pijn over hele kaak

Author:
KanpekiHime
Posted:
di, 05/19/2020 - 16:33
Hallo allemaal,

Ik wend me tot hier want op internet word ik niet veel wijzer, en mijn tandarts weet ook niet wat er mis is.

Ik heb extreme tandpijn over de hele linker onderkaak, en recentelijk ook de linker bovenkaak. Van de wijsheidstand tot de hoektand.
De pijn is als ik op iets hards bijt, bij zoet, bij zuur, bij warm, bij koud, bij pikant. Allemaal dezelfde pijn bij bijna alles. Ik eet nu al zo lang met mijn rechterkant.

Dit is al meer dan 8 maanden. De tandarts ziet op de foto niks fout, alle zenuwen zijn in orde, de kiezen hebben geen gaatjes.

Maar ik heb veel pijn. Ik poets met sensodine voor gevoelige tanden, en versterking glazuur, ik flos, maar het mag niet baten. De pijn blijft.

Het is een scherpe pijn, stekend haast, en houd lang aan voor het wegebt. Ik heb geen ontstoken tandvlees, geen blote tandhals. Ik heb geen verdikking in kaak of slechte adem. Ik neem ontstekingsremmers voor iets anders nu (in mijn hand), maar de pijn blijft. Ik ben ten einde raad. Misschien weet iemand anders iets wat dit kan zijn.

Groetjes,

KanpekiHime
De Vliegende T…

Wat vervelend! Als er geen tand-gerelateerde problemen aanwezig zijn, dan kan het een soort gezichtszenuw-pijn zijn. hebt u weleens gehoord van aangezichtspijn?
U kunt misschien naar een (huis)arts gaan om het te laten zien. Ze kunnen er uitgebreidere onderzoeken doen en u er eventueel medicijnen voor geven.
Sterkte!
wo, 05/20/2020 - 20:25 Permalink
MarcelD

Beste KanpekiHime,
Wat een ellende en dat al 8 maanden :-(
Mijn idee is dat het tijd wordt voor een verwijzing naar een specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie.
Laat je weten hoe het afloopt?
vr, 05/22/2020 - 10:34 Permalink