Ook angst...

Author:
load
Posted:
do, 09/16/2004 - 18:20
Hallo allemaal....

Lees hier heel veel over angst... dezelfde angst die ook heb en andere angsten. Mijn angst ligt voornamelijk bij de verdoving en naalden.
Dit is sinds 4 jaar zo erg dat ik dus niet meer naar een tandarts ben geweest. 4 jaar terug heb ik denk ik 21 keer verdoving gehad ivm gaatjes en verstandskiezen trekken. Daarna durfde ik gewoon niet meer naar de tandarts met als gevolg dat mijn gebid in een erg slechte staat is. Een stukje van mijn voortand afgebkroken waar ik me erg voor schaam. Ook zijn veel kiezen erg slecht en stukjes afgebroken. 2 keer een ontsteking gehad en antibiotica voor gekregen wat natuurlijk niet de oplossing is...
De laatste keer is 3 weken terug en voel het al weer iets dik worden. Vorig jaar mezelf zover gekregen om een afspraak te maken met een tandarts die (dat stond er dan) ook voor angstige patienten was. (cdc kliniek in Best )Daar aangekomen met het zweet in mijn handen in eerste instantie een foto laten maken. Daarna werd het behandelplan besproken. Hij wilde overal kronen op zetten... en had het de hele tijd maar over hoe mooi het wel niet zou worden met voorbeelden enz enz... De kosten waren iets van € 15.000 ?!! Ik kreeg ook een gezicht van hoe kan ik dit betalen en dat zag hij... Hij haalde nog aan dat mensen ook een lening aangingen voor een auto en dat dat de normaalste zaak van de wereld was en waarom dan niet voor je tanden.. ik dacht alleen maar " ik leen niet zoveel geld voor een auto.."
Het enige wat ik wilde is dat mijn gebid een beetje opgeknapt werd want mijn tanden staan niet schots en scheef... met een heel droevig gevoel ging ik naar huis en geen stap verder.. kon mezelf niet meer brengen om naar een andere tandarts te gaan met als gevolg dat er nog meer zwarte plekken op mijn kiezen zijn gekomen... Nu is mijn grote vraag hoe moet ik dit betalen en hoe doen andere mensen dit (heb wel een tand+ verzekering maar ja.. das niet voor dit soort dingen) en weet iemand een angsttandarts in de buurt van 's-Hertogenbosch...

Ik sluit me steeds verder af... spreek niet meer af met vrienden en durf bijna niet meer te lachen.. wie heeft er advies ? Alvast bedankt...
load

Wilde even laten weten dat alles redelijk is.
Hoop dat het snel maandag is (en als het maandag is weer niet natuurlijk hahaha) Maar zo is het ook niets. Kan moeilijk eten. Taai of hard durf ik niet zoals vlees ofzo.. kan er niet van genieten. Beide kanten een noodvulling en bang dat die los gaan.
Verders dus wel ok. Zit niets anders of dan afwachten he.
En over mijn leeftijd... ben 29.

groet aan iedereen..
di, 11/23/2004 - 17:45 Permalink
minique

Fijn dat je even van je laat horen!
Als we nu eens met z'n allen gaan duimen dat het heel snel maandag is, wie weet gaat het dan wel wat sneller??? :smt003 Ach, nee, doe maar niet ook, want als het maandag is, is het ook weer snel donderdag en dan moet ik naar de tandarts... :roll:

Hoe het ook zij, Load... Nog even geduld hebben. Sterkte hoor!!!

:smt006 Monique
di, 11/23/2004 - 18:58 Permalink
minique

Nee, ik moet volgende week donderdag (2 dec.), vandaar dat als het eenmaal maandag is, ook donderdag weer snel komt. Ik ga dan voor de 2e fase operatie van een implantaat. Om het even gemakkelijk te zeggen: het implantaat groeit nu in en wordt volgende week donderdag onder het tandvlees vandaan gehaald.

