ANGST WEG MAAR....................

Author:
a70
Posted:
ma, 08/05/2002 - 21:22
ben al jaren niet bij de tandarts geweest uit angst. voor wat weet ik niet want ik heb al jaren pijn, pijn, pijn. ben vorige weg week voor het eerst naar de "noodtandarts" geweest omdat ik een abces had zo groot als een ei. echt waar m'n hele wang was opgezet, maar de pijn viel wel mee. kun je nagaan waar je al aan gewent bent.oorzaak van dit alles: verwaarloosde wortelpuntontsteking die was doorgeslagen naar de "weke delen"zoals de tandarts zo mooi wist te vertellen. inmiddels ben ik eruit, ik wil alles laten doen, ik ben de schaamte voorbij...............geld is ook geen probleem, maar wat schetst mijn verbazing......GEEN TANdARTS TE krijgen in mijn regio. echt niet ik heb me helemaal suf gebeld. alleen 1 in de bijlmer die gespecialiseerd is in het maken van goude tanden, en daar had ik niet zo'n goed gevoel over. help iemand in de omgeving:
zaandam, purmerend, hoorn, alkmaar van mij part.
de digitale tandarts

Volgens de 'zoek een tandarts' machine is er in Amsterdam en landsmeer geen tandartstekort..genoeg keuze lijkt mij.

Niet helemaal in de buurt van zaandam of hoorn maar als je een nieuwe start wilt maken toch ook niet op een onoverkomelijke afstand.

Ik hoorde dat de angsttandarts die adverteert op deze site zelfs patienten uit leeuwarden krijgt terwijl zijn praktijk in Kerkrade (limburg) ligt.

Succes!



[ Dit Bericht is bewerkt door: vaart op 2002-08-10 00:19 ]
za, 08/10/2002 - 00:19 Permalink