verzekrings vraagje

Author:
ehuitp
Posted:
zo, 08/02/2009 - 17:25
Ik ben sinds 2005 niet meer op controle geweest bij een tandarts. De praktijk sloot en heb daarna nooit meer wat gehoord over een afspraak oid. Ik zit bij PWZ/achmea met enketl een basispakket.

Ik heb nu in ene last vaan een [robleempje, weet niet hoe ernstig het is, mishcien is het alleen tandsteen. Als ik nu naar een tandarts zou gaan, dan gaan ze flink eerst kosten berekenen zeker? Ik wete niet meer hoe dat precies zit. Op welke kosten moet ik rekening mee houden?

Ik word echt gestoord van betalen dit en betalen dat, zeker omdat ik onder het minimum zit. en ik wil alleen even weten wat er aan de hand is. stukje tand is van een tand afgegaan.

Alvast bedankt voor de hulp.
Groningen

Dat hangt er helemaal vanaf wat er aan de hand is... Als je jaren niet geweest bent, is het verstandig om gewoon weer eens op controle te gaan, en het tst weg te laten halen. Eventueel wat foto's maken om gaatjes tussen je kiezen uit te sluiten. Door nu op controle te gaan, kan je in de toekomst juist nog meer kosten besparen...

Dat je alleen een basisverzekering hebt zonder aanvullende tandarts-verzekering is je eigen keuze, en dus is het logisch dat je nu dus zelf voor je tandarts-kosten opdraait.
zo, 08/02/2009 - 21:12 Permalink