tandarts.nl/forum/tandheelkunde/implantaten-kaakoperaties/bo…

Enkel de mond en tanden op de foto zijn voldoende met duidelijke kleurcode :-)

bedankt voor jullie begrip en hopelijk meewerkend voor zovele onder ons denk ik.
Neko13

Beste Werner,
Het plaatsen van implantaten was in mijn geval pijnloos, ook na de ingreep. Wel had ik veel last van zwelling, maar het deed dus geen pijn.
Mijn kleur is A2 en ben tevreden (niet te wit).
ma, 10/05/2015 - 17:45 Permalink
WERNER

Als antwoord op door Neko13

Neko13 bedankt voor U reactie, Ik denk dat ik ook voor A2 ga, maar vind het moeilijjk om zo definitief te kiezen zonder er echt een idee van te hebben hoe het er juist ga uitzien. Wit maar niet TE wit zodat het fake wit gaat worden maar eerder proper normaal wit en ik denk dat dan A2 goed is, maar heb ook al gelezen dat b1 ofzoiets ook goed is en je leest zoveel dat het op den duur wel moeilijk word om te kiezen :-)
ma, 10/05/2015 - 19:09 Permalink
WERNER

Als antwoord op door WERNER

Tandarts heeft enkel een afdruk genomen. De 23ste is het de keuze van hoogte van de tanden in combinatie met de kleur.
Dus het zou toch nog leuk zijn om enige reactie's te ontvangen met (liefst) foto van de kleur van u tanden :-) omdat 1 tand toch volledig anders is dan een volledige mond hé :-)

alvast bedankt
za, 10/10/2015 - 13:41 Permalink