En ik mag dan heel heldhaftig zijn in m'n woorden, en een geweldige tandarts hebben die dit soort werk ook nog zelf kan doen... Maar als het dan weer dichterbij komt, wordt het toch weer spannend!

:smt006 Monique
wo, 11/24/2004 - 14:57 Permalink
scaredycat

ik ben vrij jong voor dit soort problemen
Misschien heb je dit al eens verteld,
maar hoe jong ben je ook weer?
En over mijn leeftijd... ben 29.
Ik ben 28, dus dan is dat niets om je voor te schamen ;)
Zelf was ik ruim 10 jaar niet naar de tandarts geweest,
bijgevolg moest er dus HEEL VEEL gebeuren...
Ik weet het niet exact uit mijn hoofd, maar ik
dacht totaal zo'n 21 elementen ofzo...

Vandaag voor het eerst terug geweest, alles nog goed
op 1 gaatje na (waarvoor ik ging) dat nu gesealed is...

Sterkte in ieder geval; het is ZO maandag,
dan kun je hopelijk weer lachen...

JAN
wo, 11/24/2004 - 16:23 Permalink
minique

@Load: Als je geweest bent, ben ik heeeeeeeel benieuwd hoe het vandaag is gegaan!!!!!!!!

@Moon... Ach, we blijven het positief bekijken. Ik stel me maar zo voor: implantaat erin zetten was een ingrijpender ingreep en die heb ik al achter de rug... (wat klinkt dat 'cool' hè? Maar ondertussen wel weer flink knarsen 's nachts dat ik zelfs met splint in met hoofdpijn wakker wordt... :smt003 )

:smt006 Monique
ma, 11/29/2004 - 11:53 Permalink
load

Ha Monique en iedereen die dit leest.

Ben weer geweest en weer een stapje verder. Tandarts heeft gevraagd wat ik het liefst wilde en heeft dus de kies die zichtbaar was met lachen gefixt. (met als voorwaarde dat ik de volgende keer lachend binnen kom)

Dacht dat er niets meer mee gedaan kon worden maar er is toch een opbouw gemaakt.
Kies ernaast ook nieuwe (witte) vulling en zijn een beetje met elkaar verbonden voor de stevigheid. Moest wel verdoving en vond het heel eng... heeft gelukkig niet erg pijn gedaan maar denk dat ik volgende keer net zo angstig ben. Al met al wel opgelucht. Kies is wel iets korter maar ander bijt ik hem kapot. 20 december volgende afspraak en dan wordt de andere kies gemaakt en de kies ernaast. Ook weer witte vullingen.
Vind het denk ik nog wel eng om te eten maar zal denk ik wel beter gaan.
Moet wel in het achterhoofd houden dat de opbouw zeer waarschijnlijk tijdelijk is en dat er toch een andere oplossing voor moet komen. Mijn tandarts wil nu eerst alles op orde maken en opknappen en dan gaan bekijken wat beter kan. Ik mag echt heel erg blij zijn dat ik deze tandarts getroffen heb en wil mevr. Staas een pluim geven voor haar geduld uitleg en meeleven !!

Monique, jij heel veel sterkte donderdag. Maar we weten beide waar we het uiteindelijk voor doen en dat is ook een heel goed gevoel !

Groet.
ma, 11/29/2004 - 13:42 Permalink
minique

Hoi Load,

Gelukkig 'klink' je nu een stuk beter dan de vorige keer! Ik ben ontzettend blij om te horen dat je grootste angst NIET de waarheid is geworden en dat de kies toch nog opgeknapt kon worden, ook al moet er t.z.t. misschien nog wat anders gaan gebeuren ermee. Ik vind het geweldig dat je tandarts je zelf heeft laten kiezen wat jij wilde dat er gebeurde, zo heb je zelf controle en dat helpt ook vaak heel goed bij het overwinnen van je angst.
Dat je zo bang bent voor de verdoving kan ik wel begrijpen, had ik ook wel wat last van in het begin, maar je 'went' ook aan zulke dingen. Het zal de volgende keer nog best heel eng zijn, maar het zal toch stukje bij beetje minder worden. Een verdoving doet mij tegenwoordig echt helemaal niets meer. En voor vandaag heb je die verdoving toch maar mooi gedaan, dus geef jezelf ook een flinke schouderklop hoor!!!

