Goede tandarts gezocht omgeving Heerhugowaard

Author:
ML2020
Posted:
zo, 06/21/2020 - 17:01
Dit omtrent het volgende probleem, mijn eigen tandarts geeft steeds aan mij niet meer te kunnen helpen omdat ze te weinig expertise hebben.
Wie een goede tandarts weet omgeving Heerhugowaard en hier hele goede ervaringen mee heeft, graag even doorgeven!!!!!!
____________

Afgelopen vrijdag ben ik voor een second opinion naar een biologische tandarts genaamd **** in Amsterdam geweest.
In de wachtkamer kreeg ik al een raar onderbuik gevoel. De assistente gilde tegen een bezoeker bij de voordeur "mevrouw haar protese zit niet goed, ze komt met haar tong tegen haar protese aan". Het was ook wat rommelig in de wachtkamer. Desalniettemin bleef ik zitten, ik had immers klachten.

Ik gaf met klem aan bij binnenkomst, in de behandelkamer, tegen de tandarts (die ff snel naar mijn klacht wilde kijken tussen de bedrijven door), dat ik wilde dat hij niets deed. Nee hoor zei hij," alleen kijken". Aan de telefoon had ik al e.e.a. besproken. Ik gaf aan wat pijnklachten te hebben en een reactie op een gebruikt vulmateriaal van m'n eigen tandarts. Hij gaf aan dat ik met vitamine c moest spoelen?? Effin, ik moest gaan liggen.

Voor ik het wist heeft hij 4 vlakken uit bovenkiezen gehaald (gepolijst maar het voelt als gevijld). Terwijl hij dit deed voelde ik onmiddellijk een pijn naar mijn nek toe trekken.
Hij zei nog "Hm nu zijn eigenlijk je voortanden te scherp". Daar is hij gelukkig vanaf gebleven.

Nu is mijn beet compleet weg doordat hij stukjes eruit heeft gevijld, kiezen komen niet meer op de onderkaken terecht, die zweven er als het ware boven en ik kan amper eten omdat de scherpte en een stukje oppervlakte er gewoon af is gehaald. Mijn beet is veel te diep en als ik loop dan klappert de boel gewoon elkaar. Wat is dit voor een zwendelaar?

Ik besloot eens te kijken bij de recensies (hij zat eerst in een andere praktijk). Oei, daar staan ook wat negatieve recensies tussen en het blijkt dat de beste man zelfs rechtszaken tegen zich heeft lopen. En mensen die noemen het een beunhaas en waarschuwen voor deze tandarts. Had ik dit maar op tijd gelezen!!!!

Ik vervolg:
De verhoudingen in mijn mond kloppen nu niet meer, meteen tijdens de behandeling kreeg ik last van mijn nek. DIT HAD NOOIT MOGEN GEBEUREN. Ik heb gezegd "Ik wil niet dat u iets doet, deze man is compleet over mijn grenzen heen gegaan!" Zonder toestemming en gewoon compleet stukjes weggehaald. Mijn tong lijkt ook naar buiten te willen om de rare beet die ik nu heb te compenseren.

Echt een gepruts dus zonder enige instemming. Terwijl ik kwam omtrent een vulling, heeft hij het boven beschrevene gedaan waardoor ik last van mijn nek heb en amper kan eten en kauwen. Het is een ramp wat hier gebeurd is. Ik ben echt doodziek hiervan.

De punten die hij weg heeft gehaald daar rustte mijn gebit op, en nu kan ik dus niet meer dichtbijten alleen met heel veel moeite want de beet is nu te diep geworden. Ik zie bij 4 achterkiezen dat hij ingeslepen heeft ik weet niet exact hoe en wat maar hij zei dat hij iets insleep (en voor ik het wist deed hij dit dus al).

Ik heb hulp nodig om het weer goed te krijgen zodat mijn beet weer normaal wordt. Ik denk zelf aan opvullen.
Dit had nooit mogen gebeuren.

Mijn eigen tandarts gaf heel bot aan vrijdag, toen ik ze belde vanuit spoed dat ze me niet meer willen behandelen. Dat loopt niet lekker. De reden dat zij dit zeiden was omdat ik aangaf dat sinds plaatsing van een keramische vulling plus een beetje rondpolijsten van voortand ik me niet lekker voelde en zelfs zichtsstoornissen heb. Kan door de vulling maar kan ook gewoon door de hele ingreep, want je hebt toch met zenuwen te maken die in de tanden zitten en als je daaraan gaat polijsten enz is dit niet per definitie goed.
Mijn eigen tandarts wilde mij omtrent vulling naar het acta sturen. Het tandheelkundig centrum A'dam. Daar ben ik verder niet geweest.
Ik heb mijn eigen tandarts toch verzocht het probleem serieus te nemen, morgen word ik teruggebeld door de manager omdat ze de case toch gaat bespreken in het team.

