1x eenvlaks, 4x tweevlaks, 13x drievlaksrestauratie in 2 uur

Author:
CristaH
Posted:
wo, 01/21/2009 - 16:48
Hallo,

Hoe waarschijnlijk is het dat bovenstaand is uitgevoerd in anderhalf tot twee uur? Ik had wel door dat er veel gedaan werd, maar 18 vullingen is bijna net zoveel als ik tanden heb.

Bedankt,
Crista
Chris888

Ik had wel door dat er veel gedaan werd


Naar mijn mening is 18 vullingen wel zoveel dat een bespreking vooraf op z'n plaats was geweest. Begroting + uitleg wat gedaan moet worden, bespreking van de oorzaak van alle gaatjes, hoe dat in de toekomst te voorkomen enz. Je opmerking suggereert een beetje dat dat niet is gebeurd.

Ik denk dat het wel kan, 5-10 minuten voor een vulling, maar ik heb het nooit precies geklokt.
wo, 01/21/2009 - 17:10 Permalink
hermina

Net als Chris al schreef, bij een dergelijke zo grote behandelactiviteit zou ik zeker een besproken behandelplan met begroting hebben gewild (hoort ook). Achtien vullingen in een sessie lijkt me zowiezo erg veel. Ik zou het nog eens nabespreken met de tandarts, lijkt me dat communicatie hierover best op zijn plaats is, om opheldering te geven.
wo, 01/21/2009 - 19:58 Permalink
mecánico para …

als het het opknappen van voortanden betreft is het nog een beetje te begrijpen, bij kiezen achtet de hoektand moet je in dit geval de boor wel in de 5e versnelling zetten en enorm doorwerken wil je dit halen. let wel, een kleine drievlaks restauratie kost an sich een 15 minuten. twee naast elkaar wordt al iets makkelijker binnen de dubbel tijd. dus je hoeft niet per se tijd als bepalende factor te gebruiken bij het plaatsen van vraagtekens.
wo, 01/21/2009 - 20:29 Permalink