We blijven parallel lopen, geloof ik, want jij moet 20 dec. weer en ik moet de dag erna om te 'happen' voor de kroon op het implantaat...

Enne, bij mij gaat het vast lukken hoor, donderdag! Maar bedankt voor het sterkte toewensen!

:smt006 Monique
ma, 11/29/2004 - 13:53 Permalink
load

Monique,

Even snel een berichtje... als ik het me goed herinner moest je 8 januari weer naar de tandarts voor de kroon...

Hoe is het gegaan ? en is het helemaal af nu ??

Groet Load
di, 01/11/2005 - 16:55 Permalink
minique

Lief dat je eraan denkt en goed onthouden, hoor, maar je was het 1-tje ervoor vergeten... Ik moet volgende week dinsdag, 18 januari!
En ik geloof niet dat ik me zorgen hoef te maken deze keer, want het is alleen het losschroeven van het afdekdopje, dan ander dopje erop, kroon erop vastplakken en klaar en genieten geblazen... Dus ik ben van plan om er nu eens 100% relaxt naar toe te gaan!

:smt006 Monique
di, 01/11/2005 - 19:06 Permalink
minique

Hoi Load,

Ik zal je even op de hoogte houden: het is hartstikke goed gegaan en nu ben ik helemaal klaar. D.w.z.: nog 1x naar de mondhygiëniste om alles even keurig schoon te laten poetsen (nogal wat aanslag doordat ik een tijd moest spoelen met chloorhexidine). Gelukkig is die mondhygiëniste óók mijn buurvrouw, dus dat komt helemaal goed.
Het is heerlijk... Geweldig dat er geen 'gat' meer zit en het voelde al zo snel zo 'gewoon' aan...

Hoe gaat het nu met jou? Ik weet het even niet meer, maar jij bent nog niet helemaal klaar, dacht ik... Ben je alweer geweest in de tussentijd of moet je binnenkort weer?

:smt006 Monique
di, 01/18/2005 - 19:02 Permalink
load

Hoi Monique,

Wilde net gaan vragen hoe het was gegaan en las je berichtje :)
Blij om te horen dat alles goed is. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat he ! :)

Nee ik ben nog niet klaar helaas... 9 februari moet ik nog 1 keer naar de tandarts. Als ik dan geweest ben dan is alles stabiel en kan ik even bijkomen. Daarna gaan we kijken of dingen misschien moeten worden aangepast. of beter of misschien toch ergens een wortelkanaal behandeling :(

ook had ik in december ook een verwijsbrief gekregen voor de kaakchirurg. met veel moeite begin januari gebeld en moet 25 februari daar naartoe. in eerste instantie voor een foto en daarna moeten er nog kiezen getrokken worden. het liefst zou ik dat in een keer doen maar blijkbaar doen ze dat niet. ben wel een beetje bang omdat ik niet weet hoe het daar gaat enz.. is het een beetje als een ziekenhuis opnamen of toch anders ? moet je dan zo raar pakje aan ? na ja.. zie het wel het is nog niet zover en merk het tegen die tijd wel...
meld het wel als het zover is...

Groet.
wo, 01/19/2005 - 17:00 Permalink
minique

Hoi Load,

Oh ja, nu herinner ik het me weer, van de kaakchirurg! Goed van je dat je de stoute schoenen hebt aangetrokken en gebeld hebt!
Ik kan me wel voorstellen dat ze dat niet in 1x doen, het wordt dan natuurlijk een beetje lastig plannen. Maar ja, voor jou is het natuurlijk een flink stuk rijden, dus alleen al uit praktische overwegingen zou het prettig zijn als het in 1x kon.