Nu staat dit probleem dus voorop, dat ik amper kan eten en een rare zwevende beet heb na het prutswerk van deze biotandarts **** in A 'dam.

Ik heb dringend hulp nodig hierbij, en als mijn tandarts mij niet wil helpen zoek ik een goede tandarts, omgeving Heerhugowaard.
Heel graag tips of hulp! En wie een toptandarts weet in de omgeving die mag ook reageren!!!

En deze zwendelaar uit Amsterdam verdient een dikke 0! Misschien valt er nog een schadevergoeding uit te halen want de toegebrachte schade moet ik nu gaan oplossen als dat al kan bij een andere tandarts en dat zal best wat gaan kosten. Ik krijg nu niets meer vergoed van mijn verzekering.
vV

vraag beheer van deze site even 2 van je 3 geplaatste topics te verwijderen aangezien 3 x plaatsen van het zelfde niets toevoegt en de zaak alleen maar onoverzichtelijk maakt... wanneer dat gebeurt is zal ik inhoudelijk eens kijken.
ma, 06/22/2020 - 12:26 Permalink
vV

Als antwoord op door Lieneke

dank je Lieneke.
TS: eea lezende is er met diepe beet en de klachten die je beschrijft nadat geslepen is sprake van best een probleem (wat er zeer waarschijnlijk alleen met minder klachten al was voor het slijpen).. De eigen tandarts heeft niet voor niets het advies gegeven van ACTA. Op zn minst zou ik dit bij een CBT neerleggen (wellicht was daar ACTA voor bedoeld).
De tandarts die de 2e mening had moeten geven had zich tot dat moeten beperken. Dat ie zomaar gaat slijpen zonder uitleg en overleg en überhaupt dus toestemming deugt van geen kanten. Klacht indienen erover: gebruik zoekfunctie eens alhier, is genoeg over geschreven.
Wat was uitsluitsel van casus bespreking door de eigen tandarts gisteren?
di, 06/23/2020 - 12:31 Permalink
ML2020

Als antwoord op door vV

Excuses voor het meermalig plaatsen van mijn post!

dank je Lieneke.
TS: eea lezende is er met diepe beet en de klachten die je beschrijft nadat geslepen is sprake van best een probleem (wat er zeer waarschijnlijk alleen met minder klachten al was voor het slijpen).. De eigen tandarts heeft niet voor niets het advies gegeven van ACTA. Op zn minst zou ik dit bij een CBT neerleggen (wellicht was daar ACTA voor bedoeld).
De tandarts die de 2e mening had moeten geven had zich tot dat moeten beperken. Dat ie zomaar gaat slijpen zonder uitleg en overleg en überhaupt dus toestemming deugt van geen kanten. Klacht indienen erover: gebruik zoekfunctie eens alhier, is genoeg over geschreven.
Wat was uitsluitsel van casus bespreking door de eigen tandarts gisteren?


Even ter verduidelijking:
Het advies om naar het ACTA te gaan ging compleet ergens anders over! Dat was omdat er een keramische (composiet met keramiek erin) vulling is geplaatst op een voortand en ik sindsdien flikkertjes heb in mijn zicht. Ik dacht eerst zelf een allergische reactie maar ik vermoed dat het misschien met een zenuw te maken heeft.

Dus dat even terzijde.

Ik kan dit niet zomaar bij een CBT neerleggen. Ik heb het acta al over deze klacht gebeld. "Nee zeiden ze we kunnen slechts een allergietest doen waar u voor doorverwezen bent."

Ik heb een klacht ingediend bij het KOM waar de desbetreffende second opinion tandarts bij aangesloten is.

En wat betreft de diepe beet: ik had altijd al zo'n beet. Sinds ik op iets hards gebeten heb 9 weken geleden wel wat last van kaak maar verder was het niet drastisch erg ofzo. Het ging. Ik kon eten.
Na behandeling van de heer Meijer heb ik gewoon geen gevoel meer in de kiezen, het voelt echt duidelijk dat hij vlakken eruit heeft gehaald. Het is een schande.
Ik heb nu geen tandartsverzekering meer ook (dat is al op).

