Wortelkanaalbehandeling in twee delen

Author:
Cellybelly
Posted:
do, 08/16/2012 - 20:42
Ik heb afgelopen week het eerste deel van een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Er is geboord, kanalen schoongemaakt en er zit nu een noodvulling in. Bij de volgende afspraak over 2 weken wordt de noodvulling er weer uitgehaald kanalen gespoeld en de echte vulling geplaatst. Nu heb ik al een rekening gekregen voor 2 volledige wortelkanaalbehandelingen. Dat is in principe geen probleem maar nu vraag ik mij af of dit de rekening is voor beide delen, of dat deel 2 nog extra kosten met zich mee brengt. Zo ja, welke kosten mogen er dan nog gefactureerd worden? Ik ga er vanuit dat ik niet twee maal volledige wortelkanaalbehandelingen moet betalen?
Cellybelly

Nee het is echt een rekening. Dan kan ik de volgende keer dus nog rekenen op een rekening voor de noodvulling, de gewone vulling en waarschijnlijk 2 of 4 foto's?
Ik was even bang om 2 keer een rekening van 600 euro te krijgen, maar dat zal dus niet gebeuren begrijp ik, dat scheelt.
do, 08/16/2012 - 22:52 Permalink
vV

Het zou zo maar kunnen zijn dat hij de kanaalbehandeling, als daar 300 per stuk voor gerekend heeft, geprijsd heeft incl foto's en wellicht ook vulling. Beperkt de vergoeding voor de patiënt een beetje, dat wel, en niet echt duidelijk om zo te beoordelen. Vraag hem anders hoe het zit, met de vrije tarieven kan en mag van alles, dit jaar .
vr, 08/17/2012 - 08:13 Permalink