Tandartspraktijk Tandmeer

Laan van Meerdervoort 356A, 2563BB Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
5.8
Google
3.8
Zorgkaart
4.1
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
Jeffrey Hinfelaar
Tandarts
BIG nummer: 19921618302
tandarts
0.0
Malou de Kok
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Victoria Mele
Tandarts
BIG nummer: 79065795302

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
5.8
3.8
4.1
waardering icon
Jeffrey Zwinkels 14 Jul 2020 - 13:41
Vieze praktijk. Loopt gewoon een hond in de behandelkamer?! Lijkt mij niet echt de normale gang van zaken met betrekking tot hygeine ect. Kortom ik zou even een andere praktijk gaan opzoeken!
Duidelijke uitleg
3
Behandeltijd
2
Is deskundig
2
Aanbeveling
2
2.3
waardering icon
Martine 08 Jan 2020 - 16:40
Ik kom al jaren bij deze praktijk. Wordt altijd vriendelijk geholpen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en besproken. Ook de kosten worden van te voren besproken. Behandelingen zijn pijnloos met mooi resultaat.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
9.5
waardering icon
Karin Dekker 25 Jan 2019 - 19:28
Een zeer fijne een prettige praktijk. Ik voel me zeer op mijn gemak. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en de behandelaar neemt echt de tijd! Aanrader.
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
9
8.5
Wiegert van der Meij 12 Mei 2022 - 11:25

Erg goede praktijk, zeer deskundige professionals! Ze nemen de tijd, geven goede uitleg en gaan niet voor half werk. Fijn dat ze zeer preventie-gericht zijn, dat geeft een goed gevoel en voorkomt mogelijke issues. Erg aan te bevelen.

Stefan 27 Feb 2022 - 15:35

Heb zelf geen angst voor de tandarts, maar de aanwezigheid van een ‘angsttandarts’ deed me vermoeden dat het erg vriendelijke mensen moesten zijn dus zodoende mezelf ingeschreven. Direct maar een afspraak met zowel de tandarts en mondhygieniste want het was alweer ruim een jaar geleden. Vanaf de straat een beetje een twijfelachtige eerste indruk met alle afgeplakte ramen en grote tandmeer sticker, maar mijn verwachtingen zijn uiteindelijk overtroffen. Een jonge en vlotte club van georganiseerde professionals. De mondhygieniste wees me op wat achterstallig onderhoud en legde duidelijk en praktisch uit wat ze allemaal deed. De tandarts was vriendelijk en had zich vooraf ingelezen in het dossier dat was doorgestuurd door mijn vorige tandarts. Zo was hij op de hoogte van foto’s en voorgaande afspraken. Uiteindelijk nog even gesproken met een vrouw in de wachtkamer die aangaf al 6 jaren tevreden patiënt te zijn. Volgens mij zit ik hier dus wel goed.

Lucienne Willems 08 Nov 2021 - 09:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Chirp Chirp 23 Okt 2021 - 02:20

Er was een tijd terug veel wisseling in tandartsen , maar nu vaste gezichten en dat is heel prettig. Mijn griekse tandarts is de rust zelve, ze heeft mij geholpen van mijn angsten af te komen geleidelijk. Ik ben nu al een aantal jaar bij deze praktijk en nog steeds erg tevreden. Ze zijn professioneel maar ook menselijk en dat maakt het voor mij een fijne plek om naartoe te gaan, nog steeds na 5 jaar. Ik wil mijn mondhygieniste Kelly een compliment geven voor haar inzet en nauwkeurigheid elke keer. Ik kon geen extra review aanmaken anders had ik dit gedaan. Erg blij met haar!!

Sence van Proosdij 08 Okt 2021 - 16:38

Tandarts en mondhygiëniste waren fijn. Aardige, ontspannen mensen. Vriendelijk en geduldig met kinderen. Echter een 'vergeten' afspraak (ik had 24 uur van te voren afgebeld met de telefoonservice maar dit telt niet op hemelvaartsdag) heeft tot zo'n onaangename situatie, aanmaningen en onvriendelijk bel- en mailcontact geleid dat ik toch een andere praktijk ga zoeken. Jammer, dit was niet nodig geweest.

