verzekering weet van niets

Author:
shygirly
Posted:
wo, 02/17/2010 - 14:25
Goedemiddag

Ik heb een paar probleempjes met mijn tandarts en verzekering.
Vorig jaar ben ik voor de eerste keer naar de tandarts geweest en kreeg te horen dat ik zowel onder als boven alles eruit moet laten halen ik was toen al verzekerd.
Ik heb toen een verwijzing gekregen naar de kaakchirurg om een foto te laten maken van mijn kaak.Een tijd later moest ik weer terug naar de tandarts en die had mijn foto al binnen ik moest toen even happen in zo'n kleiachtig bitje voor de noodprothese.Ik vroeg moet ik die foto zelf naar mijn verzekering sturen ter goedkeuring en ze zei nee dat doen wij allemaal.Weer een tijd later kon ik mijn noodprothese ophalen en foto en ze zeiden dat alles was goedgekeurd
Nu ging ik eergisteren weer terug naar de kaakchirurg voor mij op de wachtlijst te zetten voor alles eruit te halen en die vertelde mij dat ik nog geen goedkeuring had ontvangen van mijn verzekering
Dus ik kijken op mijn online verzekering en daar staat inderdaad helemaal niets bij in behandeling of behandeld.
Ik een mail sturen naar de verzekering en die zeggen wij hebben tot op heden niets ontvangen over een volledige prothese.
Ik snap er helemaal niets meer van als ik dit geweten had ik het zelf wel allemaal opgestuurd.Het gekke is ik heb wel al mijn noodprothese thuis liggen.Weet iemand wat ik nu moet doen
En weet iemand hoe duur zo'n noodprothese normaal kost?
Alvast bedankt
groetjes shygirly
vV

een prothese hoeft niet aangevraagd.. niets van wat u beschrijft hoeft aangevraagd trouwens tenzij de kaakchirurg onder voll narcose behandelt.. dus dat de verzekering niets weet ervan is heel normaal, dat de tandarts beweert dat er aangevraagd moet worden en dat het goedgekeurd is wel.. Vraag er eens een kopie van..
zo, 02/21/2010 - 10:32 Permalink
rixt

http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?f=23&t=17601&start=0

Kan het zijn dat het misverstand (mede) te maken heeft met dat je een klikgebit zou willen en dat je daarvoor eerst een jaar een gewone prothese zou moeten dragen?

En weet iemand hoe duur zo'n noodprothese normaal kost?
Als je naar de eerste pagina op deze site gaat (home) zie je linksboven: hoofdmenu. Als je dan naar Tarieven/Verzekeringen gaat kun je daar lezen dat een noodprothese (P45) 102,48 euro kost.
Je weet hoeveel daarvan vergoed wordt door de basisverzekering en eventueel door je aanvullende verzekering?
zo, 02/21/2010 - 14:28 Permalink