Praktijk voor parodontologie en implantologie

Fransebaan 604, 5627JM Eindhoven
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.6
Zorgkaart
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Tandvlees behandeling
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
3.6
8 waarderingen
0.0
0 waarderingen
alita van wanrooij 16 Okt 2021 - 19:00

Ook ik herken me niet in de negatieve berichten. Een geweldige praktijk waar uitgebreid uitleg wordt gegeven. Eerst een begroting gemaakt en in overleg besloten wat en wanneer gedaan wordt. Zowel Paradontoloog als alle medewerkers zijn uitermate vriendelijk en professioneel. Aanrader als je tandvlees problemen hebt.

anja claeren 24 Jun 2021 - 22:08

Ik herken me niet in de negatieve reviews Ben correct behandeld voor wat ik was doorverwezen. En wist van te voren wat de kosten zijn , door de begroting die word besproken . ik kan bij mijn verzekering zien wat er vergoed word De medewerkers zijn erg vriendelijk. En professioneel . Het viel me ook op hoe schoon het er was . Het is niet alleen de behandel tijd waar je naar moet kijken , het materiaal , administratieve verwerking . Schoonmaak moet ook meegenomen worden .

Erik Vullings 21 Jun 2021 - 10:22

Door mijn tandarts werd ik hierheen verwezen om wat tandsteen te laten verwijderen. 3 minuten in mijn mond kijken kostte 45 euro. Gelukkig viel het allemaal wel mee, zo werd gezegd door Schneider, maar wel moest ik een behandeling van 670 euro ondergaan. Dit was niet onderhandelbaar. Vervolgens ben ik opgestapt en naar mondzorg Dental More gegaan, die voor 80 euro alles hebben verwijderd. Mijn advies: blijf weg bij deze oplichter.

Ed Dort, van 13 Feb 2020 - 13:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

M. van Bussel 11 Feb 2019 - 22:14

Ik ben bij deze praktijk zo onbeschoft behandeld door de parodontoloog, dat ik tijdens het eerste consult binnen 10 minuten weer buiten stond. Via mijn tandarts en per mail heb ik mijn klacht gecommuniceerd met de praktijk. De parodontoloog neemt geen verantwoordelijkheid voor zijn gedrag en stuurt zelfs de rekening. Niet alleen voor een consult, maar ook voor een volledige anamnese. Tandheelkundig Informatie Punt geeft aan dat hij in ieder geval de anamnese niet had mogen rekenen. KNMT heeft contact met meneer opgenomen, maar hij trekt zich nergens iets van aan en stort mijn geld niet terug. Als je niet wil worden afgezet en fatsoenlijk wil worden behandeld, kan je dus beter bij zijn concurent zijn.

Watgertrudmaakt Datsmaakt 04 Mrt 2018 - 18:48

Kundig personeel voor je nodige mondhygiëne.

Bart Houkes 24 Aug 2017 - 21:20

Uiterst vriendelijk personeel, ook de orthodontist zelf (dacht ik). Informatie tijdens de behandelingen mag je vragen en je krijgt informatie in duidelijke taal. Het probleem bij mijn voortand is goed en deskundig gerepareerd. Op een gegeven moment kreeg ik een te hoge rekening waar ik het niet mee eens was. Voor een bezoek van 4 minuten mocht ik naar mijn mening erg veel betalen. Ik moest die rekening toch betalen en discussie was niet mogelijk met deze man. Een maand later krijg ik schriftelijk te horen dat de orthodontist me niet meer wil zien. Alle afspraken zijn ook afgezegd door dit bedrijf...

Ad van Knippenberg 03 Apr 2017 - 16:39

Mijn dochter is hier meer dan keurig behandeld; zeer deskundig, heldere uitleg, uiterst vriendelijk. Kleine operatieve ingreep is perfect verlopen, prima na-zorg geleverd. Kortom, zoek je als ouder een deskundig adres voor tandvleesproblematiek: van harte aan te bevelen!