Tae-young Jang 17 Aug 2021 - 14:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

e Boogaart 03 Jul 2021 - 08:06

Fijne, duidelijke en sociale tandarts. Bespreekt wat hij gaat doen en legt goed uit.

Carl Delaney 18 Mei 2021 - 15:12

Beste ervaring ooit bij de tandarts, geen pijn en super klantenservice! 10/10!

Rubin Simons 09 Apr 2021 - 21:28

Ik ben vandaag voor het eerst in 5 jaar naar de tandarts gegaan. Ik keek er nogal tegenop, omdat ik niet het allerbeste verleden heb qua mondzorg + een paar slechte ervaringen met andere tandartspraktijken. Ik werd door Kelly geholpen en binnen 5 minuten was ik volledig relaxed. Kelly legde alles super goed uit + was ook duidelijk alert + voorzichtig. Een behandeling van bijna 75 minuten voelde voor het eerst niet als een martelgang. Ik ben super blij dat ik naar deze tandarts ben gegaan en kijk zowaar niet op tegen mijn vervolgafspraak a.s. donderdag!

arjan kloezeman 06 Apr 2021 - 10:43

Geweldige praktijk, voor mij de beste ooit. zonder dollen. super leuk team, leuke dames en goeie heer. erg grondig te werk, warm, sociaal, open. en ook nog eens kwaliteitswerk, dus ronduit Top!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Tandmeer

Dank je wel Arjan voor je mooie compliment op Google! We hopen dat je altijd zo tevreden over ons blijft!

Arvin van Gils 02 Apr 2021 - 11:25

Ik heb een onprettige ervaring gehad bij deze tandartspraktijk.

Matthijs Giesekam 22 Mrt 2021 - 13:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Shami TV 28 Dec 2020 - 20:26

(Vertaald door Google) Een van de ergste ervaringen ooit. De dokter is midden in de behandeling vertrokken en na 2 jaar blijkt dat de behandeling helemaal niet klopt en geen enkele dokter heeft ermee ingestemd om ermee door te gaan. Ik heb nog steeds de beugel en het is uw verantwoordelijkheid om een ​​arts te zoeken om het over te nemen en af ​​te maken. Ik raad niemand aan om naar deze plek te gaan (Origineel) One of the worst experiences ever. The doctor left in the middle of the treatment and after 2 years it turns out the treatment was all wrong and no doctor agreed to continue with it. I still have the braces and you are responsible to find doctor to take over and finish it. I don't recommend anyone to go this place

Jovana Paredes 22 Dec 2020 - 06:03

(Vertaald door Google) sinds onze favoriete hygiënist is vertrokken, zijn we hier geen patiënt meer. (Origineel) since our favorite hygienist left, we are not patients here anymore.

Sco Ville 12 Dec 2020 - 16:42

Na vele tandartspraktijken gehad te hebben eindelijk een gevonden waar ik me bij de hele brigade op mijn gemak voel, en goed door word geholpen. Complimenten

Patricia IJsinga - de Jong 07 Dec 2020 - 10:54

Een hele vriendelijke tandarts praktijk Nemen de tijd voor je En zijn heel kundig Denken mee over wat het beste is Betreft je gebit

Peter Lafferthon 17 Nov 2020 - 14:54

(Vertaald door Google) Ik heb ze gevonden via een vriend van me en ik ben erg blij sinds ik lid ben geworden. Iedereen is professioneel, met een speciale vermelding voor Kelly, die erg behulpzaam is! (Origineel) I found them through a friend of mine and I'm very happy since I joined. Everyone is professional, with a special mention to Kelly, who is very helpful!

