Tip goede tandarts in Amsterdam?

Author:
sonjabrouwer
Posted:
wo, 08/18/2010 - 18:13
Wie kent er een goede en vriendelijke (dus niet zo een die je gelijk veroordeelt als je al een tijdje niet naar de tandarts geweest bent!) tandarts in Amsterdam? Gewoon iemand waarbij je je op je gemak voelt?

Alvast bedankt!

<a href="https://www.tandarts.nl/tandarts-amsterdam">Vind hier alle praktijken van Amsterdam</a>
cee

ik en mijn man hebben beide heel veel werk aan ons tanden moeten laten doen. veel kronen een brug, caries laten behandelen, saneren etc... en heb een heel goed tandarts gevonden die alles perfect deed. qualiteit werk jaren later. zijn naam is [&gt;&gt;&gt;MOD: geen namen noemen s.v.p, lees forumregels] en hij werkt bij een groeppraktijk in amsterdam jordan die [----] heet eerder was de naam [--- een groep praktijk is ook heel handig wegens veel specialisten en ook is er altijd iemand voor spoedgevallen etc... mijn man had eerst heel veel slecht ervaringen opgedaan met verschillende tandartsen in amsterdam en heeft jaren met pijn rondgelopen daardoor en ook kiezen verloren wegens slechte tandartsen zorg. nadat hij ook bij [---] ging was alles perfect geholpen en had hij geen pijn meer. een echte aanrader. zeker een van de beste in de stad.

&gt;&gt;&gt;MOD: u kunt de naam doorgeven per pm!
vr, 09/03/2010 - 01:46 Permalink
Zwaantje

Via de zoekfunctie van tandarts.nl kwam ik terecht bij de tandarts waarmee ik afgelopen april bij de KCK van de NMT zat (klacht=gegrond verklaard) en waarmee ik afgelopen maandag bij het Tuchtcollege zat. Een praktijk die bij tandarts.nl adverteert als specialist op het gebied van o.a. kronen en bruggen maar waar een tandarts werkt die op het moment van start van mijn behandeling nog maar 3 maanden haar bul had (iets wat bij mij niet bekend was). De advertenties die bij tandarts.nl staan zijn dus ook niet echt, imho echt betrouwbaar.
do, 09/23/2010 - 17:01 Permalink
hermina

Dat wordt toch ook nergens gepretendeerd, het zijn volgens mij gewoon praktijken die zich daar neer kunnen zetten tegen reclamebedrag. Ik heb daar mijn tandarts wel gevonden (zo ben ik hier terecht gekomen), en tot volle tevredenheid, maar er waren meer waar ik uit kon kiezen. Ik heb dan ook mijn gezonde verstand echt wel gebruikt voor ik deze koos, en ben niet afgegaan op alle opleuksels die sommige praktijken bieden, en heb geen moment gedacht dat deze site alles had gecontroleerd.
Het gaat om iets meer dan beschikbaarheid/plaats en adverteren: een telefoongesprek; dat klikte, kennismaking; ging goed, verwachtingen bespreken; daar waren we het over eens (en mijn tandarts verwachtte daarbij ook iets van mij).
Je verwacht toch ook niet echt dat een tandartssite zijn keurmerk mag/kan geven aan praktijken die zich als beschikbaar aanmelden?
do, 09/23/2010 - 21:25 Permalink
vV

deze site (eigenlijk beheerder ervan) controleert de advertenties ook niet, behalve dan dat de nota`s betaald zijn natuurlijk :smt002

De adverteerder is zelf verantwoordelijk ervoor dat ie doet wat ie belooft.

Overigens: in het algemeen gesproken: praktijken die beweren ""gespecialiseerd"" te zijn in allerhande normale behandelingen, blijf daar maar weg. Ik verbaas mij altijd over die websites met een waslijst erop waarin men allemaal wel niet gespecialiseerd is... Als je echt zo goed bent, hoef je dat niet van de daken te schreeuwen (en is adverteren meestal ook niet nodig....)
do, 09/23/2010 - 21:42 Permalink