Beugel eruit?

Author:
BM1984
Posted:
wo, 02/28/2007 - 14:53
Hallo mensen!

Ik heb nu bijna meer dan een jaar een vaste beugel, met slotjes dus.
Eigenlijk was een beugel niet noodzakelijk, er staat 1 tand wat scheef maar dat valt niet echt enorm op en ikzelf zit er niet mee. Ik mocht kiezen van doe ik het of doe ik het toch niet. Toch koos ik ervoor om een beugel te nemen omdat ik hoorde dat als ik later een beugel zou nemen dan zou ik voor alle kosten moeten opdraaien. Nu een jaar verder ben ik het zat. Ik vind het helemaal niet erg dat dat ene tandje wat scheef staat, het valt niet echt op en verder heb ik gewoon mooie tanden haha! Maar goed, ik wil dus graag van mn beugel af en ermee kappen. Is dat mogelijk? Oke ik zal vast niet worden gedwongen maar ergens vind ik het heel lastig om dat tegen de ortho te zeggen omdat ik em al zolang heb (die beugel dus) en dan heeft ie al het werk voor niets gedaan?...toch? Of..? Hmz... Ik hoop gewoon niet dat ze er moeilijk over gaan doen.
Kan iemand me advies geven wat ik het beste zou kunnen doen?

Alvast bedankt! :)
Anoya

Waarom wil je er mee stoppen dan? Behalve het 'ik ben het zat'?

Je bent er aan begonnen, dus ik snap niet zo goed waarom je het niet helemaal af wilt maken?

Ze zullen er waarschijnlijk niet moeilijk over doen, maar waarschijnlijk ook wel naar een 'waarom' vragen.

Wat je het beste kan doen? Afmaken waar je aan begonnen bent :wink:
wo, 02/28/2007 - 15:12 Permalink
BM1984

ja ik vind het gewoon enorm rot dat ding, kan het niet echt onderbouwen ofzo. K'wil er gewoon vanaf, dat weet ik wel en ja normaal maak ik dingen ook altijd af hoor maar ik heb geen zin om nog een jaar (of iets meer want ik krijg er onder ook één heb nu alleen boven) rond te lopen met die beugel. Ik baal er ook van dat ik niet goed kan poetsen, mn tanden waren eerder ook veel witter maarja nu zoek ik naar dingen die er misschien minder toe doen.
wo, 02/28/2007 - 15:47 Permalink
ingridtjuh

anders vraag je eerst eens hoe lang het nog gaat duren voor hij eruit mag?
als je weet dat het niet meer heel lang duurt is het makkelijker om het nog even vol te houden
wo, 02/28/2007 - 16:29 Permalink
Anoya

Ik sluit me aan bij ingridtjuh. Je kunt in ieder geval vragen hoe lang het nog kan gaan duren en hoe erg het zou zijn als je wél zou stoppen in plaats van doorgaan.

Ik snap wel dat je het een vervelend ding vind, ik vind het zelf ook een vervelend ding, maar blijf wel uitkijken naar het uiteindelijke resultaat. Misschien heeft dat voor jou niet zoveel zin aangezien je aangeeft dat het om één tand gaat.

Ik zou het wel zonde vinden van het geld hoor!
wo, 02/28/2007 - 16:41 Permalink
BM1984

ja dat lijkt me idd wel beter dat ik het even vraag hoelang ik nog moet missch valt het wel mee dan. In het begin vond ik mn beugel niet zo erg, ik koos zelfs groene elastiekjes uit lol :lol:
Ik zal het hier dan ff bij houden, bedankt :smt003
wo, 02/28/2007 - 18:31 Permalink
Anoya

Ik ben benieuwd! Misschien valt het allemaal best mee :D

Groene elastiekjes heb ik nooit gehad, trouwens. Zo blij was ik er ook niet mee :P

Succes :)
wo, 02/28/2007 - 19:13 Permalink