Maria Nikolova 28 Okt 2020 - 17:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

E. Kara 22 Okt 2020 - 09:46

Beste tandartspraktijk ooit! Na 10 jaar in Nederland en na wisselende tandartspraktijken, hebben we eigenlijk wat ons betreft, het beste. Beleefd en profesionel van A tot Z, met liefde voor wat ze doen. Ik zeg het altijd, deze tandartspraktijk het is alsof een spa ervaring voor mijn mond. 10' - Dat hebben jullie verdient!

Nesrine Bourass 10 Apr 2020 - 04:12

Een ster is nog zelfs te veel super slecht , assistent super grote mond aan de telefoon je laat je tanden doen en 2 maanden later weer last krijg jij de schuld ongelofelijk

Sjoerd Hoekstra 23 Jan 2020 - 10:04

Ik ben erg blij met deze tandartspraktijk! Ik was lange tijd angstig voor de tandarts en daardoor jaren niet gegaan. Behandelplannen worden duidelijk en eerlijk uitgelegd. Vanaf het eerste bezoek word je op je gemak gesteld. De mondhygieniste gaat secuur en zorgzaam te werk. Professionele en informele sfeer waar ik na ieder bezoek weer tevreden naar huis ga.

Osman 27 Sep 2019 - 23:46

Duidelijke uitleg gegeven m.b.t een beugel nemen door de receptioniste, ik ben gewend dat vragen die ik stel worden neergelegd bij de ortho/tandartsen maar de receptioniste wist al mijn vragen te beantwoorden op een duidelijke maar vooral gezellige manier. Ik heb er een goed gevoel over en zal mijn ervaring aanpassen zodra ik mijn eerste afspraak heb gehad, maar de eerste indruk is goed! Bedankt Kelly 1e Afspraak (Ortho) 1e afspraak verliep echt goed, ik ben geweest voor een consult bij de ortho. Alle mogelijke manieren en oplossingen werden duidelijk uitgelegd, de ortho leeft goed mee en begrijpt gelijk wat je uit probeert te leggen. Ik ben geïnformeerd over alle kosten en er werd geen druk op me uitgeoefend, ik kon er rustig over nadenken. De behandelkamer zag er goed verzorgd uit, de ortho was perfect, ik heb zin in mijn behandeling. Dankjewel Aris!! 2e afspraak (mondhygiëniste) De laatste afspraak van het jaar, maar de praktijk heeft zichzelf opnieuw bewezen tegenover mij. De mondhygeniste, een hele aardige mevrouw die heel erg veel weet over haar vak wist professionaliteit te combineren met een warm welkom. Ze heeft mij alles uitgelegd, ook voordat ze iets begon te doen. 3e afspraak, beugel plaatsen (ortho) Ik ben nog maar een paar keer bij de praktijk geweest, en twijfelde erg lang over een beugel. Maar doordat mijn ortho Aris me alles heeft uitgelegd en zijn tijd heeft genomen met de consultafspraak, heb ik toch de stap gezet om een beugel te nemen.. ja, na 2 afspraken al. Het verschil met mijn vorige tandarts is dat ik het gevoel krijg en ook zeker weet dat je hier meer dan een nummertje bent. Je wordt écht op je gemak gesteld en nogmaals is alles mij weer één voor één uitgelegd. Aris weet echt wat hij doet, hij doet het met plezier en dat geeft gewoon een fijn gevoel. Ik heb mijn beugel laten plaatsen en ik heb geen enkele vraagteken in mijn achterhoofd. Al mijn vragen zijn beantwoordt en nu is het langzamerhand afwachten op het resultaat. Ik raad deze tandarts/ortho echt iedereen aan. (Algemene hygiëne) Alles ziet er gewoon uit zoals het bij een tandarts hoort. Gewoon schoon, verzorgd en netjes georganiseerd. De stoelen in de wachtkamer zitten best wel lekker dus als de tandarts een keer 5 minuten uitloopt, waar je dan netjes over wordt geïnformeerd, hoef je je geen zorgen te maken dat je niet lekker zit 😄 Iedereen van de receptioniste tot de ortho, inclusief de mondhygeniste écht iedereen is aardig proffesioneel én gefocust. Als je een ortho, mondhygeniste of tandarts zoekt, ga hier gewoon een keer langs, dan begrijp je wat ik bedoel 😁 [update 27-09-2019] Ik heb nu 9 maanden mijn beugel, hij mag er bijna uit. Ik sta nog steeds achter deze review. Alles is vloeiend verlopen en ben nu al erg blij met het resultaat. 😁 Groetjes, Osman.

