Pure Esthetics

Pure Esthetics
Plein 38, 2291CC Wateringen
Neemt patiënten aan
Tandarts
8.2
Google
3.7
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:00
 • arrow zaterdag
  8:30 - 13:00

Pure Esthetics is een moderne gezinspraktijk gelegen in het centrum van Wateringen, op de rand van Den Haag. Gratis parkeergelenheid. Tevens kunt u bij ons terecht voor Esthetische Tandheelkunde. Bovendien beschikken wij over de modernste rontgen apparatuur. Al onze behandelkamers zijn sfeervol ingericht. Wij nemen nog steeds nieuwe patienten aan. Indien u belt voor een pijnklacht kunt u dezelfde dag nog terecht. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag persoonlijk te woord. 

 

Modern family dental practice located in the center of Wateringen, near The Hague. Free parking. You can also contact us for Aesthetic Dentistry. We have also the most modern X-ray equipment. Please contact us for more information.

 

.

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
7.5
Tandarts
BIG nummer: 29056593802
tandarts
0.0
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 59101698202
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 19100005702
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 39912969302

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed
8.2
3.7
10
waardering icon
ZC 05 Nov 2023 - 19:45 Review voor de praktijk
Als je blijvende schade wilt en daarna niet meer verder geholpen wilt worden door deze #tandartsen# die elkaar allemaal dekken? Vooral gaan! Een ramp van een praktijk. Die zuurpruim van een manager krijgt na alle klachten de taak om je af te schudden als cliënt. Echt heel slecht! Nooit een behandeling gehad zonder dat het gecorrigeerd heeft moeten worden.
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
1
Aanbeveling
1
1.0
waardering icon
Simone 06 Sep 2023 - 14:18 Alex Bukrinsky (Tandarts)
Na 3 wortelkanaalbehandelingen. Bleef ik met pijn lopen 4x 1000 paracetamol per dag en nog pijn, er werd van alles verzonnen (afvlakken , bitje) maar doorsturen naar een specialist die van wanten weet ho maar! Dit heeft 3 jaar geduurd! Toen ik zelf opstapte en naar een andere tandarts ging, kwam alles goed! WortelKanalen waren vergeten en ontstekingen in kaak niet adequaat behandeld , in beide gevallen was er een specialist nodig! Toen ik een eindelijk van alle pijn verlost was, wilde ik graag een telefonische afspraak maken om een en ander te bespreken. De telefoniste gaf aan dat meneer alleen met me in gesprek wilde als ik langs kwam?!? Maar ik was niet meer van plan nog 1 km in zijn richting te rijden! Deze meneer heeft me veel ellende bezorgd en onnodig veel geld gekost en dan de pijn nog.
Duidelijke uitleg
3
Behandeltijd
3
Is deskundig
3
Aanbeveling
1
2.5
waardering icon
Aad Vreugdenhil 14 Jul 2021 - 10:01 Alex Bukrinsky (Tandarts)
bij Pure Esthetics in Wateringen word ik altijd heel deskundig behandeld door Alex en zijn team. Laatst mijn onder en bovengebit laten opknappen dmv het afslijpen van mijn tanden en daar op zijn nieuwe kronen geplaatst. Met een fantastisch resultaat! Een mooi recht gebit met een mooie frisse uitstraling. In 2 middagen had ik weer een heel nieuw gebit met behoud van eigen tanden. zonder pijn . Echt wat een vakmanschap! Ben er zeer blij mee! Kan iedereen aanraden om naar deze praktijk te gaan. Ze zijn zeer klant vriendelijk en vakbekwaam.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Robbert Holtkamp 23 Mrt 2023 - 17:51

Goed personeel, vriendelijk en kan snel terecht! Sommige tandartsen zijn wat minder bekwaam in de Nederlandse taal, maar kunnen zich prima verstaanbaar maken en zijn professioneel.