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog nooit op de afdeling kaakchirugie van een ziekenhuis ben geweest (mijn tandarts heeft zich gespecialiseerd in kaakchirurgische ingrepen en implantaten, dus ik kan dan 'gewoon' bij hem terecht), maar ik denk niet dat je je een heuse ziekenhuisopname moet voorstellen, hoor! Ik denk dat het te vergelijken is met de tandarts, maar dan met een andere ingreep. Ik begrijp je onzekerheid erover wel, maar denk niet dat het nodig is!

Succes hoor! Enne... je doet het hartstikke goed!

:smt006 Monique
wo, 01/19/2005 - 17:21 Permalink
Moon

ook had ik in december ook een verwijsbrief gekregen voor de kaakchirurg. met veel moeite begin januari gebeld en moet 25 februari daar naartoe. in eerste instantie voor een foto en daarna moeten er nog kiezen getrokken worden. het liefst zou ik dat in een keer doen maar blijkbaar doen ze dat niet. ben wel een beetje bang omdat ik niet weet hoe het daar gaat enz.. is het een beetje als een ziekenhuis opnamen of toch anders ? moet je dan zo raar pakje aan ?


Als je naar de kaakchirurg gaat voor een behandeling, kijkt de kaakchrirug eerst hoe het eruit ziet. In jouw geval zal dat tijdens het maken van de foto zijn. Daarna is de behandeling. In mijn geval was het vergelijkbaar met een bezoek aan de tandarts. Alleen was alles sterieler! Als je bij de kaakchrirug zit, dan zit er ook gewoon een wachtkamer, daar mag je naar een behandelkamer.Daar staat een behandelstoel. Ook wel vergelijkbaar als die van de tandarts, alleen ziet de stoel van de kaakchrirug er heel gewichtig uit omdat er een laken overheen ligt en alles is heel steriel. Dan verdoofd de kaakchrirug je en daarna dekken de assistentes je af om alles steriel te houden. Ook word je mond steriel gemaakt met een watje. Als de verdoving genoeg is ingewerkt dan begint de kaakchirurg zijn behandeling. (in jouw geval het trekken van de kiezen!) Als het klaar is mag je weer gaan zitten. De assistentes bleven even bij mij staan en ik moest eerst zitten en met mijn voeten weibelen en ze vroeg of ik niet duizelig was. Daarna mocht ik gewoon opstaan en mocht ik weer naar huis :D (het prettigste moment van de hele behandeling!)

Ik zou wel tegen de kaakchrirug zeggen dat je het allemaal eng vind dan kan hij er rekening mee houden. In mijn geval had mijn tandarts dat al in mijn verwijsbrief geschreven, dus ik hoefde niets meer te vertellen en was de kaakchrirug gelijk heel vriendelijk en hield rekening met mijn angst.

succes
wo, 01/19/2005 - 18:02 Permalink
load

Bedankt voor jullie reacties ! :D
Voel me iets zekerder. Ik moet in nieuwegein naar het ziekenhuis van mijn tandarts omdat daar iemand is die gespecialiseerd is in angstige patienten. Daar heb ik ook een afspraak mee.

Eerst 9 februari maar naar de tandarts.
Ik laat weten hoe het allemaal gaat. Het is alweer een tijdje terug dus zal wel weer ffkes zenuwachtig worden.

Nogmaals bedankt en sorry voor de late reactie

Groet
wo, 01/26/2005 - 11:40 Permalink
load

morgen of vandaag inmiddels al is het zover... het is nu 01.00 uur en moet er morgen om 09.00 uur zijn.. kan gewoon niet slapen... heb weer een heel angstig gevoel. ben nu 1.5 mnd niet geweest en heb het gevoel dat het allemaal weer overnieuw moet.
ga zo maar proberen te slapen. Laat morgen (vandaag) wel weten hoe het is gegaan...

groet
wo, 02/09/2005 - 00:55 Permalink
minique

Hoi Load,

Waarschijnlijk lees je dit niet meer voordat je gaat, maar ik wil even laten weten dat ik zo heeeeeel hard voor je zal duimen!