Kobus Krassenburg 08 Mei 2019 - 19:19

Altijd zeer tevreden over de werkwijzen van de mondhygiëniste en tandartsen. Helemaal als je wat angstig bent, is het altijd fijn dat alles rustig wordt uitgelegd.

Rebeke Biro 08 Mei 2019 - 11:42

(Vertaald door Google) Verwoeste tanden bekrast onder tandvlees om zakken te veroorzaken die caveerden onder tandvlees en geen verkalking vóór of nu rond de krassen. Ga alsjeblieft nooit naar deze mensen, tandartsen hebben geen kennis van weinig tot geen ervaring. Stuur alleen je vijanden als je hun tanden wilt vernietigen. Ze trokken tanden van mijn vrienden die ze niet hoefden te trekken. Ze hadden kunnen worden gerepareerd met een vulling .. EDIT: Wow! Sommige bedrijven nemen een moment voor reflectie en voortdurende verbetering. Dit bedrijf duidelijk niet! Kijk naar de reactie van dit bedrijf op feedback van klanten! Totale grap! Mijn God. (Origineel) Destroyed teeth scratched under gums to cause pockets that cavitated under gums and no calcification before or now around the scratches. Please never go to these people, dentists are not knowledgeable with little to no experience. Only send your enemies if you want to destroy their teeth. They pulled my friends teeth they didn't need to be pulled. They could have been fixed with a filling.. EDIT: Wow! Some companies take a moment for reflection and continuous improvement. This company clearly not! Look at the reaction of this company to feedback given by customers! Total joke! My god.

W. vh 08 Apr 2019 - 15:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kata Belso 20 Mrt 2019 - 13:13

(Vertaald door Google) Dit nieuwe team is verschrikkelijk Ik heb een tanden pijn ik kan het medicijn niet gebruiken omdat ik zwanger ben dokter vertelde me dat je een wortelkanaalbehandeling therapie nodig heeft, maar ze kan dit niet doen .... is dit een dokter? Ik ga nooit meer terug te gaan deze plek Niemand mag er naartoe te gaan .... (Origineel) This new team is terrible i have a teeth pain i can't use the medicine because I'm pregnant doctor told me you need a root canal therapy but she can't do this....is this a doctor? I'm never go back this place No one should go there....

Rebeka Biro 26 Feb 2019 - 20:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Istvan Kiss 26 Feb 2019 - 20:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Lydia Aringaneng 26 Feb 2019 - 19:28

Vandaag bij de mondhygiënist geweest. Ik was behoorlijk gespannen ivm m'n ontstoken tandvlees. Wil even mededelen dat ik onwijs op m'n gemak werd gesteld. En wat een vriendelijk personeel. Heel veel (alle) tandsteen is verwijderd en nu is het aan mij om dit goed bij te houden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Dat komt door een goede uitleg en advies! Over 3 weken krijg ik een controle. En weet zeker dat het resultaat is ...... Geen ontstoken tandvlees en een gezond gebit! Dank u wel mevr. M.de Kok en collega's 👍🏽😃

