Verzekering,terugbetaling

Author:
Maurien
Posted:
za, 08/23/2008 - 18:05
Hallo!
Een paar jaar geleden (ik ben nu 13)werd ik in de kleuterklas omvergelopen door 2 meisjes(ze hadden mij niet gezien) :smt011
çoit,ik ben zwaar tegen de grond gevallen met m'n mond,kin. :smt018
mijn tandvlees lag open,en voor een deel door die gebeurtenis heb ik nu scheve tanden. :smt013
We hebben van die school verzekeringspapieren gekregen en vroegen ons af hoeveel er ongeveer terugbetaald wordt. :smt001
Weet iemand van jullie ongeveer hoeveel? :lol:
Alvast bedankt!
mecánico para …

scheve tanden? door een val jaren terug? in de kleuterschool?
Ik denk dat dit (en dan ga ik kort door de bocht) een orthodontisch probleem is wat je niet zonder meer kan aanvoeren als "ontstaan door ongeval".
Als je echt wilt weten of dat zo is dan moet een orthodontist beoordelen wat er loos is, op schrift zetten wat er standaard mis kan zijn (familie/broer/zu/ouders) en wat 100% door het ongeval komt. Ik kan overigens wel ongelukken voorstellen waarbij wortelvorming verstoord wordt (lengte (zoektermen:verkorte wortel - open apex) /richting zoekterm: dilaceratie ) maar dat moet je dan echt onderbouwen. Verzekeraars, hoe gewillig ze ook zijn, zullen altijd onder schadeuitkering uitwillen komen. Het beste is dan ook: op schrift een planvoor je gebit, gekoppeld aan een verzoek om specificeren waar de oorzaak vandaan lijkt te komen.
En dan is het aan de schrijfkunst van de orthodontist, de afwijking van jou en de inschattimg van de verzekeringsdeskundige wat er aan percentage van een totaalplan wordt vergoed.

kortom, een erg complex plaatje wat je moet presenteren bij die verzekering en waar je waarschijnlijk een lange adem moet hebben om je gelijk omgezet te zien worden in een tegemoedkoming van de kosten.

succes.
zo, 08/24/2008 - 11:36 Permalink