Tandartspraktijk Dental Luxe

Tandartspraktijk Dental Luxe
Pigmentsingel 4, 2718AJ Zoetermeer
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.0
Zorgkaart
9
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  12:00 - 20:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 16:45
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:45
 • arrow donderdag
  8:00 - 16:45
 • arrow vrijdag
  8:00 - 16:45

 

Tandarts Zoetermeer

Wij werken in een professioneel en goed samenwerkend team met dezelfde visie. De missie van onze tandartspraktijk in Zoetermeer is het verlenen van integrale en optimale mondheelkundige zorg, met de aandacht en zorg die een patiënt verdient.

Met de modernste apparaten, werkwijze en korte lijnen met samenwerkingspartners focussen wij ons op het zo lang mogelijk behouden van het eigen gebit en eventuele rehabilitatie. Onze werkwijzen zijn gebaseerd op onderzoeken verricht door universiteiten zoals het ACTA. Om altijd de hoogste kwaliteit aan te bieden, werken wij enkel met gediplomeerde assistenten en houden onze behandelaars hun kennis bij door jaarlijks bij te scholen. 

Zorg voor de patiënt staat bij ons altijd centraal: hierbij wordt ook rekening gehouden met de wensen en financiële situatie van ieder patiënt. Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om altijd een individueel behandelplan aan te bieden dat bij uw persoonlijke en financiële situatie past. Zo heeft u altijd dezelfde tandarts die u behandelt, die u en uw persoonlijke situatie kent en daarmee rekening houdt. Er worden verschillende behandelopties besproken met een transparant overzicht van de kosten. Zo krijgt u altijd de beste behandeloptie die mogelijk is in Zoetermeer.

https://www.dentalluxe.nl
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Lachgas sedatie mogelijk

Team

tandarts
0.0
C. Van Es
Tandarts
BIG nummer: 29919210302
tandarts
0.0
A. Navabifard Jahromi
Tandarts
BIG nummer: 49914208202
tandarts
0.0
C.A.L. Oei
Tandarts
BIG nummer: 19918308902
tandarts
0.0
S. Dehghan Kohan
Tandarts
BIG nummer: 69915260802
tandarts
0.0
Wida
Mondhygiënist
tandarts
0.0
H.R. Hoogeveen
Tandarts
tandarts
0.0
N. Abawi
Tandarts
BIG nummer: 09927085602
tandarts
1.0
M. Mahani
Tandarts
BIG nummer: 39921004502
tandarts
0.0
A.H.T. Jansen
Tandarts
BIG nummer: 19921065402
tandarts
0.0
C. van Es
Tandarts
tandarts
0.0
A. Najafi
Tandarts
BIG nummer: 49926455702
tandarts
0.0
S. Torabi
Endodontoloog
BIG nummer: 79909089302

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
0.0
0 waarderingen
4.0
30 waarderingen
9
31 waarderingen
Linda Tomlow 23 Sep 2021 - 16:23

Slecht

Haile Abraham 29 Jul 2021 - 13:43

(Vertaald door Google) Slechte klantenservice, onredelijke betalingen, niet patiëntgericht, lange, lange afspraak. (Origineel) Poor customer care, unreasonable payments not patient centered long very long appointment.

Reza Ranjazmay 15 Mrt 2021 - 09:14

Heel erg profesionele team en hulpzame medewerkers. Een praktijk om aan te raden. Krijgen ze van mij een 10. Bedankt Dental Luxe

Secretariaat Fauzia 03 Mrt 2021 - 09:10

Goede tandartsen en assistenten. Stellen je op gemak. Behandelingen vallen daardoor erg mee.

Desiree stevens 02 Mrt 2021 - 21:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

S. v.d. L. 16 Jan 2021 - 14:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Frieda van Dijk 27 Nov 2020 - 15:31

Ik ben heel erg bang voo de tandarts toen ben ik via mijn moeder bij dental luxe terecht gekomen je word daar zo fijn geholpen ze hebben alles getrokken en gebit geplaatst. Ik heb tijdens het verdoven niks gevoeld en van het trekken ook niet napijn ook haast niet en je heb ook n nog een na controle bij de tandarts. Al.met al fijne tandarts en ook de baliemedewerkers en de assistenten zijn heel erg aardig. Ik raad deze praktijk echt aan als je bang ben voor de tandarts

Arjaan Verheule 25 Okt 2020 - 22:47

Fijne praktijk, lieve kundige tandarts en mondhygiënisten, fijne assistenten aan de balie.