:smt006 Monique
wo, 02/09/2005 - 08:21 Permalink
load

Ha Monique,

Dank je wel !! Had het niet meer gelezen.
Was vanochtend heel erg laat naar de tandarts gegaan. Moest ik toch nog zo'n 10 min wachten :(
Moest helaas wel weer verdoving. Gelukkig begint het naar de tandarts gaan toch wel iets te wennen. Het zitten in de wachtkamer is wel vervelend vind ik, maar als je er eenmaal zit dan is het ook zo weer voorbij. Helaas was een vulling toch niet goed en zat los en moest weer ovenieuw (zonder verdoving ! :D )
Nu maar hopen dat die niet weer los gaat zitten. Maar ik ben klaar jaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh ben zo blij. Moet in mei komen voor controle.
Helaas nog de kaakchirurg een daar zie ik wel tegenop maar ja das 25 feb. en dat zie ik dan wel weer.

Iedereen bedankt voor de steun het heeft me er echt doorheen geholpen en ik hoop dat mensen dat ook zo ervaren door het te lezen.
Moon, scaredycat en een speciale vermelding voor Monique Bedankt voor jullie lieve reacties
Tot spreeks !! en hou jullie op de hoogte natuurlijk

Load
wo, 02/09/2005 - 10:20 Permalink
minique

Hey, die Load, gefeliciteerd! Dit moet al een lekker gevoel zijn voor je. Het eerste deel zit erop, je hebt je er goed doorheen geslagen. Nu nog 1 hobbel en dat is de kaakchirug, maar daar sla je je ook wel weer doorheen, dat weet ik zeker, en dan kan je helemaal trots zijn op jezelf!

Enne... Graag gedaan hoor! :smt002

:smt006 Monique
wo, 02/09/2005 - 11:13 Permalink
scaredycat

Hoi Load,

Fijn dat het zo goed gegaan is, ook al moest die ene vulling opnieuw.

En in plaats van dat je nu denk dat je "al" over twee weken naar de
kaakchirurg moet moet je denken dat je nog twee weken niet hoeft!
Dat scheelde bij mij iig wel; positief denken!

Nogmaals gefeliciteerd,
JAN
wo, 02/09/2005 - 12:08 Permalink
Moon

Wauw Load! Wat super om te lezen dat je er gewoon vanaf bent nu!!! :D

Die kaakchrirug is vast het laatste wat je moet doen! Je hebt al zoveel overwonnen! Als je steun zoekt gewoon hier een berichtje plaatsen en wij slepen je er met zijn allen wel doorheen!!!

En nu... gewoon genieten van alles! Dat je weer kan lachen en dit allemaal toch maar even mooi hebt gedaan!!! :smt046
wo, 02/09/2005 - 12:37 Permalink
load

Hallo lieve mensen,

Graag jullie advies... vrijdag moet ik dus naar de kaakchirurg en ben erg zenuwachtig. Nu werd ik maandag gebeld dat mijn afspraak van half 12 niet door kan gaan en is verzet naar 8 uur. Hier baalde ik al van maar aan de andere kant zit het er dan ook snel op.
Nu heb ik een bevestigingsbrief ontvangen van het ziekenhuis en hier staat een hele andere naam van de arts in ?! Ik ga speciaal naar nieuwegein omdat het een chirurg is die met angstige patienten omgaat heb ik andere gekregen. Nu ben ik nog banger en heb ik ook zoiets van waarom zou ik nu kilometers gaan rijden voor een arts die ik dan ook in de buurt kan krijgen... ik weet niet zo goed wat ik moet doen...
Krijg een rot gevoel bij de gedachte... ik hoor het wel en alvast bedankt...
wo, 02/23/2005 - 23:09 Permalink
minique

