Mondzorg Nieuwegein

Almalaan 10, 3431GX Nieuwegein
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
4.5
Zorgkaart
9.2
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  7:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00

Mondzorg Nieuwegein streeft naar de beste mogelijke zorg voor uw gebit. We helpen u om uw tandvlees en tanden in perfecte conditie te krijgen en te behouden. We werken met moderne behandeltechnieken en de nieuwste apparatuur. Van trauma’s tot uiterste complexe esthetische behandelingen, u kunt bij ons met een gerust hart plaatsnemen op de stoel.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Snurk specialist

Team

tandarts
0.0
Katja van der Kley
Tandarts
tandarts
0.0
Nathan Picauly
Tandarts
BIG nummer: 19914296502
tandarts
0.0
Sjoerd van Heijst
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
10.0
1 waarderingen
4.5
24 waarderingen
9.2
2 waarderingen
waardering icon
Smit 04 Mei 2020 - 23:53
Geeft vertrouwen in haar/zijn besluit. Vriendelijke omgang.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
nmi nm 15 Mrt 2022 - 13:34

Gel pakken en niet Goed werken. Dat zijn jullie heel erg slechts helemaal niet tevreden met jullie en deze word ook een advies voor andere cliënten. Heel boos en slechte team De tandarts voelt zich zelf dat hij einge is in het wereld! Mijn tand is slechter geworden door hun puls hun gedragen zijn zo erg slecht tegen cliënten. Ik heb helemaal geen respect en goede werk van hun gezien!!!!

Noël Wilborts 17 Okt 2021 - 18:00

Weer perfect geholpen door mondhygieniste. Kan er weer even tegen.

Melek Melek 06 Apr 2021 - 21:06

(Vertaald door Google) De slechtste tandarts en het personeel is ook een bas-personeel Ik ben helemaal niet blij, daarom ben ik naar andere tandheelkundige plaatsen verhuisd, ze maken een afspraak voor je na drie maanden en vier ik had pijn ik vroeg om medicijnen ze reageerden niet ik moest teveel geld betalen alleen vanwege één Treatmeant en het was schoonmaken en controleren, ze willen gewoon geld verdienen, ze zijn er niet voor mensen !!!! (Origineel) The worst dentist and the staff is also a bas staff I'm totally not happy that's why i moved to other dental places, they make an appointment for you after three months and four i had pain i asked for medication they didn't respond and i had to pay too much money just because of one Treatmeant and it was cleaning and controlling they just want to make money they are not there for people!!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Nieuwegein

(Vertaald door Google) Beste Melek, we zijn een beetje in de war door je bericht. Als u voor 10.00 uur belt hebben wij in geval van nood altijd tijd, ook daarna kunnen wij vrijwel altijd iets regelen. Neem dan direct contact met ons op, we komen vrijwel altijd tot een oplossing. Met vriendelijke groeten, mondzorg Nieuwegein (Origineel) Dear Melek, we are a bit confused by your message. If you call before 10:00 we always have time in cases of emergency, even after that time we can almost always arrange something. Please contact us directly, we almost always work out a solution. With kind regards, mondzorg Nieuwegein

Guido Sprenger 10 Mrt 2021 - 19:12

Vandaag facings laten plaatsen door Sjoerd. Het gehele traject is probleemloos en goed verlopen. Goede uitleg gehad over de mogelijkheden en hoe het gehele traject in zijn werk gaat. Ook het team rond Sjoerd is erg vriendelijk en behulpzaam. Het eindresultaat is verbluffend mooi. Ik ga met een mooie smile verder door het leven. Nogmaals enorm bedankt Mondzorg Nieuwegein

john van der lugt 17 Nov 2020 - 12:50

Goed geholpen Sjoerd is een topper en zijn assistente top

Martijn Vas Dias 11 Nov 2020 - 02:31

Hele fijne zaak! Was rond de 6-7 jaar niet bij de tandarts geweest en had een heel pijnlijke afgebroken verstandskies waarvoor ik een verwijzing wilde naar de kaakchirurg. Na zo'n lange tijd was ik bang weer naar de tandarts te gaan, maar dat is nergens voor nodig hier. Hele fijne en lieve tandartsen.

Carina 28 Jul 2020 - 10:42

Wat een fijne praktijk is dit. Ik heb mij kort geleden ingeschreven. Ik had wat angst ontwikkeld voor de tandarts, maar nergens voor nodig. Ik ben blij dat ik ben gegaan, want ik ben uitstekend geholpen. Ik blijf hier :-)