Paul de Moed 18 Sep 2020 - 10:14

Ik heb het niet zo op een bezoek aan de tandarts. Ben na een paar keer te hebben overgeslagen, toch maar weer gegaan. Wat was het fijn om een nieuwe tandarts A. Najafi met een geheel andere kijk, no nonsense, op mijn gebit te hebben. Daarna een bezoek aan Julie de Groot, mondhygiëniste. Zij wist de juiste toon en bij mij de juiste snaar te raken. Geheel op mij gemak heb ik een grondige reiniging van tand en tandvlees ondergaan. Julie had die middag eigenlijk vrij. Maar nu ik er toch was heeft ze de behandeling geheel afgemaakt. Normaal kreeg ik van tevoren een verdoving. Maar onder deze relaxte omstandigheden door de aanpak van Julie heb ik geen verdoving nodig gehad. Het was fantastisch. Over 3 maanden mag ik weer. Tussentijds volg ik de professionele adviezen van Julie wel goed op. Een aanrader om te vragen naar A. Najafi als tandarts en Julie de Groot als mondhygiëniste. Zij vormen een goed team voor patiënten die houden van een persoonlijke en no-nonse aanpak.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Hallo Paul, Bedankt voor de enthousiaste review. We doen hard ons best om patiënten op hun gemak te stellen en het is erg leuk om te lezen dat dit opgemerkt en gewaardeerd wordt. Graag tot volgende (fijne) bezoek!

Frank Raanhuis 16 Sep 2020 - 11:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. Graag tot uw volgende bezoek.

Sander Brouwer 17 Jul 2020 - 18:59

(Vertaald door Google) Toptandarts! (Origineel) Toptandarts!

Roy van Sichem 25 Mei 2020 - 18:40

Vriendelijke mensen werken daar! Zit al een paar jaar daar als patiënt en ze nemen goed de tijd voor je. Het is niet mijn fijnste plek daar in die stoel, maar ze maken het comfortabel met een televisie waar je naar kan kijken.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Beste Roy, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het erg fijn om je positieve ervaring te lezen! Groet, Team Dental Luxe

Robin 21 Mrt 2020 - 20:21

Meerdere malen een factuur via infomedics ontvangen die niet terecht was/is. Dit kan wellicht een keer gebeuren door een administratieve fout. Netjes gebeld om dit op te lossen. De dame van de balie geeft aan dat het inderdaad niet klopt en dat ik terug gebeld zou worden. Helaas nog niet terug gebeld en net tot mijn verbazing weer een factuur ontvangen van een afspraak deze maand. Waar geen afspraken stonden gepland. Zo blijven we bezig.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Beste Robin, Bedankt voor je review. Het is erg vervelend dat we je niet tijdig terug hebben gebeld. Wij begrijpen goed dat financiële zaken stressvol kunnen zijn. Helaas hebben wij met de naam bij je review niet kunnen vinden om wie het precies gaat, maar hopelijk is het ondertussen wel opgelost voor je. Hoge kwaliteit mondzorg is waar wij ons in eerste instantie mee bezig houden, maar administratie als dit hoort er uiteraard ook bij voor ons allen. Dit is niet onze manier van werken en gaan ervan uit dat het een eenmalige ervaring zal zijn geweest. Met vriendelijke groet, Team Dental Luxe

Franciska Soeropaiman 17 Jan 2020 - 19:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor je reactie! Heel erg leuk om te zien dat je tevreden bent. Uiteraard willen we onze diensten blijven verbeteren. Daarom stellen we het op prijs als je ons wilt doorgeven hoe we aan de 5e ster kunnen voldoen volgens jou. Bedankt voor je feedback alvast. Groet, Team Dental Luxe

Steven Douglas 17 Jan 2020 - 13:02

Super tandarts! Ik krijg altijd goed advies hoe ik kan mijn tanden beter verzorgen en schoon houden. Ik kan Dental Luxe zeer aanraden!

Sameh H 04 Dec 2019 - 13:58

(Vertaald door Google) Zeer slechte klantenservice. We moesten 1,5 maand wachten op een kleine check-upafspraak en toen kregen we een dag voor de afspraak een annuleringsbericht, slechts 10 minuten voordat hun telefoonontvangst werd gesloten, dus ik had geen enkele kans om terug te bellen. De volgende dag belde ik en kreeg te horen dat een andere afspraak pas na nog een maand wachten kon zijn! zonder excuses of uitleg aan te bieden. We hebben ons uitgeschreven als nieuwe patiënten. Update: na de opmerking hieronder van de eigenaar, stuurde ik een e-mail met het verzoek om contact zoals gevraagd door de eigenaar, maar ik kreeg helemaal geen antwoord. Dus één ster is eigenlijk teveel. (Origineel) Very bad customer service. We had to wait 1.5 months for a tiny check up appointment and then one day before the appointment we got a cancellation message, just 10 minutes before their phone reception closes, so I didn’t have any chance to call back. Next day I called and was told that another appointment could be only after another month of waiting! without offering apologies or explanation. We unsubscribed as new patients. Update: after the comment below from the owner, I sent an e-mail asking for contact as requested by the owner, but I got no response at all. So one-star is actually too much.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor de review! Wat jammer dat u onze dienstverlening op deze wijze ervaart. Bij mij is het verhaal niet bekend. Kunt u contact met ons opnemen, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken? Gr. Bahram (namens ons team van Dental Luxe)