Wat je moet doen, is meteen bellen met het ziekenhuis en vragen hoe het nu zit! Zeg dat je specifiek bent doorverwezen naar kaakchirurg A vanwege je angst en dat er nu kaakchirurg B in de brief staat en dat je daar niet mee akkoord gaat! Misschien is er een goede verklaring, misschien kan deze kaakchirurg ook goed met angstige patiënten omgaan, dan kan je altijd nog beslissen of je het wel of niet doorlaat gaan of liever een afspraak maakt als kaakchirurg A wèl beschikbaar is!

Succes en laat horen hoe het is afgelopen, hoor!

:smt006 Monique
do, 02/24/2005 - 08:01 Permalink
load

Ik heb gebeld... het was toch echt een afspraak bij een andere arts. Ze heeft gekeken en kon dan pas terecht in April... wat moet je dan he... heb toch maar besloten om de afspraak door te laten gaan anders zijn we weer 2 maanden verder. Baal verschrikkelijk en voel me wel rot.
Heb wel gevraagd of morgen alleen kijken was en dacht voor mezelf dat dat niet zoveel kwaat kon. Nu hoop ik maar dat als ik terug moet komen ik het wel bij die andere arts kan doen. (wie weet valt deze morgen wel mee maar ja...)
ik laat het wel horen.

Groet
do, 02/24/2005 - 09:46 Permalink
minique

Tja, da's inderdaad een dilemma.
Ik vind het goed dat je doorzet morgen. En bevalt deze kaakchirurg niet (wie weet hoe aardig/begripvol/... deze is!), dan kun je inderdaad voor de volgende keer een afspraak bij de andere kaakchirurg maken.

Load, heel veel succes morgen!
Probeer je niet al te veel zorgen te maken, zeker als er niets gaat gebeuren!

:smt006 Monique
do, 02/24/2005 - 10:08 Permalink
load

Hallo hallo,

Ik ben geweest... het was erg spannend en was wel een beetje angstig. Niet zo erg als ik in eerste instantie zou denken. Heb de nacht ervoor niet zo goed geslapen.
's ochtends in het ziekenhuis eerst me melden, formulier invullen en toen wachten. Moest daarna naar een andere wachtruimte. Foto maken waarvan ik al wist hoe het ging (had dat al een keer eerder gedaan)

Gelukkig was iedereen erg vriendelijk. Mijn broer was mee dus stond er niet helemaal alleen voor. Nog wat wachten en toen moest ik naar een kamertje en moest plaats nemen in een tandarts stoel. Ik schrok in eerste instantie heel erg want op het tafeltje lag een spuit. Gelukkig was die niet voor mij... De arts die ik nu heb is ook heel aardig. Ging mij de foto laten zien en vertelde dat er 2 kiezen uit moesten. Vroeg aan mij hoe ik dat wilde, in 1 keer of in 2 keer. Besloten het wel in een keer te laten doen. Ook over mijn angst gepraat. Heel rustig en vriendelijk en dat ik moest aangeven hoe ik het wilde. Hij zei dat hij me wel wat voor zou schrijven om rustig te blijven. Nu achteraf blijkt dat valium te zijn.... ik weet niet of ik wel alle tabletten ga slikken want dat is toch wel wat heftig.

Al met al ging het goed en ben blij dat het er voor nu op zit. Moet op 11 april terug komen en dan worden ze getrokken.

Ik hou jullie op de hoogte !

Groet
zo, 02/27/2005 - 10:47 Permalink
minique

Hoi Load,

Hartstikke mooi! Goed dat er ruimte was om over je angst te praten en dat deze kaakchirurg er blijkbaar ook goed mee kan omgaan!
Ik kan me voorstellen dat je wel even schrok van de klaarliggende verdovingsspuit, ja!
V.w.b. de valium: ik denk dat je gewoon moet kijken hoe je je voelt, raak je al dagen van te voren al heel erg gespannen, dan gewoon nemen hoor. Blijft de spanning of een beheersbaar niveau, dan zou ik ze denk ik ook zo lang mogelijk laten staan.

