1 post / 0 nieuw
Kosten Endo start en echte endo tussen 2019 en 2020
Yass
Offline
Laatst gezien: 2 maanden 2 dagen geleden
Geregistreerd: 11/22/2019 - 21:21
door Yass vr, 11/22/2019 - 21:49
#1

Hoi ik ben nieuw hier en ik zal proberen zo helder mogelijk te zijn.

Ik heb in oktober een spoed begin van een Wortelkanaal behandeling gehad. Ze hebben het schoongemaakt en een tijdelijke vulling aangebracht. Nu was ik erg laag verzekerd en zit ik ook al door m’n vergoeding heen. Dus die kosten komen voor eigen rekenen. Ik kreeg geen duidelijkheid hoeveel die kosten gaan worden. Als iemand daar een schatting van heeft dan hoor ik dat graag.

Maar mijn echte vraag heeft vooral betrekking tot de échte Wortelkanaal in december. Ik sta ingepland voor anderhalf uur bij de endo, deze werkt gewoon op de praktijk dus niet helemaal een doorverwijzing. Echter vraag ik me nu af of ik de behandeling niet beter kan verplaatsen, en dan m’n verzekering wat hoger moet zetten.

Omdat ik echter alleen weet dat de wkb rond de 750 gaat kosten en ik geen idee heb of dit incl of excl de spoedbehandeling is, vroeg ik mij af wat het verstandigst is. Ik heb ook de kosten van de spoed niet ontvangen en weet dus niet of ze dit als een bedrag gaan rekenen. Bellen naar mijn tandarts eindigde in een verwarrend gesprek waarbij de assistente dacht dat ik fraude wilde plegen. Terwijl ik gewoon maar een student ben die de kosten laag wilt houden.

Ik hoop dat ik duidelijk ben. Alvast heel veel dank voor de hulp en inzichten.