Vraagje

Author:
x--ny-mets-girl
Posted:
vr, 03/21/2008 - 14:42
hey,
misschien hele domme vraag maar toch
mijn verzekering is verlopen bij de tandarts doordat ik 2x niet ben geweest bij een afspraak
door werk (jaja slap excuus ;P)

en daar zit nu ongeveer een jaar overheen dat ik er het laatst ben geweest, weet iemand hoe je weer terug kan komen bij een tandarts want ik heb echt geen flauw idee, en of je dan een nieuwe verzekering daarvoor moet afsluiten?
iig alvast bedankt
xo myrthe
vV

gebruik de zoekfunctie eens... de verzeekring en tandartsbezoek staan los van elkaar. Dat je een tijd niet geweest bent betekent ook niet dat je dus niet meer naar je tandarts terug mag, sterker nog als je niet formeel bent uitgeschreven wegens bv herhaaldelijk niet nakomen van afspraken of wanbetaling is hij tot op zekere hoogte zelfs verplicht je te helpen, je bent immers nog gewoon zijn/haar patient.
vr, 03/21/2008 - 15:06 Permalink
Spiegeltje

De tandarts interesseert het weinig hoe het staat met je verzekering zolang de rekening maar wordt betaald :D. Hij kan wel als voorwaarde hebben dat je hem regelmatig bezoekt, dat is bij iedere tandarts verschillend. Iemand die zijn afspraken niet nakomt en zich te weinig laat zien kan op een gegeven moment worden uitgeschreven. Maar daarover moet je wel eerst formeel over zijn ingelicht. Als dat niet zo is mag je er vanuit gaan dat je nog gewoon welkom bent.

mijn verzekering is verlopen bij de tandarts doordat ik 2x niet ben geweest bij een afspraak


Weet je dat wel zeker? Tegenwoordig hebben de meeste (niet alle) verzekeringen niet meer als eis dat je naar de tandarts moet zoals vroeger bijvoorbeeld bij het ziekenfonds. Wat is precies je verzekeraar en welk pakket heb je? Dan kunnen we je meer vertellen.
vr, 03/21/2008 - 16:20 Permalink
x--ny-mets-girl

oh dankjulliewel, ik heb dan verkeerd begrepen van een collega,
ik had bij mn laatste afspraak afgebeld maar geen nieuwe afspraak gemaakt, daar zou ik later voor terug bellen :P maar dat is dus nooit gebeurd ;S

dom :P ik ga maar eens gewoon langs,
echt mega bedankt en ik zit trouwens bij Dsw ;)
xo
vr, 03/21/2008 - 17:33 Permalink