Ben van de Ree 20 Jul 2020 - 14:17

Voorzover ik kan het kan beoordelen, werd ik er, in vergelijking met m'n vorige tandarts, tandheelkundig uitstekend geholpen op een vriendelijke en correcte wijze! Dus alle lof! Deze loftuiting is mede ingegeven door de in de wachtkamer opgehangen oproep daartoe: "Bent u tevreden, vertel het anderen; bent u het niet vertel het ons!" Het enige minpuntje (maar dat heeft niets met de tandheelkundige hulp te maken): niemand in de praktijk heeft kennelijk jeukende groene vingers of oog voor een esthetisch verantwoord uitzicht. Dus als u in de wachtkamer zit, kijk dan maar liever in een tijdschrift in plaats van in de tuin (al is die benaming eigenlijk teveel eer voor de woestenij die de steenwoestijn daar is). Ook de gemeente zal er uit een oogpunt van waterbergend vermogen bij een eerste aanblik niet vrolijker van worden. P.S. Inmiddels (een jaar later) moet ik een kleine aanvulling maken betreffende de wachtkamer en het uitzicht. Wat het eerste betreft: het meubilair is vervangen en dat is een weldaad voor het oog. T.a.v. het uitzicht: ook hier een wijziging; het onderste deel van het raam is voorzien van een ondoorzichtige, lichtdoorlatende laag plakplastic. Vermoedelijk met de bedoeling de tuin enigszins aan het oog te onttrekken. Net als de kiezen van sommige patiënten gevuld moeten worden, geldt dat ook voor de nieuw aangeschafte plantenbakken, maar blijkbaar krijgen de patiënten (gelukkig) voorrang! P.S.2 Inmiddels weer een half jaar later: de plantenbakken staan er nog steeds onaangeroerd bij. Op dit adres worden kennelijk alleen tanden en kiezen gevuld! De volgende uitspraak gaat wel wat ver; maar het doet me denken aan het spreekwoord, "De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens"! P.S.3 We zijn weer een half jaar verder en er is aansluitend op mijn vorige opmerking actie ondernomen. Er hangt nu een keurig half gesloten rolgordijn voor het raam in de wachtkamer, zodat de tuin aan het oog wordt onttrokken. Nu geldt het volgende spreekwoord: "Wat het oog niet ziet, wat het hart niet deert". Zo wordt maar weer eens bewezen dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Inmiddels prijkt op tafel een tweetal kunstplantjes die gelijkenis vertonen met echte salie. Inmiddels (20-7-‘20) heeft de tuin dankzij corona (‘elk nadeel heb z’n voordeel’) een facelift ondergaan, terwijl het aantal stoelen in de wachtkamer (met dezelfde oorzaak) is gedecimeerd.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Nieuwegein

Beste Ben, dank voor je uitgebreide analyse en mooie beoordeling! Tijdens de Corona crisis hebben we flink wat dingen opgeknapt, vrijwel alles is weer netjes geverfd en de tuin is ook eindelijk weer op orde. Tot snel!

Linda Maas 03 Jul 2020 - 12:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Nieuwegein

Beste Lida, ik denk dat er sprake is van een misverstand want je bent geen patiënt bij ons! Mocht er toch een probleem zijn neem gerust contact met ons op, we komen er vast uit! Mvg, Mondzorg Nieuwegein

D de Jong 19 Jun 2020 - 19:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Richard Langerak 14 Mei 2020 - 19:16

Goed geholpen door Katja aan mijn wortelkanaalbehandeling , niks gevoeld. En erg vriendelijk.

Jeroen Van Haarlem 28 Apr 2020 - 10:30

Door de goede begeleiding en zorg. Ga ik nog steeds naar de tandarts, terwijl ik in de stoel de meeste kalorietjes verbrand.

Jan van Dijk 16 Apr 2020 - 12:59

Top geholpen door Sjoerd en zijn team een spoed behandeling gehad een nieuwe kroon opgebouwd en dat in deze corona tijd super. Nogmaals bedankt.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Nieuwegein

Bedankt voor je beoordeling Jan! Fijn dat we je hebben kunnen helpen!

Joris Visscher 04 Mrt 2020 - 08:42

Fijne tandarts, erg persoonlijke benadering. Neemt de tijd voor de patiënt en verleent erg kundige zorg. Aanrader.

Martine Noordenbos 16 Jan 2020 - 10:30

Erg tevreden, ze zijn netjes, heel vriendelijk en geven altijd goed advies. Ik ga er vanuit Houten voor naar Nieuwegein.

Antoinette van den IJssel 12 Aug 2019 - 09:07

Grandioze Tandartsen.. Ik ben weer terug.. Had nooit, weg moeten gaan!!! Mijn Tandarts...Katja is n Topper.. De andere tandarts... Ook goed en 'n Eerlijke praktijk.. No nonsense!!! Houden de naam vd oude tandarts in Ere!!! 🙏👍😉 Even wachten op 'n oproep ivm Vakantiedrukte... 😊

Bosze Peter 09 Aug 2018 - 19:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Like A G6 28 Mei 2018 - 13:51

Kom hier al jaren, ga hier ook nooit meer weg!

Gwendolyn W 25 Jan 2018 - 21:09

Door een vervelende ervaring bij mijn oude tandarts durfde ik jaren niet te gaan. Na enkele maanden met pijn gelopen te hebben toch maar besloten een afspraak te maken bij een nieuwe tandarts. Vanaf het eerste contact was er ontzettend veel begrip voor mijn angst en werd ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Sjoerd en de rest van het team hebben mij met veel uitleg, geduld en geruststelling fantastisch geholpen. De behandeling van mijn 2 gaatjes was nagenoeg pijnloos. Al met al: mijn complimenten! ik kom hier zeker elk half jaar netjes terug!

Bart Wagener 18 Jan 2018 - 20:56

Een hele fijne praktijk. Moderne faciliteiten en een leuk team. Ben heel fijn behandeld!

Barv 07 Nov 2017 - 14:31

Gister van trap gevallen, vandaag al nieuw gebit in mn smoel gedouwd. #lol

max bimmermann 07 Nov 2017 - 14:30

Ver cool auwe tanden eruit nu gouwe tand bijitch

Sylvia Groen 17 Sep 2017 - 15:42

Hele prettige praktijk, waar je altijd vriendelijk te woord gestaan wordt. Beginnende gaatjes worden niet direct gevuld, maar daar krijg je een behandeladvies voor. Dochter van 12 had een gaatje en liep na het vullen , zonder verdoving, lachend de praktijk weer uit. Kanjers! Tandartsen én assistentes!!

emmy 03 Sep 2016 - 21:35

Als 3 jarig meisje had ik hier mijn eerste tandarts ervaring. 18 jaar later met mijn diploma tandartsassistente op zak ben ik hier gaan werken. Inmiddels ben ik hier in volle tevredenheid 36 jaar patiënt en bijna 20 jaar met veel plezier werkzaam.