Gijs Hamelink 01 Feb 2019 - 12:49

Over het personeel en de ontvangst niks te klagen. Prima verzorgd. Maar als je een afspraak vergeet, worden er kosten naar een facturatiebedrijf verstuurd, mijn adreswijziging vergeten door te geven aan de tandarts (tuurlijk, mijn fout, maar is dat bij een verhuizing het eerste waar je aan denkt?), nooit iets van die rekening gezien en nu krijg ik een incasso van 100 euro. Tuurlijk, ik had de afspraak moeten afzeggen, maar kom op zeg. Ik had me juist verzekerd voor de tandarts. Ik vind 100 euro wel veel voor een vergeten kwartiertje. In de reactie zal wel weer iets staan over dat het mijn eigen schuld is of dat van het facturatiebedrijf, maar had me even gebeld of gemaild. Had u deze negatieve recensie bespaard. Zo... dat was hem wel weer. Nog nooit zoiets geschreven maar ik moet zeggen, voelt goed. Ga ik vaker doen. Daag.

Adrian Bell 01 Feb 2019 - 05:44

(Vertaald door Google) Ik heb deze kaakchirurgie in het verleden gebruikt en kon ze niet genoeg aanbevelen, maar ze lijken nu van eigenaar te zijn veranderd en mijn laatste ervaring met hen was absoluut verschrikkelijk. Aan de positieve kant, ze zijn erg leuk om mee om te gaan. Aan de negatieve kant: Bij het geven van de verdoving raakte de tandarts mijn linguale zenuw, dus ik heb nu paresthesie (een verlies van gevoel) in mijn linkeronderkaak. Dit zal vele maanden duren om te genezen, hoewel er een kleine kans is dat het helemaal niet zal genezen. De tijdelijke vulling die ik kreeg, viel 2 dagen na de montage uit elkaar, omdat deze "te hoog was ingesteld", volgens hun andere tandarts die de reparatie heeft uitgevoerd. Ik werd hiervoor aangeklaagd, ook al was het hun schuld. Ze zijn extreem duur, ik kreeg 676,48 euro voor een controle en een enkel wortelkanaal met een dubbele vulling. Zelfs het meest complexe wortelkanaal kost normaal 50% minder dan dat. Ze lijken nooit afspraken te bevestigen, ze zeggen dat het een dienst is die ze "wel of niet kunnen bieden". Ik had een nachtmerrie die ze uiteindelijk betaalde. Ik heb hen geadviseerd geen rekeningen op te halen en wil nu betalen of via een elektronische factuur. Ze zeiden dat dat geen probleem zou zijn, maar dat was het natuurlijk wel. Het duurde ongeveer 10 e-mails om ze te laten bellen en de factuur te corrigeren met hun eigen leverancier. Edit: De zenuwschade is niet genezen en dus ga ik ze rapporteren aan de KNMT / ANT (ook voor de kosten, maar dat is veel minder belangrijk). (Origineel) I used this dental surgery in the past and couldn't recommend them enough, however they seem to have now changed ownership and my last experience with them was absolutely terrible. On the plus side, they are very nice to deal with. On the negative side: When giving the anesthetic, the dentist hit my lingual nerve so I now have paresthesia (a loss of feeling) in my lower left jaw. This will take many months to heal, although there is a small chance it will not heal at all. The temporary filling I was given came apart 2 days after fitting due to it being "set too high", according to their other dentist who made the repair. I was charged for this, even though it was their fault. They are extremely expensive, I was charged 676.48 euros for a checkup and single root canal with a double filling. Even the most complex root canal normally costs 50% less than that. They never seem to confirm appointments, they say its a service they "may or may not provide". I had a nightmare paying them in the end. I advised them I wouldn't be able to pick up any bills and would like to pay now or via an electronic invoice. They said that wouldn't be a problem, but of course it was. It took around 10 emails to get them to call and correct the bill with their own supplier. Edit: The nerve damage hasnt healed and so Im going to report them to the KNMT/ANT (also for the costs, but thats way less important).

