Denk na voordat u iets plaatst

Author:
Lieneke
Posted:
vr, 12/12/2014 - 11:29
Wij krijgen regelmatig het verzoek om berichten en/of foto's te verwijderen. Wij roepen u op om eerst goed na te denken of u uw persoonlijke foto's plaatst want iedereen kan ze zien. Denk aan uw taal; wij maken helaas niet zelden mee dat we in een discussie verzanden. Mocht u woorden hebben gebruikt waar u later spijt van heeft gekregen en ze liever verwijderd ziet, dan wijzen wij u op uw eigen verantwoordelijkheid. Wij willen niet verzanden in een 'dat heb ik niet gezegd'. Sommige berichten worden tijdens rechtszaken gebruikt. Daarom worden onze antwoorden maar ook uw reacties doorgaans niet verwijderd. Ze worden dan als bewijs aangedragen.
Klaasbrand

Ik heb sinds kort een frame op de onderkaak! Over de aanpassing ben ik prima tevreden. Maar tijdens het kauwen bijt ik nogal eens op mijn tong of in mijn wangen. Ik kauw dus nu met veel concentratie maar het lukt mij (nog) niet om zonder op mijn tong of in mijn wangen te bijten. Heeft iemand hier ervaring mee en gaat het kauwen over een tijdje weer zonder beten in de wang en op mijn tong?
Groet Klaas
do, 11/10/2016 - 22:02 Permalink
bvb1992

Goede dag,

Een vraag hier al mee naar de huisarts geweest maar ben daar niets wijzer geworden. Nu zoon 3a4 weken last van de zijkant van mijn tong zowel links als rechts het ziet eruit als rode puntjes zit voornamelijk aan de voorzijde van de tongrand vergrote papillen of? Ben zwanger 37 weken en heb daarvoor geen problemen gehad met mijn mond wel laatst ook zoon 4 weken geleden een boven kies moeten laten trekken. Kan dit ermee te maken hebben of wat zou de bultjes aan de zijkant van mijn tong kunnen verklaren? Tongrand is ook ligt gevoelig. (Fotos toegevoegd)

Alvast dank voor uw antwoord
Mvg
do, 05/24/2018 - 09:48 Permalink
Behandeling

Beste Lieneke,
Aangezien ik u niet persoonlijk kan bereiken via een persoonlijk bericht, zou ik u op deze wijze iets willen vragen.
Ik zou graag dit bericht van mij wensen te verwijderen, aangezien het mij niet veel opleverde, maar toch de tanden en deel gezicht van mijn zoon erop staan.
Is dat mogelijk?
alvast mijn dank.

https://www.tandarts.nl/forum/tandheelkunde/orthodontie/twijfel-over-we…
vr, 04/29/2022 - 15:47 Permalink
charmayne

Hallo, ik ben opzoek naar de beheerder van dit forum.
Ik had een account aangemaakt waarbij stond dat mijn email adres niet openbaar gemaakt zou worden. Maar nu is dit opeens me gebruikersnaam??? Kan iemand me helpen. Ik krijg hele vervelende E-mails toegestuurd!
Zou mijn profiel en of berichten verwijders kunnen worden asjeblieft?
wo, 08/31/2022 - 16:23 Permalink