Tandartsenpraktijk st. Jozef

Louis Pasteurstraat 10-N, 7415EP Deventer
Neemt patiënten aan
Tandarts
3.8
Google
4.4
Zorgkaart
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 14:00
 • arrow dinsdag
  14:30 - 17:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 14:00
 • arrow donderdag
  14:30 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 13:00
Welkom bij Tandartsenpraktijk St. Jozef! De praktijk is gevestigd op een plek die iedere Deventenaar wel kent, namelijk het oude St. Jozefziekenhuis. 
Wij zijn gespecialiseerd in angstbehandelingen, narcose en sedatie. Dus: als u een probleem hebt met een tand of kies en daar angstig voor bent of gewoon een advies wilt, neemt u dan gerust contact op voor een afspraak!
U vindt bij ons alle disciplines op het gebied van mondverzorging in één praktijk. We zijn al sinds 1988 actief op het gebied van implantaten, houden ons bezig met mond-chirurgie en voeren paradontitis-behandelingen uit. Ook hebben we veel ervaring met prothetiek en esthetische tandheelkunde. Sinds 2012 voeren we bovendien orthodontie-behandelingen uit.
 
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
V. D. Zurek
Tandarts

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Narcose (intraveneuze sedatie)
3.8
1 waarderingen
4.4
12 waarderingen
0.0
0 waarderingen
waardering icon
M.Woodman 03 Feb 2016 - 23:28
Hij rommelt maar wat aan , probeert 5 patienten te gelijk te helpen binnen 15 minuten over meerdere kamers . Hij levert slecht werk . Mijn wortelkanaal behandeling heeft hij in 3 pogingen gedaan voor ruim 400,- en de tand is uiteindelijk binnen een maand alsnog afgebroken !!!
Duidelijke uitleg
3
Behandeltijd
6
Is deskundig
3
Aanbeveling
3
3.8
J D 09 Mrt 2022 - 14:50

De slechte reviews hier hadden mij bijna overtuigd om hier niet geholpen te worden. 23 februari toch onder narcose twee verstandskiezen en twee andere kiezen laten trekken. De ontvangst bij de receptie van de receptioniste is altijd ontzettend vriendelijk en professioneel. De anesthetist werkte ook met humor en met professionaliteit. En uiteraard de tandarts zelf, ja hij spreekt gebrekkig Nederlands met tussendoor een woordje Duits hier en daar... Kan er zelf wel om lachen. Belangrijkste is dat hij een prima behandeling heeft afgeleverd. Ik heb geen moment pijn gehad, misschien geluk daar mee. Wel iets gezwollen en eenmaal een nabloeding gehad nadat een bloedprop uit de wond van verstandskies was gekomen (niks ernstigs). Nu inmiddels weer een aantal dagen verder sinds de laatste controle en kan gewoon normaal eten, al is het nog een beetje extra voorzichtig. Al met al een positieve ervaring en ik zal zeker niet twijfelen om terug te komen mocht het onverhopt ooit nodig zijn. Bedankt!

Lari Johannsen 23 Feb 2022 - 17:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Max Zurek 23 Feb 2022 - 17:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

It's Me 01 Sep 2021 - 12:58

De beste man heeft me meer getraumatiseerd dan ik was voordat ik hier behandeld ben. Doorgaan met een extractie (door een verprutste wortelkanaalbehandeling) terwijl ik schreeuwde van de pijn. En daarop ook nog een grote mond tegen me had dat ik maar zeurde en niets meer kon voelen. Ongelofelijk. Geen aanrader!

Hans Voskamp 11 Sep 2020 - 21:01

De beste praktijk ooit

Annabel Lakke 26 Jul 2020 - 05:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

Annet Lubbers 22 Jul 2020 - 17:35

Hele goede tandarts en vriendelijke assistentes. Snel en pijnloos en ook nooit napijn. Als je hem niet kunt volgen (hij spreekt half Duits half nederlands) kun je gewoon vragen of hij het uitlegt tot je het wel snapt en anders leggen de assistentes uit wat hij bedoelt. Goede sfeer en er is nu ook een vrouwelijke tandarts bijgekomen en die is net zo goed. Uitstekende paradontale zorg, zorgvuldig en pijnloos ook zonder verdoving. Een aanrader!