Azal Medisch Pedicure 21 Nov 2019 - 22:05

Ik was altijd bang om naar een tandarts te gaan, maar nu heb ik de angst niet meer en het komt door professionaliteit en vriendelijke zorg van Dental Luxe. Jullie zijn de BESTE! BEDANKT.

joël scheffer 24 Okt 2019 - 10:44

was altijd zeer te spreken over de tandartsen daar ze hebben mij altijd goed geadviseerd en geholpen, maar net gebeld voor controle afspraak en hebben daar dit jaar geen tijd meer voor. wat een slechte service naar je bestaande klanten.

Quinty Jasmijn 27 Sep 2019 - 09:25

Service, de manier van behandelen en de medewerkers zijn gewoon in 1 woord top!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Beste Quinty, dank je wel voor deze mooie woorden. Heel leuk om te lezen. Tot snel! Groetjes, Team Dental Luxe

Dennis Coroneo 25 Sep 2019 - 13:27

Ik kom hier al enkele maanden nu en het is vele malen beter dan mijn vorige tandarts. Het ontvangst is heel vriendelijk en het resultaat van de behandeling altijd zeer goed.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Beste Dennis, Hartelijk dank voor de recensie. Leuk om te horen! Groet, Team Dental Luxe

Michelle Schaft 19 Sep 2019 - 09:04

Onlangs verhuisd naar zoetermeer en moest wisselen van tandarts. Ik ben bij dental luxe uitgekomen. Ik werd leuk ontvangen, goed behandeld en het ziet er echt netjes uit van binnen!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor je reactie! Heel erg leuk om te lezen en wij zijn ook blij dat wij jou zo goed kunnen helpen! Groet, Team Dental Luxe

Ricardo Westera 13 Sep 2019 - 16:11

Mijn kinderen zijn als de dood voor de tandarts. Gelukkig dat bij deze tandartspraktijk mijn kinderen dusdanig op gemak gesteld worden dat zij over hun angst heen zijn gekomen. Super bedankt!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor je reactie! Heel erg leuk om te lezen en wij zijn ook blij dat wij jou zo goed kunnen helpen! Groet, Team Dental Luxe

Pieter van Streels 22 Jul 2019 - 14:44

Ontzettend tevreden met mijn tandarts! Vroeger durfde ik niet langs de tandarts te gaan en nu is dat verleden tijd! Super blij met jullie.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor je reactie! Heel erg leuk om te lezen en wij zijn ook blij dat wij jou zo goed kunnen helpen! Groet, Team Dental Luxe

Chantal Plantenga 03 Apr 2019 - 17:48

Ik was altijd tevreden tot vandaag. Ik had vandaag om 16.05 een afspraak staan en probeerde hier om 14.50 over te bellen omdat ik niks had gehoord. (mijn tandarts was met zwangerschapsverlof.) Ik heb een bel mij terug formulier ingevuld en werd om 17.30 terug gebeld. De dame van de receptie meldde mij vrolijk dat ik was uitgeschreven als patiënt omdat ik wegens privé-omstandigheden 3x een afspraak had afgezegd. Hier heb ik eerder niks over gehoord, maar dit schijnt een nieuwe regeling te zijn...

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor de review! Wat jammer dat u onze dienstverlening op deze wijze ervaart. Bij mij is het verhaal niet bekend. Kunt u contact met ons opnemen, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken? Gr. Bahram (namens ons team van Dental Luxe)

Edwin de Vries 04 Jan 2019 - 11:44

Super tevreden over deze tandartspraktijk! Al jarenlang klant. Bedankt.

medi haghossenali 17 Okt 2018 - 18:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor deze mooi review! Groet, Team Dental Luxe

Reviews Online 03 Apr 2018 - 16:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor de review! Wat jammer dat u onze dienstverlening op deze wijze ervaart. Kunt u contact met ons opnemen, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken? Gr. Bahram (namens ons team van Dental Luxe)

Frank Roders 20 Mrt 2017 - 13:37

Eigen tandarts stond niet klaar bij plotse ernstige kiespijn, Dental Luxe wel!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor je reactie! Sorry dat wij zo laat pas reageren. Heel mooi om te horen dat wij voor je klaar konden staan tijdens deze vervelende pijn. Groet, Team Dental Luxe

Philip Vink 18 Jan 2017 - 10:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor deze top review! Groet, Team Dental Luxe

Robert Stehr 20 Sep 2016 - 13:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Dental Luxe

Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling! Groet, Team Dental Luxe