Verdoving

Author:
Daphne01
Posted:
wo, 02/21/2018 - 20:43
Ik heb een paar maanden geleden een mandibulair block laten zetten in mijn onderkaak eigenlijk vanaf het moment erna heb ik pijn in mijn kaak wat soms doortrekt richting oor. Kan het zijn dat er iets geraakt is tijdens het injecteren? Ik ben de wanhoop nabij zo onderhand. Soms is het even weg maar komt het in alle hevigheid weer terug. Ben pas nog bij de tandarts geweest maar geen ontstekingen.
vV

Als antwoord op door Daphne01

ja dat kan. wat zei de tandarts er verder over? kan ook door de behandeling komen maar daar is zonder verdere info )foto behandeld gebied bv) niets over te zeggen vanachter de pc.. (vandaar dat ik niet reageerde, gevolgen en verloop van aangeprikte zenuw zal ongetwijfeld door de tandarts al belicht zijn.)
ma, 02/26/2018 - 14:18 Permalink
Daphne01

Als antwoord op door vV

De tandarts vanmorgen gesproken die de verdoving heeft gezet en hij gaf aan dat het kan dat hij een spier heeft geraakt, het was een kies met uitgevallen vulling waar toen een noodvulling in gezet is om te kijken of de zenuw zich uit zichzelf zou herstellen dat is gelukkig gebeurd het is wel een erge grote vulling dicht bij de zenuw , deze is een maand geleden vervangen door een echte witte bij mijn huidige tandarts. Er zijn ook röntgenfoto's gemaakt waarop geen ontstekingen te zien zijn. Ook gaf zij aan dat dat het niet kon zijn omdat het al vanaf december bal is qua pijn. Kiespijn koud warm is geen probleem. Zelf denk ik ook dat dit te maken kan hebben met klemmen. Het is vandaag weer bijna zo goed als weg zolang ik maar goed blijf ontspannen en niet onderuit gezakt zit op de bank. Het is allemaal gekomen na die verdoving in mijn kaakspier. Misschien een kwestie van geduld tot de spier is hersteld. Geen idee hoe lang daar voor staat. Heb nog 2 injecties erin gehad afgelopen 2 maanden dus misschien is die spier erg getriggerd
ma, 02/26/2018 - 19:37 Permalink