"Niks te zien"

Author:
xovekej
Posted:
zo, 12/14/2008 - 18:20
Hallo, ik ben een jongen van 19 jaar en loop nu al een week met gigantische kiespijn. Ik heb geen idee wat ik moet doen want de tandarts zag niks en dacht dat het een verstandskies was die aan het doorbreken is. Nu is het een week later, heb de afgelopen 60 uur maar zo'n 8 uur geslapen en wordt gek van de pijn. Ik neem 4 iboprufen(400) en drink elke minuut een slok water wat het nog enigzins dragelijk maakt. Nou heb ik morgen nog een afspraak bij de tandarts maar ben bang dat hij weer niks ziet, heeft iemand een idee wat ik dan zou moeten doen? Hij heeft al foto's gemaakt overigens..

Weet niet of het helpt maar dit zijn de symptonen:

Zit tussen mn achterste twee tanden
-Doet meer pijn wanneer het warm is, minder wanneer het koud is
-Doet soms meer pijn soms minder
-Water drinken helpt een hoop
-Beetje gevoelig maar niet zo dat ik niet kan eten

Alvast bedankt :/
vV

klinkt als een pulpitis (zenuwontsteking) met name het beeld dat koud weater de pijn verlicht, en warmte het doet toennemen is wel een heel duidelijk symptoom . daarvan is idd niets te zien (niets op een foto dus, en wellicht in de mond ook niet, behalve de vulling, of soms een gat (onder een vulling, kan best zijn dat de vulling op de foto het probleem afdekt), lijkt mij stug dat een tandarts dat niet zou kunnen diagnostiseren.....Zit in 1 van die kiezen een wat grotere (wellicht recenter gelegde) oude vulling?? Foto`s zijn niet heilig in ieder geval, en ook dat moet ie weten. Het is een combinatie van symptomn, klachten, beeld op foto en in de mond waaruit een diagnose volgt.
zo, 12/14/2008 - 18:53 Permalink
xovekej

Ik had vroeger altijd wel een hoop gaatjes dus er zouden wel wat vullingen kunnen zitten, ik moet overigens wel zeggen dat gedeelte de enige plaats is waar mijn verstandskies nog niet is doorgebroken, maar die andere deden helemaal geen pijn. Heb overigens al 2 jaar geen vullingen meer gehad.
zo, 12/14/2008 - 19:07 Permalink