Anja Sonnenberg 23 Jan 2020 - 18:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Gea D 02 Nov 2019 - 17:00

Na lang zoeken naar een angsttandarts, een afspraak bij St. Jozef gemaakt. Ik had al een hele tijd last van mijn kies bij het kauwen. Al 2 jaar lang kauwde ik mijn eten alleen rechts, omdat dat links pijnlijk was. Mijn angst is zo groot dat ik huilend aan de telefoon de afspraak maakte. Bij aankomst bij de tandarts, werd eerst de nodige administratie gedaan. Na een poosje werd ik mee geroepen met een assistente. Ik werd een kamertje in geleid met een tandartsstoel, kreeg een doekje om mijn nek en.... werd alleen gelaten. Ik heb 5 minuten alléén in de ruimte in de tandartsstoel gelegen voor de tandarts zelf bij mij kwam. Het is me gelukt om mijn opkomende paniek met ademhalingsoefeningen te reguleren en in de stoel te blijven liggen. Na onderzoek (alleen met spiegeltje, dat werd keurig gevraagd) en foto, kwam er een opsomming van 5 gaatjes, tandsteen en nog een 'misschien' wortelkanaalbehandeling. De wortelkanaalbehandeling kon vlgs de tandarts gedeeltelijk onder narcose, maar ook gedeeltelijk niet. Volkomen overdonderd en huilend heb ik geprobeerd duidelijk te krijgen wat wel en wat niet kon en waarom zaken niet konden. Dat lukte me niet. Gedeeltelijk door mijn paniek, gedeeltelijk doordat ik de tandarts niet voldoende kon volgen (hij was Duitssprekend), maar hoe dan ook... ik kreeg e.e.a niet helder. Uiteindelijk kreeg ik een begroting van behandeling mee (vlgs mij was die zo'n 1700 euro) en heb ik een voorlopige afspraak voor narcosebehandeling gemaakt. Er waren nog maar 2 plekjes vrij in december en men kon mij niet garanderen dat die na een week nog vrij waren. Gevolg is dat ik volkomen in paniek en in tranen naar huis ben gereden. Ik ben bij mezelf te rade gegaan of ik me veilig voelde in de praktijk. Of ik ondanks mijn angst (die altijd zal blijven) het vertrouwen had dat ik in goede handen was. Dat voelde ik niet. Ik heb de afspraak afgebeld en heb een andere praktijk veel verder weg benaderd. Hier gisteren ook een intake gedaan en wat was dat een verschil. Fijne ontvangst, alle tijd en begrip voor de paniek en tranen, een fantastisch rustige tandarts en de garantie dat een wortelkanaalbehandeling hier wel helemaal onder narcose kan. En als klap op de vuurpijl, heeft deze tandarts mijn kies goed onderzocht en kwam hij met het voorstel om een stukje hiervan af te slijpen. Hij zag dat hij wat te hoog was en bedacht dat de pijn bij het kauwen door de druk zou kunnen komen. Ik vertrouwde hem voldoende om ondanks mijn angst dat direct te laten doen en het lijkt er op dat de pijn inderdaad weg is. Men had overigens de volgende dag een plekje vrij gehouden in de planning van de narcosebehandelingen, zodat als er behandeling nodig was ik direct de volgende dag behandeld kon worden.

chaniiya 01 Okt 2019 - 16:17

Geweldige tandarts! Ik ben al jaren lang bang voor de tandarts en dat ging ten kostte van mijn gebit, toen zag ik op internet tandartspraktijk st jozef en ik zag dat ze ook narcosebehandelingen deden (natuurlijk de ideale oplossing voor als je te angstig bent) ik heb een afspraak gemaakt en op de dag van de behandeling werd ik zo goed begeleid, ze hebben in totaal 3 kiezen getrokken en vooral veel gaatjes gevuld en wortelkanaalbehandelingen gedaan onder narcose. In de dagen na de behandeling heb ik geen centje pijn gehad, ik heb medicatie gekregen tegen de pijn en tegen ontstekingen. Ik ben zeer tevreden over deze tandarts en zijn vakkundigheid!😁😁

Antje van Holwen 18 Jun 2018 - 14:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

momo mo 30 Jan 2017 - 12:38

Deze Google-recensie is zonder tekst