TrueGrand Tggrand 06 Jan 2019 - 09:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Rafael Lebre 27 Dec 2018 - 16:23

(Vertaald door Google) "Spoedtandarts". Dan bel je en ze zeggen dat de enige optie binnen een week is. Mensen moeten ophouden met spelen als we het over GEZONDHEID hebben. Gewoon weer een stel leugenaars. (Origineel) "Emergency dentist". Then you call and they say the only option is in a week time. People should stop playing around when we're talking about HEALTH. Just another bunch of liars.

Loes Snik 20 Sep 2018 - 21:00

Met verschrikkelijke angst na 5 jaar toch de stap gezet om naar de tandarts te gaan. Na een uiterst vriendelijk gesprek met de receptioniste aardig tot rust gekomen en ik kon de zelfde middag langs komen. Geholpen door Jeffrey en die heeft me eerst van A tot Z alles uitgelegd en mij (wederom) goed gerust gesteld. Ik zou iedereen deze tandarts aanraden! Ik ben niet meer bang!

mervil100 19 Sep 2018 - 14:17

(Vertaald door Google) Ik vond het geweldig (Origineel) Loved it

Adinda Sanders-Vogel 11 Sep 2018 - 18:14

Geweldig team, van de receptioniste tot de tandarts. Ze denken met je mee en stellen je op je gemak. Ik ben heel blij dat ik de overstap gemaakt heb naar deze praktijk.

Kelly Damen 07 Sep 2018 - 17:44

En toch heb ik een hond gezien en gehoord... ik ben nogal verbolgen over het feit dat het gewoon ontkend wordt. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt! Maar ik ga een melding maken bij de gezondheids inspectie want ik vind het ronuit schandalig hoe jullie hier op reageren! En binnenkort kom je ons niet meer tegen in het "bestand" , want wij gaan ons als familie uitschrijven!

Sonny De Mos 07 Sep 2018 - 12:24

Een warm welkom bij de receptie en enthousiast ontvangen in de kamer. Alles word super goed uitgelegd en ik voelde mij helemaal op mijn gemak. Ik ga nooit meer ergens anders!

Presteke Bloem 11 Jul 2018 - 13:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

ApPiE B 15 Jun 2018 - 22:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Luuk 07 Jun 2018 - 11:26

Ik kon heel snel een afspraak maken voor gebitscontrole. Hele vriendelijke en oprechte mensen die heel nuttig advies gaven over het gebit die ik nooit eerder gehad heb bij andere tandartsen. Erg handig! Verder werd ik heel goed geholpen en werd bij elke handeling duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en ook waarom. Ik raad iedereen deze tandartsenpraktijk aan!

Ita Co 18 Feb 2018 - 02:48

(Vertaald door Google) Zou de tandarts daar NIET aanraden. Helaas voelde ik na een paar sessies dat de tandarts niet erg deskundig of ervaren genoeg is .. Ik weet dat er een paar tandartsen in de kliniek zijn, maar Ik werd slechts door één behandeld. (Origineel) Would NOT recommend the dentist over there. Unfortunately after couple of sessions I've felt that the dentist is not very knowledgeable nor experienced enough .. I know there are couple of dentists in the clinic but I was treated only by one.

Mstrz Workz 16 Feb 2018 - 23:19

Na een aantal behandelingen te hebben ervaren ben ik super blij met deze tandarts! Iedereen daar zijn heel erg vriendelijk, deskundig en klantgericht. Zelf ben ik jaren geleden niet naar de tandarts geweest vanwege wantrouw Maar hier ervaar ik het totaal niet! Daarnaast ben ik heel goed geholpen en zou geen betere vinden Keep up the good work!