Daphne 20 Sep 2022 - 03:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sander H 25 Aug 2022 - 13:53

Slechte service, ik krijg een factuur binnen en niet veel later een e-mail dat ze toch weer factuurs gaan indienen bij de verzekering en dat je die vervolgens moet betalen. Ik controleer niet vaak mijn e-mail en vervolgens heb ik een verhoging gekregen. Na het bellen te horen gekregen dat ik er vanuit kon gaan dat het niet voor mij bedoelt was en dat ik had kunnen weten dat ik zelf deze rekening moest betalen. Heel weinig empathie was er. Ik kom hier niet meer

Harry Zhuk 19 Aug 2022 - 22:53

Terrible experience. Never got an invoice by email and then received already an “incasso’ claim with penalties. Not acceptable service.

(Vertaald door Google)
Verschrikkelijke ervaring. Nooit een factuur per e-mail ontvangen en toen al een 'incasso'-claim met boetes ontvangen. Niet acceptabele service.

A K 12 Jul 2022 - 12:08

Do not recommend Mr Bukrinskiy unless you wanna warm your cucumbers in a microwave for a year. Besides, when you loose a new filling in a month, he will only say: it happens. Of course, you won’t get your money back or fixing the problem. [Sh]it happens...

(Vertaald door Google)
Beveel meneer Bukrinskiy niet aan, tenzij je je komkommers een jaar lang in de magnetron wilt opwarmen. Trouwens, als je binnen een maand een nieuwe vulling verliest, zal hij alleen maar zeggen: het gebeurt. Natuurlijk krijgt u uw geld niet terug of lost u het probleem niet op. [Sh] het gebeurt ...

Dennis Beukers 26 Feb 2022 - 09:15

Goeie praktijk en word prima geholpen.
Prima tandartsen praktijk

Charles van Adrichem 29 Jan 2022 - 12:00

Ik ben heel tevreden over Pure Esthetics. Vooral Ekram (mondhygiëniste), Ninel (tandarts) en Bjorn (tandarts in opleiding) zijn toppers en heb alle vetrouwen in ze. Ik wordt altijd goed en vakkundig geholpen, en alles wordt duidelijk uitgelegd. Afspraken gaan ook altijd op tijd door. Zeker een aanrader!

Armaghan Azhar 02 Dec 2021 - 23:06

I have had a wonderful experience with Dr. Carina Lange. She’s always been so caring about the health of my teeth. She’s so expert in her work and she knows what the best plan for the patient is. She makes sure that the patient feels comfortable during the treatment and she also easily recognizes where the problem comes from. Her fillings are marvelous!
I also had a great experience with mondhygiënist, Ekram El Bardiji. She realized my teeth need regular deep cleaning due to the gum decay and proneness to cavity.
I’m so happy for the satisfactory treatment I received here and I definitely recommend this practice.

(Vertaald door Google)
Ik heb een geweldige ervaring gehad met Dr. Carina Lange. Ze is altijd zo bezorgd geweest over de gezondheid van mijn tanden. Ze is zo deskundig in haar werk en ze weet wat het beste plan voor de patiënt is. Ze zorgt ervoor dat de patiënt zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling en ze herkent ook makkelijk waar het probleem vandaan komt. Haar vullingen zijn geweldig!
Ook met mondhygiënist Ekram El Bardiji heb ik een goede ervaring gehad. Ze realiseerde zich dat mijn tanden regelmatig grondig moeten worden gereinigd vanwege het tandbederf en de neiging tot gaatjes.
Ik ben zo blij met de bevredigende behandeling die ik hier heb gekregen en ik raad deze praktijk zeker aan.

Mohamed Jedda 05 Jul 2021 - 16:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

S. Om 02 Apr 2021 - 13:07

Zeker tevreden! Ze zijn vakkundig, van tandarts tot aan de assistentes.

Viktoriia Zalian 16 Feb 2021 - 09:47

It wasn't easy to find a new good practice around Delft that would meet all my expectations. But I'm happy, there is Pure Esthetics where I'm happy to come back to every time I need it. Friendly atmosphere, high quality service. Veronika van Oosten is a great specialist.

(Vertaald door Google)
Het was niet eenvoudig om in Delft een nieuwe goede praktijk te vinden die aan al mijn verwachtingen zou voldoen. Maar ik ben blij, er is Pure Esthetics waar ik graag op terugkom wanneer ik het nodig heb. Vriendelijke sfeer, service van hoge kwaliteit. Veronika van Oosten is een geweldige specialist.

