Vaknantie en tandzorgmodule buitenland

Author:
Bromelia
Posted:
za, 07/14/2018 - 15:03
Goedendag
Ik loop al tijdje te kwakkelen met gebit.
Vorig jaar net voor vakantie had ik 2 gaatjes. Zijn gevuld. Ta vertekde dat ik kies bestond uit meerdere vullingen . Wortelkanaal behamdeling vond hij nog voorbarig.
Verder jaar geen last. Paar weken geleden was het 2 dagen licht zeurend maar was snip verkouden en ook hoofdpijn.. ging allemaal weer weg. Vrijjdag geweest voor andere kant . Ook zeurderig. Was volgens ta tandvlees aangezin dit erg pijnlijk is bij stokeren en stinkt dan ook beetje.
Nu zat ik net verzekering te kijken en heb module buitenland aangezet met oog op vakantie over 14 dagen .
Zit ook 500 tandhulp bij.
Nu zie ik staan dat er geen planbare behandelingen vergoed worden. Op zich logisch maar mocht ik nou van die eerste kies ineens hele erge pijn krijgen en zou bijv zemuwbehandeling worden , jrijg ik dit dan wel vergoed omdat hij thuis al af en toe licht zeurend was? Of is ineens zenuwpijn wel acuut?

Om nu bij minimale last af en toe al van alles open te laten maken preventief omdat ik er niet helemaal zeker van ben dat het bij die kies afkomt.
Ta zegt ook wachten todat je evt echt last krijgt.
Maar ja evt dure zenuwbehandeling bij opvlammende pijn in buitenland waar je niks vergoed krijgt zie ik ook niet zo zitten