vragen over verzekering

Author:
oOjessicaOo
Posted:
di, 01/10/2006 - 16:29
stel ik heb een composietvulling gehad, en dan komt de rekening.

- Word de rekening direct naar huis gestuurd?
- wat gebeurt er als je de rekening niet betaald?

bedankt!
vV

hangt van de leeftijd af, en of de tandarts een overeenkomst met de verzekering heeft.

Over het algemeen wordt de rekening naar huis gestuurd, of moet soms direct betaald worden.
Indien de rekening niet binnen een bepaalde tijd (soms 2 weken, soms 4 weken afhankelijk van de betalingsvoorwaarden van de tandarts) betaald wordt , komen er extra (incasso) kosten bovenop. Wordt dan nog niet betaald kan de deurwaarder ingeschakeld worden om betaling af te dwingen. U zult hopelijk begrijpen dat deze weg niet bevorderlijk is voor de relatie met de tandarts...

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten voor tandartskosten kunt u de originele nota insturen en zal de verzekering binnen redelijke termijn aan u de vergoeding conform polisvoorwaarden overmaken.
di, 01/10/2006 - 16:56 Permalink
oOjessicaOo

ik doe de opleiding tandartsassistente, en moet dit daarom weten :smt002 dus mijn idee is het niet om de rekening niet te betalen!
di, 01/10/2006 - 16:58 Permalink
vV

ah maar dan krijg je dit soort zaken vanzelf in de lesstof denk ik, of krijg je daar de gelegenheid voor het stellen van vragen hierover. Geldt overigens ook voor je andere vraag!

Succes met de opleiding.

Overigens kan je een helboel informatie krijgen door de zoekfunctie te benutten, of verder over internet te surfen. Veel tandartsen hebben een eigen website (ik ook b.v.) waarop veel info ook over behandelingen te vinden is. Naast natuurlijk de info op deze site.
di, 01/10/2006 - 17:04 Permalink
oOjessicaOo

dat is het m nou juist, ik moet het opzoeken voor school maar kanhet alleen niet vinden. en we moeten het maar uitzoeken. ze zijn bij ons op school heel erg ongeregeld.
wo, 01/11/2006 - 11:39 Permalink