:smt006 Monique
zo, 02/27/2005 - 14:40 Permalink
load

Ik ben geweest !! Het is achter de rug. Ik moet eerlijk zeggen dat het me niet mee is gevallen, was angstiger dan verwacht, maar das voor iedereen persoonlijk denk ik. Kreeg zo'n doek over mijn hoofd en dat gaf mij een gevoel geen controle te hebben terwijl een ander het juist weer fijn vind er niets van te zien. Wel een hele lieve assistente.
Maar ik ben er vanaf. Yes... na maanden van ploeteren met ups en downs.
Nu 2 mei controle en dan zal er nog wel iets gedaan moeten worden maar niet iets "groots" ga ik vanuit.
Gelukkig eigenlijk ook geen pijn. Heerlijke pijnstillers (super verslavend zo lekker :D )
Hoop dat het met iedereen goed is.
Door persoonlijk omstandigheden (waar ik jullie niet mee lastig zal vallen) ben ik hier heel erg weinig en baal er wel een beetje van. Hoop dat binnenkort voorbij is. (die omstandigheden...)

Groet Load !!
di, 04/12/2005 - 16:00 Permalink
minique

Hey die Load,

Jammer dat het je niet helemaal is meegevallen. Ik vind het wel heel begrijpelijk hoor, dat je met zo'n doek over je hoofd voor je gevoel geen controle meer hebt. Ik heb gelukkig een tandarts die kaakchirurgische ingrepen zelf doet (en dus geen doek over m'n hoofd), ik denk dat het anders voor mij ook moeilijk zou zijn. Denk dat heel veel mensen dit als vervelend ervaren.
Laat eens raden... Brufen Bruis als pijnstiller?
Nu lekker genieten van het feit dat je klaar bent... Ik kan me ook niet voorstellen dat er bij de controle veel aan de hand zal zijn!
Sterkte met 'de omstandigheden.'

:smt006 Monique
di, 04/12/2005 - 16:13 Permalink
Moon

Oh jaaaaah! De "beruchte" groene steriele doek... Dat is zoooooo naar... je ziet maar half wat er om je heen gebeurd, maar hoort van alles en als je dan je hoofd beweegd verschuifd dat ding weer en legt de assistent hem weer goed... Eng en vervelend inderdaad!

Maar je bent er wel mooi vanaf! :smt121
di, 04/12/2005 - 16:42 Permalink
ron-1

Kan beter,maar de napijn begint te verdwijnen en de hecthdraadjes komen los te zitten :lol:

Dit was de ALLERLAATSTE KEER op deze wijze !
ma, 11/21/2005 - 14:52 Permalink
minique

Hey die Load,

Tijd niets van je gehoord!
Hier alles goed hoor.
Hoe gaat het met jou? En hoe gaat het met je bijtertjes? :smt002

:smt006 Monique
ma, 11/21/2005 - 18:36 Permalink
load

Hey Monique :)

Eh ja kan beter. Half jaar goed gegaan maar moest op controle en vlak ervoor brak er stukje van een kies. Inmiddels gemaakt, maar nu zit de kies los :-? Vandaag al weer gebeld en moet woensdag komen.
Moet toch even kwijt dat ik dankzij deze site het grootste gedeelte van mijn angs heb overwonnen.
Niet dat ik niet meer bang ben maar bel wel en maak afspraken.
Ben nu eerder bang voor wat niet meer kan dan voor het bezoek zelf.
Nu maar hopen dat er nog iets te fixen is he. Trek ook maar geen conclusies meer want ben zelf geen tandarts.

Ga proberen hier weer wat vaker te komen om anderen een "hart onder de riem" te steken. ;)
ma, 11/21/2005 - 20:26 Permalink