John van Dam 19 Nov 2020 - 20:54

Ben hier zeer goed geholpen na een gruwelijke onsteking, direct overgestapt naar Pure Esthetics. Fantastisch geholpen door Ekram (mondhygiëniste) en Veronika (tandarts)....dames....hierbij nogmaals mijn welgemeende dank...jullie zijn toppers.

Dennis Van Hagen 07 Nov 2020 - 18:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Martijn 14 Mei 2020 - 09:28

Kom helemaal uit Rotterdam voor m'n bezoek aan deze praktijk. Dat zegt alles, denk ik :)

Marijke de Roo 10 Mrt 2020 - 12:28

WAUW

JG G 04 Feb 2020 - 12:39

De beste! Geen idee of ze duurder zijn dan een andere tandarts maar zorgkosten zijn zo wie zo al nauwelijks te betalen. En deze vriendelijke tandarts waar ik, denk ik, al 10 jaar kom heeft mijn slechte gebit stap voor stap verbeterd.

Anne Boeters 15 Jun 2019 - 12:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Cedrique Aardoom 09 Jan 2019 - 09:59

Hele slechte ervaring met deze kliniek. Duur, onzorgvuldig en doen dingen zonder overleg.

Marja Kosse 16 Okt 2018 - 10:59

Inmiddels kom ik al heel wat jaren bij PureEsthetics. Zelf ging ik niet graag naar een tandarts, omdat mijn gebit niet al te best was. Nu vind ik het geen probleem meer, mijn gebit is super opgeknapt. Mede door de tandarts en samenwerking met de mondhygiënist. Top! Tandarts is zeer vakkundig, werkt goed samen met zijn assistent en snel.

Frits van Hemert 09 Aug 2018 - 18:17

Goede bediening, behulpzaam en vriendelijk personeel. Leuke caissière. Slechte indeling van de zaak en niet echt overzichtelijk daardoor.

XuanTham Phan 23 Okt 2017 - 12:03

(Vertaald door Google) De vulling faalt na 2 maanden en de tandarts spreekt geen Engels. Ze weet zelfs niet hoe ze de extra vulling moet repareren en zei dat ik na 2 maanden aan de vulling zou wennen. Oh hemeltje. Ik voelde me beter zonder haar vullende werk. Jezus. Kom nooit meer terug!!!
Trouwens, de receptioniste (blond) heeft geen respect voor de niet-blanke mensen. Ze keek niet eens naar mij, haar klanten. Niet de eerste keer maar voor de komende 3 keer.

(Origineel)
The filling fail off after 2 months and the dentist doesn't speak English. She even doesn't know how to fix the extra filling stuff and said i would get used to the filling after 2 months. Oh Goodness. I did feel better without her filling work. Jesus. Never come back again!!!
Btw, the receptionist (blonde) doesn't respect for the non-white people. She didn't even look at me her clients. Not the first time but for the next 3 times.

Danny Rutten 03 Aug 2017 - 10:57

Onprofessioneel en torenhoge rekeningen. Wortelkanaalbehandeling mislukt! instrument afgebroken in mijn wortelkanaal! Ik kom hier nooit weer

Konstantin Tourov 26 Jun 2017 - 11:21

Отличная клиника, были с дочкой (4 года), все супер прошло. Классное место, очень чисто и опрятно. Врачи говорят по русски. Рекомендуем!

(Vertaald door Google)
Prima kliniek, ik was bij mijn dochter (4 jaar oud), alles ging super. Coole plek, zeer schoon en netjes. Artsen spreken Russisch. Aanbevolen!

Daniel Arce Rodriguez 30 Apr 2017 - 23:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Panda 14 Dec 2016 - 06:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

///Big_BOSS 21 Jun 2016 - 09:33

Ze vleshen mensen met de rekeningen! Maken een dikke rekening voor een kleine behandeling. In rekening wordt ook kosten gebracht van gesprek wat arts zou gaan doen!!! En gebruiken van latex handschoenen!