U vraagt wat uitsluitsel van casusbespreking door eigen tandarts gisteren was: ik kreeg een voicemail vd assistente, dat ik maar terug moest naar tandarts in A'dam. Dus ik belde haar terug dat ik dat zeker niet ga doen omdat ik zeer ontevreden ben en ook in zijn reviews lees dat hij zelfs rechtszaken tegen zich heeft lopen.
Ik was beleefd en vriendelijk. De assistente gaf aan dat ik mij tot de manager kon wenden dat heb ik nu gedaan.

Zij mailde mij terug dat mijn eigen tandarts (ik wil niet steeds bij een ander, dat is de afgelopen periode wel gebeurd ivm corona), ziek is.
Maar de manager zou overleg plegen in het team en ook met mijn eigen tandarts over de casus. Dus ik moet afwachten.

Ik heb veel pijn in kiezen omdat mijn beet nu niet meer klopt, meer dan hiervoor, en het trekt ook naar mijn nek. Echt heel erg dit.
di, 06/23/2020 - 14:28 Permalink
ML2020

Als antwoord op door vV

je bent aan het knarsen/klemmen. Deed je waarschijnlijk al door de diepe beet, nu erger geworden. Zou daarvoor een gespecialiseerd orofaciaal fysio benaderen eerst eens. Rust in het systeem krijgen.

IK ben niet aan het knarsen en klemmen. Dat is een modeterm geworden merk ik.

Deze biologische tandarts heeft mijn hele kiezen eraf gevijld. Ik kan nu niet meer eten. Ik kan niet meer dichtbijten.

Maar ik heb nu dus een compleet zwevende beet, ben er echt heel ziek van.
Eten, nee. Kaken/kiezen op elkaar? Kan niet meer. Kiezen zijn afgevlakt (volgens mij 4 stuks).
Ik vind het schandalig wat deze man zonder toestemming gedaan heeft.

Ik heb hulp nodig!
Alle tips zijn welkom.

Steeds als ik mijn kaken op elkaar wil doen denk ik hey er missen stukken!

Hoe kan zo iemand zich tandarts noemen.
wo, 06/24/2020 - 19:17 Permalink
vV

<blockquote>IK ben niet aan het knarsen en klemmen. Dat is een modeterm geworden merk ik.</blockquote> het is geen modeterm geworden, het knarsen of klemmen op zich is in de gejaagde moderne maatschappij de laatste jaren zeer fors toegenomen. Overigens is van de patiënten waarvan je gewoon ziet dat ze het doen, en die de bijpassende spierklachten en ook bepaalde gebitsafwijkingen hebben zoals een diepe /verkeerde beet) een zeer fors percentage van mening dat ze het niet doen. Tot ze een paar keer behandeld zijn door de gespecialiseerde fysio.
Maar wanneer je dit niet van mij aan wilt nemen en niet bereid bent een aantal consulten orofaciale fysiotherapie eraan te besteden kan ik verder niets voor je doen. Niet geschoten is altijd mis. En erger zal het er niet van worden. vervolgens, of parallel zal begonnen moeten worden met een splint.
zo, 06/28/2020 - 15:52 Permalink
ML2020

Als antwoord op door vV

<blockquote>IK ben niet aan het knarsen en klemmen. Dat is een modeterm geworden merk ik.</blockquote>
het is geen modeterm geworden, het knarsen of klemmen op zich is in de gejaagde moderne maatschappij de laatste jaren zeer fors toegenomen. Overigens is van de patiënten waarvan je gewoon ziet dat ze het doen, en die de bijpassende spierklachten en ook bepaalde gebitsafwijkingen hebben zoals een diepe /verkeerde beet) een zeer fors percentage van mening dat ze het niet doen. Tot ze een paar keer behandeld zijn door de gespecialiseerde fysio.
Maar wanneer je dit niet van mij aan wilt nemen en niet bereid bent een aantal consulten orofaciale fysiotherapie eraan te besteden kan ik verder niets voor je doen. Niet geschoten is altijd mis. En erger zal het er niet van worden. vervolgens, of parallel zal begonnen moeten worden met een splint.


jammer dat er niet ingegaan wordt op wat ik typte.
Dat de biotandarts m'n kiezen er af heeft gepolijst!
Als ik al klemde of knarste kan dat niet meer omdat de contactpunten er af zijn gehaald.
za, 07/04/2020 - 13:34 Permalink