J K 05 Feb 2018 - 12:47

Vriendelijk personeel en schoon en een hygiënische omgeving

Nansi Boradzhieva 25 Dec 2017 - 08:31

Deze Google-recensie is zonder tekst

Saskia Houtman-Kool 27 Okt 2017 - 01:51

Geweldig team, van de receptioniste tot de mondhygiëniste, de assistente en de tandarts zelf. Ze denken met je mee, stellen je op je gemak, zijn ook super met kinderen en het is een praktijk waar alles onder één dak zit. Ik ben heel blij dat ik hier naartoe ben gestapt. Ik durf weer te lachen en mijn dochter gaat vanaf nu met plezier naar de tandarts! Dank jullie wel, Jeffrey, Jade, Monika en alle andere medewerkers!

xMissTix 11 Okt 2017 - 11:59

Na akkefietje met personeel gezworen nooit meer naar deze tandartspraktijk te gaan. Had zelf een slechte recensie geschreven. Vandaag door de eigenaresse van de praktijk gebeld. Wat een aardige vrouw zeg! Heeft vriendelijk uitgelegd dat zaken inderdaad verkeerd zijn gelopen. Biedt excuses aan en nodige mij uit voor gratis gebitsreiniging. Dit is pas échte service. Wow !!

Bettina Horvath 13 Sep 2017 - 11:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

alexander van der vreede 22 Aug 2017 - 14:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ubrush! 22 Aug 2017 - 14:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nathalie Bronkhorst 22 Aug 2017 - 10:10

Heel vriendelijk en professioneel geholpen door de receptioniste tot aan de tandarts en mondhygiëniste na wat nare ervaringen bij mijn vorige tandarts helemaal blij nu en weet ik zeker dat mijn gebit op alle fronten goed is bedankt hiervoor kom met een lach naar jullie toe

Rebecca Janse 30 Jun 2017 - 17:58

Onze eerste indruk negatief, een donkere, benauwde wachtkamer benauwde en somber. Ik overwoog om weg te gaan. Totdat we in de behandelkamer waren en tandarts Jeffrey Hinfelaar ontmoette en mij de tijd gaf om mijn negatieve, gevoel te uiten. Om zich daarna volledig op mijn dochter (10) te richten, die na een traumatische ervaring best een beetje bang was. Jeffrey nam de tijd en legde alles uit. Volgende dag poetsles bij preventie assistente Monika Kikyova, Dochter wil nooit meer naar een andere tandarts en Monika is zooooo lief. Blij kind, en een blije mama. ps. de praktijk is net overgenomen en een verbouwing staat gepland.dan komt die 5de ster er zeker aan

Sanyi 13 Jun 2017 - 22:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Be Quicker 02 Jun 2017 - 13:44

(Vertaald door Google) Dit is de enige tandartspraktijk in Den Haag waar ik me veilig voel, heerlijk gerund en zeer behulpzaam personeel. Sterk aanbevolen tandartspraktijk voor internationals en expatpatiënten! (Origineel) This is the only dental practice in Den Haag I feel safe in, wonderfully run, and very helpful staff. Highly recommended dental practice for internationals and expat patients!

Filou van Diggele 15 Apr 2017 - 14:47

Heel blij met de service! Vriendelijke mensen, valt vooral op als je gelijk binnen komt. Zat bij een verschrikkelijke ortho.. deze weet tenminste iets te maken wat bij de ander al een tijd fout ging! Supersuper, aanrader

Stephen Kneefel 03 Apr 2017 - 18:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Appie Floyd 31 Mrt 2017 - 09:47

Al meerdere keren behandeld bij tandmeer in Den Haag, zowel bij de mondhygiënist als de tandarts en dit is zeer goed bevallen. Eindelijk een tandartspraktijk die de tijd neemt voor hun klanten.

J.S .G 27 Mrt 2017 - 22:59

Deze Google-recensie is zonder tekst

carpemania dijk 21 Aug 2016 - 11:52

Soms nodig om te eten😊

László Simon 01 Feb 2016 - 18:58

Ik ben heel blij met de praktijk. S. Duhaj heeft bij mij een wortelkanaalbehandeling nog 1 jaar geleden gedaan bij een ontstoken tand wat lelijk verkleurd was en ik heb de kroon op de tand vandaag gekregen. Heeeeel mooi geworden. Een aanrader!!!

István Kiss 14 Jan 2016 - 22:09

Deze Google-recensie is zonder tekst