Vraag over de T codes

Author:
Snuutje
Posted:
di, 11/08/2005 - 20:10
Wie weet waar ik een vergoedingenoverzicht kan vinden op internet, waar staat uitgelegd welke T-codes vergoed worden ?
Ik Google me een ongeluk, zonder enig resultaat.
Geke

Dat kan kloppen. Het vergoeden van codes kan per verzekeraar verschillen. Het beste kun je het dus navragen bij je verzekering of kijken of je het in het boekje hiervan terug kan vinden. Meestal staat er weinig gespecificeerd over tandheelkunde in. Als je het niet goed kunt vinden is het misschien een goed idee om naar je verzekering op te bellen en rechtstreeks te vragen naar de vergoeding van de codes. Ik hoop dat zij je antwoord kunnen geven op deze vraag, want het is vaak erg makkelijk om te weten of iets wel of niet vergoed wordt. Het gaat toch vaak om behoorlijke bedragen bij uitgebreide parodontale behandelingen.

Heel veel sterkte ermee en ik hoop dat je antwoord op je vraag kunt vinden.

:smt006 Geke
di, 11/08/2005 - 20:15 Permalink
Snuutje

Bedankt voor je snelle reactie.

Ik heb eigenlijk geen tijd meer om de verzekering te bellen, ik heb morgen om 9.00 uur een afspraak in de praktijk voor parodontologie en implantologie in Arnhem.
(Ja ik had er eerder achteraan moeten gaan *schaam*)
Maar ze gaan volgens mij eerst alleen kijken hoe ze me kunnen helpen. Dus ik hoop dat ik alsnog tijd heb om Amicon te bellen hoe het zit met die vergoedingen.
di, 11/08/2005 - 20:20 Permalink
Lieneke

Amicon vergoedt het niet als je in het compact-pakket zit, wel als je ideaal of top-pakket hebt. Bij Ideaal tot iets van 470 euro.
wo, 11/09/2005 - 17:46 Permalink