Tarieven voor beugels

Author:
Spa
Posted:
do, 01/02/2003 - 16:43
Beste digitale tandarts,

Allereerst wil ik U en iedereen die op dit forum participeert een heel gezond en gelukkig 2003 toewensen! Mijn vraag is het volgende. Enige tijd geleden las ik in de krant het bericht dat de tarieven voor orthodontische hulp voorlopig met 10% verlaagd worden en waarschijnlijk op een later tijdstip met een nog groter percentage (er werd gesproken over 25%) verlaagd worden. Nu vroeg ik mij af wanneer deze 'kortingen' ingaan, dit aangezien ik onlangs (zeker een maand na het bericht in de krant) een rekening ontving voor een eerste consult met daarop het oude bedrag (24,40 EURO). Kunt U mij hier helderheid over verschaffen? Alvast hartelijk dank! Vriendelijke groet
de digitale tandarts

Er bestaat op dit moment geen duidelijkheid over wat er met de tarieven voor orthodontisten gaat gebeuren. Waarschijnlijk zal dit ook pas bekend worden na de formatie van een nieuw kabinet.

Voorlopig zijn de orthodontisttarieven onveranderd gelaten. Dus ook geen inflatiecorrectie, dit in tegenstelling tot de tandartstarieven die bijv. +/-4,5% zijn gestegen. Mocht er alsnog een tariefswijziging worden doorgevoerd dan zal dit denk ik niet met terugwerkende kracht verder terug dan 2003 worden ingevoerd.

Het is ook goed mogelijk dat er niets met terugwerkende kracht of ook helemaal geen tariefswijziging wordt doorgevoerd.

Met vriendelijke groet.


[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2003-01-06 17:31 ]
ma, 01/06/2003 - 16:36 Permalink